Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
Van egy jó tíz+ éves Samsung FHD TV-m, amit nem volt szívem kidobni így az is fenn van a falon, de amikor bekapcsolom rendre függőleges szivárványszín csíkok jelennek meg. Ez az első pár perc után eltűnik és utána már jó. Ezt mi okozhatja, és alaplap cserével vagy hasonlóval megoldódik-e?
-
Sayen
tag
Sziasztok !
Mi lehet a kijelzőn az a kis folt ? -
Henker2
addikt
Sziasztok!
Vásároltunk egy ilyen TV-t:
Philips Ambilight TV 55PUS8079 4K UHD LED Titan OS
Az lenne a kérdésem, ha valaki már használ ilyen Titan OS rendszerű TV-t, milyen streaming TV szolgáltatóval használja? Mert Nekünk a Direct One szolgáltató van, de mivel androidos, így nem tudjuk a Linux rendszerre telepíteni az alkalmazást. Esetleg van olyan internetes streaming TV szolgáltató amelyik rendelkezik Linux lehetőséggel is?
Vagy marad a régebbi kis androidos boxunk amire rátelepítem az alkalmazást?Köszi
-
Lokii
aktív tag
Sziasztok, half life 2ztem és macska a TVt felborította , lehet e panel cserét csinálni ennél? [link] az más kérdés hogy megéri e
-
moody90
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Samsung SAMSUNG UE50RU7022KXXH típusú okos tv-m van. Kaptam hozzá egy Samsung Samsung vg kbd1500 bluetooth billentyűzetet. Mivel nem bluetoothos a tvm, így nem is tudom hozzá csatlakoztatni, viszont van rajta USB bemenet, és vezetékes billentyűzetet tudnék használni rajta. Arra gondoltam, hogy veszek egy bluetooth usb adaptert, hátha így felismeri a tv. Mit gondoltok, működhet? Van olyan ismerősöm, akinek pont ugyan ilyen tv-je van, és a kínai bluetooth billentyűzet működik neki, csak neki hozzá adták a billentyűzethez az adaptert.
Köszi a választ! -
nobodyy
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG 55" TV-t (NANO793NE) szeretnék költöztetni de a doboza már nincs meg. Van itt valaki aki mostanában vett hasonló TV-t és nem kell már neki? A hungarocell keret ne legyen törött.Helyileg Budapesten.
Egy ilyen TV: [link]Előre is köszönöm!
-
prannk
őstag
Sziasztok. Enyhe karcok eltávolítására van valami lehetőség? Köröm nem akad meg bent.
-
TGarry
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Thomson 49uc6406-készülékünk , már egy ideje borzasztó lassú, lassan tölt be, alkalmazásokat több perc mire megnyit ,van hogy a betöltéskor csak az android feliratig jut utána lefagy , ezt álltalában csak újratelepítéssel tudjuk megoldani. Firmware updatek voltak próbáltam régebbi-újabb verziókat , egy darabig eldöcög velük de mindig ugyan az lesz a vége 1-2 hét használat után. Alkalmazásokkal nem szoktam telepakolni csak a 'gyárilag' telepített netflix szokott rajta lenni, alkalmazásokat a box-ról szoktam használni.
Leszedtem már a hátlapját kiporoltam gondoltam hátha , de ez sem segített. Van valakinek valami tippje mi okozhatja a problémát? Kép-hang rendben van ezért nem szeretném még lecserélni. -
ezso
tag
Szívesen!
Szerintem keress rá a Youtubeon a tiedhez hasonló tv-re és háttervilágítás csere, vagy backlight repair videót nézz meg.
Ugyanaz a művelet. A display kivételénél nagyon vigyáz, mert kb. 1-2 mm és hajlékony, könnyű eltörni. Akkor ott a vége...
Ha van affinitásod hozzá simán nekiesnék, mert nem megoldhatatlan és egy kis dög miatt ne kelljen már kukázni a tv-t. -
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Adott egy nem tudom milyen, viszonylag alap Philips TV.
A hiba pedig a következő:
A virágföldből kikelő kis genyó beledöglött... A baj csak az, hogy valahogy a panelba, nem a panelra. Valahogy meg lehet bontani magát a panelt, hogy kiszedjem onnan, vagy így jártam? -
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
A Media Marktban kapható OK márkájú (saját márkás) tv vajon mennyire lehet jó vétel? Nem létszükséglet nálunk a tv, vannak napok, amikor be se kapcsoljuk. Egyáltalán, melyik gyártótól van a panel? Nem találtam róla infót. -
ezso
tag
válasz
Cblacksmithc #41070 üzenetére
Mikroszálas törlőkendő.
Lehelj rá és egy kis darabon és töröld le a "mázgát". Ha ott jó nekiállhatsz az egésznek.
Nem hiszem hogy kinyírtad, mert több száz tv képernyőjét tisztítottam Clint Citrus és puha papírtörlő kombóval és nem tettem tönkre egyet sem. -
Cblacksmithc
tag
Sziasztok, én csak 1 pici segítséget kérnék. Én túlzottan okos személyem letöröltem a képernyőt, mármint por ellen. Kikapcsolt állapotban wc papír/papírtörlő és jó minőségű üvegtisztító kombóval. Tudom hát mennyire ügyes vagyok (vagy inkább csak nem norm) de kikapcsolt állapotban a samu tv képernyője olyan, mintha százan, százfélén fogdosták volna össze. Tudja valaki mit kellene tennem, hogy ez ne így legyen, vagy ez már így marad örökre ? Segítséget köszönöm szépen....
ha rossz helyre írtam iránymutatást kérek
-
kungzi
veterán
Hello. LG 55NANO793NE típusú tv-hez a lábához mekkora csavar kell? Én M5-nek nézem, sajnos valahol elkallódott. M5-szor hanyas? Köszi előre is
-
válasz
csabi0805 #41066 üzenetére
Pont láttam egy ilyen TV-t marketplacen a napokban.
Pont az egyik oldala volt ilyen talán kicsit sötétebb is volt.
Az eladó leírása szerint: “Elgyengült a jobb oldalán a háttérvilágítás”.
Amúgy ez egy általános meghibásodás LED TV-k esetében.Egyszerűen kiégett pár sor háttérvilágítás.Ha minden igaz szaki megoldja úgy, hogy kicseréli a problémás helyeken.
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Olyan hibával valaki találkozott már hogy a képernyő felénél a kép az egyik oldalt szép világos a másik oldalt pedig sötét.
Mintha lenne függőlegesen egy vonal húzva és elfelezné pont a képernyőt.
Ez mitől lehet?
Ma láttam egy ilyen hibát.
[kép] -
Xaels
félisten
Sziasztok. Ez egy Sony KD49XE8005BAEP televízió, 6,5 éve vettem és ma ez fogadott. A jószág belül van 2 réteg között, szerintetek, hogy tudnám onnan kivarázsolni?
-
HF77
őstag
üdv.
segítsetek kérlek! nem tudom jo helyre írok e?!mi lehet a gond?!
bedugom a koax kabelt az egyik tv be ott ok minden, ezt eljatszom a másik tv nel, ott azt irja, nincs jel nézzem meg az antenna csatlakozást!
ami jo az egy 1 eves hisense. ami rossz az egy 14 eves jvcköszönöm aki tud segíteni!!
-
indaboy
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, talán tud valaki ajánlani valamit.
Kisfiamnak van egy SHARP LC-32CFE5100E tv-je, és a kijelzőn az alábbi képen látható feliratokat sehogy sem tudom eltüntetni.
Tudnátok ajánlani valamit? Köszönöm! -
laci1892
őstag
Sziasztok! Pici segítséget szeretnék tőletek kérni.1,5 éves TCL c715 55" méretű tv-m lakásfelújítás alatt baleset érte. Kedves burkolónak sikerült hozzá csapni valamit. Így a bal széle megsérült, melynek következtében a kép bal fele megszűnt létezni.
Nem szeretném javítani hosszú gondolkodás után...
Így két kérdésem lenne.
-Ebben az állapotban szerintetek kuka, vagy érdemes érte minimális pénzt kérni, vagy ne szenvedjek vele?
Második
- bő 310 ezer forintig van valami tippetek milyen irányba kéne szerintetek gondolkodnom, kíváncsi vagyok hogy, nektek mi a meglátásotok mi lenne a legjobb ár érték arányú tv nagyjából ebben az ársávban.Köszi a segítséget.
-
Sziasztok!
Hamarosan új TV-t veszek mert nagyon nem vagyok elégedett a jelenlegivel. Viszont ez még legalább fél év.
Jelenlegi tv: LG 43NANO753PR
A problémám az, hogy baromi rossz a hangminőség. És itt nem a tisztaságára gondolok hanem bizonyos effektek és a beszéd hangerő változására.
Néha amikor zene van a filmben akkor baromi hangos a TV, le kell halkítani. De utána baromi halk az emberi beszéd -->rögtön hangosíthatom fel. A robbanások és egyéb effektek szintén néha hangosak néha halkan "jelennek" meg ugyanazon a hangerőn.
Totál 0 a filmélmény.
Tud esetleg valaki segíteni ebben aki hasonló cipőben jár, hogy mit kéne beállítani és hogyan?
Köszönöm előre is
-
válasz
freelanced #41054 üzenetére
Szememet szúrt a törlőkendő, szóval bekapcsolt állapotban letörölted? Az nagy hiba lenne.
-
undercover
őstag
válasz
simonlaci55 #41056 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
simonlaci55
tag
válasz
undercover #41055 üzenetére
Szia, euronicsban lehet kapni egész tűrhető áron, mi is ott vettük. Elméletileg Vesa szabvány., ha jól írom
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy Philips 43PUS6162/12-es TV. Az lenne a kérdésem ha felakarnánk rakni a falra lehet ehhez még fali konzolt kapni vagy milyet lenne érdemes? Egyáltalán fel lehet rakni a falra?
-
freelanced
addikt
Üdv,
Egyik napról a másikra ez lett a Philips tévénkkel:
Bármi ötlet? Nincs gyerek, se állat, se semmi ilyesmi, semmilyen behatás nem érte, senki nem tartózkodott a lakásban.
-
simonlaci55
tag
Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem, hátha valakinél lapul egy lg 55uk6950plb tÍpusú tv aminek nem kijelző hibája van, sajnos a kisfiam betörte a kijelzőt, de viszont semmi bajom nincs vele, vagy ha esetleg tud valaki ajánlani hozzá megfelelő kijelzőt, azt meg köszönném
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, adott egy 65" Samu tv ami a képeken látható kijelző hibát produkálja. Valaki látott máy ilyen hibát ?
Kijelző hiba vagy alaplap / kábel / ?
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Öcsém nem tudom milyen típusú LG Smart TV-jén a YouTube videók egy része így jelenik meg, villog, rózsaszín/lilás színnel:
Némelyik videó rendesen megnyílik, némelyik teljesen ilyen, mások itt-ott váltanak ilyenné. Olyan, mintha valami codec-hiba lenne, mert ahogy az alsó 2 fotón is látszódik, az overlay menü tökéletesen megjelenik, maguk a videók "színeződnek el".
Mit lehet ezzel kezdeni? Régen nem használok már okos tv-s Youtube appot, de úgy rémlik, max annyit lehet, hogy letöröltetem vele (az appot), aztán újra feltelepíti.
Van esetleg más ötletetek?
Köszönöm. -
ph2012
senior tag
Ez az LG mennyire jó alap TV-nek: [link] ? Köszi.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok.
Srácok, ha az xbox-ot hdmi kábellel bedugom a tv -be, minden ok. Viszont, hogy ne kelljen mindig átdugdosni a beltérit, (egy hdmi van csak) vettem egy 5 to1 switch-et. Viszont, ha ezen keresztül megy a jel, akkor 4:3 as lesz a kép. Van erre megoldás? -
ph2012
senior tag
Sziasztok.
Melyik a legolcsóbb PVR képes 43 zoll-os, 4K Samsung vagy más jónak mondható márkájú LED TV?
Köszi. -
Forumozgatok
újonc
Szia!
Szerintem ezt itt kérdezd meg: [Milyen TV-t vegyek?]
Aktívabbak, valamint az kifejezetten új TV vásárlására van.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
TCL 85C805 vagy Samsung QE85QN85C-t vennétek, ha az ár eltérést nem vennétek figyelembe? Hangrendszer külső lenne, tehát a hang különbség szintén nem szempont.
Látom, hogy a Samsungba több dimming zóna van (1210 vs. 880), a képfeldolgozóját is jobbnak írják, de a TCL mellett meg ott az 5 év garancia, a DV és az Android rendszer.
Jelenleg a TCL felé hajlok, van esetleg valami ami miatt érdemes lenne újra gondolom?
-
Forumozgatok
újonc
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Szobarendezés közben sikeresen levertünk egy vázát, aminek két kis darabja nekipattant a TLC képernyőjének, most két világító fehér folt van rajta. Nem folyt szét mögötte semmi, nincs perepedve a környéke, tapintásra olyan, mintha kipattant volna belőle két kis darab. Bár garanciális, boltot nem hívtam, gondolom ezt nem fedezi.
Több kérdésem is lenne:
Lehet-e az ilyen sérülést javítani, ha igen, akkor kb. mibe fájna, megérné-e egyáltalán?
Esetleg van valami "házi" megoldás a problémára? (epoxira, vagy hasonlóra gondoltam)
Ha eladnám, kb. mennyit lehetne kérni a készülékért? (TCL 55c728)Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Három napos Sony TV-vel ismerkedvén egyrészt el vagyok ájulva, másrészt ezt figyeljétek.
Ahhoz, hogy USB forrásról a videólejátszást onnan folytassa ahol abbahagyta ki/bekapcs után, bekapcsolt működő wifi kell. Csak akkor jegyzi meg, hol tartott.
Kikapcsolt wifivel mindig a file elejéről folytatjaMiért kell ehhez wifi? Netán Nagy Testvér érdeklődik?
-
Mike8212
tag
Sziasztok! Samu 4k 2020 QE556Q0TAU tevèm van. Mennyire érdemes USB - n keresztül frissíteni? Értem Én új fanksön vagy ilyesmi? Hátha valaki segít.
-
Tamás2310
tag
Sziasztok!
Cseréltem ma egy régi Samsung UE40H6200-as TV-be LED háttérvilágítást és sajnos a LED-en lévő fóliát amik rögzítik eltörtek és sehol nem találok hozzá.
Esetleg valaki nem tudja hogy milyen néven keresek rá aliexpress-en mert sehogy nem találom.
Sajnos roncsolás nélkül szerintem direkt nem is lehet ezeket kipattintani, már cseréltem pár TV-én LED-et és mindig a csavaros rögzítő volt ami könnyen oldható volt.
Erről beszélek: [link] -
westcoastog
veterán
Sziasztok! Szórakoztam most a windowsban a hdr beállításokkal, aztán nem tudom ezzel összefüggésben e, vagy csak nem figyeltem meg eddig, megjelent egy kékesebb terület a tévé tetején... Kezd elhalálozni egy led a háttérfényben?.. Lg43uj635v, azt hiszem már 6-7 éve biztos megvan.
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Van egy 55CX3LA OLED tv-m ami kb. 2.5 éves, megjelent egy függőleges csík a képenyőn. Panelhiba. Lefotóztam, másnap még a szériaszámot is lefotóztam a beállításoknál szintén látszódott, bejelentettem, a szerviz elkezdte intézni. Ez volt hét közepén. Most ránézek és nincs ott a hiba.Ilyet még nem láttam...
Ilyenkor mi van?
Úgy gondolnám ha ott volt, meg előjött most ha meg is javult jó eséllyel megint elő fog jönni. Szervizest nem tudtam megkérdezni mert kedden lesznek újra. Van ilyennel valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
Sziasztok!
Star-Light 40DM5500 LED Televízió, 102 cm, Full HD 54.999 Ft Müholdas adásokhoz lenne csak,meg néha 1-2 film
Erről a tvrol mi a velemény:
-
Kátai
senior tag
A tv képernyőjét portalanítottam mikroszálas kendővel, de utána sötét jeleneteknél, vagy csatornaváltáskor halványan látszanak a törölgetés nyomai, ahogyan és amilyen irányban törölgettem a képernyőt. Nem nyomtam rá, csak enyhén leheletszerűen szedtem le a finom szöszöket. Mit lehetne tenni, hogy ezeket a nyomokat ne lássam? Van valakinek tuti tippje?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Samsung ue32h4000awxxh-böl optikán ki lehet valahogy hozni 5.1-et?
Sajnos az erősítőm nem tudja leszedni a hangot a HDMI-röl u-h ez az egy megoldás van, vagy szerzek egy külső hangkártyát a laptopomhoz.
Se chromecast-en, se közvetlenül HDMI-n keresztül, a Disneyplus és az +HBO os filmek hangja nem jön ki csak sztereóban.
Minden segítséget előre köszönök. -
Szállító76
tag
Sziasztok.
Valakinek tapasztalata erről a tv-ről?
[LG 60UQ81003LB ] -
B.Gábor 76
kezdő
Üdv.tv szeretnék venni 75col.jelenleg egy 3 éves LG 65UN74003LB van sötétben fekete képernyőnél a szélein a háttér fény be világít.elég zavaró.ez normális 3éves tv nél?LG, Samsung, Sony, Panasonic,tv szeretnék venni ,de sajnos csak 350 ezrem van rá.igy csak az LG , Samsung maradt LG 75 nanocell,vagy a sima LG 75.most köbö egy árban vannak.340ezer.környékünkön persze egyik sincs hogy össz tudjam hasonlítani.vakon meg nem merem be vállalni.valaki tudna segíteni hogy melyik a jobb ,vagy szebb a kép és a háttér fény sem világít ki,át.valaki aki már látott ilyet vagy szerelt vagy csak ért hozzá.hosszabb távra szeretnék venni.nagyon szép köszönöm előre is a válaszokat!!!!
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Faterék TV-je... Jól gondolom, hogy háttérvilágítás hiba miatt kékült be? -
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
TV kijelző karcokra mit ajánlotok? Azt hiszem tükröződésmentes a kijelzője az enyémnek és hát olvastam hogy az ilyet nem szép csak az adott ponton polírozni. Nagyon szakemberhez nem akarom vinni, olvastam UV reagens fóliáról. Ezzel érdemes próbálkozni?
Ilyen: [link] Philips 43pus6504/12, nem sokat ment még
Szeretném Édesanyámnak adni, de nem így...
-
flash-
veterán
tud valaki abban segíteni hogy androd tv alól miért nem tudom smb- megosztással elérni a tv-ről a pc-t amin vannak s megosztott tartalmak?
Vimu val működik.ott ez van beirva:
smb://192.168.1.73/Filmek/de se a vlc, se az mxplayer,stb nem hozza ki az smb tartalmat pedig ugyanezt irom be.. próbáltam mar smb:// beirasa nelkul, /Filmek/ beirasa nelkul is de sehogyse jó csak a vimuval.de miért?
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Adott egy Samsung qe50q60tauxxh ( [link] ). A kijelzőn hibát véltem felfedezni. A tévé közepén, bal oldalról kezdődve körülbelül a közepéig több kis csík jelent meg egyik napról a másikra, többnyire halványul, felerősödik. Mi lehet a probléma, orvosolható - e ez? Decemberbe lesz 3 éves a készülék, hetente kb 15-20 órát ment. Köszönöm a segítséget.
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok!
Vasaroltam egy TCL 835t 3 honapja. Es most elkezdett reklamot kirakni a google tv rol savban. Ezt, h tudom torolni v bezarni v akarmi?
Negyed kepernyot kitakarja. Lehetetlen barmit is nezni igy.
Koszono! -
ilyenezalaci
tag
Sziasztok!
Bocs az offtopikért, de megosztanám kalandjaimat, hátha járt már így más is. Kisfiam Youtube nézésre használt alap Hisense okos tv-jén egyik napról a másikra vízszintesen, halványan csíkos lett a teljes kijelző. Nézhető volt, de azért mégsem az igazi. Vissza vittem a múlt héten a helyi Media Marktba, ahol vettem. Bekapcsoltuk, megnézték, tényleg halványan csíkos, gariidőben van, megy a szervízbe, azt mondták 2 hét. Jött ma sms, hogy mehetek a tv-ért. Az ügyfélszolgálatos hozza, olvassa a szakvéleményt (Oktogon-Szervíz Kft.): "a készülék bevizsgálása során megállapítottuk, hogy törött a kijelző, a javítást elutasítottuk mivel a garancia törésre nem vonatkozik. Elhoztam a tv-t, nem üzemeltük be, mint leadáskor, mert azt gondoltam, hogy lcd sérülésre gondoltak, nem fizikális törésre. Mikor itthon bekapcsoltam, alig hittem a szememnek, olyan, mintha valaki beb....ta volna kalapáccsal. Nem az a 75.000 HUF fog földhöz vágni, de nem fogom annyiban hagyni. Mi ez már azért?
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, anyóséknak van egy Philips tv-je, ami ezt produkálja egyik napról a másikra.
Valakinek esetleg ötlete, hogy mennyire komoly a probléma, javítható-e gazdaságosan vagy kuka?
-
nanorambo
őstag
Helló!
2 éve vásárolt Samsung tv nél (sajnos a modellt nem tudom, rokonoké a tv) néha rosszalkodik a kép. Olyan, mintha negatív lenne a kép. Nagyon furcsák lesznek a színek. Csak restart segít ilyenkor. Találkozott már valaki ilyennel? -
Osiris
őstag
válasz
Osiris #41023 üzenetére
Végül erre az IKEÁs Uppleva nevű konzolra esett a választás. Szorosan felfejszik a falra, jól szerelhető és alul van két gyorskötöző szerű cucc amivel a TV rögzítését ki lehet oldani, ilyenkor el lehet emelni a TV alját a faltól és így megoldott a kábelekhez a hozzáférés.
-
Osiris
őstag
Sziasztok,
Egy 55"-os 18kg-os VESA 200x200-as TVhez szeretnék fali konzolt venni. A fő szempont, hogy a készülék minél jobban rásimuljon a falra, de azért a kábelek csatlakoztatása is megoldható legyen szükség esetén. A tv egy QE55QN91A.
Tudnátok ajánlani ilyet? Köszönöm. -
attiati
veterán
válasz
attiati #41021 üzenetére
Jah még annyi infó, hogy ezt viszont simán lejátsza:
Nem látom, hogy mi a különbség.
Egyiket miért játsza le, a másikat miért nem?tv típusa: LG UH7707
2160p.UHD.BluRay.TrueHD.7.1.HDR.x265
ViDEO.CODEC...: x265 [HDR10]
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 18.4 Mbps
RESOLUTiON....: 3840x160
AUDiO.........: Hungarian DD 5.1 @ 640 kbps
English TrueHD Atmos 7.1 @ 4597 kbps
English DD 5.1 @ 640 kbps
SUBTiTLES.....: Hungarian Full + Forced, English Full + Forced
AUDiO.SOURCE..: UHD Bluray -
attiati
veterán
van egy pár éves 4k LG tv-m. Néhány 4k-s filmformátumot nem eszik meg.
Szerintetek melyik az a paraméter, amit nem tetszik neki?2160p.UHD.BluRay.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR10+.x265
ViDEO.CODEC...: HEVC [HDR10] + [Dolby Vision RPU]
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 28.1 Mbps
RESOLUTiON....: 3840x1608
AUDiO.........: Hungarian DD 5.1 @ 448 kbps / #1 /
English TrueHD.Atmos 7.1 @ 5013 kbps
English DD 5.1 @ 640 kbps
SUBTiTLES.....: Hungarian (SRT) / #1 / + (PGS), English (PGS) -
zenészke
tag
Kérlek segítsetek! UE32C5000-es Samsung tv-n már egy közepes hangerőnél is kezd torzítani a hang. A márkaszervíz írta, hogy nincs hozzá alkatrész, nem javítható. Egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve, és nincs nagyobb helyem, csak 32-es tv fér el. Tudtok valami megoldást a hangra, vagy cserélni kell? Ahogy néztem, nemigen léteznek ilyen méretben ennyi bemenettel rendelkező mostani tv-k.... Van egy Kenwood erősítőm, bekötve asztali DVD író, meg külön DVD lejátszó, de nem lenne célszerű egyszerre 3 készülékkel tévét nézni... (tv, erősítő, DVD író) szóval mit tanácsoltok?
-
coppola
tag
válasz
nesh20 #41017 üzenetére
Nemtudom azóta megoldódott-e a probléma,de ha hozzáférsz a hátlapi csavarokhoz, esetleg megpróbálhatsz lazítani, majd húzni rajtuk, általában érdemes nem csak az érintett helyen, hanem körbe meglazítani őket, és eligazgatni a kijelzőt, deformáció tud ilyen hibát okozni
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy elég régi Sony tv. Eddig hiba nélkül üzemelt, a napokban viszont észrevettem a képernyő alján megjelent három ferde világosabb rész, olyan mintha valami belevilágítana, vagy meg lenne nyomva. Ezek közül semmi sem történt vele. Nem tudom, hogy lehetne ezt pontosan leírni, próbáltam róla képet csinálni, remélem valaki megtudja mondani nekem, mi a pontos megfogalmazás a hibára és, hogy mennyire komoly a baj!? Sajnos nem értek hozzá, próbáltam keresni a hibát de nem láttam ehhez hasonlót. Csak világos részeknél látható, fekete résznél nem is lehet észrevenni. Most is a gyerkőc játékánál tűnt fel komolyabban.Köszönöm a segítséget előre is!
-
z0d1@Ku$
senior tag
Van itt esetleg valaki, aki tudna egy tv szervizt ajánlani pesten?
Van egy samsung ue40ju6400w típusú tv, aminek a bal oldalán van egy függőleges lila csík. Mennyire érheti meg ezt javítani? Lehet egyáltalán? -
S@c@
őstag
Sziasztok!
Errol a tvrol mi a velemeny:
55" TCL 55C835??? -
Pokolika
tag
Sziasztok!
Leírnám a problémám hátha tudtok segíteni.
Adott Tcl C825 tv.
Kártya 3060 vision
Pc-re kötve 4k 120hz-en random elmegy 5-10-15 percenként majd vissza a kép bevillan megtörik lyenkor kiírja a felbontást is mintha állítani akarná magát. 60hz-en semmi ilyen jelenség.
1440p 120hz megy simán.
Ez már cserélt kábel.
Előzővel is ez a jelenség. Sokmindent próbáltam már el is vesztettem a fonalat
Szóval ha valakinek bármi ötlete van tárt karokkal!
Ja és van hogy akár órákat is megy hiba nélkül!
Ezer hálám! -
Neked Az
csendes újonc
Sziasztok!
Nagyszuleimnek keresnek olyan internet kompatibilis TV-et amivel tudnak Netflixezni.
A legfontosabb parameter a TV asztal merete, ami 77cm x 33cm.
Mit tudnatok ajanlani ar / ertek aranyban ami erre az asztalra felfer?
Koszonom elore is a segtisget.
G. -
universum73
csendes tag
Sziasztok. Van egy Orion LCD T 22 DVDC tipusú tv-m a héten kaptam. Olyan probléma van vele,hogy elég sötétes nem kontrasztos a kép pedig majdnem teljesen ár van adva. Nem valami jó nézni,mert homályos.Mi lehet a problémája? Ez már LED-es tv vagy még csövek vannak benne? Van valakinek ötlete mi lehet a megoldás?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Tudja esetleg vki,hogy tcl 50dp600-as tv-re hogyan lehet disney+ -t telepíteni?
Lehet e egyáltalán? -
Sziasztok!
Sógornőmnek van egy Dell Optiplex számítógépe I5-2400 procival és abba integrált Intel HD graphics videokártyával. Az alaplapon van DP kimenet, erre van dugva egy DP-> HDMI átalakító majd egy HDMI kébelen a TV.
Eddig egy kb 10 éves 42"-os Sharp TV volt, és tökéletesen működött.
Most le lett cserélve egy nagyobb LG 55NANO763QA tévére és nincs hang a HDMI-n, nem látszik a TV mint hanglejátszóeszköz a számítógépen egyáltalán.
Kipróbáltuk egy harmadik régi 32" LG tévével is, azzal is van hang, meg az előző Sharppal is, csak az új tévével nincs.
Van valami újabb hdmi szabvány az új tévéknél amit nem ismer a régebbi intel vga vagy az átalakító?
Vagy hibás a tévé? Bőven elállási időn belül van.
Mi lehet a gond? Mi változott? -
jackal79
aktív tag
Sziasztok,
nagy dilemma előtt álok, az alábbi 2 TV közül nem tudok választani:
[link]
Megmondom őszintén, hogy a képminőség között nagy különbséget nem tapasztaltam, de én elég botszemű vagyok. Az eladó nagyon a sima IPS panelest preferálta.
Leírnátok pár pro és kontra érvet a TV-k mellett!
Köszönöm! -
ezso
tag
válasz
Boost3er #40999 üzenetére
A három közzül a Samsung QLED-et választanám.
Volt már jó néhány Qledem és kimagaslóan jó képük van.
Philipseim is voltak és típustól meg gyártótól függően itt nagyobb volt a szórás, de mindenképpen a Qled alatt vannak.
A Hisense-t nem ismerem mélyebben....
Mellesleg, ha nem titok hol lehet ilyen jó árban beszerezni? -
Boost3er
tag
válasz
Vismajor01 #41001 üzenetére
Elnézést, köszönöm!
-
Vismajor01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest