- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szinte majdnem ugyan az a Futamidő

----------------------------------------------------------------------------------------------
Nem akartam eddig annyira feszegetni,ezt a dolgot de most megkockáztatom,hogy assist off vagy assist on egy kutya mármint olyan szinten ,hogy én nem tudok assist off menni sehova ,max hátrafelé, de ugyan ugy az assist offosok meg tudják előzni az assist onosokat,ha fair a verseny. Azért merem ezt állítani ,mert Motion ha van akkor annak nem számít ,hogy most én assistal megyek ott esz meg ahol akar,wixen is a liga előtt. mentünk egy párat. sír sír mindenki h ez van meg az,de viszont szerintem mindenki ott van ahol volt is annyi külömbséggel ,hogy szokni kell azaz szokatlan a játék......
Új hozzászólás Aktív témák

- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest