Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
DX11-ben van árnyéka az autóknak az aszfalton?
DX9-ben, amit lehetett feltoltam maxra, de kívülről olyan, mintha az aszfalt fölött siklanának a kocsik, semmilyen árnyékot nem vetnek. Belülről nem nagyon zavar, de replay esetén illúzióromboló. Azért gondoltam, hogy megkérdem, mert láttam már karón varjút, pl. bizonyos effekteket csak a DX11-es kód támogat a DiRT2-3-ban is. (Mondjuk eddig ilyen drasztikus különbség sose volt, már ha ez azért van egyáltalán, és nem driverbug: esetleg frissítsem a drivert, hátha?
Vmi 266-os van fent, úgy emlékszem, az meg már viszonylag régi...)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DX9-ben, amit lehetett feltoltam maxra, de kívülről olyan, mintha az aszfalt fölött siklanának a kocsik, semmilyen árnyékot nem vetnek. Belülről nem nagyon zavar, de replay esetén illúzióromboló. Azért gondoltam, hogy megkérdem, mert láttam már karón varjút, pl. bizonyos effekteket csak a DX11-es kód támogat a DiRT2-3-ban is. (Mondjuk eddig ilyen drasztikus különbség sose volt, már ha ez azért van egyáltalán, és nem driverbug: esetleg frissítsem a drivert, hátha?
Vmi 266-os van fent, úgy emlékszem, az meg már viszonylag régi...)