- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
romero28 #3988 üzenetére
rosszul tudod. én is azt hittem, de nem. utána kérdeztem. asszem Abu85
elég hiteles....de nagyon egyszerű megnézni: ha felteszed a patc-het, és csak dx10-es karid van, akkor is átvált a dx9 "false"-ra.
szerk:
előkerestem, így a pontos..."A lényeg, hogy DX11-es módban a nem kompatibilis effektek lekapcsolnak, de a kártyád az adott DDI verzióval működik. DX10.1 esetében ez DX10.1-et jelent. Az Ego motornál ennek nincs igazán értelme, mert a DX11-es kód visszaskálázása DX9-es kódot eredményez, ugyanis csak olyan effekt van benne, ami DX11-ben használható. Egyedül a DirectCompute processek futnak gyorsabban, de nem sokkal. Ha extra effektet akarsz, akkor DX11-es kártya kell."
tehát ugyan nem lesz haszna, de arra pont jó, hogy a fent említett problémát okozhatja....
-
manutdzoli
senior tag
válasz
romero28 #3693 üzenetére
Na akkor még egyszer,mert senki nem ért:
Nem kaptam büntetést,ez 1000%.A másik,hogy a lag miatt össze-vissza ugrálnak az autók.Nem tudom,hogy most 2méterre van előttem vagy 10,így hogy előzzön az ember?
Szóval,a lényeg az,hogy az utolsó kör,utolsó előtti kanyarjában előztem meg az akkor 1.helyezettet,beértem elsőként(nem volt mellett),és 2mp-el a 2.lettemKöszi!
-
mephi666
nagyúr
válasz
romero28 #3589 üzenetére
szerintem az optimalizálás nem sikerült valami fényesen, ha egy 30megás folt ilyen teljesítménynövekedést hoz... ebből szerintem az látszódik, hogy a kód teli lehet még mindig bogarakkal, amiknek az irtása még közel sem ért véget és talán 1-2 hét múlva sli-vel még jobban fog menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest