Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Na megrendeltem az órát a Watch 5 Pro helyett, viszont szíjat keresek hozzá. A mágneses lenne a jó, de nem nagyon találok. A gyári sport szíj elég húzós, ami hasonlítana rá és gyorsan le/felvehető lenne. A klasszikus megoldással csak bénáznék. Ki nek mi vált be?
-
kozma1986
tag
Nálam az ultra kezdte 2 hete kérni a kódot néha nappal, de éjszaka folyton lezár, úgy érzékeli, mintha nem lenne rajtam, pedig szorosan van, így meg nem méri a dolgokat. Ahogy kijött megvettem, most kezdte csinálni. Korábban a 4-es és a 6-os nem csinált ilyet. El fogom küldeni szervizbe.
-
axlfsi
veterán
válasz
waszabi07
üzenetére
+1
Én is használnám talán, de, hogy renszeresen bekéri indokolatlanul, hiszen a csuklómon van és már feloldottam előzőleg, egyszerűen nem praktikus(abb, mintha a telefonnnal fizetnék).
A legnagyobb rejtély számomra, hogy ez miért működik sokaknál jól, míg legalább annyiunknál pedig nem... és nem a W8 óta, hanem legalább a W4 óta...
Mindegy, elengedtem már... -
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Hogy lehetne legolcsóbban hozzájutni egy 44mm-es LTE kivitelhez?
A Watch4 Classic akkuja beadta a kulcsot. -
axlfsi
veterán
-
$atirka
őstag
Frissítés jött w8c-re
-
waszabi07
senior tag
-
waszabi07
senior tag
Watch 8 az alany. Este töltöm, felveszem, beírom a jelkódot és kb 2 perc múlva ránézek újra kéri, beírom utána jó, viszont reggel ma megint kérte. Az óra szorosan rajtam van, napközben nem is szokta ezt csinálni. Más is tapasztalt ilyet?
-
Luser2000
addikt
Jött frissítés az órára, W8. Semmi extra.
-
Technoman
őstag
Beírom ide is, hátha előbb kapok választ, mint az S25U fórumban:
[link]
Köszi előre is -
Üdv! Valamilyen működésbeli bug tapasztalható-e a Watch 8 Classic-nál? Ilyenekre gondolok, ami pl. nálam W6C-n van, hogy az AOD-s megjelenítés nem követi a valós időt és amikor ránézek, fordítom, akkor ugranak oda a mutatók, ahol lenniük kellene. Ez rohadt zavaró és a legutóbbi nagy frissítés óta van, tehát előtte ment rendesen (természetesen visszaállítás és egyéb próbálkozások a hiba megoldására voltak).
Tervezem a 8C-re váltást, de ha ilyen alap dolgokkal gond van, akkor hagyom. Nekem arra kell, hogy időt mutasson, értesítéseket küldjön és néha fizethessek vele Google Wallet-tel. Köszönöm!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Szijjat hol érdemes, lehet venni élőben?
Lehet utángyártott is? -
RockCNC
őstag
Samsung Wallet még mindig nem működik kis hazánkban?
-
ρσгτσ
addikt
De, közel azt hozzá. Van választék bőven még több éves modellekre is. Csak nézni kell a visszajelzéseket. Amit például W4C -be vettem utángyártott, árban kevesebb mint a fele volt a gyárinak, de pontosan ugyanazt hozza.
Egyébként az akkumulátoroknál több védelem is van, aminek egyik fontos eleme a túlmerülés- és túltöltés elleni védelem. Így gyakorlatilag a 100% sosem 100%, a 0% pedig sosem 0%. Ezeket a gyártók sosem bízzák a felhasználókra, mert veszélyes lenne.
Nem sokat ér ez a 90% védelem, és azért időnként nem rossz dolog végigmenni egy teljes töltési perióduson.
De nyilván mindenki úgy használja az órát, ahogy neki tetszik.
Csak ezzel óvatos töltéssel is pár év után ugyanúgy cserélni kell majd az akkumulátort.Szerk.:
Szerintem(!) inkább jobb feltölteni, mert ott az utolsó 10-20 százaléknál már nem egyenletes merül az óra. Ahogy telefonnál is, "pillanatok alatt" eltűnnek a százalékok. -
$atirka
őstag
Az utángyártott/eredeti aksikról meg ne is beszéljünk, az általában közel sem olyan, mint az, amit gyárilag beletettek...

Értem amit mondasz, de...csak azt tudom újra mondani, hogy minek fullra tölteni, amikor az esetek 98%ban nincs szükségem arra a +10%ra?
Ha meg túrázás van, akkor meg 100%
-
ρσгτσ
addikt
-
$atirka
őstag
válasz
waszabi07
üzenetére
Én azért ennél picit többet gondolok bele, még ha nem is sokkal. Meg nem is az, hogy 2 év múlva 20%al rövidebb lesz az üzemidő (úgyis eladom addigra), hanem, hogy egyáltalán hirtelen elpusztul és akkor tényleg cserélni kell. Ha meg cserélni kell, akkor én már nem bíznék a vízállóságban, ami számomra fontos.
Amúgy meg számomra tök fölösleges 100ra tölteni, így is ~40% környékén töltöm újra 24 óra elteltével. Akkor meg minek, 2 nap úgysincs meg. -
ρσгτσ
addikt
Bár szerintem idővel, a hosszú szoftveres támogatás miatt nem az akkumulátor képessége lesz a legnagyobb probléma. Hanem az, hogy szoftveresen, általános működésben már nem lesz annyira sima.
Ami előny az egyben hátrány is, mert egy-két OS frissítés, és már valószínűleg ez a generáció sem lesz az igazi. Ahogy a korábbiak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
waszabi07
üzenetére
Egyébként ezekben elég könnyű cserélni az akkumulátort is, ami egy-két év múlva még olcsóbb lesz, és az utángyártott is általában megközelíti a gyári tartósságát. Amit idővel egyébként is cserélni kellene akkor is, ha valaki kímélve használja.
Csak a hátlap alatt a gumi szigetelésre kell figyelni.
-
-
pilu01
senior tag
Milyen töltőfejet használtok?
Nekem most csak egy 30w-os van amin van USB-c kimenet, ez nem túl gyors?
A lassú töltés nem egészségesebb? -
ρσгτσ
addikt
válasz
Peti N95
üzenetére
Valóban nem. Ott valami probléma van, amiért nem veszi fel folyamatosan a töltést. Olyankor van hasonló, amikor valaki dokkolót használ és nem illik bele pontosan az óra, így nem tud normálisan érintkezni.
Watch4 töltője nagyobb, így lehet ahhoz jobban tud illeszkedni, de ez akkor sem normális.
Ha nem valami hardveres, esetleg összeszerelési gond van, akkor gyári visszaállítással orvosolható. De szerintem ez nem szoftveres probléma. Volt már visszaállítás?
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Van egy egy hetes 2025-ös watch ultrám.
A töltés nekem nagyon furán működik.
Nem folyamatos. Kicsit tölt, aztán abba hagyja, majd megint. A feleségem watch 4 töltőjével próbálva folyamatos a töltés.Egyébként feltölti fullra, csak szakaszosan.
Gondolom ennek nem így kellene. -
Technoman
őstag
Sziasztok!
W8 (sima) Ez normális?
Időben lefekszel (pld éjfélkor). Reggel 6-kor kimész egy percre a mosdóba, majd visszafekszel. Reggel 9-kor felébredsz és azt írja ki, hogy "a 3 órás szunyókálás hozzáadva az alváshoz". Ellenben, ha hajnal 3-kor mész ki, akkor ott nem ír ki ilyet.
thx -
$atirka
őstag
válasz
Luser2000
üzenetére
Először azt írtad "miután kikapcsoltam a telefonomat (S25edge), onnantól az órával nem tudtam fizetni".
Így viszont már más a helyzet.
Én csak ritkábban használom az órát, leginkább nyáron. Engem még sosem szívatott meg, de mások már panaszkodtak bizonyos helyeken, talán aldiban(??), hogy nem ment az óra. Lehet terminál függő, passz. De mindenesetre próbáld majd ki újra, hogy tovább tartod ott az órát, sokszor csak ennyin múlik. -
Luser2000
addikt
Ezeket én is tudom, de valamiért 3 alkalommal (2 helyen) elutasítva státuszt adott a terminál. Pénz van a számlán. Lehet van valami napi vásárlási darabszám limit? UniCredit. A banki alkalmazásban csak összeg limit látszik. A telefon kikapcsolása utáni első tranzakció még OK volt, utána 3 kísérlet máshol már nem.
-
$atirka
őstag
válasz
Luser2000
üzenetére
Telefon nélkül is menni kéne a fizetésnek, telefonos kapcsolat nélkül 10x lehetséges. Az órát 1x kell feloldani (egyeseknek 2-3x is), miután felvetted a kezedre. Fizetéskor a wallet appot kell indítani és ki kell választani a megfelelő bankkártyát, majd az órát kijelzővel előre, legalább 2-3 mp-ig érdemes a terminálnál tartani.
Jónak kell annak lenni!
-
axlfsi
veterán
válasz
Luser2000
üzenetére
Nem biztos, hogy igazam van és már nem is emlékszem hol is található pontosan ez a beállítás, de van egy ilyen, az biztos... én, amita még több generációval korábban (Watch 4 talán?), amikor folyamat be-be kérte a jelkódot az óra fizetéskor és úgy érzékelte, mintha levettem volna már korábban a csuklómról (miközben nem!), meguntam és elengedtem, ... több mint elég kényelmes nekem a telefon NFC-je is

-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy miután kikapcsoltam a telefonomat (S25edge), onnantól az órával nem tudtam fizetni. Minden üztletben "elutasítva" státuszt jelzett a POS terminál.
Köszi előre is, üdv: Balázs
-
ata64
kezdő
Sziasztok, ki lehet valahogy kapcsolni az érintéssel ébresztést always on bekapcsolása mellett?
-
Jabby
őstag
Az óra biztonsági javítása nálatok is november 1?
-
Üdv! Meg tudná valaki írni a Watch 8 Classic gyári szíjának hosszát?! Főként a nem csatos része érdekelne. Nézem a Youtube videókat és valahogy mindenkin túl hosszúnak tűnik, szinte körbeéri a csuklójukat. Köszönöm előre is!
-
blueye
veterán
Én ezt használom, nagyon tetszik, igaz emag, nem olcsó de minőségi.
-
pilu01
senior tag
Rendelt esetleg valaki Kínából fém szíjat ezzel az új Samsung csatlakozóval?
Keresek ilyet, mindenképp tömör szemeset, nem a lemezből hajtogatottat, de nehéz képekből megállapítani melyik a valóban tömör. -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Wear OS alatt csodákat ne várj. Nekem még Ultra -val vagy Watch 5 Pro -val is csak 2+ nap üzemidő jött össze. Sportolás nélkül, méréssel, értesítésekkel, NFC fizetéssel, de AOD nélkül.
Ezzel az OS -sel talán OnePlus egyes órái hoznak jobbat, egyik barátomnak hasonló használattal 3+ nap.
Persze minden kímélő üzemmód nélkül.
Valahol szerintem 4 nap körül lehet a csúcs.
-
-
brownus
veterán
Olyan nincs hogy csukló fordításnal feléled a kijelző, majd pár mp után elsötétül? Mint pl az Amazfit óráknál. Nagyon tetszik az óra, gemini is van, a párja egy pixel 9 lenne. De agyfaszt kapnék ha minden nap tölteni kellene.
Bár, én nem futok, kerékpározok, szóval a GPS nem menne sokat.
Úszás van, alvás figyelés, tök átlagos felhasználó vagyok.
Meg a nfc fizetés is csábító.Amúgy most egy Amazfit active 2 használok, a nfc nélküli verziót. Bőven elég, de ez tetszik, jó áron lenne is egy...
-
Capella
őstag
válasz
janaman01
üzenetére
A véroxigénnél szerintem nem az a lényeg, amit prompt tudsz mérni. Ilyenkor ébren vagy, a véroxigén is 95 % körül és fölött van, gyakorlatilag mindenkinek.
Speciel most azonos volt nálam is a pillanatnyi adat a W8 és a Contec CMS50F szerint, 96 %.
Volt korábban, amikor ránézve a W8 86-90%-ot mutatott, a Contec pedig 94-et.
Ha ébren vagy, nincs probléma az értékkel fizikálisan. Hogy 93 vagy 98, majdnem tökmindegy. A gond az alvásnál van, avagy lehet, amikor horkolás, apnoé miatt lecsökken a véroxigén szint, akár jóval 90 % alá. És ezt folyamatosan rögzíti is az óra, csak sajnos elég rosszul, hibás adatokkal. De ami a legrosszabb, hogy megbízhatatanul. Hol így, hol úgy, hol némi kihagyással, van olyan alvás, hogy látszólag elfogadható a görbe, van hogy nem.
Ha csak eltérne az adat a ténylegestől, de konzekvensen, az tolerálható lenne. De így nem az, egy lutri, hogy éppen mit kapsz eredményül. Megbízhatatlan.
Oké, hogy ez a csuklón szőrszálak között mérő, az adott pillanatban éppen hogy elhelyezkedő szenzor kevésbé lehet stabil, pontos, meg írják is, hogy csak fitnessz célra, nem orvosira, de ezek az eredmények még fitnesszre is csak hasraütés néha.
A kiértékelés grafikonja, adatai meg nem igazán követhetők, hogy miért annyi. [link]Csináltam éjszakai párhuzamos mérést a Contec CMS50F-fel. A minimum véroxigénem 87 % volt, a W8-nál jóval kevesebb, és jelentősen kevesebb volt az átlagos érték is, több időt jelzett 90 % alattinak.
-
$atirka
őstag
válasz
janaman01
üzenetére
Vérnyomás mérésről órán leszoktam, a véroxigén mérés tényleg pontatlan, de a többivel én konkrétan meg vagyok elégedve. Most például a futópadom is szinte méterre pontosan annyit mutat edzés végén, mint az óra. Pulzusomat stabilan méri közben, az alvás követés is reális, amiket írogat reggelente.
Szóval közel sem kell leírni, én inkább azt gondolom, hogy van egy két ember, akik panaszkodnak, véleményem szerint anatómiai okok miatt, nem vagyunk egyformák. -
Capella
őstag
válasz
janaman01
üzenetére
Korábban többen írták, hogy az óra a szokásostól eltérő, kiugró vérnyomás értékeket nem tudja követni.
A véroxigén szint mérés is inkább parasztvakítás, mint hogy valami közelítő érték legyen. Totál megbízhatatlan, nálam jócskán alámér, meg össze-vissza.
Összehasonlítottam egy Contec CMS50F eszközzel, ami gumiharangos szenzorral az ujjbegyről veszi az adatot. Az megbízható.
A W8 véroxigén mérésénél nálam a W6C is jobb volt, ha jól emlékszem. -
janaman01
addikt
Megoldva: töltőn kell lennie, akkor nem kényszeriti a bezárást
-
janaman01
addikt
Sziasztok. Az offline térképet miért nem tölti le? Elindul a letöltés és random kiirja hogy sikertelen....wifi stabil
-
Fall-N
veterán
Számlap terén van rengeteg jó, rengeteget megvettem illetve Redditről van rengeteg kuponnal behúzott ingyenes is. Sok olyan számlap van, ahol az AOD paraméterezhető, így ha kell, akkor csak az óra vagy más is kirakható.
Készítők közül ezeket ajánlom: Amoledwatchfaces, Ballozi, M2L, Oogly, Watchbase, Time Flies, JW, Celeste (magyar), UsA stb.
Programok közül nem sok mindent használok. Pár Google sajátot, meg ami kell a Samsunghoz (Wearable, Samsung Health).
-
Jabby
őstag
Köszönöm a válaszodat.
MM-ban "élőben" megnéztem a Classicot, s a silver színe nagyon nem jött be, ezért egy feketének titulált 44 mm-es W8 lett az új órám.
Pár észrevétel:
- Nálam a Gemini magyarul karattyol, páromnál nyelvi hiányosság okozhatja, hogy angolul beszél. Amint lesz időm, megoldom.
- AOD... Komoly, hogy nem lehet sehol beállítani, hogy mely időközben ne legyen aktív? Pl. 22:00-07:00-ig ne fogyassza a végtelennek nem nevezhető energiát?
- Szintén AOD: Samsungéknál ez azt jelenti az óralaphoz képest, hogy megszűnik az animáció, s sötétebb lesz a kijelző???
Amazfitnél az AOD egy minimalista kijelzőt jelent (pl. csak óra + dátum), el is megy egy töltéssel 3-4 napot!
- Weareble, Samsu0ng Health Monitor, Samsung Healt appokon kívül mit használtok még?
- Megfelelő számlapot még nem sikerült találni, olyat, amit szemüveg nélkül is rendesen látnék. Ilyesmi lenne jó:
-
Fall-N
veterán
Az utolsó kérdés amire tudok konkrétan választ adni, mert az univerzális, ahogy a Gemini is, de azt nem használtam meg órán.
Szóval a zafír jobban ellenáll a karcoknak, cserébe rideg, így könnyebben törik. Nekem már sajnos két régi órámat sikerült megkarcolni, hibába zafír (Watch FE). A mostanira (Watch 6 Classic), már nagyon vigyázok. Viszont lehet kapni rá védőüveget és ilyen G-Shock szerű szilikon védő burkolatot, én azt tenném rá. Igaz nem lesz tőle szép, cserébe garantáltan védeni fogja az órát. Az a baj az építőiparral, hogy akaratlanul is neki lehet ütni valaminek, illetve homok is előfordul, ami tuti nem tenne jót az órának. Amikor én is építkezésen dolgoztam, akkor inkább otthon hagytam az órát.
Ami viszont a Samsung sara, hogy a sima Watch 8 kijelzője teljesen kiáll a tok síkjából, így nagyon sérülésveszélyes. A Watch Classicok már a 4 óta védettek ilyen téren, mert a kijelző mélyebben ül, így a lünetta fogja fel az ütést. Azt legalább lehet védeni vagy cserélni.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Páromnak egy hónapja van egy GW8-asa, s én is úgy döntöttem, hogy lecserélem a szívemhez nőtt Amazfit GTR2-t egy W8 Classicra.Ennek okán lenne pár kérdésem:
- Rá lehet bírni a Geminit, hogy magyarul társalogjon?
- Edzés közben az hang alapú értesítések csak angolul tud megszólalni?
- A zafír üveg mennyire strapabíró? Lehet az órát munka közben használni (építőipar), úgy, hogy ne törne a kijelzője ezer darabra? -
Luser2000
addikt
Az É-áj szerint ...
"A sárga keret az okosórádon valószínűleg egy kisegítő lehetőség (accessibility feature), nem pedig az energiatakarékos mód jelzése. Ez a keret leggyakrabban akkor jelenik meg, ha a Univerzális kézmozdulatok (Universal Gestures) vagy a TalkBack mód (képernyőolvasó funkció látássérülteknek) van bekapcsolva a beállításokban. A funkció célja, hogy vizuálisan kiemelje azt az elemet (legyen az egy gyorsbeállítási ikon vagy maga az óraszámlap), amellyel épp interakcióba lépsz a kisegítő lehetőségek használatával.Ha a keret mindenhol megjelenik, vagy az egész óraszámlapot körülveszi, az megerősíti, hogy egy ilyen kisegítő funkció aktív.Az előző válaszomban említett energiatakarékos mód általában az akkumulátor ikon körüli részt színezi be, nem pedig a képernyőn lévő interaktív elemeket keretezi be."
-
Fall-N
veterán
Látatlanban ha nincs vastag csuklója és amúgy is alacsonyabb alkat, akkor első körben a kisebb W8 ajánlott. A 44 mm nagyobb azért, inkább férfiaknak való méret, szerintem. Persze az a hátránya, hogy az akku is kisebb. De a próba lenne az igazi, mert ez az új széria laposabb és szélesebb, bár tokfül nincs, így lehet a szíj jobban igazodik a csukló íves formájához.
Színben meg szerintem ha szereti a világos színeket, akkor a fehér fog bejönni neki.
-
ρσгτσ
addikt
Az a baj, hogy erre rajtad kívül senki nem tud válaszolni, mert nem tudjuk mekkora csuklója van. És még csak nem is azon múlik, hogy vékony vagy például átlagos alkat, mert előbbi esetében is lehet olyan a csontozat, ami miatt vastagabb a csukló.
Vagy beavatod és felpróbálja. Vagy bevállalod, hogy megrendeled online, aztán 14 napos elállással megválsz tőle, ha nem jó a méret.
Ami egyébként is javasolt, ha például nem tudod ez a dizájn bejön -e neki, vagy jobban tetszene mondjuk a Watch7.
Páromnak a grafitszürke tetszik, és a 44mm már nagy volt a kezére, vagyis nem érezte komfortosnak. De az üzemidő miatt inkább dobta a Samsung -ot, mert a 40mm kevesebbet bír.
-
zoltan6
addikt
Sziasztok!
Páromat szeretném meglepni karácsonyra egy watch 8-al. Hölgynek melyik lenne megfelelő a szériából? A 44 milliméteres fehér szíjas talán? Vagy az túl nagy lenne? Én most vettem egy ultrát,eddig nagyon tettszik. Illetve ha valaki az S25 ultrához vgy tv-hez akármihez ajándékba kapott órától baráti áron megszabadulna,akkor vevő lennék rá. -
waszabi07
senior tag
Huawei gt 6 pro-t néztem énis, brutál jól néz ki. Csak mégis butább mint egy galaxy watch. A másik amit nem tudok és fontos, úgy tudom a samsung óra tudja samsung telóval, ha kapok értesítést, csak az óra jelezzen ha a kezemen van a telefon ne, ha leveszem akkor meg csak a telefon.
Ios 26 amúgy tényleg gáz, a kinézet sem az igazi, de ennyi hiba egy elvileg stabil verzióban szerintem soha nem volt... ezért hagytam ott, a samsung sem fejlődik sokat évről évre de az apple... az ai-val is amit csinálnak...
-
Fall-N
veterán
Csatlakozom. Mióta Steve Jobs meghalt egyre ótvarabb az Apple design. Szimmetria, mint olyan eltűnt, félsziget, kapszula, csupa randa megoldás. Az Apple Watch sem szép sajnos ezzel a lekerekített téglalap formával. Az Ultra sem szebb. A másik idegesítő dolog, hogy mióta kijött a Liquid Glass téma, most az összes launcher fejlesztő és pár kínai gyártó majmolja. Tetszett, hogy végre a Material You miatt végre kezd egységes lenni az egész, most jött ez a f*sság.
-
axlfsi
veterán
... én mondtam, hogy szubjektív!

(mutass szebbe(ke)t..., már csak, hogy lássam, másnak milyen a szép).ui.: értelemszerűen, a kategóriájában.. mechanikus órákban vannak sokkal szebbek, stb, de az más kávéház... okosóra területről tehát.
ui2.: aztán lehet, hogy csak a tudása ragadatott el magával és "szépítette meg a külsejét is" számomra(?)
-
waszabi07
senior tag
Az aw ultra 2 nagyon tetszik, nehezen is engedem el, de az iphone a gyenge pont, katasztrófa amit művelnek az ios-el így lecseréltem egy s25 ultra-ra, szóval muszáj az óra csere is. Kipróbálom a w8-at és ha bejön lehet beszerzek majd egy ultra-t ebből. A telefon egyenlőre nagyon tetszik, végre van normális dual sim kezelés is. Remélem az óra is tetszeni fog, csak nem tudom meddig ülnek rajta

-
axlfsi
veterán
válasz
waszabi07
üzenetére
Én a korábbi Samu óráim után (volt pár) le vagyok döbbenve, hogy mennyire bíja;
1nap és 12 órája vettem le a töltőről, most áll 53%-on és még 1 nap 9 órát jósol... szóval 3 nap meg kell, hogy legyen durván (és nekem minden IS be van kapcsolva!).Hja, W8U 2025 47mm
UI.: mondjuk ez meglepő számomra, hogy AW-ról váltasz Samura. Nem akarok ellene beszélni (nekem is ez van), de gondolom, ha AW-od volt/van, akkor Apple ökoszisztémában vagy... szerintem (ami szubjektív persze, de) a Világ legjobb és legszebb okosórája az AW ultra...
-
waszabi07
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak ezzel óvatos töltéssel is pár év után ugyanúgy cserélni kell majd az akkumulátort.