Hirdetés
- Akciókamerák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fontalaci
kezdő
Nem idevaló, de remélem maradhat, esetleg tudtok olcso, stabil, fizetős iptv-t, kezdődik hamarosan a forma1, s Erdélyből tudjam nézni.
Köszönöm szépen előre is! -
-
fogselyem
senior tag
válasz
direwolf #378 üzenetére
Amint a Báttya megveszi a telefont lépek ki a topikból!
Bőven elég volt az azt ámokfutást végigolvasni amit művelt a Samsung Galaxy A54 topikban. -
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #376 üzenetére
Mit akarsz scannelni?
Google Fotók – Fotószkenner, Microsoft Lens - PDF Scanner vagy a gyári Samsung kamera app. -
fontalaci
kezdő
Hali, mondjatok, egy jó szkennelő appot, eddig a camscannert használtam, de sok a reklám váltanék.
-
-
-
-
-
fontalaci
kezdő
Van olyan lehetőség a telefonban, hogy kissebbek legyenek az ikonok, pl most nálam 5x5 kiosztásban vannak s elég nagyok, lehet őket kissebiteni?
A közelség érzékelőn lehet állítani, hogy érzékenyebb legyen, pl hogy érzékelje ha elveszem a fülemtől a telefont.
-
válasz
direwolf #357 üzenetére
Másik topicból:
az utolsó csepp esete abban a bizonyos pohárban.
Az S24 FE az akció nélküli 310 E Ft - Ft os árával is - mely ár 2.5xc-ese egy POCO X6 PRO 5G -nek - számomra rendkívül kompromisszumos.
Nézzük miket voltam képes a képarányos dologért cserébe meg a 7 éves támogatásért lenyelni, illetve az egységes ökoszisztéma oltárán:
1. 2.5x-es ár
2. 256 GB tárhely 512 GB tárhely helyett
3. Nincs MicroSD támogatás
4. 8 GB RAM 12 GB helyett
5. Nincs töltő
6. Nincs kijelzővédő fólia
7. 25W 67W helyett.
-
-
Fogselyem barátomnak meg köszönöm szépen a sok privátban adott linket, ami egy kivételével mind olyan Samsung volt ami NEM FE!😆
Keményen dolgozott a jó ügy érdekében, hogy ne szülessen sok hsz a topicban!🤌😆Javítás #353#
azt hittem, hogy csak az A osztály van megverve a 19,5 :9 bumfordisági állandóval,
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Luck Dragon #352 üzenetére
Elemi erővel ütött be a felismerés, hogy vakon voltam képarány tekintetében, azt hittem, hogy csak az S osztály van megverve a 19,5 :9 bumfordisági állandóval, de elsőnek azt láttam meg, hogy az FE (mondjuk ezen a ponton már kiesett) majd megnéztem az összes S-et S25 Ultráig és akkor esett le,hogy amit prolisagi bélyegnek véltem, az valójában nem az, tényleg erre vannak ráigulva a koreaiak.
Ettől függetlenül kitartok a Samsung mellett, csak A osztály fölé nem megyek, ameddig van ez a képarány.Most őszintén - nem tartom magamat igazán válogatósnak - de nektek ez nem zavaró? Pl egy A52S 5G 20:9 után?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Luck Dragon #335 üzenetére
A mai fejlemények tükrében mégsem. 😆
-
-
válasz
Luck Dragon #345 üzenetére
Alul lehet választani opciók között.
-
-
https://spigen.in/products/galaxy-s24-series-glas-tr-ez-fit
Remélem nem lesz vele szívás. 😆 -
-
unravel
őstag
válasz
Luck Dragon #337 üzenetére
Ezt mondom hónapok óta...
-
A 8GB RAM kicsit aggaszt. Keveslem. 2021 óta minden mobilom a POCO-t leszámítva 8 GB RAM mal volt szerelve.
Az AI miatt tartok egy kicsit. A54-nél gyér az AI kínálat. Viszont S24 FE-nél nem érzitek néha, hogy elfogy?Szerk:
Ilyen tokot néztem ki hozzá. https://tokgalaxis.hu/samsung-galaxy-s24-fe-telefontok-nillkin-csusztathato-kameravedos-fekete-hatlap-tok[ Szerkesztve ]
-
Sonex79
aktív tag
válasz
GoodSpeed #333 üzenetére
Samsung jótállási jeggyel mehetsz direktben a Samsung szervizbe, de ha esetleg el akarsz állni 14 napon belül az alzanal nem hiszem H gondod lenne. Frissítések jönni fognak 7 évig, jelenleg Android 14, januári biztonsági frissítés. Én eddig polar és Garmin eszközt is simán csatlakoztam. A telefon egyébként nagyon jó, Samsung Android rendszere könnyen használható, ráadásul erősen kezd hajazni az iPhone rendszerére felépítésben, ha az hiányozna esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Luck Dragon #337 üzenetére
Na jó... Tegnap elkezdtem egy írást, amit nem fejeztem be, mert amikor elkezdtem a S24 FE kanyarban sem volt gondolatilag nálam, ugyanis ott esett ki, hogy a csak 128 GB-os van belőle - Telekomnál ez amúgy igaz is...
De annak érzékeltésére mennyi volt labilis a dolog itt a bejegyzés amit nem tettem ki:
Ebből látszik,hogy 27 órával ezelőtt még az almás vonal is erősen jelen volt.🤣Igen, kár volt a POCO, de csak akkor ha végül váltok. Akkor eladom, bukok rajta 20-30K-t.
Szerk: nincs benne a tegnapi bejegyzésben, de még az alap iPhone 16-ot néztem, csak elvetettem, mert nem M Chipset van benne,hanem A18 és 60 Hz-es kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Luck Dragon #335 üzenetére
Mivel multiSIM-mem van, ami ugye maximum 3 készüléket fed le, egy az A54-ben egy a GW6-ban és egy a POCO-ban, ha meglépem a váltást 4 készülék lesz 3 helyre. Szóval valamelyiket el kell adnom. Az A54-et egyedül az a tény tartja bent a buliban,hogy Samsung, és egységes ökoszisztéma kell,hogy legalább egy telefon mindig tudjon kapcsolódni a többi Samsung cuccomhoz. Nem rossz a POCO, csak nem olyan embernek való aki már ennyire be van drótozva a Samsung Galaxisába.
-
-
válasz
Luck Dragon #324 üzenetére
Lehet furán hangzik annak fényében, hogy keveseltem a 25W-ot is, és be voltam alélva a POCO 67W-jától, de egyrészt nálam a telefonok általában minimum 48 órán szoktak töltőn lenni, egyik nap egyik, másik nap másik van szolgálatban, mivel így biztosítom, hogy mindegyik aktív használatban legyen, és a töltési ciklusokra is inkább előnyösebb mint az, hogy 12 óránál tovább ne töltsön, másrészt ebből kifolyólag mégis jelentősebb súllyal bír az a tény, hogy a vezetékmentes töltéshez nem kell az USB portot igénybe venni, mint az, hogy 15 helyett 25-tel is tölthetném.
Olyan vezetékmentes töltőt tudtok, ami úgy is működik mint egy dokkoló? Ne a portba dokkolhasson, hanem fogja meg a telefont (ragadjon hozzá), tehát mint egy vezetékes töltőnél is, tudjam egyszerre használni - kényelmesen, pl böngészésre stb) a telefont és a töltés se szakadjon meg?
[ Szerkesztve ]
-
Azt értem alatta, hogy mivel a Samsung különösen kényes a régiózásra:
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell! - LOGOUT.hu IT-ipar / Telefónia bejegyzés
Ezért ha már kifizetek legalább 1/4 millát telefonra akkor:
1. Ha elromlik, fogadja a helyi márkaszerviz, és Csehországba, Romániába stb küldjék el, és ne a bolton keresztül kelljen küldeni.
2. Biztosan megkapja a szoftveres frissítéseket, főverziót és sec frissítéseket egyaránt
3. Magyar régiókódja legyen
4. Nehogy előjöjjön, hogy pl a GW6 órámmal nem hajlandó párosulni! -
Ezt úgy imádom!
Szóval olyan 240-250K körül volt kuponnal Alzánál? Vajon mikor várható, hogy megint lentebb megy? A másik 512GB-os verzió meg nincs az országban árukereső szerint. Amúgy még eddig soha nem csináltam olyan, hogy kevesebb RAM-mal rendelkező modellt választok mint az aktuális. De ezt teszi a Samsung ökoszisztéma, a sikeres árukapcsolás (beütött a Smarttag 2-esek esete, kb ez volt az utolsó löket eme döntés meghozatalához -, persze erős volt a kísértés a GW6 és Buds FE miatt is) meg a 7 Android főverzió ígérete úgy, hogy mivel késik az Android 15, jelen állás szerint nem használta el még az elsőt sem!
-
válasz
Luck Dragon #328 üzenetére
Pedig ketten életet hoznánk a topicba.😆
-
-
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon #324 üzenetére
Nennye!
Maga is jon ide?
jaj neeee.....
-
-
-
-
Pár napja eldőlt,hogy a Samsung vonalon maradok. Egyelőre úgy néz ki,hogy a POCO-t cserélném 256-os vagy 512-es S24 FE-re, mert ennél a képarány is rendben van, erős is és Samsung is. Tudja a dual eSIM-et, van benne WiFi 6E.
A 25 wattos töltés sem jelent gondot,mert vezetékesmentesen is akarom tölteni. Milyen töltőt ajánlanátok?
-
Sonex79
aktív tag
Amúgy gyári garanciával az alzanal 10%-os kuponnal jó áron van a teló, ha valakit érdekel. Ez már sztem az az ár ami ár érték arányban már egész jó.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Valaki használja azt a programot hogy Klarna.Mitől ilyen kurva lassú. A Stopcard sec-perc alatt betöltött. Ez meg mint a csiga.
-
-
fontalaci
kezdő
válasz
direwolf #309 üzenetére
Igen pont ezt mondom, be lehet kapcsolni a wifit, csomag alapú kapcsolatot s repülőgép üzemmódot.
Engem az érdekelne, hogy van lehetőség letiltani, hogy ne lehessen elérni, ezt.
A másik telefonon mate 20 liteon simán be lehet kapcsolni hogy ne lehessen hozzáférni ehhez a menühőz! -
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #305 üzenetére
Amire gondolsz azt eddig semelyik androidos telefonommal nem tudtam megoldani, megakadályozni.
Gondolom valamilyen megfontolásból direkt így hagyták az android fejlesztői.Esetleg az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikban kérdezz rá.
-
fontalaci
kezdő
Vettem egy s24 fe graphite verziót, a kérdésem, lezárt képernyő mellett is be tudok lépni a beállitások menübe, wifitt tudok bekapcsolni meg mindent, ezt hogy lehet letiltani? Hogy amikor lezárom a telefont ne lehessen semmihezz se hozzáférni, csak amikor feloldom.
-
fontalaci
kezdő
Hali, mi a véleményetek a kamera védő fóliáról, érdemes tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Akciókamerák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...