- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Philips 3000-es szériás gépet vettem végül. Még nem próbáltam ki, majd talán a hétvégén.
-
Keef_Lee
őstag
Sok mindenre jó. Most egy karácsonyi mákos beigli (lidlis) a fagyóból kivéve lett 15 perc alatt 160 fokon finomabb, mint új korában.
-
BlackJack21
tag
Szerintem mindkettőnek megvan a létjogosultsága( airfryer, légkeveréses sütő). Ha nem főztünk, és valami normálisabb ebédet szeretnénk, akkor csak bedobok egy kis mirelit krumplit meg valami lomot a fagyasztóból és 20 perc alatt megvan. A légkeveréses sütőt például hülyeség lett volna nem használni most a hétvégén, ahol 2,5kg oldalast kellett megsütni. Itt már a hosszú idő és a méret miatt nem számottevő a fogyasztás különbsége. Mi a melegszendvicset is a sütőben készítjük, mert 2 tepsi simán elfogy egy vacsora alatt( öten vagyunk). De pl a hotdog kiflit kicsit megpirítani az air fryerben tökéletes

-
woodworm
veterán
-
prisz
senior tag
Lidl "nagyi májas" vastagon rákenem pár szelet kenyérre. Rávágok vöröshagyma karikákat. Össz. sütés 190fok, 7 perc. 5 percnél rászórok reszelt sajtot, még kb. 2 perc. 10-15 perc alatt kész minden, előkészületekkel együtt. Biztos igénytelen és van ennél sokkal-sokkal jobb, de istenemre mondom, nagyon finom..
-
prisz
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Te jóságos isten. Akkor minek irogatsz ide? Küldd vissza, és sütögessél sütőben. Kb. sz@rt sem érdekel. Én 2-3 szelet tarjáért qrvára nem kapcsolom be az áramzabáló elektromos sütőt. Melegszendvics verhetetlen airfryer-ben,. a szikkadt péksütik és kenyerek újjávarázsolásáról pár perc alatt, pedig még nem is beszéltem

-
Beni2360
félisten
válasz
modflow
üzenetére
Ez és még egyebek is vannak.
Csak, hogy Akitől olcsóbb és 10$ felett ingyen szállítás. Számolj utána.
Áprilisban lesz 4 éves a gépem és a polcon 8 hónapja egy új várja,hogy használjuk.
Ketten vagyunk egy brassóit is kettőnknek megcsinálom. Tudni kell a folyamatot, de receptek él le is van írva. GadtroHobby-nsk sok receptje van két könyvem is van tőlük. Meg Mészi a Yt-n. Ott van Szoky konyhája, stb.
A villanysütő 2500-3000W és 60l sütőt kell felmelegíteni és fenntartani. Jóval többet fogyaszt. -
Soulfly842
addikt
Picit túlmisztifikáltátok az egészet.
Rengeteg Zs kategóriás air fryer van a piacon, velük tényleg nehéz dolgozni. A sütőpapír is nyögvenyelősebb. főleg túlzsúfolva. A nyers burgonyából történő sütés (szemben a fagyasztott hasábbal) már tényleg komplikáltabb, mert sok mindenre kell figyelni, a halrudacskák sem a legegyszerűbbek egy normál hús (főleg egy szárnyashoz képest). Nehezebben kitapasztalható.
Fentebb volt olyan, aki olyan Infraredes gépet vásárolt, ami alulról is süt. Élből le lett húzva a sütőpapír, ami egy csak felülről sütő alacsonyabb kategóriás esetén indokolt ellenérv, bár ott is részlegesebben, ha valaki egy személyre süt kis adagot egy ekkora rohadt nagy gépben kevésbé problémás - így a szabad légáramlás bőven megoldott főleg egy infrared gép esetében. Tapasztalatom szerint a fenti konkrét gép esetén kevésbé érvényesül ez az ellenfaktor, de a tisztántartás lényegesen könnyebb.
-
xandrush0831
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Én impulzusból vettem egyet 2 éve. Nekünk sem jött be, a szekrényben rohad 1 éve, előtte is 3 havonta használtuk. Csomó mindennek más íze is van benne, és nem a jó irányba. Én is a sima sütőre szavazok.

Mondjuk én a környezetemben is mindenkitől azt hallom, hogy kipróbáltak vele 1-2 tiktok receptet, aztán kuka. -
Vérboci
addikt
válasz
modflow
üzenetére
nem, nem vagy elfogulatlan.
még a boci boci tarka sem megy, de már holdfény szonátát akartál zongorázni és most a hangszer a szar...már azt sem értem, hogy mi az, hogy egy adag krumplit tudtál elteríteni, hogy ne fedjék egymást? 1 kiló krumplit sütök egyszerre négyünknek. elteríteni? ugyan mit...
-
H-Mano
tag
Tényleg nem látja itt senki, hogyha az orránál fogva vezetik ???
-
modflow
veterán
Köszi a tippet, de én be is fejeztem.
Itt sokan rögtön sértetten írnak nem tudom miért, hisz én nem fikázni vettem, de ez ilyen lett....
Ne süssük együtt, stb. Jó akkor megsütöm ezt, utána 20 percig azt, aztán elsőt, ami már tök hideg megmikrózom.... Jó.
Visszaküldöm.

Ugyanezt tudom a sütőben is művelni csak nagyban. -
bul07
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Papír nélkül próbáld a burgonyát
És ne forgatni hanem rázni próbáld, én mindig összetörtem ha keverni próbáltam
Egyszerre sütni, na az nekem se mentÉn ha egyszerre akartam hogy kész legyen először a húst sütöttem meg olyan 90%-ra, majd jött a burgonya, mikkor az is 90%-ra kész volt akkor visszaraktam a hús is rá.
De ha burgonyát még egyszer meg kellene rázni akkor a húst ki kellet venni majd rázás után visszarakni.
Nálam így ment míg meg nem untam és a húst újra olajba nem kezdtem el sütni, amúgy véleményem szerint olajba sütve jobb is az íze nekem.
(Nekem, mindenkinek más az ízlése).................
Amúgy elsőre nem megy dologról mindig Gáborék első sütése jut eszembe

LIDL , Silvercrest Kitchen Tools forró levegős sütő, kicsomagolás, teszt, vélemény - 2022-07-05 -
(videó) -
Teaway
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Azt írják, a darabolt krumplit áztatni kell előtte, majd lecsepegtetni, alaposan leszárítani, pár kanál ízlés szerinti fűszeres olajjal alaposat átkeverni, a gépbe önteni papír nélkül, félidőben és a sütés vége felé átkeverni/összerázni.
Túl sokat ne tegyél bele egyszerre, mert szélein már éghet, a közepén pedig csak főni fog. -
woodworm
veterán
válasz
modflow
üzenetére
A csordaszellemről annyit, hogy olyan sokan emlegetik itt a papírt és a vegyes sütést, hogy elfogadtad, hogy ez a normális.
Tehát két nagy hibát követtél el, papírt raktál alá és együtt sütötted a hasábburgonyát a halrúddal.
Nekem a cosorival egy nagy adag burgonya 25-30-35 perc, attól függően, hogy mennyire akarom ropogósra. A fagyasztott, panírozott cuccok meg 12-17 perc, ugyancsak attól függően, hogy mennyire akarom ropogósra sütni. A mennyiségtől is függ a beállított idő, viszont nem többszöröse adagonként De nem teszek alá papírt és véletlenül sem sütöm egyszerre. -
modflow
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de csordaszellem miatt veszik.
Én most tök elfogulatlan vagyok, hisz régóta vártam erre, de ez csalódás.A villany sütőm mindenben jobb.
Könnyebb takarítani, egyszerűbb használni, nagyobb mennyiséget kezel, alul, felül is fűtőszálas.
Ebben 6,2L-es, nem kicsi, egy adag sültkrumplit tudtam úgy elteríteni, hogy a 22x22 cm felületen csak kicsit fedjék egymást. A hal alig fért oda. 25 percig sütöttem, mondjuk sok nyers is volt, 0,5 kw-otv fogyasztott.
Egy emberre! Tehát ezt négyszerezni kell időben.Na a sütőben 4x simán többet tudok tenni, negyed idő alatt kész, és a fogyasztás azonos lesz összességében.
-
modflow
veterán
Szerintem visszaküldöm az egészet a francba! 😅
Most tegye mindenki a kezére a szívet a véleményének kimondását illetően.
6,2 l-es, alig tettem bele frissen aprított sültkrumplit, amit direkt célgéppel vágtam, egyforma 0,5x0,5-ös így.
Majd hozzátettem 4 db halrudat.
200 fokon sütöttem 10 percig, majd próbáltam forgatni, de papírral lehetetlen, hozzátettem a halat, 20 perc után a burgonya egy része megégett, a 90 %-a full nyers. A hal szintén.Ez a légkeveréses villanysütőmben kényelmesen megy, tepsiben és nem hinném hogy többen fogyasztana, mert látom hogy ebben annyi iq nincs, hogy dinamikusan fűtsön, vagy 1700W megy, vagy semmi. Csak ki/be kapcsol. Mérem.
Szóval ez egy óriási parasztvakítás szerintem.
Így elsőre ezt a véleményem. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Mert a szélén jobban melegít.
Nem a mikró közepére, hanem a benne levő ételt a mikrohullámú frekik az étel folyékonyan részeit kezdi melegíteni. Valahogy így :
A mikrohullámú sütő a magnetron nevű alkatrész segítségével elektromágneses mikrohullámokat hoz létre, amelyek az ételben lévő víz-, zsír- és cukormolekulákat gyors rezgésre késztetik, és a molekulák közti súrlódás révén hőt termelnek, így melegítik fel az ételt. A sütő belseje fémből készül, ami visszaveri a hullámokat, a forgótányér pedig biztosítja a melegítés egyenletességét, az ajtóban lévő fémháló pedig megakadályozza a sugárzás kijutását. -
válasz
Beni2360
üzenetére
A búza nem volt melegítve, csak a víz. Miután kihűlt, utána lett ráöntve a búzára...
De akkor csinálok egy 6 mintás tesztet is, csapvíz, mikróval forralt csapvíz, simán forralt csapvíz, tisztított víz, mikróval forralt tisztított víz, simán forralt tisztított víz.
Kíváncsi leszek. -
itt a forralás lesz a ludas, forrald fel a tisztított vizet és a csapvizet is

A csírázás oxigénigényes, és a forralás kipakolja az oldott gázokat (köztük az oxigént).
Ha ugyanazt a csapvizet forraltad mikróban egy műanyagban, fedeles bögrében, régi pohárban, mosogatószer-maradvánnyal, bármi ilyen, akkor a melegítés nagyon meg tudja dobni a kioldódást vagy a maradékok hatását. Magoknál már nyomnyi mennyiség is látványos különbséget tud csinálni.
A tisztított víz meg egyértelműen azért jobb mert kiszedi a klórt. -
Mondjuk mióta megcsináltam a búzamagos kísérletet, azóta én sem bízom a mikróban.
Tettem kis edényekbe 10-10-10 szem búzát. Az egyik tálkába sima csapvizet tettem, a másikba mikróval felforralt és lehűtött vizet, a harmadiknak kontrollcsoportként tisztított vizet tettem. A tisztított vizesben kicsírázott mind a 10, a csapvízben 6, a mikrózottban egy sem.
Nem tudom a tudományt vagy a fizikát mögötte, de nekem elég meggyőző volt az eredmény.
Úgyhogy azóta csak módjával használom, pár perces melegítésre, főzni nem főzök vele, de mióta van airfryer, azóta melegíteni is csak levest a mikróban. -
Soulfly842
addikt
Más kérdés, hogy nem kifejezetten halálos gomba a légyölő galóca, de mérgezőnek szokták hívni.. sokan tolják halucinogén szerként.

Főbb hatóanyagok és folyamatok
Muszcimol: Az elsődleges pszichoaktív összetevő, amely felelős a hallucinogén és nyugtató hatásokért.
Iboténsav: A friss gombában található neurotoxin, amely szárítás vagy hőkezelés hatására muszcimollá alakul át. Ez a folyamat csökkenti a toxicitást, de növeli a pszichoaktív erejét.
Muszkarin: Csak nyomokban fordul elő, és bár mérgező (izzadást, nyáladzást okoz), nem ez felelős a „tripért”.A hallucinogén élmény szakaszai
Az élmény általában 30–90 perccel az elfogyasztás után kezdődik, és 6–8 órán át tarthat:
Stimulációs fázis: Kezdetben eufória, fokozott fizikai erőérzet, rángatódzás vagy szédülés jelentkezhet.
Szedatív szakasz: Gyakori a mély, kómához hasonló alvás, amely során élénk, gyakran bizarr álmok és víziók jelentkeznek.
Érzékelési zavarok: Jellemző a mérettorzulás (makropszia/mikropszia – a tárgyakat túl nagynak vagy kicsinek látja a használó), a színes víziók és a felerősödött hangérzékelés.
Veszélyek és mellékhatások
Kiszámíthatatlanság: A hatóanyag-tartalom gombánként drasztikusan változhat.
Fizikai tünetek: Hányinger, hányás, izomgörcsök, zavartság és egyensúlyvesztés kísérheti a tudatmódosulást.
Mérgezés: Nagyobb mennyiség (kb. 10–15 kalap) elfogyasztása ritka esetben halálos kimenetelű is lehet. -
válasz
modflow
üzenetére
Én elengedem ha lefolyik, a mosogató elbírja.
A pizza feltét pont nem fogja eláztatni a tésztát, annyi nem fog lefolyni róla. Nekem még soha semmi nem ragadt bele. (mondjuk nincs alsó fűtése a doboznak) Feleslegesen papírt se dobálok alá.
Papírt olyan alá rakok, ami ha beleragad gátolja a kivételt (pl fagyasztott péksüti). -
H-Mano
tag
válasz
modflow
üzenetére
"Igen, tudom, hogy van ez a demagóg szöveg, hogy nem jön ki belőle semmi káros, persze."
"... aztán majd nézek akkor valami szilikont is"
Most akkor mi van?
(A kényelem oltárán változott már pár ember véleménye...Van, aki FÉLELEMBŐL nem használ pl. mikrót sem.De mindenki azt csinál, amit akar.) -
modflow
veterán
Igen, tudom, hogy van ez a demagóg szöveg, hogy nem jön ki belőle semmi káros, persze.
Ez kb. olyan, mint a magyar mezőgazdák demagógiája, hogy a magyar a legjobb, meg itt nincs durva vegyszer, stb, közben meg 10 dinnyéből 8 szar, vagy kb. az összes alma mérgező, lásd tegnapi cikk.
De nyomatják a hülyeséget és sokan elhiszik.Airfryerre visszatérve, kezdetnek vettem sima kis AF sütőpapír tálcát, aztán majd nézek akkor valami szilikont is, ha zat mondjátok, hogy jó cucc.
Én pl. szeretnék benne pizzát sütni. Félkészet, mert a tésztát előre megsütöm.
Ebből a mozzarella sajt stb. tuti folyik kifelé, mert a villanysütőben látom.
Ehhez van valami tippetek? -
H-Mano
tag
válasz
modflow
üzenetére
Nyilvánvaló, ha olyan cuccot sütsz, amiből kifolyhat bármi, vagy önmagában is ragadhat, akkor ha tisztán szeretnéd tartani a géped, teszel alá "valamit". Ez lehet elsőnek sütőpapír, vagy veszel air fryer sütőpapírt...
A szilikonnak olvass utána, de NEM, nem ég szét (ERRE találták ki...)El kell persze mosogatni, viszont csak egyszeri beruházás, szemben a különböző sütőpapírokkal.De barátunk a gugli is...
"Az air fryerhez tervezett szilikon formák és betétek általában C230−240∘C-ig hőállóak, ami bőven lefedi a forrólevegős fritőzök szokásos
180−200∘C körüli működési tartományát. Ezek a tapadásmentes, könnyen tisztítható kiegészítők biztonságosan használhatók a legtöbb sütési programhoz, megkönnyítve a kosár tisztán tartását. Hőállóság: A kiváló minőségű élelmiszeripari szilikon (food-grade silicone) jellemzően
230−240∘C fokig nem deformálódik és nem bocsát ki káros anyagot.Alkalmazás: Ideálisak sütemények, rakott ételek sütéséhez, vagy zsírosabb ételek elkészítéséhez, mivel felfogják a zsiradékot."(Okoska AI)
és
[link] -
Beni2360
félisten
válasz
modflow
üzenetére
Mi így sütötzük ahogyan rá van írva a légkeveréses módon. Azért a vége elött meg kell gordítani mert magas a sütés és akkor már a teteje fix és "akár" kivehető a papír. Ki kell tapasztalni.

Majd fokozatosan kérdezz és mondom.
Pl fém sütőtál fogantyúval, rakott dolgoknak szuper. Jénait már elhagytam, nem sül szépen benne az étel. Fentről dirrrkt fortóság és még nem melegedett át az alja, nem sűl. -
válasz
modflow
üzenetére
A fagyasztott kakaóscsiga alá tegyél azért mindenképpen, meg az ilyen ragadós cuccok alá. Illetve ha valami trutymákos kaját csinálsz és utána még használnád a sütőt a mosogatás előtt

De próbálj ki ezenkívül mindent sütőpapír nélkül használni, nekem hús, zöldség, már kész péksüti nem ragadt még le soha.
-
modflow
veterán
Akkor most mit tanácsoltok, még ez az első airfryerem.
Philips 2000 Series Airfryer NA230/00 6,2 lMit vegyek bele, hogy ne az legyen az első dolog, hogy beleég a cucc.
Sütőpapír, szilikon akármi?
Bár a szilikon nem ég szét? Nem jön ki belőle milliónyi káros anyag?Pont van fagyasztott kakaós csiga a fagyasztóban.
Azt hogy kell megsütni ebben? -
Beni2360
félisten
-
válasz
modflow
üzenetére
Én relatív keveset használok sütőpapírt, akkor legfőképpen, ha még akarok benne mást is sütni és ilyenkor is a legaljára teszem
Minden egyéb esetben ha végeztem megy a mosogatóba a tálka/elválasztó és a rács.
De én nem vagyok mérvadó, mert rántott dologok melegítésére, péksüti frissítésre, sültkrumplira, meg fagyasztott termékek sütésére és szendvicseket teszek be még 3 perc 220 fokra
-
-
modflow
veterán
Philips Airfryer 2000 NA230/00 -ba tudtok ajánlani jó sütőpapírt?
-
pityaa23
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi, igényeltem is!
Honnan érdemes venni ezt az airfryer papírt? -
Beni2360
félisten
A 18x18 cm csak 7" méret.
A következő 8" ami kb 21x22,5 cm és itt jön a magasság amit egy grillcsirkénél számolhatnak, holott nem kötelező úgy sütni mint a grill árusoknál. Nem is lesz olyan. Van egy jó videós recept ahhol az egész csirke terítve van sütve ( aki ragaszkodik a farháthoz) és csoda finom lesz. Szoki konyhája.
Nem ugyan az, mivel a kivehető kosaras bál a kossron kívül is megy alulra a levegő, míg tálcásnál csak az étel mellett ami hely marad. Sokkal kevesebbel lehet terhelni és az étel elhelyezésére is figyelni kell. -
Soulfly842
addikt
válasz
pityaa23
üzenetére
Még egy jó tanács: mivel írtad, hogy újonnan vagsz bele az air fryerekbe, keress közel azonos néretű air fryer sütőpapírt hozzá (vagy szélességbeb azonos de kisebb, s akkor teszel bele kettőt). Főleg ha egy személyre sütsz, nincs túlzsúfolva, akkor úgy is hibátlan lesz minden sütés, viszont a takarítás 100x könnyebb lesz.
-
Soulfly842
addikt
válasz
pityaa23
üzenetére
Szerintem nem fogsz csalódni benne

Sokkal gyorsabb és hatasosabb, mint a normál air fryerek. Milyen receptkönyvben? App? Lehet az általános air fryerre conatkozik es nem infraredre. Chatgpt pkus-t használok, rohadt pontos infrraredes tanácsokban/sütésekben - így könnyen kiigazodok az új gépen

Egyebkent iszonyatoaan elégedett vagyok vele, volr mar több air fryerem, de ilyet még nem pipáltam, hogy szinte tökelet fasírtok játszi könnyedséggel kéazüljenek ilyen géppel. Sokkal szabályosabban sül így hogy alul felül dolgozik a gép, s bár azért átfordítottam, de egy random egyszerűbb alulsütéssel nem kett volna ilyen szépnaz eredneny, a színe kívül ia rendben volt a a crispy magasabb hőfokú befejezéssel.
-
pityaa23
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ma meg is jött az általad ajánlott Tefal masína. Teljesen szűz airfryeresként egy házi sültkrumplival kezdtem, ami jó lett, de majdnem kicsit túlsült a receptkönyvben írt hőfokkal, idővel. Elsőre nem rossz, most meg jöhet majd a fórumozás, tapasztalatszerzés!
-
bul07
nagyúr
A linkelt Xiaomi nem két kosaras, ezt is vedd számításba
Sokak, köztük én is nem vennék egykosaras gépet, ha nincs alul is fűtéseNekem volt/van egykosaras, és ha vastagabban volt a cucc, mondjuk hasáb burgonya nem sült úgy mint a két kosaras(kivehető kosaras) gépembe
A teteje pirult jobban és sokkal többször kellet megráznom az egykosarasbaÚgy hogy az egykosaras gépem volt márkásabb, így arra se foghatom hogy a kétkosaras gép jobb márka
Ezek:
Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital
Siguro AF-R550 -
Hát ne felejtsd az emberek sokfélék, sokféle megoldás van.
Én napi kész kaját szoktam rendelni (egészségpajzs) és gyűlölöm a rántott dolgokat mikrózni.
Akkor lentre megy a jénaiban a kaja, és egy ráccsal fentre a hús.De szoktam szendvicset is beleteni 220 fokon 3 percre és van hogy elérem a tetejét, mert alá rakom a rácsot, meg azt a kiemelő cuccot.
Volt már hogy ki kellett szednem a kiemelőt, mert nem fért be.
Olyat is szoktam, hogy az aljára öntök egy deci vizet, kiemelő rács és amit fel akarok frissíteni
-
diegho
nagyúr
válasz
Beni2360
üzenetére
Megnézve kb 10 gépet van olyan 6,5 literes ami ugyanakkora alapterületen van, mint a 4,2-es csak magasabb, tehát ugyanakkora a hasznos alapterülete. Érdekes, hogy youtube videókat nézve vannak olyan 6 literes gépek, amik 18x23cm alapterületűek és vannak olyan 3,5 literes gépek, amik 18x18cm-t tudnak. A liter elképesztően félrevezető. Ha nem láttam volna MM-ban a sok gépet egymás mellett, én is csak a litert néztem volna.
-
diegho
nagyúr
Tegnap MM-ban megnéztük a felhozatalt, a 6,5 literes xiaomi már baromi nagynak tűnt. A 4,5 literes philips volt az a méret, ami kb jó lehet. Egyelőre nem vettük meg, megnézem mi van még hasonló méretben és árban.
Ami kérdés, hogy ha csak húshoz kell, akkor rácsot hol lehet venni, amivel 2 szintes lesz a sütő? Ali, és temu? -
pityaa23
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Meglesem, köszi a tippet!
@OPiiPO: Igaz.
-
Soulfly842
addikt
válasz
pityaa23
üzenetére
Ilyen áron még ezt az Infraredes megoldást gondold át. Én iszonyatosan elégedett vagyok vele. Nekem volt már több air fryerem, de ezzel a technológiával szebben megsült minden és ami nem mellékes, alulról is süt és az infrared miatt is gyorsabban ügyködik (ergó kevesebb idő alatt kész is vagy vele, kisebb fogyasztás mellett). Én átbogarásztam a nemzetközi elégedettségét is tefal T-fal (amerikai) részről is és jóval magasabb az elégedettség ezzel mint a hagyományos air fryerekkel.
Viszonyításként, ez 7L és egy 1,5 KG -s egész csirke is elfér benne,abban egy kb 1,2 KG-s.
De ha egész csirkét nem sütsz csak húsokat, sült krumplit, stb akkor alég az a 6L is.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje gondolkozom egy airfryer beszerzésén. Egymagamra sütök-főzök az esetek 90%-ban. Egy phillips XL HD9280/90 -est néztem ki. Gondolom teljesen felesleges ennél nagyobbat vennem, mert ha jön vendég akkor a nagyobb is kicsi, vagy ott a sütő. Vagy van értelme a nagyobbra befizetnem? Mik a tapasztalatok?
Köszi!
-
Viktor77
titán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az Alzás is 3 év garis, és azonnali cseregaranciás.
-
Niagara
csendes tag
Valószínűleg már az akció lejáratára készült az Alza és azért nem volt elérhető… már 35.000 ft
Más hasonló tippetek nincs esetleg?
-
Niagara
csendes tag
Segítsetek kérlek.
Olyan airfryer készüléket keresnénk 70 éves részére, ami könnyen kezelhető és 2 fő részére ideális, nem sok helyet foglal.
4-5 litereseket nézegettünk, de nem találjuk az igazit.
Nem szeretnénk túl drágát sem. A philips 4,2 literese tetszene na120/00 de annyira nehéz állítani a tekerőjét hogy még mi fiatalok is küszködtünk vele. Valami hasonlóval nem találkoztatok amit szívesen ajánlanátok?
-
Soulfly842
addikt
Én 'belezúgtam' a tefal infrared technológiájába., Jó választás volt Egszerűbb lidl-ssel 30 perc alatt közel sem értem azt tel, amit az infrareddel 16 perc alatt... a nagyobb L -szám meg önmagában ég és föld harmada annyi idő alatt minőségi cuccokkal, húsokkal voltam kész. Amit eddig teszteltem: Csirkemell, Sertés traja (!), sült krupmli.
-
bul07
nagyúr
Én eddig amivel találkoztam igen. És amúgy szerintem kel is rá hogy legyen íze, mint ahogy szerintem sózni is kell a sima hasábot.
Fűszeres felezett burgonyán igen sok van az biztos.
Pár pálda
Auchan
napraforgó étolaj (7%)[link]
napraforgóolaj (4,9%)[link]
napraforgó-étolaj 3,5 %, dextróz[link]
Tesco
Napraforgóolaj (3, 5%)[link] -
diegho
nagyúr
Most van Lidlben 2 zónás 30-ért. Ez mennyire ajánlott?
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Egyiket sem látom kivehető kosarasnak, nálam ez kizáró ok.
-
bul07
nagyúr
Én próbáltam rápermetezett olaj nélkül sütni rántott húst, hát nekem rettentő száraz érzést keltett és így nem volt igazi. Amúgy ez is légkeveréses sütő, csak kisebb zártabb, de ugyan az az elv mint a légkeveréses sütő esetén.
(Ha mirelit hasábot süttök akkor használtok olajat(valamilyen), mert van rajta) -
diegho
nagyúr
Köszi srácok! Szerintem a 4-5 fő nem eszik egyszerre 1kg hasábot, sőt... lányok, 2 marék szotyival elvannak egy hétig
igazából a rántotthús miatt kellene valami, mert nem használunk évek óta étolajat, így azt nem is eszünk. Hasábot légkeveréses sütőben csinálunk most is. -
bul07
nagyúr
Attól függ mennyire nagy evő a 4-5 fő
Egy 6liter környéki gépbe olyan 1000g körüli mirelit hasáb süthető meg nem nagy kényelmetlenséggel(forgatni rázni már macerásabb mint háromnegyed kapacitásnál)
Tehát ha az a 4-5 fő olyan mint én hogy megeszek 4-500g hasábot fejenként, akkor tényleg nagy gép kell vagy két kosaras.(Én inkább hasábbot eszek mint húst, van hogy a végén még már csak majonézzel tolom a hasábot mert a ilyen olyan húst nem kívánom hozzá)Ha köret és a hús is egyszerre lenne sütve az egy gépel macerás, és nem is biztos hogy ízlésnek megfelelő.
(Én nem tudtam elviselni hogy a hasábra rásül a húsról a olaj zsír egyéb, ha egyszerre sült, főleg mirelitből jött furcsa ízű kisült folyadék)De egy biztos
Nagyobb gépbe lehet kevesebbet sütni, kisebbe többet nem(max kétszer)#7929 Soulfly842
Ez a Xiaomi 6,5 gép nem egykosaras gép?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem is tudtam, hogy a berlinger haus magyar brand... (1996 óta futnak) Hongkong-i forrás, de megfigyelésem szerint az anyaghasználatra, design-ra, részletekre odafigyelnek. Szódagép és konyhai robotgép is van a családban (utóbbi ipari szinten van használva az anyósom által, sokkal elégedettebb vele mint az elhalálozott magasabb kategóriás tefallal volt)
Bár ezekkel még kevesebb a tapasztalat és végül én is egy tefal mellett döntöttem.
-
Soulfly842
addikt
4-5 főnek szerintem 6,5-7,5 Literes bőven mehet, így nem kell állandóan több körben sütögetni és sok időt meg lehet takarítani. A fenti gép, amit én is választottam pl. jónak tűnik.
Ha nagyobb húsokat/javarészt sütsz, akkor jó, az 'egyteres', de ha folyamatosan köret (sült krumpli stb) is készül benne, akkor a 2x5L is kiváló koncepció lehet, hamarabb elkészülsz az étellel.
Első gépnek, akár egy Lidl, vagy aldi sajátmárkás is érdekes lehet, 3 garival zömében rendben vannak, ha magasabb kategória, akkor Philips, Tefal, Cosuri-t ajánlom. Az alzán kifejezetten jó áron vannak a gépek, ott érdemes körülnézni. Philips esetében viszont célszerű kuponok után is vadászni, sokszor van, alapban elég magas az áruk.
Cosurinak, philipsnek igaz meg van az áruk, de minőségiek is, később lesz csereérett. Tefal-nál meg, ahogy fentebb írtam van minőségi szórás, érdemes körültekintőnek lenni, de lehet jókat kifogni.
De egyébként a fentebb hivatkozott Xiaomi 6,5 Literes is jó választás lehet.
Aprpó.. a berlinger haus termékeknek is jó anyaghasználata szokott lenni, de az air fryer úgy látom az alzán nem igazán fut, vagy csak egyszerűbb (ezt konkrétan fizikailag nem néztem, de több berlinger haus termék van a családban).
Bestbyte-nál szokott jobb paletta lenni: [link]Nem is rossz.. 2x5,5L emeletes 40 K-ért.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
4-5 főnek mekkora gépet érdemes venni? Van valami kimondott best buy?
-
Soulfly842
addikt
Köszi, nekem is eldöntetett.. nem ezt választottam. Globális értékelésekben az infrared tachnológia átlag feletti és nagyon szimpatikus lett ez a gép:
Az alul-felül sütéssel, a gép egészét, a globális megelégedettséget nézve szerintem nem lesz vele gondom.
Azt kalkuláld bele, hogy az, hogy ezt így fagyasztott állapotból majdnem tökéletesre eltudod készíteni az air fry-errel átlagfeletti. egy átlag géppel szerintem nem lenne kivitelezhető - ezt vedd figyelembe a következő döntésnél és legyél körültekintő. Köszi a sok hasznos infót!
-
Imy
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL-t küldtünk vissza hétvégén az Alzának.
- Az alsó rács furcsán rögzül, krcolja a kosarat
- Az elválasztó rögzítése vicc
- Ha lejár a program nem kikapcsol, hanem újraindul
- A fűtőszál alatt semmi takarás nincsÖsszeségében nem volt jó. Egy 6.5-l-es Xiaomi smartot vettünk, és az ugyanolyan jó, mint a korábbi 3,5l-es.
-
csibe1
addikt
Kezditek kicsit túllihegni a témát, szerintem.

A végén már az airfrayer is termeli az áramot, vagy mi lesz...

-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Szerintem ott ment félre, hogy én nem az egész szálat néztem

De ahogy a dakota indán mondja: All's well... that ends well... -
Soulfly842
addikt
válasz
rviktor
üzenetére
"Te meg jössz, az infrás alul sütős Tefallal, ami nem is értem hogy jött a betekintő ablakos vs nem betekintő ablakos beszélgetésbe. "
Onnan, hogy a gép, amit ő használ pont ilyen, s hivatkozik is rá
amellett extraként van, hogy betekintést is ad, az utólagos ropogósság stb is is így máshogy érvényesül. 
[...]
", csak nem értettem miért nekem írtad ezzel a témával kapcsolatban
"
Pusztán csak azért, mert ő pont egy olyat használ, aminél még kevésbé érvényesült a kiinduló álláspont (a fentebb leírtak miatt), s ő erre hivatkozott is
"A Tefal meg megint csak onnan jött, hogy na neki azt se hiszem el amit kérdeznek... "
Szerintem egy ilyen nagyobb márkánál csak ébernek kell lenni, ennyi altípusnál van mindig kisebb szórás, s lehet jó típusokat kifogni, alaposan átgondolva, elemezve, ami jócskán felülmúlja az átlagot és az ár/érték arányt.
Az egyik gépnél 10K-s Rowenta személymérleget adnak, a másiknál promóra rregisztrálva meg egy indukciós tefal palacsintasütőt, ezek is javítanak az ár/érték arányon.
Én se vagyok brand függő, s elvoltam a lidl sajátmárkással is sokáig, de főleg sertésnél, marhánál lehet észrevenni, hogy lenne még ebben műfajban jobb kategória is, erre ez a fentebb hivatkozott technológia pont jó lehet, nagyon jók a visszajelzéseik globálisan, ezért is döntök emellett. Az ilyen egyszerű saját márkások között is(ami ált átbrandelt kínaiak) is sok esetben nagyon, de nagyon gyenge a bevonat.
Abban viszont egyetértünk, hogy azért a minőségük fejlődött vissza. Ez szokott történni, amikor az árakkal nem tudják ugyanazt tartani, de ugyanazt az árrést mégiscsak kiakarják húzni az emberből (ettől függetlenül tartom, hogy még így is főleg műszaki cikkekben kjellő odafigyeléssel lehet jó ár-érték arányú gépeket venni, s pont ha zászlóshajóként futtatnak új technológiát (infrared) akkor az ilyen zászlóshajó fő termékei prioritást élveznek és ott próbálnak vigyázni a brand-sérülékenységére).
Kieg:
"Amúgy a jóisten sem kérdőjelezi meg, azt hogy ha kinyitod nagyobb a hőveszteség mintha nem. Ez nem hit kérdés
"a gyakorlati felhasználásból, a felhasználás mikéntjéből adódik, hogy szükségszerű ott a nyitogatás
Ezért is írtam, hogy a minimális százalékos veszteséget így 'visszaadja', csak azért is írtam, mert emiatt mégkevésbé jön ki a matek az eredeti állításra vonatkozóan.Örülök azért, hogy végigszaladt a téma, tényleg vannak igazságok mindkét oldalt, de kinek a pap, kinek a papné

-
esmi89
kezdő
huhh mi lett itt. Ahogy Viktor írja én is erre gondoltam.
Van jól szigetelt ablakos, de az olcsók nem azok. Sok drága sem.
Érezhető amúgy az ablakos vs nem ablakos közötti különbség az olcsóbb gépeknél.
A drágább gépek meg jobb esetben, azért drágábbak, mert tervezők tervezték
Az olcsóbbak meg maradjanak meg a szabványos formáknál és a bevált dolgoknál. Ezzel lehet spórolni, ha nem kell extra fejlesztést eszközölni.
De saját vélemény
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én pilóta kérdésére reagáltam, hogy a műanyag jobban szigetel, mint a fém dobozos, de műanyaggal beburkolt AirFryer. Ezt beírhatod akárhová ChatGPT és a többi elmondja, hogy a betekintő ablakos gépek, ugyanazon minőségben DRÁGÁBBAK, mert jobban kell megcsinálni.... Le is írja miért. Ezt most nem írom be, de logikus amit ír és sokan meg is erősítettek ebben.
Te meg jössz, az infrás alul sütős Tefallal, ami nem is értem hogy jött a betekintő ablakos vs nem betekintő ablakos beszélgetésbe.
És azért mondtam hogy túl vagyok a vásárláson, már nem is érdekel az infra. Marha elégedett vagyok a kínai AirFryeremmel amin nincs ablak és 220°C pörköli a kaját infra nélkül.Amúgy a jóisten sem kérdőjelezi meg, azt hogy ha kinyitod nagyobb a hőveszteség mintha nem. Ez nem hit kérdés
Csak én nem erről beszéltem, kinyitásról szó sem esett.A Tefal meg megint csak onnan jött, hogy na neki azt se hiszem el amit kérdeznek... Szerintem csak ezen a fórum lapon szidja másik két ember... A bevonataik amiről híres volt a márka, a mosogatógéptől lepörög, még amin vállalják hogy betehető arról is. De ha nem a bevonat akkor az edények alja vált el... Nekem ez a szomorú tapasztalatom velük. De még a kis konyhai eszközök is szétesnek... Pizza vágóm kereke elrepült pizza vágás közben... A késre azt mondta az akinél éleztetem a kést, hogy vegyek inkább normálisat. Így szépen kikopott az életemből, és elkönyveltem, hogy drágán rosszak.

U.I: nem vettem támadásnak, csak nem értettem miért nekem írtad ezzel a témával kapcsolatban
És készséggel elfogadom, hogy úgy van ahogy írod az infrával, de azt is tartom, hogy amit írtam az úgy van. 
-
Soulfly842
addikt
válasz
rviktor
üzenetére
Ne vedd kérlek támadásnak, tényleg csak objektíven akarom megfogalmazni

Alapjában véve nem a kérdés volt perdöntő, hogy túl vagy-e vagy sem, hanem azon, hogy teljesül-e az eredeti állításod vagy sem
A fentiek függvényében szerintem nem és ez mérhető is, figyelembe véve, hogy a nyitogatás, mennyi hőveszteséggel jár és egy betekintést jelentő ablak mennyi hőveszteséggel jár.
illetve a hőmérséklet folytonosságban is van eltérés, a hirtelen nagy hőmérséklet kiesések nem tesznek jót a sütés folyamatában sem... Úgy látom, hogy csak az igazadért írtad, azt amit, s ha megfogalmazódik valós ellenvélemény, akkor hit kérdést írsz és azt, hogy nem hiszel-e a márkában sem.(ezt inkább kihúztam, mert csak szkepszisként merült fel
)igazából nem ez volt a kérdés és ez nem márkafüggő állítás, ahogy az sem, hogy egy alul-felül sütős gépnél mégúgy sem realizálódik, mert még kevesebbszer kell kinyitni.
"Az persze nem mindig drámai, de hosszabb sütési időt vagy kevésbé agresszív pirítást okozhat (modelltől függ)."
Erre írtam, hogy infrarednél ez még kevésbé érvényesül... sőt a ebben pont, hogy erősebb.
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én már túlvagyok a vásárláson
nekem már mindegy. De Igaziból ugyanazt mondjuk. Le is írtam, hogy nem feltétlen drámai és van olyan gép ami kikompenzálja, csak nem az olcsók.
Oda is írtam azt is, hogy hit kérdése, ki miben hisz.
Mondjuk a Tefallal, mint márkával súlyos ellenérzéseim vannak, de ez meg megint egy másik hit. 2004-2010 között kizárólag Tefal konyhai cuccaim voltak, most pedig nem

-
Soulfly842
addikt
válasz
rviktor
üzenetére
Olvass utána az infrared technológiának, ennél a fenti gépnél pl. pont nem igaz ez. a hatékonysága kenterbe veri a normál air fry-ert, elbírja a felső 'ablakot'.
Egy dolgot elfelejtesz:1, százalékban ez alig mérhető, a kihúzogatása sokkal-sokkal nagyobb hőveszteséget jelent. a belső tér jobban kihűl és utána a veszteséget 'újra kell fűtenie' (csak a betekintés, a forgatás, rázogatás, egyebek miatt is)
2, az a gép alulról is fűt, így pont, hogy sokkal kevesebb idő alatt készül el, forgatgatás is kevésbé szükséges
3, A gép termosztátja és vezérlése kompenzál: ha az ablakon picit több hő megy ki, a fűtés duty-cycle-je minimálisan nő. A végeredményben ez ritkán jelent mérhető differenciátEgyébként elég erősen elemeztem a nemzetközi visszajelzéseket az infraredes tefal gépeket illetően, nemzetközi szinten sokkal magasabban vannak osztályozva elégedettség szerint is, sokkal jobb a "Crispy" eredmény, állandó rázogatás, forgatás nélkül is.
Kezdem egyre jobban megszeretni fejben ezt a koncepciót és valószínűleg emelett döntök.
-
én nem értem, hogy a kettő hogy függ össze

A műanyag/üveg ablak tipikusan rosszabbul szigetel, mint a teljes fém fal + műanyag páros, egyenletesebb hőelosztása is lesz, mert egyforma anyag veszi körbe az ételt. Ez persze nem mindig drámai, de hosszabb sütési időt vagy kevésbé agresszív pirítást okozhat (modelltől függ).
De ez olyan, hogy van aki erre esküszik van aki arra.
Egy dolgot tudok elfogadni, ha másodpercek számítanak, de akkor viszont pont marha drága gépet kell venni, ahol jóféle dupla ablakos belső világításos gépet kell venni, ami nem mellesleg jól takarítható, mert az ablak addig ér valamit, amíg átlátszó
Na meg egy csomó ablakost nem lehet mosogatógépbe tenni, nálam az már pl.: kizáró ok. -
Soulfly842
addikt
Pont efelé az infrared technológia felé kacsintgattam még, amilyen neked van most. Jól hangzik és a vásárlói visszajelzések is jók, itt legalább van külön extra is benne.
Van összevetési alapod más air fryerekhez képest, hogy mennyivel jobb ez? Egyre jobban tetszik és lehet ez lesz a nyertes. Nem szárnyast nehezebb sütni egyszerűbb air fry-erben, szerintem erre ez a technológia és az a 230 fok a végére (még ha csak két perc is) egész jól hangzik
Köszi a választ
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hortobágy Angus-tól veszem fagyasztva.
A ribeye-t most úgy készítem, hogy egyik oldala 8 perc (6+2, mert az utolsó két perc 230 fokos), majd megfordítom és 4+2 perc. De persze ez függ a fagyasztás hőmérsékletétől is, nálam -20 fok van beállítva, ha kevésbé fagyott, akkor lehet 1 perccel rövidebb.
A filet mignon-on még kísérletezek, mert az vastagabb, legutóbb úgy próbáltam, hogy 10 percre betettem 150 fokon, hogy kicsit kiolvadjon, majd onnan kezdtem a 8+6 percet 200+230 fokon. Így jó lett.
Csak só és bors meg ha szárazabb a hús, akkor egy kis vajat teszek rá.
-
Soulfly842
addikt
Ez a fagyasztott állapotból stake készítés csak izgatja a fantáziámat.

Letudnád írni, hogy kb. hogy készíted?
Konkrét forrásból veszed így előkészítve (már fagyasztva), vagy friss húst te készíted elő fagyasztásra? -
válasz
Soulfly842
üzenetére
Pont ilyenem van, ez nem tudja a 230 fokot, csak az utolsó 2 percben.
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi, megnézem!
Nekem azért kell a 220 fok, mert úgy sül pont medium rare-re a fagyasztott steak.
200 fokon tovább kell sütni, és akkor a közepe is jobban átsül.
Persze first class problem, így is finom, de azért miért ne legyen jobb, ha lehet...Szerk.: Sajnos nincs ablaka, én meg szeretem látni, hogy áll, ha be kell avatkozni, mert azért a húson is múlik, meddig kell sütni...
-
Soulfly842
addikt
Illetve az esetedben még érdekes lehet:
max 230 fok
Ill. úgy általánosságban elég nagy a paletta az alzán, és jó áron is vannak:
[link] -
Soulfly842
addikt
Pont linkeltem egyet

Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL
1830W, 40-220 fokos sütésre képes, de csak 6,5L (ebbe belefér egy átlagos egész csirke már?), illetve itt nagy extra a normál grillezésNem csak a 220-t tudja stabilan, hanem az alacsony hőfokot is, ha sokat játszol a húsokkal még az is hasznos lehet.
+ extra, hogy most jár hozzá egy ~10K értékű Rowenta személyi mérleg is.
Én viszont a másik gépnél fogok maradni valószínűleg, de basszus pont te lehetsz az a személy, aki meggyőzhet arról, hogy miért jobb a 220 fokos grill

A másik:
Tefal EY855BE0 Easy Fry Mega
Nagyobb űrtartalom: 7,5 L, családi adagokra.
Tipikus vezérlés/határok: 80–200 °C, időzítő 60 percig, 8 program.
Teljesítmény: több forrás ~2020 W-ot is megad (van ahol 1700 W-ként is szerepel (lehet ez a valid tényleges adat ?), de a 2020 W gyakori).
Én elvetettem a grill, max 220 fokost, mert nem hiszem, hogy ilyen apró nüanszokra lenne szükségem mint neked (ha van ellenférved, akkor szívesen várom).Én mondjuk legnagyobb szárnyasokat csinálok air fryer-ben, lehet azért, mert sertéssel vagy marhával nem tudok elboldogulni. Ebben viszont jó tanácsadó lehetsz

-
Sziasztok!
Van most egy Tefal EY832HE0 készülékem, nem rossz, de van pár dolga, ami miatt le akarom cserélni.
Egyrészt alulról is fűt, ezért magas hőmérsékleten megég a zsír az alján és füstöl.
Másrészt 230 fokot írtak rá, de valójában csak 200 fokig lehet állítani, és ha beállítom a ropogós felületet, akkor az utolsó 2 percben feljebb veszi 230 fokra. Mivel sokat készítek steaket, nekem kellene végig a legalább 220 fok.Szóval olyan airfryert keresek, ami kb. 6-7 liter, van ablaka, valóban be lehet állítani 220 fokot legalább és csak felülről süt.
Mit ajánlotok?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Hatékonyságuk, fogyasztásuk viszont rendben van. ez sem mellékes szempont. Én is ezért vettem pl. gagyi műanyagos sodastream helyett inkább prémiumabb anyaghasználatú Berlinger haus, nyomás mérős/szabályzós szódagépet, mert érzékeny vagyok az anyagok minőségére... a sodastream is pl. minősíthetetlen ez ügyben
Nekem nem csak a csirke miatt fontos a liter szám (zsúfolva ha berakható akkor más a sütési hatékonyság), ill. más szárnyas is előtérbe kerülhet, illetve az, hogy ne kelljen sok kört játszani vele, ha sütök valamit. Az energiahatékonyság, a felhsználás időtartalma miatt az sem mellékes.
Viszont az alap méretéről mindent elmond - valahol olvastam, hogy egy 24 cm átmérőjű kör alakú pizza pl. belefér (nyilván nem azért írom, mert azt akarnék sütni, hanem azért mert a méretét illetően beszédes).
-
Vérboci
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
én sütöttem már 1,8 kilós csirkét a siguronál valamivel kisebb princessben is. más kérdés, hogy az 1-1,2 kilónál nagyobb csirke nem is finom grillezve, mert "öreg".
a különböző gyártók megadott méretei egyébként sokszor megtévesztőek, nem lehet őket egyszerűen összehasonlítani. eleve amelyiknek nincs külön kosara, az elviekben nagyobb, de álláspontom szerint kevésbé hatékony.
ami Tefal gépet én eddig kézben fogtam, nem nyerte el a tetszésem. érdemes lenne élőben megnézned valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem jött be, visszaküldöd, topicot elhagyod, ennyi a teendőd innentől

180−200∘C körüli működési tartományát. Ezek a tapadásmentes, könnyen tisztítható kiegészítők biztonságosan használhatók a legtöbb sütési programhoz, megkönnyítve a kosár tisztán tartását. Hőállóság: A kiváló minőségű élelmiszeripari szilikon (food-grade silicone) jellemzően
Airfryerbe sosem teszek.