Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag

-
tatabike
őstag
Tudsz választani, hogy házhoz kéred, vagy automatába, vagy felvevő pontra. Posta nem fogja hozni.
A házhoz szállítás megváltozhat automatába kézbesítésre, ezt vagy megkérdezik sms-ben, vagy nem. Szóval házhoz szállítás nem biztos, csak az automatába/átvevő pontra kérés a tuti.
Ahogy Toomy írta, a Temu küld mindenről értesítést, de a Temu oldalán is pontosan nyomon követheted a rendelésed állapotát. -
varmi2
nagyúr
Ha rendelek temu-ról, akkor hogy fog jönni a csomag? Postával, futárszolgálattal, vagy csomagautómatába?
-
RudY
addikt
válasz
Héraklész
üzenetére
Itt már vázoltam nagyjából.
Az, hogy 'XS' méret már édeskevés, ha nincs pontosan megadva a mérete (szél, hossz, bőség), akkor kuka. Ha a megadott adatokhoz nincs feltöltve a termék gyártói címkéje igazolásnak, amin az anyag összetevői is fel vannak tüntetve, esélye sincs.Ugyanez igaz gyakorlatilag már valamennyi termékre. Legyen az játék, szépségápolás, műszaki, háztartási cikk vagy bármi.
Bármit állíthat a forgalmazó, ha nincs megfelelően igazolva, minden parkol 3 fellebbezésig... ha nem sikeres, végleges törlés.Márkanév, brand, jogvédett megnevezés csak akkor társítható egy-egy termékhez, ha számlával igazolt a beszerzése (180 napon belül 1000 usd)... és ilyenkor derül ki, hogy az eu-n belüli forgalmazók sem akarnak valahogy itt tömegesen megjelenni.
ami azért valahol inkább pozitív előjelű lesz fogyasztói szempontból.
-
tatabike
őstag
Elkezdte a Temu is a gyökérségeit. Eddig tudtam fizetni egyszer használatos Revolut kártyával, most már nem engedte. Elég korán kezdik a szemétkedést. Gondolom a vámok miatt.
-
AssAssynn
addikt
válasz
digiharcos
üzenetére
Sajnos én is ismerek csalókat távolabbi ismerettségi körből.
A módszereiket nem tudom, de meg tudják oldani, hogy nagyobb értékű cuccokat "ingyen" szerezzenek be. -
tatabike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Az utóbbi időben ráhasaltak az előírásokra. Szóval ami nem felel meg az európai szabványoknak, az nagyrészt kukázva lett. Ha valamiről "útközben" derül ki, hogy nem oké, az is repül. A késeket is ezért törölték, legalábbis nagy részét, mert az EU aggályosnak találta, hogy egy európai kiskorú mindenféle ellenőrzés nélkül vásárolhat ilyesmit.
-
Héraklész
aktív tag
Mintha egyre kisebb lenne a kínálat. Egy csomó termék ugyanaz más-más eladótól. Rákeresésben (ami nincs a helyzet magaslatán) vagy 10x feldob valamit.
A ruhaméretezésnél a női XS-es méret csak mutatóban van, pedig ázsiai piactérről nem ezt gondolná az ember. Fura. -
tatabike
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Érdekes. Nem ilyen nagy kosárszerű cuccba szedik ki? Mondjuk aztán abból meg beönti a raktérbe...

Nekem egyszer az iMile futár lekávézva hozta ki, de elnézést kért, és megvárta, hogy kibontsam, nem lett-e baja.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
És még egy további következtetés. Ezek szerint nem Kínában, nem a repülőn, nem is a fel-le pakolásban, hanem a magyar csomagfeldolgozás során sérülnek meg ennyire a csomagok. Bár hallottam már helybélieket, ahogy azon szörnyűlködnek, ahogy a csomagbox feltöltés zajlik... lehet nem országos szintű a probléma velük, csak régiós.
Pár hete épp egy csomagautomata mellett mentem el. Már nem emlékszem, hogy melyik cégé volt, ott több automata van egymás mellett. A futár éppen akkor pakolt. Csak úgy dobálta ki a csomagokat a földre (gondolom utána meg az autó rakterébe, de azt nem vártam meg), csak néztem, hogy ilyen van.

A kisteher ott állt kb 3 méterre. Nem hiszem, hogy az a plusz idő, ami a ledobálás nélkül raktérbe pakolást illeti, nem hagyna időt az aznapi további munkavégézéséhez. De mindegy is, hogy mire marad ideje, mert nem hiszem, hogy ez az előírásnak megfelelő pakolás. -
digiharcos
újonc
Hello, korábban volt szó arról, hogy a kredit szerzési lehetőség megváltozott, többen is éltünk ezzel a lehetősséggel még az év elején is, aztán szünetelt (legalábbis nekem) és most visszatért, de kevesebb kredittel és szigorúbb szabályokkal. Már nem lehet egyikből a másikat pörgetni és 60-70%-os kedvezményt kreálni.
Élő ügyfélszolgálatossal beszéltem (mert akkor is kezdi számolni a kredit szerzési időt 4H ha emilből rákattintok, de nem indítom el) és azt mondta, hogy nem a kreditpörgetősökkel volt a probléma, mert az legális volt, hanem azokkal akik berendeltek egy nagyobb értékű terméket, megkapták a 16-24 eFT-nyi kreditet és a terméket visszaküldték a 30 nap letelte előtt. Így ingyen, valós vásárlás nélkül jutottak kredithez.
-
tatabike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Nem kért meg senki, hogy értékeld a hozzászólásokat. Ez a facebook-stílus itt nem divat.
A topik a Temu-ról szól, és a csomagküldés és kezelés szorosan hozzá tartozik, gyakorlatilag az ilyen cégek miatt (is) van ennyi futárcég, így elég szerves része a témának. Szóval de, a topik erről is szól.
Ha ezzel problémád van, akkor tudom ajánlani a prémium tagságot, ahol ignorálhatod a neked nem tetsző kommenteket író felhasználókat, így nem látod, mit írnak. De vagyunk sokan, akiknek ez hasznos infó, ez a mi dolgunk, ha Neked nem hasznos, az meg a te dolgod. Szerintem elég egyszerű.
-
RudY
addikt
válasz
Héraklész
üzenetére
"Most változik a Temunak a termékkínálata az EU-s szívatások miatt, arra lennék kíváncsi mi marad végül, hogy oldják meg az elérhetőséget."
A TEMU piactér, nincs saját forgalmazásuk. Ebből a szempontból az ALLEGRO-hoz hasonló, a több ismertebb a saját forgalmazása 'mellett' piactér is (pl. emag, pepita, amazon, shein stb.). Tehát a saját EU-s raktárazás eleve egy téves felvetés, akárhonnan is indult.
Hónapok óta van lehetősége csatlakoznia európai és hazai forgalmazóknak, kereskedőknek is a TEMU piacterére (a HELYI logo a termékek alatt ezt jelzi). A vámok, adók és egyéb járulékok elkerülése eleve kizárt, mert kőkemény feltételek és elvárások vannak a forgalmazókkal szemben. Vércsoportot, ujjlenyomatot és DNS mintát nem kell beküldeni, de ezen kívül kb. mindent.
Ha nem igazolod megfelelően és minden létező doksival, hogy ÁFA, EPR, termékdíj fizető vagy, akkor ők fizetik és intézik helyetted, de ugyebár ennyivel kevesebb marad az egyenlegen. Ha nem igazolod, hogy milyen termékek forgalmazására vagy jogosult, esélyed sincs feltöltögetni... és ezek még csak az alapok.
Nem véletlen, hogy jelenleg még mindig nagyon kevés az európai és a hazai forgalmazó is a temun, de nem is lesznek tömegesen... szerencsére.
Valójában az EU-s fasságokat minden online kereskedelmi platformnak be kell tartania, csak a jó részük nagy ívben tesz rá... mert csak.
-
Héraklész
aktív tag
válasz
tatabike
üzenetére
Szánalmas, hogy minden üzenetet leír valaki meg azt hogy éppen mi a probléma a csomaggal. A topik nem erről szól.
Ez inkább csomagszállítós topikba illik. Ott biztos örülni fognak, hogy leírod most délben jött az email hogy egy napot késik, de felhívtam őket, sokat kellett várni mire felvették. Mondták hogy a karácsony miatt lehetnek késések de én nem hiszem el. Biztos direkt szívatják az embereket. Mindenesetre küldtem nekik még 3 emailt és felhívtam őket 5x, hihetetlen hogy arra hivatkoznak leterhelt az ügyfélszolgálatuk! Aztán kaptam egy üzenetet hogy itt a csomag. Na tessék, ezért kell őket zakaltni, végre észhez kaptak.
A filléres promóciókkal ugyanez, de az legalább témába vág.Most változik a Temunak a termékkínálata az EU-s szívatások miatt, arra lennék kíváncsi mi marad végül, hogy oldják meg az elérhetőséget. Több EU-s raktárral simán kikerülik az extra vámokat/adókat, helyi bevizsgálásokkal, szabványokkal a tiltásokat?
Nonszensz hogy például késeket tiltanak be! 5000 boltban lehet venni kést, azokat miért nem szankcionálják? -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Ha kabátot rendelek és nem jó a méret mennyire körülményes cserélni vagy vissza küldeni?
-
AssAssynn
addikt
És, ha már ennyire benne voltam a történetmesélesben, leírom a végét is, mert ez is lényeges:
ma meg is jött a futár, minden rendben ment.
A lényeg, hogy a rendelésemben volt sok papír alapú cucc: füzetek, színezők, matricák, stb, persze mindet simán csak zacsiba teszik, nem kartonba. A lényeg, hogy mind hibátlan, gyűrődés mentes állapotban jött meg ezúttal! Pedig nagy és nehéz csomag volt, sok termékkel, amik között némely nehéz is volt, szóval lett volna lehetősége megnyomódni.
Ez azért fontos infó, mert én többször rendeltem már ilyen sérülékeny árut, és amikor packetaba, csomagboxba jött, akkor mindig nyomott, gyűrött lett. Viszont ez már a második alkalom, hogy a sameday hozott ilyen árut, es mindkét alkalommal hibátlan volt a csomag! Szóval, ha ilyesmit rendel az ember, akkor az a jó, ha a sameday hozza, különben megsérül az áru. Már csak azt kell kitalálni, hogy a rendelés bármilyen összetevője szerepet játszik-e abban, hogy melyik futárral küldik, vagy 100% random.
És még egy további következtetés. Ezek szerint nem Kínában, nem a repülőn, nem is a fel-le pakolásban, hanem a magyar csomagfeldolgozás során sérülnek meg ennyire a csomagok. Bár hallottam már helybélieket, ahogy azon szörnyűlködnek, ahogy a csomagbox feltöltés zajlik... lehet nem országos szintű a probléma velük, csak régiós.Amúgy 10-12 munkanap alatt jött meg a csomag, így karácsony előtt is. Kb átlagos szint. Sok futár fordult meg a héten nálunk, kérdeztem őket, hogy mennyire nagy az őrület, azt mondták nem vészes és már kifelé jönnek belőle. Volt olyan magyar mini webshop, ahonnan most hétfőn rendeltem és tegnap szerdán már jött is az áru MPL-el, szóval lehet javult már a színvonal a korábbi évekhez képest. Ezt is csak tanulságképpen írom le, mielőtt valaki kérdezné.
-
Aliexpress-en találsz használható sim kártyásat.
De itt a HA-n is látok T40plus-t ami sim kártyás.
Nekem felesleges volt a sim kártya, mert a telefonomról osztom a net-et és a
tablet-ről meg veszem.
Viszont érdemesebb a használt márkás felé kacsintgatni, mert a kínai cuccokra nincs támogatás. Nekem 2025 januári a biztonsági frissítés a P50case-n.
A nevesebbekre ugye meg van 4-6 év támogatás, frissítés. -
Szia! Ajánlom a figyelmedbe ezt a cikket. <---
Én aliexpress-ről rendeltem egy TECLAST P50Case-t <---
azzal már lehet mindent csinálni. Persze a bank-olást azt azért kihagyom rajta.
Hidd el ezekkel a 2Gb ram-os sz@rokkal nem sok örömét leli az ember.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Tart még az ingyen tablet akció az új regisztrálóknak? Ha igen,az ingyenesek között van sim kártyás is? Illetve mire kell odafigyelni hogy megkaphassam? Köszönöm! -
tatabike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Neked mi a bajod? Mi az, hogy nem kell részletezni? Mi az, hogy aki nem tanul, és újra beleesik a csapdába az meg is érdemli? Akkor ne rendeljen senki karácsony előtt? Úgy csinálsz, mintha az ügyfelek hibája lenne. Kicsit gondolkodj és vegyél vissza, nem kell látatlanban sértegetni másokat. Főleg 1.5 éves regisztrációval....
-
-
AssAssynn
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
Na érdekes, ma már kaptam sms-t is, hogy késő délután érkezik a csomag. Úgy tűnik hatott a telefonálásom. Vagy pusztán a véletlen műve. Csak azért írom le, hogy ha másnak is ilyen lesz, telefonáljon rájuk.
Amúgy ma volt MPL futár és neki is voltak zacsik az autójában, lehet azok is Temus csomagok voltak. Eddig még MPL-t sosem láttam, hogy Temut vinne. -
AssAssynn
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, kb fél óráig várakoztam, aztán csak annyit mondtak, hogy ez rendszerüzenet, mert a futár valamiért nem tudta kihozni... én mondtam, hogy itthon voltam, nem jött, nem csöngetett, nem hívott, nem kaptam sms-t, ő meg mondta, hogy jelzi a raktárnak, ennyi... remélem nem az lesz belőle, hogy nem hozzák ki időben, aztán a Temu felé meg azt jelzik, hogy én kértem a halasztászt.
-
-
AssAssynn
addikt
Várok egy rendelést, amit a sameday hoz. Temunál már tegnap óta "kiszállítás alatt a futárnál" felirat van. Ma ránéztem a sameday nyomkövetésre és tegnap beírták ezt: "A csomagot a halasztási kérésnek megfelelően kézbesítjük". Ez mi? Én nem csináltam semmit.
-
AssAssynn
addikt
Ez jó nagy szívás.... ez jövő júniustól lesz? Akkor utána lőttek a Temunak. Pont az a lényeg, hogy filléres termékeket tudsz ingyen szállítással rendelni. Most, ha rádobnak ilyen 1200 forintokat néhány termékre, akkor azzal lábon lövik az egészet.
-
Met
nagyúr
A 3 eurós vám ugyanakkor nem a teljes csomagra vonatkozik, mivel azt terméktípusonként kell kifizetni.
Azaz ha valaki 150 euró érték alatt egy csomagban több különböző terméket rendel, akkor mindegyikre külön-külön meg kell fizetni a vámot – ha valaki csak bizsut rendel egy csomagban, azokra összesen kell 3 eurót fizetni, de ha mellé, mondjuk, egy plüssjátékot vagy egy telefonkábelt is rendel, akkor azok után ismét fizetni kell.De majd a gyakorlatban kiderül.
-
thomasa
senior tag
Na de minden termékre, vagy minden csomagra? Az asszony egy csomagban összevásárol 50-60 biszbaszt.
-
Én nem is bánom hogy 2026 júliustól megy mindenre majd a 3eurós sarc,
mert iszonyat mennyi kacatot vesznek az emberek.
Legalább kicsit majd fellélegezhetnek a futárcégek és vámosok is. -
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem a P40pro telefonomra kellett UV glue üvegfólia, hogy használhassam még a nyugodtan a több helyen is berepedt telefonomat.
Az 8hét alatt érkezett meg az Aliról, mert az ugye tényleg kínából jött.
Viszont nekik is van már jó pár raktáruk az EU-ban és a sláger dolgok
8-10 nap alatt itt vannak. -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Vagyis van, de eu-s értékesítésből, és brutál áron....
-
diablo1984
veterán
Kár hogy a Temu-n nincsenek laptop akkuk, mert Aliról múlt héten rendelve február 9et ír érkezésre. Azért a temuval el vagyunk kényeztetve
-
mályva
aktív tag
Szisztok sose kértem még visszatérítést temutol, de hol lehet olyan kérni hogy ne kelljen a cuccit visszaküldeni és úgy adják vissza a pénzt? nagyon silány
-
mályva
aktív tag
olyan kérdése lenne még, hogyha nem vagyok otthon és nem tudom átvenni a temu-imile automatikusan csomag automatába teszi vagy közeli benzinkútra? hogy szokott lenni?
-
Dzsano
tag
Szavsz most még nem. az E$ rendelet jövő évtől szól ha jól tudom. Most rendeltem rengeteg mident 200 méterre lévő, parkolható heléyre nem.
De szerenécsre vmegvan minden karácsonyra, unoka-unoka hugocskám megkapja a 451 Ft-os békás gyűrűjét, amiulért méég rendeltem 20 000 Ft értékben mindenféle biszbaszt is
De szeretem őke, köllégamőim kapnak karácsonyra -1-5-ig sárkányos figurát, ég meg betelefonálok, hogy a sárkányok miatt szabadságot veszek ki.
-
AssAssynn
addikt
Sajnos nem tudom a választ, de rendeld meg külön őket. Úgy is ingyenes a szállítás kb 5 ezer felett.
Ha nem sokkal egymás után rendeled, akkor bár külön rendelés, de egybe csomagolják. Ha tudsz várni, akkor néhány nap eltéréssel add le a rendelést, akkor külön küldik és biztosan értékhatár alatt leszel. -
vepe
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Nem vonom kétségbe, hogy így van, csupán így érthetetlen, hogy mi az a 150euros határ, illetve olyat is olvastam, hogy a Temu vásárláskor felszámolja az áfát, amit ők fizetnek be az államnak...Azért lenne lényeges tudni, hogy egy olyan csomag vásárlásnál, ami több mint 150euro felmerül-e plusz fizetni való, mert, ha igen akkor meggondolandó, hogy megveszem vagy nem.
-
vepe
őstag
Sziasztok,
Tegyük fel rendelek a temu-ról több terméket, aminek az ára 70e ft. Ilyenkor fizetnem kell pluszban pl.vámot? Tudtok esetleg olyan oldalt, ahol ezekről részletesebben lehet olvasni? -
mályva
aktív tag
Köszi a válaszokat.. decembere amugy mindig ez van? Kb mennyit fog késni? Hogy várható? 13.- a holnap a határidő utolsó napja,, de már a kerületben van tegnap reggel óta..
-
Így van, ahogy a többiek is mondták.
Pont ennél a rendelésnél futottam lyukra egy projektoros H7-es izzó készlettel.
Nagyon jó fénye van (persze jól be kell állítani!), de 15-20mp után kiolvasztja a gyári
biztosítékot, mert túlmelegszik. Hiába van rajta egy kis venti, akkor is. <---
Elindítottam a visszatérítést és fél percen belül vissza is adták kredit formájában
és persze vissza sem kérték a rossz terméket. -
Nem kell kérni a késedelmes kredit-et, automatikusan megkapod.
Közeledik a karácsony ennyi.
Mondjuk az én nov. 24-én rendelt csomagom nem itthon hanem a
külföldön a reptéren dekkolt sokat. Két napot késtek vele és
a lejárat utáni napon meg is kaptam az 1700 kredtitet azonnal. -
mályva
aktív tag
tudja valaki most ebbe a hónapba mi van a temuval - IMILE? eddig mindig megjött kb 5 nap alatt amit vettem..most holnap jár le a határidő Maglódon is van 4-5 napot ült.....megjött a kerületi logisztikai központba tegnap reggel..de azóta nem mozdult semmit. szal 12.11 9:óó ra megjött oda..azóta semmi hír, pedig már rég ki kellett vna hozni a futárnak..mert már csak az van hátra.. szerintetek mikor hozza ki? ha holnao nem hozza ki? és ugye az az utolsó nap hol kell kérn ia kreditet? hol lehet irni imile-nak? köszi
Amúgy Budapest... -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Eddig 1-szer találkoztam ilyen 1 Ft-os lehetőséggel.
Én már ezeket figyelembe sem veszem. Mire odajkerülne a sor, hogy fizessek, addigra már nem is él az ajánlat. Múltkor legalábbis így jártam. Igaz, nem vittem végig akkor a fizetésig,mert gondoltam, hogy felesleges dolgokat nem vásárolgatokcsak ezért hozzá, haenm pár órával késpbb körül nézek, minek lenne értelme még, amit megvennék. Na akkor már nem volt. Csak az időmet csesztem el vele.Ja meg nem is ad semmi kedvezményt az utóbbi hónapokban. Csak pl olyat, hogy olcsóbb lett valami a kosárban, X termék 2350 Ft helyett 2310 Ft lett. Nagy kedvezmény.
-
VinoRosso
veterán
Tudja valaki mi ez a 3 terméket 1 Ft-ért átverés? Rendeltem 3 terméket a megadott összegért, közben írta hogy mennyit hiányzik annyiért rendeltem, majd miután a rendelést leadtam kiírta, hogy még hiányzik ennyi meg annyi forint. Másodjára is rendeltem a hiányzó összegért, aztán megint kiírta, hogy hiányzik x ft pedig előtte elvileg rendeltem annyiért amennyi hiányzott. WTF
-
Héraklész
aktív tag
Nem tudom.
"A kutatást a dán Forbrugerrådet Tænk, a belga Testaankoop, a francia UFC-Que Choisir és a német Stiftung Warentest végezte közösen."
Nyilván nem hazudnának akkorát az európai piac érdekében, hogy a piros nyaklánc kadmiumtartalma a határérték 8500-szorosa, miközben semmi baj vele... -
Met
nagyúr
Ez csak egy szokásos lejárató cikk akar lenni...
Gondolkoztam gyors töltőn (jó volt amikor a Note 13 33W-os töltője pikkpakk feltöltötte a telefont) de azt tart vissza, hogy a telefont ne csessze el.
Töltő nálam is csak akkor van a konnektorban ha otthon vagyok, ha nem kell nincs áram alatt. Xiaomi, Ugreen mindegy.
-
-
digiharcos
újonc
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem is megérkezett..... de a szokásos neylon zacsiban jött és a doboza meggyűrődött. A LED izzók E27 működnek a mai napig.
-
Héraklész
aktív tag
Cikk a Temun és Shein-on kapható áruk megbízhatóságáról: Link.
-
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nekem még sosem jött sameday-el, a mai packeta-s volt és üzletbe ment,
nem automatába. De a packeta-s csomagok mind ugyanoda szoktak menni.
Amit most rendeltem, az viszont sameday-es lett. Ha lesz ilyen lehetőség
akkor én automatába fogom irányítani és videózom az egész csomagátvételt,
mert a sameday-nek ugye elég rossz híre van.
-
AssAssynn
addikt
Kérdés, nem rég adtam le több kisebb rendelést. Szerintem egyben küldik majd... samedayt kaptam... viszont aznap jött is egy sms, hogy átirányíthatom easyboxba vagy sameday pontra. Ti hallottatok már ilyenről? Szerintetek jobban, vagy rosszabbul járnék az átirányítással?
-
AssAssynn
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Vettem igen, egy 5-ös csomagot, mivel műanyag ugye, ezért épségben megjött, kartonban volt, de hát az meg a zacsiban, szóval ez nem óvná meg. Szépen és jól világít, bár még csak egyet használok belőle.
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én pont ma kaptam meg.
Dobozban 4db 5w-os. <----
Nincs nagy fénye, de wc-be hálóba pont elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ami azért valahol inkább pozitív előjelű lesz fogyasztói szempontból.
A módszereiket nem tudom, de meg tudják oldani, hogy nagyobb értékű cuccokat "ingyen" szerezzenek be.

De szerenécsre vmegvan minden karácsonyra, unoka-unoka hugocskám megkapja a 451 Ft-os békás gyűrűjét, amiulért méég rendeltem 20 000 Ft értékben mindenféle biszbaszt is