- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz M0ng00se #3755 üzenetére
En ezt csak a cooling towernel tapasztaltam elotte még mashol soha, amikor ott toltam akkor a tavolban a horizonton rendszeresen csinalta. Fsr-re gyanakszom mert cooling tower resz elott kapcsoltam be jatekidoben, de mondjuk azota is maradt nalam es mashol nem tapasztalom.
pandras83
Nem tudtam mi idegesitett jobban az elmult 140 oraban, az hogy nem tudom eldonteni kozepes tavon mar , hogy ki enemy es ki nem vagy ez az effekt, foleg sniperezeskor -
M0ng00se
őstag
nektek szokott random felvillanni a távolban lévő dolgok? kék-zöld színben
V6
-
pandras83
őstag
Új kedvenc mod:
No Hit by Bullet Camera Shake
1. verzió: nincs kamerarázkódás ha talátot kapsz
2. verzió 30%-kal csökkentett rázkódás
Utóbbit választottam, sokkal jobb így a gunfight. Szerintem nagyon idegesítő a rángás alapból. Értem, hogy mit akartak vele, de szvsz túl van tolva alapból.Cyberfuck Patchrunner
-
myckey
veterán
válasz juliensorel #3750 üzenetére
legjobb, mikor tapicskol a gamer a lootnak... majd elmegy felszerelkezni, az élmény, felbecsülhetetlen !
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Dr V
őstag
Ez a mod baromi jó.
Yanivon van annyi fps-em, mint előtte kint volt, NPC nélküli részeken. Még sötét van, sokat nem látok a játékból, de a pocsolyákban sokkal szebb a tükröződés.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
FoLey-v
addikt
válasz Laraxior #3736 üzenetére
Valószínűleg dlc-ben lehetséges. Majd kiderül.
Más.: Én már kijátszottam. lett nekem. Majd ha lesz javítás akkor újra nekivágok.Project y ending • Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
juliensorel
senior tag
Napsugár óvoda teljesen kipucoltam, átmegyek az épület egyik sarkából a másikba, erre ledob még nekem 6-ot a semmiből, plusz a hátam mögé is kb ugyanennyit. Ilyen eddig sehol nem volt, ezt csak prypiat tudja. Cserébe dobálják a diamond exokat, ami szintén új jelenség számomra mint írtam is korábban. Ez miért nincs az egész mapon így?
107K bevétel, igaz saját exo + 3 saját fegyver javítás volt vagy 100K ilyen harc után. -
M0ng00se
őstag
én értettem ezt az utalást
V6
-
myckey
veterán
látom, nem csak nekem gurul el, ha képezni kell.... Naccerű !
Laraxior
De, várható bővites ...volt mar róla szó, mutattam is ezt-azt. Most is adott a Map, lesz DLC is. De mast is beszelnek...
Biztos lesz tovabbi Regio es tartalom. Ez 100%sumdudum
Most adtam el a Thunder...Artifactot Kell a görcsnek, jopez. Amugy igen, összeadodnak ezek az ertekek, ahogy irjak is. En is rendszeresen hasznalom a sulynovelot, mert sokszor civas. De hat mast is hasznalok boszen...Eleg hasznosak ezek.M@trixfan
Par hsz odebb dobtam be en is az Emission dolgot...csuda hogy lett megirva. Vicces, mikben eled tul, es mikben nem.pandras83
egybol bexart, ahogy meglatta a kitorest[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Laraxior
titán
Dodgem megvan, volt ott egy artifact is.
Nem találtam opciót a hud leszedésére.
1 órája téblábolok itt, nem merek bemenni, mert azt írja az interaktív térkép, hogy van bent egy Chimera. Hallom amúgyis ha közelre megyek, hogy valami dög zihál. Persze, közben megint besötétedett[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
sixpak
nagyúr
válasz juliensorel #3742 üzenetére
Igen, csak tele van elektromos anomáliákkal, nem bírtam fotózni ott.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Laraxior
titán
Nem elképzelhető, hogy lesz térképbővítés amúgy?
Kerestem az Azur uszodát, de lemaradt
-
juliensorel
senior tag
válasz sumdudum #3731 üzenetére
Jeleneleg is használok 3 teherbírás növelőt, így nálam 124kg a határ diamond exoval, nem a max 140kg-ot bővíti tovább az artifact (én pl nem is tudtam, hogy van egy ilyen max érték) hanem azt a súlyt amit éppen a ruhád tud. Nálam bent van egy Spring és 2 Flytrap, így asszem +9 kilót vihetek, ahogy teszem fel az övre egyenként mutatja oldalt, hogy +3 kilóval kitolja az értéket, és összeadódik ahogy egyre többet rakok fel. És persze a sugárzás is egyre nagyobb ahogy rakom fel őket, viszont azt teljesen kioltja egy legendás másik artifact amit használok.
[ Szerkesztve ]
-
sumdudum
tag
válasz B.Á.L.!.N.T #3728 üzenetére
Ha a Wierd Water-el kiváltod a súly és sugárzás problémát, miért használsz iránytűt?
Értem, hogy beüt a dizzy effect, de szerintem ez nem zavaró, sőt már hozzászoktam
Mondjuk én használom mellette a labdát ami szintén elvileg max phys resistet ad, az igaz, hogy nehezedik is miközben lőnek(elvileg csak 5kg-ig), de ellene ott a fura víz artifact (2 in 1)Juliensorel: Azért nem vagyok benne biztos, mert a súlynál is van egy 140Kg-os határ elvileg.. Bár még Exoskeletonig nem jutottam, de artifactokkal sem sikerült kitolnom tovább..
[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
pandras83
őstag
Olyan dulakodás volt itt kérem, még a sámli is felborult
Az meg ott valaki kakálós kabátja lehetettCyberfuck Patchrunner
-
sumdudum
tag
Végre találtam egy Thunderberry artifactot véletlenül egy elektromos anomáliában! (annó beleöltem vagy 4 órát mire feladtam egy másik helyen)..
Most van ez ami max endurance-t ad és van egy másik ami csak medium-ot, stack-elődik a kettő?!Kowalsky#2903
-
sumdudum
tag
válasz WATERDACA #3611 üzenetére
Az scriptelt emisszió,
amikor a chymera megjelenik, akkor üt be az emisszió, hozzáteszem a chymerat nem lehet megölni (legalábbis nekem nem sikerült és másoknak sem a kommentek alapján), a lényeg hogy megtaláld a bunkert és sprintelj, egy achivement-et is ad [link] Kowalsky#2903
-
RobberBaron
tag
válasz Laraxior #3717 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség, Even Longer Days modnál kiválaszthatod hogy melyik hossz a szimpatikus, az éjszakát pedig átalszod.
Én a 4 órás változattal játszottam végig, játékbeli időben 7 órát alszik alapból a karakter. A Kaymanov befejezésig sikerült eljutni, így toltam bele 192 órát, nem volt vele probléma.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Mit és hol kell átírni, hogy állandóan nappal legyen és ne legyen éjszaka a játékban? Agyvérzést kapok, hogy épp bemegyek valami épületbe mire kijövök már megint sötét van
-
Laraxior
titán
Pripjatyból a kijutás is olyan bonyolult, mint a bejutás?
Mert elég volt, mennék inkább a küldetéssel
Megjegyzem, találtam pár lőszert még a városban a Gausshoz.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
juliensorel
senior tag
válasz Laraxior #3702 üzenetére
Igen a prypiatban lévő kereskedő árul, de van azért itt-ott loot formájában is gauss töltet, (északi régiókban nyilván) illetve monolit katonák is dobnak néha.
myckey
2 napot kihagytam igen, de azelőtt kb minden este játszottam vele valamennyit, ezért emeltem ki, hogy volt most egy ilyen kis kimaradásRossi
Igen, felfoghatatlan módón ez a személyes tárolónak rajzolt keret fixen olyan kicsi, de nyugodtan pakolj bele, végtelen a tárhelye csak le kell görgetni. Minden bázison lesz ilyen saját ládád és minden benne lesz amit korábban benne hagytál.[ Szerkesztve ]
-
xFreex
aktív tag
Igen az a személyes tárolód. Nem, nincs, tele.... vagy is nem tudok róla, hogy lenne max kapacitása. Nekem eddig mindent benyelt pedig minden páncélból/fegyverböl tartok 1-et + kaja, gyógyszerek, összes löszer.. stb... .
Minden bázison elérhetö egy ilyen láda (térkép jelöli is a helyét), és közös a rárhely.- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
Rossi
addikt
Stash-sel kapcsolatos kérdés: Slag Heap-ben bedolbáltam egy rakat lőszert meg apróságot a Loot feliratú ládába a fegyverárus mellett, de szinte tele van.
Sem páncélt, sem fegyvert nem raktam bele.Hova tudok rakni több cuccot?
Illetve amit itt bepakoltam, azt látom más helyen is a stash-ben?
Bocsi, még csak 15 órám van benne.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
SaGa59
őstag
Izé… A „jó rég óta van a Zóna, volt idő jórészt kiirtani…” nem fér bele a Zóna működésébe. Az összes mutáns „újratermelődik” minden kitörésnél, csak nem feltétlenül ott, ahol korábban voltak, plusz az anomáliák egy része is átrendeződik, új helyre kerül. Emiatt nincsenek „stabil” biztonságos útvonalak sem. Annak oka, hogy a Zóna néptelen, nem hemzsegnek az NPC-k, szintén nagyon egyszerű. A játékhoz kiadott leírások és az ezek alapján írt történetek szerint, a Zóna egész területén egy időben legfeljebb ezer körüli ember tartózkodik, ebbe beleszámítanak a nagy militarista csoportok, mint a Monolit, a Szolgálat és a Szabadság, a fosztogatók/banditák és a szabadúszó, klánokba nem tagozódó sztalkerek. A terület pedig Szóval nagy járás-kelésre senki se számítson. Főleg, hogy akit a hadsereg észrevesz akár befelé, akár kifelé jövet, akár bent valami „razzia” során, jó esetben lesittelik néhány évre, rosszabb esetben helyből lelövik. Az, hogy ez az ezer körüli ember valójában a játék eredeti motorjának korlátaiból adódik, mellékes. Így lett megalkotva a Zóna, ha nem vennék figyelembe, saját maguknak mondanának ellent a fejlesztők.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
WATERDACA
őstag
Valaki járt úgy, hogy Duga ostrománál amikor Faust többször megjelenik, leesik nagyon az FPS szám (kb. 20)? A psi veszély a végén csak hab volt a tortán. Még a képernyő is rázkódott.
Eddig nem volt ilyenem, ezért is kérdezem.
u wanted, i got it \o/
-
-
myckey
veterán
válasz Laraxior #3700 üzenetére
GAUSS G.
It uses specialized cartridges for ammo that you can purchase from , the vendor atBison the Palace of Culture in Pripyat. ezek szerint...
juliensorel
mégsem hagytad rá ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Honor SuperCharge 100w Gyorstöltő, Honor 200 pro gyári töltője (többek között)
- MSI Armor RX 570 8 Gb Tesztelt! Beszámitok!
- 2db gyári hütés eladó intel
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Mini ITX Gamer - I7 4790k + GTX 1080 vízhűtéssel, Z97 Wi-Fi, 16GB RAM, SSD, Fractal Design