- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Jóféle a tok. Kár volt bevásárolni az ebayesből régebben olcsón. Az méretpontos, de értelmetlenül.
-
CptAdamica
nagyúr
Ha már 8BitDo, aki táskát keres hozzá, annak ajánlom a 8BitDo Classic Travel Case-t ami olyan, mintha erre a kontrollerre tervezték volna.
-
GreatL
őstag
Inkább a 8bitDo új kontrollere... feltéve ha xinputos, mert érdekesn nem kommunikálnak róla, pedig méga kiosztás is xboxos és nem switches.
-
CptAdamica
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
Nekem tegnap délelőtt érkezett meg, GLS-el kábé 3 nap volt mire ideért Hollandiából miután feladták. Megéri rá várni szerintem.
Kipróbáltad az a leejtős sikítást?
-
CptAdamica
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
Én is még 8-án és tegnap este kaptam vásárlási befejező emailt.
Nekem még mindig semmi.
Nem baj, ráérek még, meg "A türelem tornaterem." -
CptAdamica
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
A Steam Controller május 8-ától foglalható
Elvileg holnap estétől lehet foglalózni és május 18-tól kezdik teljesíteni a foglalásokat az EU-ban.Raktam is most egy foglalót.
-
cami][us
őstag
Elvileg holnap estétől lehet foglalózni és május 18-tól kezdik teljesíteni a foglalásokat az EU-ban.Ezt megtehetnék a többi hardvernél is.
-
CptAdamica
nagyúr
Elvileg holnap estétől lehet foglalózni és május 18-tól kezdik teljesíteni a foglalásokat az EU-ban. -
KISDUCK
addikt
-
GreatL
őstag
Miért is annyira jó ez hogy venni kell? Végignéztem, végigolvastam, ettől még maradnak a shitbox one kontrollerek a pc-hez.
-
sirkope
tag
Nálam 8 felé azt írta, hogy 6-10 munkanap a szállítás, szóval szerintem idő lesz.
Én 19:11 kor vettem meg, akkor még 3-5 napot írt.
-
CptAdamica
nagyúr
-
sirkope
tag
Tegnap én is megküzdöttem az oldallal, de végül engedte kifizetni.
Azóta eltelt egy nap és még mindig ebben a státuszban van:
Tudom, türelmetlen vagyok, de ez azért megvan, ugye? -
Duree
veterán
Szerintem nem vészes az ára.
-
cami][us
őstag
Most olvastam, hogy 50 tonna steam machine is útban van. Így hamarosan lesz ára is... Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan alakul. De természetesen 400e Forintért maradhat a konténerben..
Kilóra adják?
Jó lenne, ha lenne valami előfeltétele a vásárlásnak, hogy legalább egy kicsit szűrjék a scalpereket. -
soundsonic
aktív tag
Most olvastam, hogy 50 tonna steam machine is útban van. Így hamarosan lesz ára is... Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan alakul. De természetesen 400e Forintért maradhat a konténerben..
-
cami][us
őstag
-
Dester31
tag
-
Hopkins95
addikt
100 Eurós controller out of stock??
Milyen világot élünk most, itt mindenki megkergült?
-
KISDUCK
addikt
-
CptAdamica
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KISDUCK
addikt
Én naív, azt hittem tudok venni egyet steamről. Már out of stock.
60K-ért meg viszont eladótól biztos nem veszek. -
Final12
csendes tag
Elfogyott!
-
Dester31
tag
Annyira le volt terhelve a vásárlási felület, hogy én csak egy órával az elérhetővé tétel után tudtam megvenni, és spamelnem kellett a vásárlás gombot.
De örülök, hogy próbálkoztam, mert már tényleg out of stock. -
CptAdamica
nagyúr
Végre elérhető az új Steam Controller
-
oriic
HÁZIGAZDA
EU-ban amúgy egész sokáig bírta a készlet. US/Canada pillanatok alatt elvitték összeset. (De persze Ebay-en már megjelentek drágábban)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB White Titanium -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5608, 100% AKKSI
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapotban 100% akkumulátor (99 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Nem baj, ráérek még, meg "A türelem tornaterem."

Milyen világot élünk most, itt mindenki megkergült?