Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Én most negyedszerre kezdtem elölről ugyanazt a nagydíjat, mert a kerékcserét mindig elkúrták nekem.
Először később akartam kijönni a lágy gumival (mert ugye muszáj azzal rajtolnom, mert a Q3-ba azzal mentem), de már sárga volt mind a 4 gumi a kör elején is, így egy körrel az ajánlott után, de egy körrel az álltalam tervezett előtt bementem, rittig bejött valaki mögöttem, és 20 mp-et álltam.
Utána eggyel az ajánlott előtt akartam kimenni, akkor ketten jöttek utánam, megint vártam huszon akárhány másodpercet.
Aztán megpróbáltam még egyszer 2 körrel később kimenni és addig kímélni a lágy gumikat, de akkor két autó elengedését kellett megvárnom a depóban.
Negyedszerre kimentem a második kör végén, és rohadjanak meg utánam jött valaki (volt sárga zászló, gondolom letört valamije).
Úgyhogy ez kurvára el van baszva, az egyetlen értelmes módszer, ha nem jutsz be a Q3-ba, és tök más gumival indulsz, mint a többiek, akkor van esély elkerülni, hogy legyen akárki a depóban.
Rohadtul felidegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest