- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Autós kamerák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Elcsesztem valamit és nem tudom mit.

Itt regisztráltam egy fiókot, név, jelszó minden megadva. Országnak Anglia, irányítószám is angol, az egyik linken találtam, szül. év stb...OK. Megjött a megerősítő email az email címemre...Ok. Elfogadta.Belépek játékba, HOME gomb, live bejön. Van már egy offline profilom ott (dirt2) ezért abból kiléptem. Bejelentkezés másik accountba. Beírtam a frissen regelt felh. nevem, jelszavam. enter. Valamit gondolkodott, majd ha minden igaz kérte a játék kódját, amit be se kellett írnom, mert már magától beírta. Leokéztam. Semmi hibaüzenet. Közölte, van frissebb Live, telepítsem, különben nem tudok belépni. Katt a letöltésre...közölte lépjek ki a játékból. Nagy nehezen kiléptem. Ott várt az asztalon a telepítő. Telepítettem. Felment. Játékba vissza. Megint beírom a nevem, jelszó, de már kódot nem kér, hanem közli, hogy ez a gamertag...nem jó...nem tudom pontosan mit írt. Kérdezte újat létre akarok-e hozni...mondom nem. Erre autosave disabled és nem enged fel netre.

Ezután kiderítettem, hogy routerben eddig az upnp disabled volt..már enabled...így sem megy fel. windows-ban is elindítva az upnp.
Nem hiszem el, hogy 2 oldal leírás és egy diploma segítségével képes voltam kidobni 8k-t a kukába potom 1 óra alatt.

Nektek jó játékot, én most pihentetem magam, mert ráment a fél idegrendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest