Új hozzászólás Aktív témák
-
"Infinity"
aktív tag
Hát igen. Gyenge próbálkozás a Microsoft-tól , hogy az Xbox live-ot átvigye windows live néven PC-re. Szerintem nagyon kevesen használják. Csak az örül neki, hogy van ilyen, aki a pontjait szeretné mutogatni a haverjainak neten, illetve MS pontokat akar venni. Xbox nélkül szerintem sincs sok teteje.
-
szab.tam
nagyúr
szerintem ez a spa francosa pálya az egyik legjobb. én már a kül. játékokban annyit mentem, hogy lassan kis audiós navigációval bekötöt szemmel végigmegyek, mint a Fék nélkül - Michel Vaillant című filmben a fickó....
van egy másfajta kanyarkombináció az utolsó szakaszban. az kicsit jobban tetszik. ez nagyon nehéz. nekem itt alapból legalább +1-2 mp mindig elmegy. (vagy 5-10, ha kicsúszok....)
-
Neoteric
addikt
De PC-n sztem jobb a grafika, legalábbis amiket néztem screenshotokat, összehasonlítva PCt boxot meg ps-t, ott PC überelt mindent.
Én azt szoktam mikor van pár szabad órám, hogy kicuccolom gépet nagy tv elé a nappaliba, aztán xbox controllert rádugom és fotelből élvezkedem. Ezt a hagyományt sztem folytatom F1-el is.
Engem meggyőzött a játék, bár csak egy félórát játszottam a virginnél, de sztem fasza. X-Box kontrollerrel tolom, első 2-3 körben gyakran látogattam a bukóteret, de aztán rááll az ember keze, szokás kérdése szerintem az egész. Mondjuk még a manuális váltást nem mertem kipróbálni, egyelőre örültem, hogy a pályán tudtam maradni. Szerintem híven követem a PC játékok vásárlásával kapcsolatos elvemet és megyek a boltba 24ikén..
-
BalaNce87
addikt
Hát ez igaz csak pont te esetedbe nem, az a gép még jó pár évig bármilyen játékra és full hd-s felbontásra is elég. Ahogy meg írták rákötheted a pc-t a tv-re és kész persze ha neked az kényelmesebb megértem. Hát meg az hogy tv-n vagy monitoron játszom tökmind1 az élmény nem lesz másabb, persze nyilván jobb a tv csak hát azt meg is kell fizetni.
-
BalaNce87
addikt
Őőő miért te nem pc-s vagy? ha azon az olcsóbb nyilván arra veszem meg, bár ez minden játékkal így van. Esetleg nincs gamepadot géphez?
Mondjuk te dolgod de ha nekem lenne boxom is, én akkor is pc-re venném, már csak azért is mert boxra fizethetem a havi 1000-est live-ra a multiért. Az élmény meg tök ugyanaz bármelyik platformon játszod. Azt még megérteném ha 1000 éves géped lenne nah de így? -
SzlobiG
félisten
Én is így játszok, most több órát nem fogok itt körözni a pályán mert megunom a 20% verseny bőven elég. Én is mindég első vagyok megyek pár kőrt az edző meccsen megszokom a pályát azt mehet is a kvalifikáció. De pont ahogy írtad 7 szezont választottál tehát 7-szer kell végig vinned én egyből a 3-ra nyomtam.
-
Akkor kipróbálom majd, ha meglesz végre a game. Rosszabb csak nem lesz
(#582) Enton: Igaz, de száraz pályán sokkal könnyebb betanulni a pályát, meg mindent, és utána az esősben már csak az alkalmazkodás van hátra. Szerintem ez könnyebb út, minthogy esőben küzdeni az elemekkel, és úgy tanulni mindent(és akkor ugyan úgy szárazra is át kell "szokni", mert gondolom azért nem ugyan ott kell fékezni..stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged