Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pepusos

senior tag

válasz Karajev7 #6288 üzenetére

Még most sem vagy vicces, de kezdesz szánalmas lenni...Te már biztos Forma autóban születtél (de az fix hogy kocsi hátsó ülésén fogantál), és ha akkora pro vagy, nem tudom mit keresel az assist on ligában. Számíthattál rá hogy itt lesznek olyanok is, akik nincsenek annyira rápörögve az F1re mint te, csak szeretnének játszani, és szórakozni kicsit esténként. Nem vagyok Jim barátnője, de ez velem is előfordulhatott volna, azért bosszant amit csinálsz, és azért állok mellette. Arról meg nem is beszélve, hogy aki a fűről jön vissza, nem pont azzal van elfoglalva hogy hogy húzódjon le előled, örül ha visszaér. De mivel te jöttél mögötte, látnod kellett a füvön, számítanod kellett volna rá hogy eléd jön, és egyszer a futamon feladhattad volna az ideális ívet, és mondjuk kikerülöd. De nem, te nyomod neki, belemégy, aztán fel vagy háborodva. Biztos lehetsz benne hogy rosszul érezte magát amiért így alakult, nem kell még erősíteni is benne. Én is okoztam már jópár galibát, sőt biztos fogok is, eddig mindenki elintézte egy np-vel, de a nagy StartDirt2 erre úgy látszik képtelen.

HOBO: lehet tényleg te jársz a legjobban :)

Új hozzászólás Aktív témák