Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
AirFryer-ből van valakinek mikrós változat? Vagy inkább:
Mikrohullámú sütő, ami air-fryerként is használható?
Kicsi a konyhám, és jó lenne egy kombi készülék, mikro/sütő/airfry egyben.
Tudnátok ilyen gépet ajánlani? Másik topikban írták a
Whirlpool MWP 338 SB / Bauknecht MW 179 IN grilles, hőlégkeverős mikrohullámú sütőket, de ha lenne még pár alternatíva, azokra ránéznék. -
Beni2360
félisten
Én simán berakom egy sütőzacskóba, pillanatok alatt átmelegszik, párolódik és közben meg is sül.
3 kis vágás a tetején, hogy ne fúvofjon fel a zacskó.
És hab a tortán nincs nagy szennyeződés a kosárban. 180 c° szoktam használni. 200 c már kicsit sok neki a légkeverés miatt. -
-
-
Beni2360
félisten
DeLonghi FH2184 BK 22400 Ft
Egy kis újdonság. -
Louro
őstag
Akinek Siguro AF-R550 típusú készüléke van, egy ötlet. Ikeában kapható egy literes üvegtál, ami pont passzol bele. Igaz nem 100%-ban, de praktikus lehet sütéshez. Aki le is fedné, arra is van ott opció.
-
w.miki
veterán
Van hasonló, hosszúkás Air fryer, mint az Siguro AF-S800 Air Fry Long?
Alzá jó ideje nem kapható. -
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Itteni hozzászólások alapján is befektettem egy Siguro AF-R550 készülékbe. (Előtte már volt egy egyszemélyes sütő, de kellett a kétfős.
A használati útmutatót átnyálazva kétszer is; akinek ilyen van, le tudta halkítani a csipogóját?
-
Beni2360
félisten
Én azelött nem hallottam a ventilátort sem. Mióta meg van a 400 e Ft-s PHONAK fülesem még a faliórábol is kivettem az elemet. A pittyegést már megszoktam mert minden jelzést a telefonból a fülembe irányít.
Én beüzemelem kiégetem és megy vissza a dobozba amíg a mostani bírja. Ennyit megért tartalékolni. 22490 Ft. -
válasz
feeregon #7356 üzenetére
Csirke alsócomb eszméletlen. Tegnap csak simán beszórtam grillcsirke fűszersóval, majd pár órát pihent. Sütöttem 180 fokon 20 + 15 percet. Kívül roppanós, belül szaftos, puha, ízletes. Combot szoktam még panírozva 160 fokon is sütni 2x 20 percet, szépen barnul a panír, hús átsül.
-
Siguro AF-S800 Air Fry Long
Baromi hangos (maga a készülék rendben van) - van rá mód lehalkítani? -
Régebben nézegettem én is ezeket a gépeket. Érdekes, hogy nincs hozzájuk pótalkatrész a shopban. Míg például a 9270-hez még a legapróbb gumidugó is megvásárolható, ehhez se sütőtál, se rács, se szilikonlábak.... Pedig utóbbira szükség lesz az tuti. Vagy ott az NA3xx sorozat, szintén nuku pótalkatrész.
-
PociAti
őstag
A fűtőszál gondolom 4-5 centire van a sütni való ételtől, az aljához meg kb. ötször nagyobb utat megtéve tud eljutni a forró levegő. Hiába keringetik lefelé a levegőt, attól még nem lesz az alja jobban megsütve. Azt érik el, hogy ne legyen széjjel sütve a teteje, miközben az alja még nyers.
-
bul07
nagyúr
philips.hu
NA230/00 [link]
46 999 Ft
Jött e-mailbe -30% kupon
AFPH-7LTM-8MPW-ZMHH
Végösszeg 32.900 Ft (Szállítás ingyenes)6,2 l
1700WViszont ez ablakos gép és így nem kivehető kosaras
Többi 6.2 literes gép most nincs annyira akciózva hogy bőven 40e alá menjen az ára kuponnal
Ha valaki elvitte a kupont akkor kérem jelezze itt hogy más már ne törje magát érte -
Lajmund
őstag
válasz
erdey_a #7345 üzenetére
Milyen évekről beszélsz amikor leirtál egy tök felesleges infot hogy 260 fokon párolog és a többi már vallás? Te beszélsz érvekről?
Az előző kommenteimben ennél a lekezelő semmitmondó fölényeskedő véleményednél 10-szer több információt osztottam meg amit 1 perc google használattal vagy chat gpt-vel te is megtalálsz ha veszed a fáradtságot. Csak éppen akkor kiderülne hogy fingod sincs miről beszélsz és mire játszod az agyad igy inkább hogy utána néznél megint lekezelő vagy.
Vicces vagy nagyon.
Ne fàrasszál!
-
Beni2360
félisten
Hát ha fentről fújom, alulról vissza csapódik és megy ki a szellőző nyíláson. Ha nem fentről fújna akkor miért hajlik a sütőpapir tálka széle befelé a húsra? Miért fújja le a sajtot a meleg szendvicsről?
Egyébként be lehet kapcsolni kosár nélkül is és érezni lehet a ventilátor fújását. Ezért is süt jobban a dupla kosaras gép mert a kosár mellet is lefúj és onnan áramlik vissza a forró levegő.
Én itt ezzel lezártam a témát. -
erdey_a
addikt
válasz
Lajmund #7338 üzenetére
én tényeket írtam, te meg elküldesz engem, hogy nézzek utána annak amit állítasz. ezt nem így játsszák.
van még hova fejlődni, lásd a másik témában lauda legalább érvel és próbál bizonyítékokat felmutatni, te meg úgy próbálsz igazabbnak tűnni, hogy hangosabban beszélsz. -
Az alsó burkolat szellőzőin keresztül beáramló levegő egy része ide érkezik:Itt kilép, majd át a sütőtál burkolatába:
Abből felül lép ki a levegő:
Ahonnét folytatja útját felfelé, majd a nyilakkal jelölt kiemelkedésben hátra és ki a szellőzőn:
A ventilátor lapátjai nincsenek döntve, tehát igaziból csak oldalra keringeti a levegőt. A sütőtér belső kialakítása következtében kering a levegő, illetve távozik hátrafelé. Azért tud alul beáramlani a levegő, mert a ventilláció hatására egyfajta vákuumhatás alakul ki. Amúgy ha az ember letakarja a tetejét egy nylonfóliával, nem történik semmi, se oda nem szívja, se semmi. Ezen kívül mivel írtam, hogy láttam szétszedve is (csak az valamiért nem ment át egyeseknek), részemről lezártnak tekintem a témát.
-
PociAti
őstag
-
Beni2360
félisten
Meséld már el, hogy a felül levő ventilátor ami lefelé fúj egészen erősen, hogyan szívja alulról a levegőt?
Mondom leszedtem a tetejét és látni némi befelé ragadt por csíkokat. De legközelebb szétkapom és elindítom és érezni fogom a szívó hatást akár papircsikkal lehet szemléltetni videón. -
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund #7336 üzenetére
Persze kijön mint a kukorica ha egy kukorica nagyságu darabot nyelsz le csak ezeket nem ilyen formában nyeled le hanem mikroszkopikus pici darabokban szépen lassan honapik évek alatt amik gyulladást irritáciot okoznak és ha elég aprok lerakodnak különbözö szervekben és nem ürülnek ki hanem folymatosan ingerlik irritálják a különbözö mirigyeket amik egy idö után hajlamosak rosszul müködni stb stb. Tudod sok minden ugy volt hogy mehet aztán idövel szépen kiderül hogy mégsem. 20-30 évig gyártották a pfoa anyaggal kevert teflonos edényeket mire betiltották mert kiderült hogy rákkeltö. A kontrol nélkült gyártott cuccokrol meg nem is beszélve. Addig arra is csak azt mondták vallási az ilyen oksotojások akik mindent elhisznek amit mondanak nekik. Sajnos nem szabad mindent elhinni amit olvasol vagy a tv-be látsz nem mindig igaz..
-
-
Lajmund
őstag
válasz
erdey_a #7332 üzenetére
Az vallási akkor kutakodj még egy kicsit mert elég hiányos a tudásod tanár ur utána okoskodjál.
Egy kis segitség a kutakodáshoz mert látszik fogalmad sincs a témárol. A ptfe nem tapad a fémhez magátol kellenek különbözö anyagok amivel oda ragasztják. De amugy se belélegezve se lenyelve nem jó a teflon se. ez nem vallás hanem tény. Ezért állnak át a kerámia bevonatra mert lassan annyira köztudott. De majd térjünk vissza erre 10 év ulva amikor már nem lesz teflon bevonat egyiken se. Mint ahogy pár éve nem rakhatnak bele PFOA anyagot mert az eu kitiltotta elötte az is ment orba szájba kontrol nélkül. Keress arra is rá. Aztáán beszélgessünk erröl.
-
erdey_a
addikt
órák óta gondolkozom, hogy beleálljak-e még ebbe, mert hát miért kéne nekem téged meggyőzni, de a fene egye meg, mégiscsak tanár vagyok valahol...
Szóval kedves fórumtárs, azt kell mondjam neked a legbarátibb hangomon, hogy ezúttal - kérlek hidd el - tévedsz. Az Airfryerek 99,99%-a a "tetőlemezüket" körbefutó / alatti peremnél / vájatnál / nútnál / mélyedésnél szívják be a friss levegőt, melyet felmelegítve az ételre fúvnak. Ez alól a Philips termékei sem jelentenek kivételt. [link]
Azok a nyílások, amiket te mutatsz, abban kapnak szerepet, hogy a duplafalú burkolatban felmelegedő levegő is "keringhessen", egyfelől így nem / kevésbé melegszik át a burkolat, másfelől elkerülhető a páralecsapódás. Ezek tehát szellőzők, és nem beszívó nyílások. -
Lajmund
őstag
Nincs mérgező rákkeltő bevonat mint az olcsó szarokon. Jobban könnyebben takarítható. Tuti nem sérted fel a végbélrák okozo réteget. Aki nem hiszi járjon utána mennyire kellemesek ezek az anyagok. Most már nagyjából szabályozva vannak több nagyobb gyártónál de azok se az igaziak még. Ezért nem vettem no name szart hanem cosorit aminél ki is van hangsúlyozva hogy xy anyag mentes mondjuk ők is a legcinkesebbet hagyták csak el a többi maradt a régi. De legalább nem kopik annyira mint az olcso gépeken. Üvegbe látod még mi sül hol tart a dolog. Főleg hosszabb suteseknel lehet előnyös hogy nem kell nyitogatni. Aztán még lehet valami előnye is van bizonyos ételeknél az üvegnek ezt nen tudom. Egy biztos a cosorimat csak forró vizzel mosom sose sikálom és karcolászom a védő reteget. Ezért vesznek sokan igazi vas serpenyőt és a profik se bevonatost használnak hanem igazi vast nem alumíniumra rákent mérget. Ami nagyon kényelmes használni csak nem egy egészségbiztositás meg a hő leadás tartósság se az igazi. Mert ami elkopott annak nagy részét lenyelted. Nyami jó kis instant rák. Na mondjuk ezért nem szeretik sokan a bevonatos dolgokat. Az a legtöbb embernek fingja sincs. Azt hinnénk ilyet nem árulhatnak. Dehogynem nagyon sok mindent árulnak. Szemetet esznek az emberek teli tartositoval emulgáloval aztán jön a meddőség allergia autoimmun betegség meg a sok pajzsmirigy probléma. Egy kis mu kaja egy kis tartosito egy kis teflonos méreg keverék aztán nem értjük miért nem működik a gyógyszer amit a doki adott életünk végéig.
-
válasz
erdey_a #7323 üzenetére
Láttam szétszedve philipset + érezni is hol áramlik be a levegő + a logika is ezt diktálja, ezen kívül felül semmilyen légbeömlő nincs a perem alatt, emiatt ott levegő nem is áramlik semerre.
A sütőtér és a burkolat között van egy kb másfél centis üreges tér körbe ahol folyamatosan áramlik a levegő lentről a hátsó szellőzőig. A sütőkosáron át szintén alulról áramlik fel a levegő, majd a burkolat mögött hátra és ki.
-
-
phoenix64
őstag
Sziasztok! [link] Erről mi a véleményetek? Szülőknek szeretnék venni egy alap fryert, viszont kikötésük, hogy csak üveg tálcásat. Ez vállalható lenne?
Köszi!
-
válasz
freelancer68 #7312 üzenetére
Köszi
-
Ambiano Medion MD 18762-hez keresek csak kivehető kosarat. A készülék tökéletesen működik, de a kivehető kosara az elmúlt években kissé megkopott. Mindig óvatosan tisztítottam, úgy tűnik nem eléggé. Aldival kommunikáltam, ők csak akkor lépnek ha még garis (nem az).
Ötlet esetleg merre keresgéljek? -
Beni2360
félisten
válasz
feeregon #7306 üzenetére
Hol kapható 35 e Ft ?
Nem semmi kosár. -
feeregon
csendes tag
Sziasztok!
Az Electrolux EAF7B szerintetek milyen? Érdemes megvenni 3500Ft-os áron?
Köszönöm
Egon -
Lajmund
őstag
Olajos ecetes fűszeres 20 orás pácolt oldalast ki hogy készítené? Terv 135 40 pec 170 20 perc és 5-10 perc 200 fok. De ha van bevált omlós kívül ropogos recept pácolással szívesen olvasom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest