- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
-
mzso
veterán
Most hogy igazoltam, hogy felnőtt vagyok (mert az nem elég, hogy az én nevemen van a bankkártya...) a dildókat már láthatom, de pengéket azt nem...
-
BoB
veterán
Amit én mondtam az magyarul is cenzúrázva van. De ha magától ajánlotta és úgy raktad be a kosárba akkor meg csak úgy lehet rendelni, ha személyi igazolványt fényképezel...
Még ezt is, pedig ez csak egy darab műanyag pengetartó...: https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601105655683148Ez eléggé elcseszett, borotva pengék nekem sem jönnek be sem angolul, sem magyarul, sem kínaiul.
Viszont ha a kategóriákon végig lépkedsz akkor meg ott vannak...

-
mzso
veterán
Amit én mondtam az magyarul is cenzúrázva van. De ha magától ajánlotta és úgy raktad be a kosárba akkor meg csak úgy lehet rendelni, ha személyi igazolványt fényképezel...
Még ezt is, pedig ez csak egy darab műanyag pengetartó...: https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601105655683148 -
mzso
veterán
Akkor oké. Mondjuk azt nem én mondtam, hogy nem lehet. Viszont a "penge" és "blade" szó egy az egyben cenzúrázva van. Másra kereseve, meg ajánlatok közt viszont feldobja. Mekkora marhaság.
-
BoB
veterán
-
perge666
veterán
-
mzso
veterán
-
Met
nagyúr
-
mzso
veterán
-
tatabike
őstag
-
raziel01
veterán
-
mzso
veterán
A blade az valami cenzúrázott szó a temun? Magától feldob termékeket, de ha belekerül a "blade" szó a keresőkifejezésbe akkor nem ad ki semmit. Elég röhejes.
-
raziel01
veterán
Nincs jelentősége. Érdemes forintban hagyni.
Ha Euroban van arra még a bank úgyis rászámol átváltást és kb ugyan ott vagy.
Akciók, kuponok nem függnek tőle de azt úgy lehetne tesztelni ha valaki hetekig eur-ban használja de kétlem, hogy jobb kedvezményt adna. -
mzso
veterán
Helló!
Próbáltam már kideríteni, de nem sikerült: Van jelentősége, hogy milyen valutára állítva a Temu? Változtat a kínálaton, vagy hogy milyen valutában és mennyit számláznak?
Esetleg van hatása akciókra, kuponokra, vagy ilyesmi? -
tatabike
őstag
Akinek vannak kifizetett, és/vagy az elmúlt hónapban bonyolódott rendelései, érdemes rápróbálni az Ár igazításra. Gondolom a forint erősödése miatt, mert tegnap végigzongoráztam a rendeléseimet, és szinte minden olcsóbb lett, volt olyan termék, ahol majdnem 20%-ot visszaadtak.
-
Rodzser Mór
senior tag
Szerintem a Temun vannak jó dolgok. Kis, ötletes termékek, spéci megoldások (akasztók, dobozok, utángyártott kiegészítők nem jó, de éppen megfelelő minőségben, amik hazánkban talán nincsnek is.
Viszont műszaki cikket, drága holmit sosem vennék onnan. Mikrofont csak a néhány elterjedt márkából választanék. Még azok között is sok a rossz minőségű, szóval azt ki kell beszélni pl. zenei fórumokon milyen hangra való, nem elég a specifikáció, hiába egyezik a karakterisztika, impedancia, érzékenység.
A hamis értékelés alapvető minden hasonló piactéren. Temu, Ali, Amazon... 101%-ban létezik.Ez párezer forintos múszaki cikk, 4000 Ft alatt volt. Vásárlás előtt néztem youtube-on teszteket. Persze ugyanazt a típust nem találtam sajnos, csak ami hasonló. Ott is a többség jókat mondott róla. Lehet, hogy kifogtam egy rossz szériát.
Amúgy megreklamáltam, és a Temu jóváírta kreditben és nem kellett visszaküldenem. Le a kalappal a Temu előtt. -
Met
nagyúr
-
mzso
veterán
-
Héraklész
senior tag
Szerintetek vannak kamu értékelések a Temu-n. Vettem egy vezetéknélküli mikrofont. Hát elég magas az alapzaja. Több készülékre csatlakoztatva próbáltam (pc, kamera, mobiltelefon.) , nem sikerült stabil, jó felvételt készíteni, gyakorlatilag használhattlan a hangos zúgás miatt. Ehhez képest az értékelések kb 5%-a vagy kevesebb ír erről a hibáról. 81% ötcsillagos értékelés.
Ennyire szórna a gyártási minőség? Ezt nehezen tudom elképzelni, mert ez már az első szériánál kiderülne, hogy melyik beszerelt alkatrész miatt van a hiba.Szerintem a Temun vannak jó dolgok. Kis, ötletes termékek, spéci megoldások (akasztók, dobozok, utángyártott kiegészítők nem jó, de éppen megfelelő minőségben, amik hazánkban talán nincsnek is.
Viszont műszaki cikket, drága holmit sosem vennék onnan. Mikrofont csak a néhány elterjedt márkából választanék. Még azok között is sok a rossz minőségű, szóval azt ki kell beszélni pl. zenei fórumokon milyen hangra való, nem elég a specifikáció, hiába egyezik a karakterisztika, impedancia, érzékenység.
A hamis értékelés alapvető minden hasonló piactéren. Temu, Ali, Amazon... 101%-ban létezik. -
Rodzser Mór
senior tag
Szerintetek vannak kamu értékelések a Temu-n. Vettem egy vezetéknélküli mikrofont. Hát elég magas az alapzaja. Több készülékre csatlakoztatva próbáltam (pc, kamera, mobiltelefon.) , nem sikerült stabil, jó felvételt készíteni, gyakorlatilag használhattlan a hangos zúgás miatt. Ehhez képest az értékelések kb 5%-a vagy kevesebb ír erről a hibáról. 81% ötcsillagos értékelés.
Ennyire szórna a gyártási minőség? Ezt nehezen tudom elképzelni, mert ez már az első szériánál kiderülne, hogy melyik beszerelt alkatrész miatt van a hiba. -
Met
nagyúr
-
mzso
veterán
Most én vagyok béna, vagy tényleg nincs sem a termék oldalán, sem a kosárban a kívánságlistához (ami amúgy létezik) adás funkció?
-
mzso
veterán
Nekem általában mindig más-más autómatába rakják be a csomagot,vagy néha elviszik asszony munkahelyére mert az van megadva címnek. ( nem értem milyen logika alapján )
Szerencsére nálunk van sok lehetőség feladásra és átvételre,pedig nem nagy városban élek,bármi elérhető 3km-es távolságból,de az a kedvencem mikor jön az értesítés hogy a csomagot nem tudták kézbesiteni mert nem volt szabad rekesz…..
Ilyenkor van hogy másnap megkapom,de van hogy 2-3 napot is várnom kell mire újból kihozzák,na én ehelyett inkább utaznék 20-25km-t is minthogy várakozzak. ( nemhogy heteket mint te )
Hát arról volt szó, hogy idehozzák nekem másfél héten belül. Nem arról, hogy elküldik francba. Meg amúgy is ide volt rendelve, de én fussak utána?
-
perge666
veterán
Amúgy mivel érkezik? Futárral, vagy postával?
Az a jobbik eset, ha meg is kapod.
Én most pont úgy jártam, hogy kiszállították 20-25km-re foxpost automatába.
Már az első e-mail után jeleztem, hogy nekem a címemre kéne. De azt mondták, hogy majd ha az automatában van kérjek átszállítást (mert csesznek foglalkozni vele)...
Kb egy órán belül kértem. Két nap múlva, még rá is kérdeztem, hogy mi a helyet, azt mondták náluk van majd kiküldi ExpressOne-nal. Majd amikor már két héthez közeledett az első jelzés amikor érdeklődtem elmondták, hogy 'ja bocs visszaküldtük a feladónak egy rendszerhiba miatt"...Hiába panaszkodtam az alinak azóta nem kerület elő csomag...
Beraktam ugyanazt a 3 folyós terméket (az 5-ből) a kosárba és 5,81 USD helyett most már 17,3 USD-re jött ki. Kb duplázódott az áruk és mindegyikre most már ment is a 2.34 USD extra díj. Mintha ha az ali automatikusan ránövelt volna az árakra, (A másik két tétel csak pár tizeddel lett drágább)
Szerintem ilyen áron ezeket a Temu-n sem fogom összeszedni... Legalább is nem találtam a közelében sem.

Nekem általában mindig más-más autómatába rakják be a csomagot,vagy néha elviszik asszony munkahelyére mert az van megadva címnek. ( nem értem milyen logika alapján )
Szerencsére nálunk van sok lehetőség feladásra és átvételre,pedig nem nagy városban élek,bármi elérhető 3km-es távolságból,de az a kedvencem mikor jön az értesítés hogy a csomagot nem tudták kézbesiteni mert nem volt szabad rekesz…..
Ilyenkor van hogy másnap megkapom,de van hogy 2-3 napot is várnom kell mire újból kihozzák,na én ehelyett inkább utaznék 20-25km-t is minthogy várakozzak. ( nemhogy heteket mint te )
-
mzso
veterán
Ehh Temun az Eukaliptusz olajból (Phatoil) csak drágábban találok harmad akkorát mint az alis lett volna. Ami másik márka az eddig még csak hígított ganéj volt.
Jól megszopatott ezzel a retkes Foxpost, meg Ali. -
mzso
veterán
MIndkét esetben foxpost volt, igaz nem az 500 méterre levőbe, hanem kicsit távolabbiba... de azt is elérem gyalog kis kerülővel...
Mindkettő kacattáras choice rendelés volt, mégis külön szállították, csak mert... a második esetben ideát figyelt vagy 20+ napig, mire foxi megkapta... de végül megjött...Temuról bármi jön ilyesmi gél, lötyi is, benne van a csomagban, nem külön... házhoz jön, mert utánvéttel kérem, ennyit megér nekem, hogy ne vmi kutyaütő noname futárcég elvigye egy világvégi automatába... vagy GLS, vagy MPL hozza és sosem hiányzott semmi a csomagból...
Volt ragasztó, volt wc gél, és ilyen diffúzor olaj is, sőt automata is időzítős is amihez van mindenféle illatú "lötty" is... meg utántöltő is... mind simán megérkezett...
És árban sem rosszabb igazából az Alinál...Nekem nincs a lakhelyemen Foxpost automata úgyhogy simán berakták egybe Miskolcon in 50 perc buszozásra. Még jó hogy ugye saját címre megy a rendelés mindig az aliexpressen. Most meg már ki tudja melyik cég melyik raktárában van, vagy már szétszedték. Megnézni nem volt hajlandó egyik ügyfélszolgálatos sem.
A nagy "senior team" meg annyit tud hogy 404-es érvénytelen linkeket küldözget a dispute indításához. Hasztalan bagázs...A temutól mivel a GLS/MPL nem rossz. Azt nem is tudtam, hogy létezik utánvét is.
-
yogibear
addikt
Már az első e-mail után jeleztem, hogy nekem a címemre kéne. De azt mondták, hogy majd ha az automatában van kérjek átszállítást (mert csesznek foglalkozni vele)...
Kb egy órán belül kértem. Két nap múlva, még rá is kérdeztem, hogy mi a helyet, azt mondták náluk van majd kiküldi ExpressOne-nal. Majd amikor már két héthez közeledett az első jelzés amikor érdeklődtem elmondták, hogy 'ja bocs visszaküldtük a feladónak egy rendszerhiba miatt"...Hiába panaszkodtam az alinak azóta nem kerület elő csomag...
Beraktam ugyanazt a 3 folyós terméket (az 5-ből) a kosárba és 5,81 USD helyett most már 17,3 USD-re jött ki. Kb duplázódott az áruk és mindegyikre most már ment is a 2.34 USD extra díj. Mintha ha az ali automatikusan ránövelt volna az árakra, (A másik két tétel csak pár tizeddel lett drágább)
Szerintem ilyen áron ezeket a Temu-n sem fogom összeszedni... Legalább is nem találtam a közelében sem.

MIndkét esetben foxpost volt, igaz nem az 500 méterre levőbe, hanem kicsit távolabbiba... de azt is elérem gyalog kis kerülővel...
Mindkettő kacattáras choice rendelés volt, mégis külön szállították, csak mert... a második esetben ideát figyelt vagy 20+ napig, mire foxi megkapta... de végül megjött...Temuról bármi jön ilyesmi gél, lötyi is, benne van a csomagban, nem külön... házhoz jön, mert utánvéttel kérem, ennyit megér nekem, hogy ne vmi kutyaütő noname futárcég elvigye egy világvégi automatába... vagy GLS, vagy MPL hozza és sosem hiányzott semmi a csomagból...
Volt ragasztó, volt wc gél, és ilyen diffúzor olaj is, sőt automata is időzítős is amihez van mindenféle illatú "lötty" is... meg utántöltő is... mind simán megérkezett...
És árban sem rosszabb igazából az Alinál... -
tatabike
őstag

Nekem már vagy 20-30 rendelésem volt Temu-ról, mindet házhoz hozták, egy sem tűnt el, és egyikből sem hiányzott semmi. Voltak olyan rendeléseim is tavaly, amik szárazföldön jöttek a méret és/vagy a súly miatt, azokkal sem volt gond.
-
mzso
veterán
Ráadásul ha Alin kacattárból (bundle delas) rendelsz cuccokat Choice-szal és van közte tubusos tégelyes stb is, akkor azt külön küldik foxpostba... volt hogy majdnem 1 hónapig tartott, közben a többi normálisan megérkezett idpben...
Temunál minden rendelés egyben jön... a folyadék, gél, bármi van közte...
Nincs plusz díj annyit fizetsz amit mutat rendeléskor...Amúgy mivel érkezik? Futárral, vagy postával?

-
yogibear
addikt
Ráadásul ha Alin kacattárból (bundle delas) rendelsz cuccokat Choice-szal és van közte tubusos tégelyes stb is, akkor azt külön küldik foxpostba... volt hogy majdnem 1 hónapig tartott, közben a többi normálisan megérkezett idpben...
Temunál minden rendelés egyben jön... a folyadék, gél, bármi van közte...
Nincs plusz díj annyit fizetsz amit mutat rendeléskor... -
raziel01
veterán
Nem kell semmi plusz díjat fizetni. Temu intéz mindent. Amit látsz az a végleges ár.
-
mzso
veterán
Helló!
Ahogy a Temu küldi a dolgokat annál meg van oldva, hogy ne magyar posta vámkezelje a hülye díjával?
Eddig nem temuztam de az aliexpress-en elkezdtek mindenhez ami üveges, tubusos, tégelyes hozzávágni 2.34 USD extra díjat... A Temun úgy látom nincs ilyen. -
Met
nagyúr
MI a fene. Ma szombaton jött a Packeta csomagautomatába a csomag. Már át is vettem.
Eddig sosem jöttek szombaton, hétvégén. Legalábbis az én vásárlásaimnál.
Sőt emlékeim szerint a nyomkövetésben nem is volt semmi akció, tevékenység hétvégén a magyar részről.Nekem pár hete 19.30 körül jött az értesítés hogy berakták az automatába.
-
Rodzser Mór
senior tag
MI a fene. Ma szombaton jött a Packeta csomagautomatába a csomag. Már át is vettem.
Eddig sosem jöttek szombaton, hétvégén. Legalábbis az én vásárlásaimnál.
Sőt emlékeim szerint a nyomkövetésben nem is volt semmi akció, tevékenység hétvégén a magyar részről. -
Toomy
támogató
Én most rászoktam megint a walkman-ról zenehallgatásra, tök jó üres audió kazetták vannak a Temun, és nem is drágák.
A kutyáimnak rendeltem névre szóló fémtálakat.
Vettem Commodore 64 feliratú sapkát meg pólót, zseblámpákat, retró matricákat, ja meg ami csoda talpbetétet 8500+pktg-ért árul itthon egy webáruház, megtaláltam a Temun 1000-ért....
Rendeltem, hát nem lett tőle jobb, maradok a Skechers-nél....Az a 8500Ft-os csoda talpbetét velem is szembejött a FB-on. Mekkora lehúzás már...
Kb. 1,5 éve 2db olyat vettem 1400Ft-ért a TEMU-n. Már az is drágább lett, mint minden. -
tatabike
őstag
-
Héraklész
senior tag
Én most rászoktam megint a walkman-ról zenehallgatásra, tök jó üres audió kazetták vannak a Temun, és nem is drágák.
Vettem Commodore 64 feliratú sapkát meg pólót, zseblámpákat, retró matricákat, ja meg ami csoda talpbetétet 8500+pktg-ért árul itthon egy webáruház, megtaláltam a Temun 1000-ért....
Rendeltem, hát nem lett tőle jobb, maradok a Skechers-nél....Ilyeneket találtam. "Hasznos" dolgot nem igazán.
-
tatabike
őstag
Rendeltem, hát nem lett tőle jobb, maradok a Skechers-nél.... -
perge666
veterán
-
Héraklész
senior tag
-
perge666
veterán
-
Héraklész
senior tag
Üdv.
Ha elkap a gépszíj akkor van hogy egymás után 5-6 csomagot is rendelek Temun,de van hogy hónapokig feléjük sem nézek.
Általában 5-6 ezrekért vásárolok és 1-2 hét alatt itt van a csomag.2 hete rendeltem egy teleszkóp párt motorra és arra azt írta hogy szárazföldön szállítják így 1 hónap a szállítás. Kár de kivárom mert olcsó a cucc és kell!
Volt már ilyen hosszú szállításos pl.sátornál meg láncfűrész lánc+lapnál,de mindig megérkezett.A lap+ lánc sajnos nem volt jó a Stihlemre,vissza akartam küldeni de azt írták hogy tartsam meg de a pénzt visszaadták. / Fater kínai gépére meg jó volt /
Máskor is jártam már úgy hogy 2-3 ezreket visszaadtak panaszra és a terméket megtarthattam.
Bármit rendeltem még mindig megérkezett,volt hogy késve,de sohasem veszett el,pedig 30-40 csomagon már túl vagyok.
Én fordítva vagyok ezzel, de nyilván ez a topik nem rólam szól.
-
raziel01
veterán
Most Temun rákerestem, de 5000 Ft alatt nem látok farmernadrágot.
Egyébként a Tescoban a ruhaneműk nagyon megdrágultak pár éve. 8000 ft a legolcsóbb farmer, az átlag inkább 10-11ezer Ft, de a többi cucc (póló, ing, stb) is drága. 6-7 éve még vettem 2000 Ft-ért farmert ott.
Nekem most elég sokáig dobált csomó mindenre személyes kedvezményt így 4-5 ezer körül több farmer is jött.
Amúgy a topicban nem írta még senki de pár hete bejött egy olyan a visszaküldésnél, hogy megkérdezi, hogy elfogadsz-e egy 3-4 ezres kupont visszaküldés helyett ha több vagy nagyobb értékű terméket küldenél vissza.
Nyugodtan el lehet fogadni, mert később ettől még ugyan úgy visszaküldhető a termék és visszakapod a teljes árat. -
Rodzser Mór
senior tag
Most Temun rákerestem, de 5000 Ft alatt nem látok farmernadrágot.
Egyébként a Tescoban a ruhaneműk nagyon megdrágultak pár éve. 8000 ft a legolcsóbb farmer, az átlag inkább 10-11ezer Ft, de a többi cucc (póló, ing, stb) is drága. 6-7 éve még vettem 2000 Ft-ért farmert ott.
-
perge666
veterán
Én óra alkatrészeket,barkácscuccokat,háztartáshoz dolgokat,ilyeneket szoktam rendelni.
Nagyon jó hogy a szállításért nem kell fizetni.
Én ruhát nem szoktam,de Asszony a gyereknek rendelt már párat és meglepően jók ezért az árért,de ezt már más is mondta.
Nekem is van sok cucc amire azt mondom hogy el sem hiszem hogy csak ennyi volt és nagyon is használható,de előfordult már a fordítottja is.
-
raziel01
veterán
Üdv.
Ha elkap a gépszíj akkor van hogy egymás után 5-6 csomagot is rendelek Temun,de van hogy hónapokig feléjük sem nézek.
Általában 5-6 ezrekért vásárolok és 1-2 hét alatt itt van a csomag.2 hete rendeltem egy teleszkóp párt motorra és arra azt írta hogy szárazföldön szállítják így 1 hónap a szállítás. Kár de kivárom mert olcsó a cucc és kell!
Volt már ilyen hosszú szállításos pl.sátornál meg láncfűrész lánc+lapnál,de mindig megérkezett.A lap+ lánc sajnos nem volt jó a Stihlemre,vissza akartam küldeni de azt írták hogy tartsam meg de a pénzt visszaadták. / Fater kínai gépére meg jó volt /
Máskor is jártam már úgy hogy 2-3 ezreket visszaadtak panaszra és a terméket megtarthattam.
Bármit rendeltem még mindig megérkezett,volt hogy késve,de sohasem veszett el,pedig 30-40 csomagon már túl vagyok.
Amúgy én is így vagyok mostanában, hogy rendeltem 5-6 csomagot, utána meg hetekig valszeg semmit. Farmert vettem meg pólót. A farmer hozza a Tescos F&F szintjét kb fél/harmad áron.
Pólók meg vastagabbak, mint a Lidl-ös 1500 Ft-os pólók. Úgyhogy én elégedett vagyok.
-
perge666
veterán
Üdv.
-
raziel01
veterán
Mondjuk az igaz, hogy tényleg sok akciója van ami full átverés. 2 óránként dobja az értesítést, hogy ajándék/kedvezményes ár/kosár olcsóbb stb és a normál árat adja csak magas árról számol vissza.
-
Héraklész
senior tag
-
tatabike
őstag
Közbe megnéztem VPN-el, Amerikából nézve újra látok minden terméket, az elmentetekbe is visszajöttek a cuccok, stb, amikre Magyarországról nézve azt írja hogy "Ez az üzlet nem érhető el." azok mind láthatók. Szóval csak Magyarország lett valamiért letiltva vagy az EU ezt nem tudom, de totál nem értem
Az MI szerint: "Összességében: A magyar fogyasztóvédelem szigorodása és az uniós vámterhek növekedése miatt a Temu kockázatosnak és kevésbé kifizetődőnek találja a drágább, komplex elektronikai eszközök (laptopok, tabletek) forgalmazását Magyarországon."
-
fila
senior tag
Közbe megnéztem VPN-el, Amerikából nézve újra látok minden terméket, az elmentetekbe is visszajöttek a cuccok, stb, amikre Magyarországról nézve azt írja hogy "Ez az üzlet nem érhető el." azok mind láthatók. Szóval csak Magyarország lett valamiért letiltva vagy az EU ezt nem tudom, de totál nem értem
én is pont ezt figyeltem félév inaktivitás után
volt tablet, nincs tabletlehet volt bőven visszaküldés, és nem éri meg nekik...
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok, 1-2 hónapig nem néztem rá a temura, most kerestem volna tableteket, régebben végtelen típus volt és a sok gagyi közt voltak értelmesebb márkák is pl teclast, alldocube stb most nem hogy ilyeneket nem találok, de semmilyen tabletet nem talál a kereső, csak is kiegészítőket, tokokat, olyan mintha megszüntették volna az oldalon a tableteket, de aztán keresgéltem még és rengeteg termék eltűnt, kb minden picit is normálisabb kínai "márkás" cucc eltűnt, mini pc-k, laptopok, stb, csak a sok gagyi noname max pár ezer ft-os apróság maradt, a helyi boltokba van pár drágább komolyabb cucc, de a kínai dolgok teljesen eltűntek. Valaki tud erről valamit, mi történt?
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok, 1-2 hónapig nem néztem rá a temura, most kerestem volna tableteket, régebben végtelen típus volt és a sok gagyi közt voltak értelmesebb márkák is pl teclast, alldocube stb most nem hogy ilyeneket nem találok, de semmilyen tabletet nem talál a kereső, csak is kiegészítőket, tokokat, olyan mintha megszüntették volna az oldalon a tableteket, de aztán keresgéltem még és rengeteg termék eltűnt, kb minden picit is normálisabb kínai "márkás" cucc eltűnt, mini pc-k, laptopok, stb, csak a sok gagyi noname max pár ezer ft-os apróság maradt, a helyi boltokba van pár drágább komolyabb cucc, de a kínai dolgok teljesen eltűntek. Valaki tud erről valamit, mi történt?
-
tatabike
őstag
Én jártam már jól, ergonómikus szék kellett, ami alsó hangon egy 100-as idehaza rendes boltokban.
kredit visszatérítés az előző rendelésből, plusz pénz visszatérítés akció volt, 88-at kellett költenem hogy visszakapjak 42 ezer forintot.
Ha levonom a visszakapott kreditet, meg a pénzt is amit paypal-re visszakaptam, lett egy ergonómikus székem (itthon 100 körül), egy jó társasjátékom (Brass Birmingham, itthon 25 ezer), plusz pár apróság, a végeredmény:
Ez 22 ezer forintomba került.
Én nem rendelek ilyen értékben. Sokat Temuzok, de általában 5-6k költök el egy rendelésre. Többet csak akkor, ha tényleg kell valami, és megbeszélem az asszonnyal. Ezek általában kertészeti, házkörüli cuccok. Komoly dolgot még nem vettem, pl. telefont, tabletet, ilyesmit.
Azt inkább Aliról, Amazonról, ott már elköltöttem pár 100k-t PC cuccokra meg autóalkatrészekre. -
BoB
veterán
Ez a baj, hogy nem érthető a leírás. Pedig van ott magyar ember, megcsinálhatná olyanra, hogy magyarok is értsék. Bár nem hinném, hogy olyan nagyon előnyös lenne, akkor nem érné meg a Temunak. Valószínűleg a leírás is azért olyan katyvasz, hogy könnyebben behúzzanak. A facebook-on írogatják, hogy milyen jól jártak vele, de szerintem azok 80%-a kamu, csak nem akarnak beégni a többiek előtt, hogy elköltöttek 80ezret, hogy kapjanak valami pár ezres vackot ingyen.
Szerintem ha beteszel egy 50ezres cuccot, nem hiszem, hogy 100ezres rendelésnél odaadja, inkább 200-nál. Sokkal jobban lehet járni most a kuponos termékekkel, nekem van olyan, hogy a 14ezres cuccot beadja 8ezerért.Én jártam már jól, ergonómikus szék kellett, ami alsó hangon egy 100-as idehaza rendes boltokban.
kredit visszatérítés az előző rendelésből, plusz pénz visszatérítés akció volt, 88-at kellett költenem hogy visszakapjak 42 ezer forintot.
Ha levonom a visszakapott kreditet, meg a pénzt is amit paypal-re visszakaptam, lett egy ergonómikus székem (itthon 100 körül), egy jó társasjátékom (Brass Birmingham, itthon 25 ezer), plusz pár apróság, a végeredmény:
Ez 22 ezer forintomba került.
-
tatabike
őstag
Kicsit most magunk ellen beszélek..
Ha akarnék költeni ennyi sok pénzt Temun, akkor szerintem megérné ez az akció 3x1 Ft-ért.
Maradva az én példámnál a kb 50ezer forint összértékű cuccot tettem be 3x1 Ft-os kosárba. Ha költeni kell hozzá 100ezerért, akkor végső soron csak odaadják 3 Ft-ért az 50eztes cuccot, ha jól értem.
Persze jó lenne látni a teljes menetet, hogy mennyit kell költeni. Ehhez jó lenne egy átlátható, könynen megérthető leírás. Én ezt hiányoltam, hiányolom. A legjobb lenne példával illusztrálva.
Ez a baj, hogy nem érthető a leírás. Pedig van ott magyar ember, megcsinálhatná olyanra, hogy magyarok is értsék. Bár nem hinném, hogy olyan nagyon előnyös lenne, akkor nem érné meg a Temunak. Valószínűleg a leírás is azért olyan katyvasz, hogy könnyebben behúzzanak. A facebook-on írogatják, hogy milyen jól jártak vele, de szerintem azok 80%-a kamu, csak nem akarnak beégni a többiek előtt, hogy elköltöttek 80ezret, hogy kapjanak valami pár ezres vackot ingyen.
Szerintem ha beteszel egy 50ezres cuccot, nem hiszem, hogy 100ezres rendelésnél odaadja, inkább 200-nál. Sokkal jobban lehet járni most a kuponos termékekkel, nekem van olyan, hogy a 14ezres cuccot beadja 8ezerért. -
Rodzser Mór
senior tag
Kicsit most magunk ellen beszélek..
Ha akarnék költeni ennyi sok pénzt Temun, akkor szerintem megérné ez az akció 3x1 Ft-ért.
Maradva az én példámnál a kb 50ezer forint összértékű cuccot tettem be 3x1 Ft-os kosárba. Ha költeni kell hozzá 100ezerért, akkor végső soron csak odaadják 3 Ft-ért az 50eztes cuccot, ha jól értem.
Persze jó lenne látni a teljes menetet, hogy mennyit kell költeni. Ehhez jó lenne egy átlátható, könynen megérthető leírás. Én ezt hiányoltam, hiányolom. A legjobb lenne példával illusztrálva.
-
raziel01
veterán
Kösz az infót! Akkor gondolom minimum háromszor kellett volna vásárolni és mindig nagyobb összegért. A vége meg már ilyen 80 ezres fizetési minimum lett volna valószínű. Nem fejeztem be a vásárlást inkább. Már nem olyan olcsó a temu azt látom. Persze vannak ilyen apróságok amiket még mindig megéri innen venni de drágább cuccokat már nem igazán.
Nem érdemes foglalkozni vele. Minimum 3-szor kell rendelni nagyobb összegekért.
Kb a választott termékek 4 szeresét elköltöd akkor kapod meg őket 1 Ft-ért. Abszolút nem éri meg. -
Imi1981
veterán
Szia!
#805-ben kérdeztem, ugyanez a szitu.
Jött is rá válasz, érdemes elolvasni. Sok jóra ne számíts

Nekem azóta megint adta ezt a 3x1 forintos akciót.
Kösz az infót! Akkor gondolom minimum háromszor kellett volna vásárolni és mindig nagyobb összegért. A vége meg már ilyen 80 ezres fizetési minimum lett volna valószínű. Nem fejeztem be a vásárlást inkább. Már nem olyan olcsó a temu azt látom. Persze vannak ilyen apróságok amiket még mindig megéri innen venni de drágább cuccokat már nem igazán.
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok! Ma kaptam egy olyan ajánlatot mikor beléptem az alkalmazásba , hogy 3db terméket vehetek 1 Ft-ért . Ki is választottam 1 xiaomi Bluetooth hangszórót, egy szerszámkészletet és ég kapszulás kávéfőzőt majd utána csak minimum 5000 Ft-ért kell vásároljak. Mi ebben a buktató? Ha most vásárolok 5000 Ft-ért gondolom nem kapom meg az ajándékokat? Akkor hogy van ez ? Addig nem fizetek míg nem válaszoltok mert ha nem éri meg akkor nem vásárolok csak ezért.
Szia!
#805-ben kérdeztem, ugyanez a szitu.
Jött is rá válasz, érdemes elolvasni. Sok jóra ne számíts

Nekem azóta megint adta ezt a 3x1 forintos akciót.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ma kaptam egy olyan ajánlatot mikor beléptem az alkalmazásba , hogy 3db terméket vehetek 1 Ft-ért . Ki is választottam 1 xiaomi Bluetooth hangszórót, egy szerszámkészletet és ég kapszulás kávéfőzőt majd utána csak minimum 5000 Ft-ért kell vásároljak. Mi ebben a buktató? Ha most vásárolok 5000 Ft-ért gondolom nem kapom meg az ajándékokat? Akkor hogy van ez ? Addig nem fizetek míg nem válaszoltok mert ha nem éri meg akkor nem vásárolok csak ezért.
-
yogibear
addikt
Helyi raktárnál azaz magyar raktárnál ...
Nem feltétlen magyar, lehet bárhol Európában az a raktár... az majd csak a rendelés után derül ki, honnan jön... például polyákiából DPD-vel...
-
tatabike
őstag
-
Sonja
nagyúr
-
raziel01
veterán
Itt van ez a termék. Az van írva, hogy "9 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás ettől az eladótól". Ez a teljes TEMU-ről rendelt összegre vonatkozik (mert az meglenne), vagy csak ettől az eladótól kell 9eHUF felett rendelni, hogy ingyenes legyen a szállítás?!
A termék kellene, de nem akarok + szállítást fizetni rá.

Helyi raktárnál azaz magyar raktárnál írja is, hogy itt kell meglennie a 9 ezernek.
Hiába raksz bele 10 ezer külföldi rendelést ez csak akkor lesz ingyenes ha 9 ezer felett van ettől az eladótól. -
Sonja
nagyúr
Itt van ez a termék. Az van írva, hogy "9 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás ettől az eladótól". Ez a teljes TEMU-ről rendelt összegre vonatkozik (mert az meglenne), vagy csak ettől az eladótól kell 9eHUF felett rendelni, hogy ingyenes legyen a szállítás?!

-
tatabike
őstag
-
mzso
veterán
A Temu-t Euróra, vagy Ft-ra érdemes állítani? Hogy van kevesebb átváltás?
Változik a kínálat? -
raziel01
veterán
Asztali gépen böngészőben használva a Temu-t, másnak is eltűnt a jobb oldali sávból a kosár? Pár napja tűnt el, eddig mindig ott virított, így ha találtam valamit olcsóbban, mint amennyiért a kosárban van, egyből láttam az árkülönbséget. Most külön rá kell menni a kosár ikonra fent, hogy legördüljön a tartalma.
Nekem megvan még.
-
tatabike
őstag
Asztali gépen böngészőben használva a Temu-t, másnak is eltűnt a jobb oldali sávból a kosár? Pár napja tűnt el, eddig mindig ott virított, így ha találtam valamit olcsóbban, mint amennyiért a kosárban van, egyből láttam az árkülönbséget. Most külön rá kell menni a kosár ikonra fent, hogy legördüljön a tartalma.
-
tatabike
őstag
Én nem nézem az árfolyamot. Minden nap, vagy másnap végigpörgetem az elmúlt havi rendeléseimet, rányomok az Ár igazításra, aztán ha csökkent az ára, beadja, ha nem, akkor meg nagyon sajnálja...
-
rebla
senior tag
-
Met
nagyúr
A rendeléseknél, Rendelés részleteinek megtekintése és ott

Fizetéstől számított 30 napig lehet -
rebla
senior tag
-
Met
nagyúr
Annyira azért művelem a fillérb@szást hogy naponta nézzem az "árfolyamot" és amikor csökken akkor gyorsan kérem a korrekciót.
Ha adnak adnak, ha nem nem. -
pook20
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy sötétben fluoreszkáló köveket rendelt már valaki ?Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm szépen! -
raziel01
veterán
Ezek szerintem annyira nem megérősek.
Kinézel 1 forintért valamit, aztán kell mégy egy csomó minden hogy megkapd azt is.
Sokat kell baszkódni vele.
Ami jó, ha van kuponod, ezt chaten is tudsz kérni tőlük.
Illetve a kreditvisszatérítés, bár mostanában már az sem az igazi, de valamennyi visszajön a vásárlásból.
Ami még jó azaz ár igazítás, fizetés után 30 napig lehet kérni, ha valami olcsóbb lett kreditben vissza adják a különbözetet. Célszerű a 29. napon kérni."Célszerű a 29. napon kérni."
Bármikor lehet kérni. Akár minden nap. Ha csökkent az ára visszaadják.
Azert is hülyeségeit ez a 29 nap, mert volt mar olyan, hogy a 8 ezres cucc 4 nappal később 7500 volt 30 nappal utána meg 8300. Amikor olcsóbb kérni kell. -
raziel01
veterán
Pedig megérné. Viszonylag drága cuccokat válaszotttam az 1 Ft-os választásnál, kb 50ezer Ft összértékben a 3 cucc.
Na de asziszem, tényleg elengedem, csak az időmet rabolja. Ma délután jár le, addig már nem is nagyon lenne időm vele foglalkozni.
Erős a gyanúm, hogy tényleg minimum 70-80ezer forint értékben kelljen rendelni, hogy odaadja ezt a 3 db 1 Ft-ra akciózott cuccot.
Nem is tudom igazából mire szamitottal.
Nyilvan nem fognak 7 ezres vasarlasra 50 ezres cuccot adni. -
Rodzser Mór
senior tag
Kinézel 1 forintért valamit, aztán kell mégy egy csomó minden hogy megkapd azt is.
Illetve a kreditvisszatérítés, bár mostanában már az sem az igazi, de valamennyi visszajön a vásárlásból.
Ami még jó azaz ár igazítás, fizetés után 30 napig lehet kérni, ha valami olcsóbb lett kreditben vissza adják a különbözetet. Célszerű a 29. napon kérni.Pedig megérné. Viszonylag drága cuccokat válaszotttam az 1 Ft-os választásnál, kb 50ezer Ft összértékben a 3 cucc.
Na de asziszem, tényleg elengedem, csak az időmet rabolja. Ma délután jár le, addig már nem is nagyon lenne időm vele foglalkozni.
Erős a gyanúm, hogy tényleg minimum 70-80ezer forint értékben kelljen rendelni, hogy odaadja ezt a 3 db 1 Ft-ra akciózott cuccot.
-
Met
nagyúr
Helló!
Jött egy akció. Mobilapplikációban intézhető.
3 terméket választhatok 1 Ft-ért.Kiválasztottam a 3 terméket. Aztán tovább dobott, hogy vásároljak még valami 7000 Ft-ért (nem tudom most fejből az összteget.
Kiválasztottam a rendes áron lévő termékeket, hogy elérjem ezt az összeget. Aztán léptem tovább a fizetéshez, de ott semmi nem volt az 1 Ft-os termékek közül. A 3 termékből 1 sem.Hogy van ez? Ismeritek ezt az akciót? Nem tudtam kiigazodni rajta.
Nem vittem végig a fizetést. Mert nem akarok pofára esni, hogy kifizetem ezt, aztán nem is kapok az 1 Ft-os terméket, csak ha még valami kitételnek eleget teszek, pl. költsek még 100ezer forint értékben. Mert annyit nem akarok költeni.
Van ehhez az 1 Ft-os akcióhoz leírt szabályzat, de nem igazodok ki rajta, és fél nap olvasnivaló van rajta.
Ami még jó azaz ár igazítás, fizetés után 30 napig lehet kérni, ha valami olcsóbb lett kreditben vissza adják a különbözetet. Célszerű a 29. napon kérni. -
raziel01
veterán
Helló!
3 terméket választhatok 1 Ft-ért.Kiválasztottam a 3 terméket. Aztán tovább dobott, hogy vásároljak még valami 7000 Ft-ért (nem tudom most fejből az összteget.
Kiválasztottam a rendes áron lévő termékeket, hogy elérjem ezt az összeget. Aztán léptem tovább a fizetéshez, de ott semmi nem volt az 1 Ft-os termékek közül. A 3 termékből 1 sem.Hogy van ez? Ismeritek ezt az akciót? Nem tudtam kiigazodni rajta.
Nem vittem végig a fizetést. Mert nem akarok pofára esni, hogy kifizetem ezt, aztán nem is kapok az 1 Ft-os terméket, csak ha még valami kitételnek eleget teszek, pl. költsek még 100ezer forint értékben. Mert annyit nem akarok költeni.
Van ehhez az 1 Ft-os akcióhoz leírt szabályzat, de nem igazodok ki rajta, és fél nap olvasnivaló van rajta.
Engedd el. Kollégámnak 3szor kellett rendelni mire beadta neki külön rendelésben a 3 db 1ft os terméket.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Jó, de nem akartam csak ezért regisztrálni. Eddig ment, de Szombaton újratettem a Win 11-et, és azóta van ez.

-
tatabike
őstag
-
Met
nagyúr
Passz, most próbáltam, FF privát ablak, 11 random termékre kattintottam.
Nem kell belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- LED világítás a lakásban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple - Megkímélt állapot - 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rendeltem, hát nem lett tőle jobb, maradok a Skechers-nél....
Azt inkább Aliról, Amazonról, ott már elköltöttem pár 100k-t PC cuccokra meg autóalkatrészekre.

Firefox-ban sem jó, most próbáltam.