- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Udv
Alábbi kerdesem lenne:
Háló szobában van a tv(google tv rendszer van rajta) , es a tv a halózaton.
A pc(win10) a nappaliban van.
Milyen megoldást tudnátok ajánlani arra hogy a nappaliban amit elinditok jatekot, azt a hálószobában lévő tv-n lássam és a hálóban tudjak így játszani billentyűzettel-egérrel a jatek pedig a tv-n jelenjen meg?[ Szerkesztve ]
-
válasz
spleenszuru #15831 üzenetére
A szürke azt jelenti, hogy nem tudjuk a kulcs forrását. Lehet legális is, lehet féllegális (mint a szürkeimport), ami azt is jelentheti, hogy olyan országban vették, ahol olcsóbbak az árak, de maga a vásárlás legális volt. De azt is jelentheti, hogy lopott kártyával vették a kulcsot, ami vagy le lesz később tiltva, vagy nem. Pont az a probléma, hogy bizonytalan a kulcs eredete. És egy csomó másik lehetőséget még fel sem soroltam.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz
l.skywalker #15830 üzenetére
Olvastam már ezt a grey verziót más helyeken, de pontosan az mit jelent?
Mintha virágbolti lenne? Teszem azt szerzek egy ilyen példányt, akkor azzal ugyanúgy nem lesz pl. felhős mentésem? -
l.skywalker
titán
válasz
spleenszuru #15829 üzenetére
Hivatalosban már nincs, csak szürke.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet valahogyan hivatalos példányt szerezni egy már delistelt játékból, lehetőleg Steamre?
Grid Autosport amúgy az alany.Lemezes játék nem opció, és zárjuk ki most a virágboltot is.
Léteznek "hivatalos" kulcsok valahol, megbízható forrásból?
-
KISDUCK
addikt
válasz
ratkaics #15826 üzenetére
Does the game start if you disable the WiFi connection/disconnect the network from the PC? If yes, then this is a bug in the game in relation to newer Intel processors, which most likely won't be fixed anymore: viewtopic.php?f=896&t=182478
[forrás]
ujabb intel procikkal nem indul net kapcsolat mellett, i5 11400 -as cpu-nál is panaszkodnak erről, ha jól láttamvalaki lentebb írja a linkben hogy neki mi segített
[ Szerkesztve ]
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de hátha tudtok segíteni.
Adott egy új telepítésű gép: Win10Pro, i5-11400, 32GB, 4060ti, ssd, stb.
Első körben fel szerettem volna tenni a kisfiam nagy kedvencét a steam-ből: A Farming Simulator17-et. (Tudom, hogy kicsit ágyúval , de ennél komolyabb címekre is lesz használva a gép)
Viszont a játék kilép a betöltőképernyő után.
Aztán feltettem a Farming Simulator 19-en (szintén steam-es), az is ugyan ezt csinálja.
Mitől lehet ez?
Van rá megoldás? -
robogo81
senior tag
válasz
juliensorel #15821 üzenetére
Nem kellene a játéktároló ssd-t vagy áthelyezni egy másik slotba,vagy egy teljes szektoronkénti olvasás ellenőrzést csinálni( mint a hard disk sentinel)?
Érzésre sebességgondjai lehetnek az ssdnek,de lehet az összes komponensnél(ssd,memoria teljes sebességtesztet csinálni. -
winezke
csendes tag
válasz
juliensorel #15823 üzenetére
Friss rewin volt természetesen
-
winezke
csendes tag
válasz
juliensorel #15821 üzenetére
Nincs semmi háttérben futó bizbasz. Hőfokok rendben
Nem torrentezek, es minden alapon, nem vagyok az OC híve
-
winezke
csendes tag
Sziasztok!
Már végső elkeseredésemben írok ide is...
Olyan problémával küzdök hogy szinten minden game kivétel nélkül random laggol. Ezt úgy kell elképzelni hogy pl olyan helyre érünk be ami eddig nem volt, értsd új MAP. Vagy ha hirtelen irányt váltok játékokban. Olyan mintha rohadt lassan töltené be a dolgokat a game a háttérben. Alapból viszont gyönyörűen futnak soksok fps-el a gémek.
Minden driver, szoftver, bios stb a legfrisebb.Gép:
Win11pro legfrisebb beaktivált.
I5 13600k
Asrock z790 Steel legend lap
2x16 Kingston DDR5 6000mhz XMP on
Gigabyte 4070Ti super gaming oc MAX kártya (az előzővel is ezt csinálta az egy 7900XT volt)
A rendszer egy Gen4-es Samsung m2 SSD-n, a játékok Gen3-as 2TB M2 ssd-n. Mindkettő 100%on szinte újak.
Táp 850-es Corsair RM850Bárkinek bármi tippje van azt szívesen fogadom mert már befonom a hajam.
-
Speeedfire
félisten
Pár hete írhatttam, hogy a steam link jól jött volna. De nincs a tv-re.
Na, picit kutattam a netet.Az van, hogy az LG tv-ken van egy developer mode. Amivel 3th party sw-eket lehet telepíteni. [link] [link]
És így simán fel tudtam rakni rá egy steam link alternatívát. Ezek után pedig már működik is a steam link a tv-n.Bár így, hogy utólag elvittem 5m hdmi kábelt, jó lenne ez a displayfusion-t is egyszer belőni
-
TCr
veterán
válasz
Speeedfire #15813 üzenetére
Na igen.
Nagyon sokat elvoltam régen a C&C Generals-szal, vagy a Battle for Middle-earth-szel. -
TCr
veterán
válasz
Speeedfire #15811 üzenetére
A Frostpunk-ot már néztem, de ahogy látom, túl nagy a hangsúly a városmenedzsmenten, vagy főként erről is szól a játékmenet? Nem tudom...
Ez a Manor Lords viszont piszok jól néz ki, köszi!
-
TCr
veterán
Sziasztok,
Akadnak még "hagyományosabb", klasszikus, jó minőségű RTS játékok?
Most játszottam végig a Company of Heroes 3-at, eléggé tetszett.
Viszont az Age of Empires 4 meg nagyon nem, hamar a kukában landolt. -
KISDUCK
addikt
válasz
juliensorel #15808 üzenetére
Már nekem is bejön, de nem tudok fiókot regisztrálni és sem google, sem steam fiókkal nem tudok belépni az oldalra.
-
KISDUCK
addikt
Van u blockom meg ilyenek, próbáltam accountot létrehozni és google vagy steam fiókkal bejelentkezni de semmi, inkognitó módban mondom megnézem, mert akkor minden kiegészítő kikapcsol, akkor meg fehér volt ott is minden, de normál módba jó volt utána, most már normál módba se jó az oldal, de telefonon is fehér minden.
-
KISDUCK
addikt
gg.deals-en nézegetem a "v rising"-ot és van egy ajánlat már kb 1 hete ott az allyouplay.com-ról ~13,6 euróért és amikor rámegyek akkor az "oldal nem elérhető" és ha rákeresek ott a címre akkor nem hoz találatot. Másnak is ilyen? Nem lehet gg.deals-nél jelezni hogy a "deal" nem elérhető és vegyék le a listából?
szerk.: eu-ra van szűkítve a keresés kikapcsolt key shoppal
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #15801 üzenetére
Kipróbáltam ezt a displayfusion-t, de nagyon bugosan működik.
Hiába állítom be a profilokat, ha vissza akarok váltani az alap beállításra, akkor nem is azt tölti be, amit eredetileg mentettem.
A tálca is eltűnik. -
Speeedfire
félisten
Esetleg erre tud valaki írni valamit? A múltkori wireless után, megpróbálom kábellel. [link]
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Forza Horizon 5 játék steam-es verziója mindig kifagy és kidob a játék mikor elérem a porvihar részt a Chevrolet-tel. Elveszi az irányítást, elindul egy átvezető videó majd pár rövid lag és megáll a kép. Még néhány másodperc és kidob windows-ba hiba üzenet nélkül. Mit lehet ezzel csinálni?
Próbáltam:
- Disable Nahimic service. Magyar a windows-om, de ilyet vagy hasonlót nem találtam.
- Levettem padlóra a grafikát, alapról high-on ment, de elehet az ultra is menne.Config:
CPU: Intel Core i5 12600KF
MBR: Gigabyte B760M DS3H DDR4
VGA: XFX SPEEDSTER QICK319 RADEON RX 7800 XT MAG 16 GB GDDR6 (335mm)
RAM: Kingston Fury Renegade CL16 2x8GB DDR4 (KF436C16RB2K2/16)
PSU: Seasonic G12 GC-750 Gold
SSD: Samsung SSD 980 PRO 1TB[ Szerkesztve ]
-
válasz
Speeedfire #15795 üzenetére
Windows-ban a beállításoknál wireless display. A start menüben elkezded gépelni, hogy wireless, és beadja.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Speeedfire #15793 üzenetére
Még egy megoldás lehet. Nézd meg, hogy a PC felismeri e a TV-t wireless display-ként.
-
válasz
Speeedfire #15785 üzenetére
Nem androidos a tv?
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Speeedfire #15788 üzenetére
Steam remote a telefonodra és a gépedről játszol.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
csemege86 #15786 üzenetére
Szia!
Sose vittem el idáig a játékot, mindig ráuntam az alapjáték befejezése után... Az alábbiak azok amit én próbálnék.
Emlékeim szerint a varázslóknál van olyan képesség, hogy gyengíti az ellenséget egy adott elemre. Én halál és/vagy tűz mágiát használnék, csatlósoknak meg ilyen fegyvereket adnék. Figyelni kell mit használ és ahhoz igazítani a védelmet. Akár retalent.
Továbbá a csapat kiosztása is fontos, kell egy tank (pajzs+egykezes) és vagy 2 dd + 1 healer (nature mage) vagy 3 damage dealer.
Nem emlékszem pontosan, vagy a játék végigjátszása után vagy csak new game+ után enged 5. később egy 6. karaktert is a party-ba.
Ha így sem megy akkor marad a grind és később visszajössz.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Speeedfire #15783 üzenetére
Szia!
Ha ilyet akarok, én USB-C HDMI átalakítóval (néha thunderbolt dokkolóval+töltő) kötöm a TV-re a telefonom és azon keresztül játszok. Én Samsung DEX-xel használom, a teljes képernyő jól működik. Más telefonnal nincs tapasztalatom. -
csemege86
tag
Van itt olyan, aki ismeri a Dungeon Siege II Broken World kiegészítőjét, és esetleg még a megoldást is tudja? Elakadtam itt, és sehogy nem jutok tovább. Olvastam fórumokat, kommenteket, néztem gameplay-eket, de sehogy nem jutok tovább. Végső elkeseredésemben még cheat kódokat is hajlandó lettem volna használni, de még azok sem működnek (Invincibility: "drlife"- fél percig hatásos kb, aztán elmúlik).
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Speeedfire #15783 üzenetére
A Steam link appal meg tudod ezt csinálni, ha okostévéd van. Az appnak a tévén kell futnia.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
van arra lehetőség, hogy a tv-n játszak úgy, hogy wireless van összekötve a pc-vel? Anno emlékszem volt a steamnek eszköze, de nem tudom mi lett vele végül.
Illetve próbáltam a chromecastot, de ott nagyon nagy a lag pedig gigabites hálózat van itthon. Néztem, hogy vannak wireless hdmi-k is, ezek nem tudom mennyire okésak. -
AthlonXP
őstag
válasz
KISDUCK #15780 üzenetére
És "#15779Anonymusxx"
Az valóban benne van. Taashnak lesz egy elég jó kis lelkizős jelenete, amikor válságba kerül, mert az anyja szeretné, hogy igazi nő legyen, de ő nem érzi magát annak, inkább férfinak, de közben az anyjának is szeretne megfelelni, meg még ő se teljesen biztos abban, amit akar, stb... Szóval ja, vannak ilyen dolgok benne.
Elég érdekes ilyen szempontból a játék, mert mint ennél a jelenetnél is, tud aránylag komoly is lenni és olyan témákat feszegetni, amik manapság eléggé előtérbe vannak, de tud olyan idióta is lenni ami a szöveget, párbeszédeket illeti, mintha azokat óvodások írták volna két színezés közt....
Nekem igazából, mint szerepjáték, a maga fantasy, középkori, mágusos, varázslós mivoltában bejön és tetszik, de az biztos, hogy meg sem közelíti az első 2 részt!
Én próbálok úgy tekinteni rá, mint egy önálló alkotásra és nem mint a Dragon Age kánon részére, mert nekem, így bő 30 óra játék után, nem illik be abba a sorba, amibe azok anno.
Vannak közös szereplők, közös helyszínek, stb,. de valahogy a hangulata, a képi világa, meg mittudom én, nem olyan, mint az első 2 része a sorozatnak.
Nem tudom rá azt moindani, hogy rossz, mert nem az, egyáltalán, de nem olyan, mint az "igazi" Dragon Age, amit vagy tucatszor játszottam végig és a mai napig előkelő helyet foglal a könyvtáramban a fullos, minden féle kiegészítőkkel telepakolt kiadása!
De minden esetre attól, hogy most így bő 30 óra után megakadtam a játékban egy bug, vagy a saját hülyeségem miatt, még egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem ezt a részt is! Ma is megvenném ugyan úgy, a játékról alkotott jelenlegi véleményem és ismereteim alapján, bármikor!
Én szívesen ajánlom mindenkinek, aki szereti ezt a szerepjáték stílust és aki anno szerette az előző részeket is! -
Anonymusxx
senior tag
válasz
KISDUCK #15780 üzenetére
Itt még nem tartok.
De amúgy a legtöbb ilyen videó megtévesztő, mert az elején ki tudod választani h tranyó, vagy mi akarsz lenni és csak akkor látsz hasonló párbeszédeket. Szóval ez nem is biztos h elő fog jönni nekem. De még ha elő is jönne egy kb 100 órás játékban van egy 3 perc hasonló, számomra még nem a világvége.A másik h A BG3-ban jóval durvább dolgok vannak, ott senki se háborodott fel, szóval ennyit erről.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Anonymusxx #15779 üzenetére
Ez tényleg benne van a játékban? [Dragon Age: The Veilguard - Taash Comes out as Non-Binary Scene]
Én amúgy se játszanék vele, nem az én világom, az egyik részt adta epic games, de nem fogott meg az se. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
AthlonXP #15778 üzenetére
Am csak azért kérdeztem hogy neked tetszett-e, mert nekem eléggé, egyedül az nem jön be, hogy nincs meg az a mélysége ami 2. és 3. résznek, illetve a párbeszédek unalmasabbak egy kicsit (bár ezt csak az eleje fele éreztem, már egy ideje nem) Woke nem is igazán van benne, csak kb pár mondat. Csak kicsit fura h annyi savat kap, természetese elsősorban olyantól, aki még sose játszott vele.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymusxx #15777 üzenetére
Szitne biztos, hogy bug, mert annál a résznél, ahol először száll fel a sárkány az aréna falára, onnan nem megy tovább. A videóban támad tűzgolyókkal, majd újra visszamegy az arénába. Na ez nálam nem történik meg, végig ott marad fent.
Próbáltam már korábbi mentéssel is, de ugyan az. Szerintem ez most egyelőre így marad. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
AthlonXP #15775 üzenetére
ja, ott még nem tartok, még csak madarakat etettem vele..
Lehet h bebugolt a játékod, nézd meg egy korábbi mentéssel.
ilyennek kéne lennie:
https://www.youtube.com/watch?v=LvpOQaxx7IQ
Am hogy tetszik a játék?
-
Viktor77
titán
válasz
AthlonXP #15775 üzenetére
"Keep an eye out for the glowing purple weak spots that appear on the dragon's body, as attacking them will deal critical damage, and decimate your foe's HP quickly."
"All dragon fights have two phase transitions at roughly 66 percent and 33 percent remaining HP, where the dragon will retreat and pepper you with attacks that match its elemental attunement."
Talán ez a legfontosabb:
"A lot of the High Dragons had/have bugs. If you deal too much damage you can skip event triggers from playing at 75/50/25% HP or outright kill the dragon instead of it staying at 5% to play a short cutscene."[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymusxx #15774 üzenetére
Fogalmam sincs mire érzékeny az adott sárkány. de semmivel nem tudom sebezni. Illetve kiírja a rendszer, hogy mekkora sebzést viszek be neki, de nem csökken az életerelye semmit. 4 féle támadás típusom van, nekromanta, elektromos, fagy és tűz. Bármelyiket használom is, számszerűleg sebzi a sárkányt, de nem csökken az életerelye.
Ez amúgy a "Tash" sárkányvadász társunk számára végrehalytandó küldetés lenne. A "Fangscorcher megölése" az Arlathan erdőben.
Nem is nagyon tudok most más küldetést csinálni, mert nincs másik végrehajtható, ami meg van, ahhoz meg haladni kéne tovább a történetben, addig szünetelnek. Szóval itt most elakadtam teljesen. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
AthlonXP #15773 üzenetére
ja, pont azzal játszom, egyszer már volt egy harcom egy sárkánnyal, ha erre gondolsz, ami az eleje-közepe fele van, az nem volt vészes, pedig hardon játszom,
Szaladgálsz körbe-körbe, amíg a képességek fel nem töltődnek, és kész. Persze olyanokat kell választani akiknek a képességeire érzékeny a sárkány, ezt már nem tudom fejből, hogy melyik karakter ok..Kb 3-4 használat elég neki..
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymusxx #15772 üzenetére
The Veilguard-ról van szó. A legfrisebb rész.
-
Anonymusxx
senior tag
-
Viktor77
titán
válasz
AthlonXP #15769 üzenetére
ChatGPT:
"1. Ismerd meg a sárkány típusát
Minden sárkánynak van egy elemi tulajdonsága (tűz, fagy, villám stb.), amely meghatározza az ellenállásait és gyengeségeit.
Használj az elemi gyengeségének megfelelő támadásokat (pl. egy tűzsárkány ellen használj fagy alapú varázslatokat).
Kerüld azokat a varázslatokat, amelyek ellenállásba ütköznek (pl. tűzsárkány ellen a tűz alapú varázslatok hatástalanok)."
"4. Figyelj a "3/4-es HP problémára"
Amikor a sárkány életereje 3/4 körülire csökken, gyakran aktiválnak egy "fázisváltást" vagy új képességeket, amelyek ideiglenesen immunissá tehetik őket bizonyos támadásokkal szemben.
Használj csapatváltást vagy másodlagos képességeket ebben az időszakban, hogy újra megnyithasd a sebzési lehetőségeket.
Ellenőrizd, hogy a sárkány nem idéz-e kisebb ellenfeleket, akiket először le kell győzni." -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem, max. nem kapok választ...
Szóval azt szeretném kérdezni, vagy kérni, attól aki játszik az új Dragon Age játékkal, az tudna-e tanácsot, tippet adni, hogy hogyan lehet benne legyőzni a sárkányokat?
Az a gondom velük, hogy bármivel és bárhogyan támadom őket ( mágus karakterem van ), egyszerűen, nem tudok mit kezdeni velük. Az első néhány támadásom, gond nélkül sebzi őket, viszonylag gyorsan fogy is az életerejük, de a "HP csík" 3/4-edénél tovább, nem tudom sebezni őket, bármivel is támadom. Olyan az egész, mintha az életerejük 1/4-ét elveszítve, halhatatlanná válnának és semmivel sem tudom tovább sebezni őket.
Ezek a harcok ugye egy aréna szerű helyen történnek, ami kör alakban körbe van véve fallal, így a helyet nem tudom elhagyni, míg le nem győzzük az adott sárkányt. Na most a harc kezdetén a sárkány is bent van a csapatommal együtt az arénában és míg ott van, addig gond nélkül tudjuk sebezni, de amint negyedével csökken a HP-ja, elhagyja az arénát és felszáll az azt körülveő fal tetejére, ahol ugye fizikailag már nem érjük el. Mágiával támadható továbbra is, de innentől kezdve sebezhetetlen és bármit csinálunk vele, nem tudjuk sebezni, nyilván ő minket, igen....
Most ez nem tudom, hogy valami bug vagy én csinálok rosszul valamit... Gondolom, az utóbbi, de mit kéne tennem?
A játék game passos egyébként. -
-
wrongduke
aktív tag
válasz
mefistofeles #15766 üzenetére
Szia!
Én elsősorban háttér programokra gyanakodnék. Lehetőség szerint ne fusson semmi a háttérben ami nem a játékhoz kell, különösen torrent kliens ne. Nem árt csekkolni a vírusirtót is. Továbbá nem kizárt, ha dedikált szerveren játszik, ott tölt be olyan egyedi prop-okat amik okozhatnak ilyet, a csalókról nem is szólva.
Azután érdemes megnézni, hogy a Geforce Experience mit ajánl optimális grafikai beállításnak. Lehet emberünk mókolt a "normál" beállításokon.
Végezetül pedig a játék SSD-n fut optimálisan. HDD-ről ugyan csak lehet FPS drop, főleg ha több minden fut egyszerre.
Utóiratként meg a szokásos mantra: driverek legyenek frissítve, windows legyen frissítve...stb.
-
Üdv Urak!
Egy ismerősöm megkért, hogy nézzek rá a gépére mert nagyon kevés az fps. Kizárólag GTA V online amit tol, a gépe pedig I5 11400f procit, 16 GB 3200 MHz memória és rtx 3050 VGA.
Én nem játszok és nem volt sok időm ránézni de játék közben úgy tűnt a procit a szűk keresztmetszet, bár szerintem simán bírnia kéne. A hőfokok bőven jók de a procit 100%-on teker az fps meg bizonyos szitukban 45 fps-re is leesik (1080p normál beállítások)
Nincs valami spec setup a játékhoz amit feltétlenül be kell állítani ha jó teljesítményt akar az ember?
Az illető sokat játszik de a géphez nem ért.... -
bobalazs
nagyúr
-
Üdv!
Az Epic Games, ingyenes akciójában behúztam, a Kingdom Come: Deliverance-t. Eddig hozza amit vártam ettől, de van egy rohadt idegesítő dolog benne, hogy nem lehet menteni, amikor szeretném. Tegnap este is, majd másfél órás játékidő ment a kukába, és kezdhettem elölről mindent, amire sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szórakoztató.
Olvastam, hogy vannak olyan módok, amikkel lehet végtelen mentést is buherálni a játék fájloknál, de azok általában a Steam-es változatokhoz készültek.
Azoktól kérdezném, akik az epices verziót vitték végig, hogy tudna valaki linkelni olyan oldalt, ahonnan ehhez a verzióhoz kompatibilis, és működő módot tudnék leszedni?[ Szerkesztve ]
-
-
Viktor77
titán
válasz
HugóBoss #15757 üzenetére
ChatGPT ezt írja:
"Az új Indiana Jones játékban a repedezett falak áttöréséhez először meg kell találnod és felvenned egy kétkezes fegyvert, amely lehetővé teszi a falak áttörését.
GAMEMEA konkrét gomb, amellyel használhatod a fegyvert, a játék platformjától és az egyéni beállításoktól függ:
PC: Alapértelmezés szerint az "E" vagy a bal egérgomb szolgálhat a fegyver használatára."
-
HugóBoss
tag
Az új Indiana Jones játékban melyik gombbal töröm át a repedezett falakat? PC/eredeti
2 hétik nem játszottam és erre nem emlékszem, beállításokban meg nem találom... -
válasz
bobalazs #15754 üzenetére
Egyel feljebb linkeltem a videót, abban a megoldás. A lényeg, a játékkönyvtárban, a játék melletti három pöttyöt megnyitni, ott a "Manage" opció megnyitása, majd "Create Desktop Shortcut", és létrehozni az asztalon egy indító ikont, és azzal indítani a játékot. Azóta egyszer próbáltam így, és akkor elindult, remélem ez tartós megoldás lesz.
-
válasz
l.skywalker #15752 üzenetére
Köszi, közben én is találtam, egy nem rég feltöltött videót erről, és az abban javasolt megoldás, egyelőre nálam is működik. [link] Ami viszont nem működik, a w4t-sek által készített magyarítás. Látszólag lefut a magyarítás telepítése hibaüzenet nélkül, de nem magyarítva jelenik meg a felírat, és a játékbeli felíratoknál sincs ilyen opció.
-
l.skywalker
titán
Első keresésre a redditen is panaszolják ezt. Egy workaround kipróbálható:
A játék indítófile-jából küldj egy parancsikont az asztalra és indítsd azzal -
Üdv! Jobb híján ide fordulnék a problémámmal, mert ilyennel még nem találkoztam, és fogalmam sincs, hogy merre induljak.
A tegnapi nap az Epic Game-n, az évvégi akciók keretében, ingyenesen beszerezhető lett, a Kingdom Come Deliverance játék. Mivel a témája érdekelt, ezért behúztam, és már tegnap este le is töltöttem, de már akkor is, a letöltés befejezése után, elindítani már nem tudtam, mert a játéknál az szerepelt, hogy " Server Offline".
A többi epices játéknál ilyen gond nincs. Gondoltam, majd ma újra próbálom, de ma is ugyanez a szitu. Már egyszer letöröltem, és újratelepítettem, a fájlok épségét is ellenőriztem, a játéknál bekapcsolva az automatikus frissítés, és a felhőbe való mentés is, párszor már ki,- beléptem az Epic appba, de ennyi. Több ötletem nincs, szóval mit kellene még megpróbálni, hogy elinduljon a játék? -
válasz
l.skywalker #15748 üzenetére
És meg is találta, csak a kulcs közben lejárt.
@wrongduke: igen, ez ilyen, Fanaticalon hiába van összekapcsolva a Steam fiókoddal, nem aktiválódik automatikusan. Megveszed, kódot kapsz, azt beaktiválod. Ez akkor így most bukta.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Anonymusxx #15746 üzenetére
Alaposabban végig néztem mit sikerült aktiválnom, a steam-hez az nem lett hozzáadva, ott nincs nyoma, pedig megmertem volna esküdni, hogy a Fanatical-on keresztül megcsináltam. Akkor ez bukó...
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Fanatical-on ingyenes volt a Breathedge játék ami steam kulcsot adott. Én annó behúztam a játékot, a fiókom össze is van vele kapcsolva, de a játék nincs hozzáadva a steam könyvtáramhoz, pedig emlékeim szerint hozzáadtam. Kihagytam volna valahol egy lépést? Fanatical-on az van ha visszanézem, hogy lejárt a kulcs. Akkor ez kuka? -
lala42
őstag
Hali!
Nos van egy kis gondom. (újra)
Bf3. EA Appban feltelepítve. (letöltve, mert a lemezes verzióról már nem lehet telepiteni.) Megj. eredeti lemez, saját tulajdon, nem varez. Az appban meg is jelenik, de namikor a battlelogra lép, kikeresem a szervert, akkor már csak alul a kék csík megy, és nem csatlakozik a szerverhez.
Egy idő után az az üzit kapom, hogy frissitsem a drivereket, stb. De minden a géphez tartozó friss. Tüzfal a programnak kinyitva, adblock kikapcsolva. Megj. egge a fő böngészőm, de a chrommal is ezt csinálja.
Valami tipp?
Előre is köszönöm.
Még benézek a Bf3 topkba is.[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
A régebbi stalkerekhez van egy csomó mod, grafikai is, meg sztori mod..
Esetleg ajánlom még a steampeek.hu-t néha lehet rajta találni jókat, de sokszor nem ad ki hasonlókat..
Vagy Steames kurátoroknál is érdemes szétnézni.. -
De4d
őstag
válasz
MageRG #15738 üzenetére
Amíg Early Acces addig nem kezdenék semmibe. A másik meg klasszikus Dungeon Crawler, abból a magyar játék tetszett nagyon az Operencia
Inkább Ilyen Staker, Robocop, Terminator szerű fpseket keresnék, ahol némi fejlődés van, loot, mellékküldetések, vagy valamilyen csapatalapú rts rpg. -
De4d
őstag
Mostanság, vagy csalódok egy gameben (ha elvárásokat állítok elé) vagy kellemes meglepetés ér. Mivel itt a sale, jó lenne valami, amivel nem lőnék mellé.
Valami nem túl drága fps rpg rts tbs irányvonal, ezek keveréke.
Pl az utóbbi időkben fps rpgből a Terminator: Resistance, vagy a Robocop nagyon bejött. Némi zsákmányolás, felszerelés gyűjtés, kisebb nagyobb mellékküldetések fejlődés, próbáltam keresni ezekhez hasonló fps rpgket, stalker is kedvenc volt anno de annyira nem találtam.
rpg tbsből pl az Alien dark descent nagyon jó volt, szintén egység és némi bázisfejlesztéssel, nem olyan nagy volumenű mint egy xcom mondjuk. Vagy éppen a King Arthur és kiegészítője is ilyesmi volt, vagy éppen a Miasma Chronicles, Mutant Year Zero: Road to Eden is nagyon bejött.
Valahogy az új System Shock annyira nem kötött le pedig az rpg fps lenne (lehet több időt kellene adnom neki) Valamint tbs rpgből a Zoria-t próbáltam, de annyira egysíkű fapados, valahogy az se igazán.
Amivel most nagyon szemezek az a Flint: Treasure of Oblivion de nem igazán kapott jó kritikákat.
Valaki rátalált ilyen kategóriákban valami rejtett gyömgyszemre? -
Warpig
aktív tag
válasz
juliensorel #15730 üzenetére
Nem a stalker. Déli amerikai államban játszódott, Mississippi ilyesmi.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az az fps, aminek a trailer-ében egy mocsaras helyszínen ment a főhős, és zombi szerű ellenek jöttek. Azt hiszem varázslás is volt, nem csak sima fegyverek. Tavalyi vagy idén jöhetett ki.
-
De4d
őstag
Valakinek megvan a Solasta nevű játék steamen? Esetleg Dlckkel együtt?
-
wrongduke
aktív tag
válasz
riantune #15713 üzenetére
Szia!
Ami a gépeden van, maradt, azt talán tudja használni a steam-es verzió, csak jó helyre kell tenni. A gond az lehet, ha sokat patch-elték a játékot, akkor a régi mentésed az új verzión előfordulhat, hogy nem megy.
Továbbá a két játék felhőrendszere nem osztozik, nincs átjárás. -
DrDobos
őstag
válasz
DrDobos #15724 üzenetére
Annyi elorelepes tortent, hogy letoltottem a DS4Windows programot, amivel ha az adott gephet csatlakoztatok ket ps4 kontrollert, ugy mukodik, tudunk 2 player jatszani. Viszont a 3. ember nem tud parsecen keresztul csatlakozni, hiaba telepitette o is ezt az alkalmazast, egyszeruen nem tudom ot is hozzaadni. Ha a Parsecen belul engedelyezem neki a billenytuzet es egeret, bezzeg az mukodik, de azzal meg a jatekba nem tud csatlakozni, kizarolag kontrollerrel. Valami otlet megoldasra?
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Haverokkal 1-2 eve sokat jatszottunk a Minecraft Dungeons-el local coopban 3-an, mindannyian kontrollereken (player one xbox, tobbiek ps4 kontrollerrel). Beszereztuk az új, Fauna Faire dlc-t, viszont nem tudunk localba csatlakozni többen, csak egy kontrollerrel. Hiana nyomunk barmlyen gombot, nem mukodik. Sackboyt probaltuk, az működik local coopban. Van otletetek, mi lehet a baj? -
válasz
makoss #15714 üzenetére
Ha több meghajtó van a gépben, akkor telepítés előtt kérdezi, hova rakja. A már telepített játékok is szabadon mozgathatóak a meghajtók között, akár egyesével, de a komplett meghajtó tartalmát is át lehet pakolni másikra, bármiféle letöltés nélkül. Már ha Steam a kliens. Vagy GoG-ról van?
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Üdv!
Én már igen régen nem játszottam már egy jó játékkal, de most kedvem lenne hozzá,
azt hogyan tudnám elérni, hogy telepítésnél megkérdezze, hova telepítse?
Alapból a "C" meghajtóra tette legutóbb a Cyberpunk 2077 játékot, több játék már oda nem fér, de van még 2db m.2 SSD ahova férne... -
riantune
csendes tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Pár éve megvettem Uplay-en a Jedi Fallen Order-t, amit már majdnem kijátszottam. Ha most megveszem Steam-en is és elindítom ott, akkor a Uplay-es mentéseim megmaradnak? Vagy két külön mentésem lesz? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
lala42
őstag
válasz
Anonymusxx #15711 üzenetére
Lehet.
Megnézem. -
lala42
őstag
Sziasztok!
Probléma a következő.
Bf3-4-el újra játszanék. De ugye az origin nem él. Az EAApp kell neki. Nekem lemezes változatom van mindkettőből.
Telepítés elindul, az originnel. Ezt frissíti, de átvált az app-ba. Innen nem megy a dolog tovább. Feljön az app. bejelentkezek, majd áll a világ. Nem megy tovább.
Kérésem! Szájbarágósan elmagyarázni, akár linkekkel megtűzdelve, hogy a fenébe rakjam fel a játékokat. (eredeti lemezes, nem +gányolt.)
Az EA app beállítások, telepitése a játéknak, stb.
Köszönöm.