- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
válasz
Karajev7 #6288 üzenetére
Még most sem vagy vicces, de kezdesz szánalmas lenni...Te már biztos Forma autóban születtél (de az fix hogy kocsi hátsó ülésén fogantál), és ha akkora pro vagy, nem tudom mit keresel az assist on ligában. Számíthattál rá hogy itt lesznek olyanok is, akik nincsenek annyira rápörögve az F1re mint te, csak szeretnének játszani, és szórakozni kicsit esténként. Nem vagyok Jim barátnője, de ez velem is előfordulhatott volna, azért bosszant amit csinálsz, és azért állok mellette. Arról meg nem is beszélve, hogy aki a fűről jön vissza, nem pont azzal van elfoglalva hogy hogy húzódjon le előled, örül ha visszaér. De mivel te jöttél mögötte, látnod kellett a füvön, számítanod kellett volna rá hogy eléd jön, és egyszer a futamon feladhattad volna az ideális ívet, és mondjuk kikerülöd. De nem, te nyomod neki, belemégy, aztán fel vagy háborodva. Biztos lehetsz benne hogy rosszul érezte magát amiért így alakult, nem kell még erősíteni is benne. Én is okoztam már jópár galibát, sőt biztos fogok is, eddig mindenki elintézte egy np-vel, de a nagy StartDirt2 erre úgy látszik képtelen.
HOBO: lehet tényleg te jársz a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest