Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
romero28
üzenetére
rosszul tudod. én is azt hittem, de nem. utána kérdeztem. asszem Abu85
elég hiteles....de nagyon egyszerű megnézni: ha felteszed a patc-het, és csak dx10-es karid van, akkor is átvált a dx9 "false"-ra.
szerk:
előkerestem, így a pontos..."A lényeg, hogy DX11-es módban a nem kompatibilis effektek lekapcsolnak, de a kártyád az adott DDI verzióval működik. DX10.1 esetében ez DX10.1-et jelent. Az Ego motornál ennek nincs igazán értelme, mert a DX11-es kód visszaskálázása DX9-es kódot eredményez, ugyanis csak olyan effekt van benne, ami DX11-ben használható. Egyedül a DirectCompute processek futnak gyorsabban, de nem sokkal. Ha extra effektet akarsz, akkor DX11-es kártya kell."
tehát ugyan nem lesz haszna, de arra pont jó, hogy a fent említett problémát okozhatja....
-
manutdzoli
senior tag
válasz
romero28
üzenetére
Na akkor még egyszer,mert senki nem ért:
Nem kaptam büntetést,ez 1000%.A másik,hogy a lag miatt össze-vissza ugrálnak az autók.Nem tudom,hogy most 2méterre van előttem vagy 10,így hogy előzzön az ember?
Szóval,a lényeg az,hogy az utolsó kör,utolsó előtti kanyarjában előztem meg az akkor 1.helyezettet,beértem elsőként(nem volt mellett),és 2mp-el a 2.lettem
Köszi! -
mephi666
nagyúr
válasz
romero28
üzenetére
szerintem az optimalizálás nem sikerült valami fényesen, ha egy 30megás folt ilyen teljesítménynövekedést hoz... ebből szerintem az látszódik, hogy a kód teli lehet még mindig bogarakkal, amiknek az irtása még közel sem ért véget és talán 1-2 hét múlva sli-vel még jobban fog menni

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Arc Raiders
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Drón topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!

)