- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2195 üzenetére
A TC igen előny, de aki nem kormánnyal játszik annak muszáj bekapcsolni, legalább mediumba, mint ahogy én is teszem.
Kanyar vétel után joy paddal nem lehet szépen, finoman adagolni a gázt, mint kormány+pedál párossal.Ezért szükségem van egy minimális segítségre.
Szvsz nekem muszáj bekapcsolnom mediumra, a többi off.Olvastam h szigorítottatok a multi beállításoknál.Itt jön ki az egyik nagy hibája az online játéknak.Ugyan is a szerveren nem lehet beállítani h track control: off-medium-full.Csak engedi v. nem engedi a TC használatát....itt miért nem lehet úgy beállítani mint offline játékmódokban?
Azért TC medium és full között hatalmas a különbség!Főleg szakadó esőben.
No mindegy, patchban kijavíthatnák -
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2195 üzenetére
Én is hasonló beállítással vagyok mint Ben, csak én még az automataát meghagytam mert ezen a gamepadon lehetetlen olyan jól váltani, mint Dirt2, Grid, meg a többi játékban.
Az Abs meg szinte nem i skéne ebbe a játékba, legalábbis nem sokszor sikerül állóra fékeznem a kereket, erre panaszkodtam is már.
A TC nagyobb előnnyel jár, ez így igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest