- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaben82 #8224 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat!
C ligában megyek 1ébként "ftkv" néven ismerhettek, sztem belefér assist off.
Előző B ligában bekapcsoltam a TC-t, ABS-t de még úgy is kevés volt
Mondok ellenben 1 extrém példát: esős időmérő Catalunya TC on: 25:8 TC off 25:0
Viszont most jön Monaco és még nem gyakoroltam, lehet bekapcsolom.Ja gaben82: várjuk a Youtube-ra a sorban következő pályára a gyorsköröd és a setupot!
-
válasz
gaben82 #8051 üzenetére
Mi van itt emberek? Mindenki kihátrál a GoLigából?
Csak nem féltek az új kihívóktól?
Csak viccelek...de tényleg nem lehet tudni milyen lesz az új brigád, sokkal több a jelentkező. B ligában NAGYON jó volt, kitartott mindenki és (szinte) kivétel nélkül mindenki nagyon korrekt volt. Nem tudom következő(k)ben lesz-e ilyen, s melyik csoportban. -
-
Steady74
addikt
válasz
gaben82 #7697 üzenetére
Figy, semmi gáz, akk gurult dl a gyógyszerem, egymás után csak idióták voltak mindenfdlé. Megnéztem ma du a felvételt, valóban nem te voltál.
Lóri: szép idők voltak valóban, de azért azt ne feledjük el hogy százszor több hülye volt.mimt itt. Játékélményben persze az eddigi csúcs, ami a multi részét.illeti.
-
csgeri80
csendes tag
válasz
gaben82 #7276 üzenetére
Jja volt szerencsém nekem is TRIGGLETY-hez. igazi vadbarom, abban leli élvezetét ha megelozik, hogy bevarja a masikat,mert utolérni nem tudja és megprobalja kilokni.Parszor masr szandekosan szorakoztam vele, az ilyen idiotáknak én a codemaster helyében inkabb visszaadnam a penzt es letiltanam a jatekrol
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
gaben82 #7081 üzenetére
Nem a ligára értettem,de ha már meg vettem akkor játszom a ligát,de sokan írták h a kukába a helye,eddig el araszolgatott. Ilyen nekem nem volt soha az életbe még 2010ba se hogy megszakad a Live connected, milyen ujfajta baromság ez!?? Megvárom mi lesz ünnepek után,ha megindul az iskola stb. változnia kell,vagy nem tudom miért nem kapunk valami értesítést ha valami gond van a Liveval,Tulterhelt vagy valami.........nesze neked csak ugy mint a villámcsapás,eddig minden oké volt........nem is témázok rólla
-
karilla88
tag
válasz
gaben82 #6973 üzenetére
szerintem meg az lenne a megoldás hogy szavazzunk hogy maradjon ez az eredmény vagy játszuk újra...
aztán ha több szavazat lesz az újra játszásra még mindig mondhatják azok akik itt szereztek pontot, hogy "köszönjük nekünk ez jobb" viszont akkor csak a a megszerzett pontok felét kapnák meg...
vagy gurul újra és akkor lehet hogy több pontot szerez (egy kis ösztönzés hogy többen legyünk)
én természetesen az újra játszásra teszem a voksom -
hermanyi
addikt
válasz
gaben82 #6568 üzenetére
én meg keményen szenvedek ezen a pályán
taktika kemény 11. körben jön a lágy és 19. kör vége irány box új lágy
végig mix2-n mentem mondom 21. körben meglesem a benyát mit ír -2 kör az utsó 3 kört kénytelen voltam mix 1 en menni,pedig a váltásokra végig odafigyelve lilába nem beengedve mentem végig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest