- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Gamepad
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Davzone
senior tag
Hello mindenki!
Most fejeztem be a 3. évadomat,megnyertem a vb-t, konstruktőrit is red bullal,viszont nem tudok továbbmenni next seasonre.
Azt irja kell szerződés ,ami oké eddig mindig váltottam csapatot.
De most nem akarok,viszont redbullnál nincs szerződés.
Konkrétan a legjobb csapat aki adott az a wiliams,asszem 7. vagy 8.ak lettek :s
Nemértem... Ha megnyerem a vb címet akk mérnem kellek a csapatnak?
Most végig kell szendvednem a 4. évadomat a wiliamsel?
Ez így elég gáz -
Davzone
senior tag
Unforgettable 10
In single player take pole position and win in MonacoEzzel az acsivmentel van más is aki nek gondja van?
Nyomtam 20%os versenyt heavy raibe hogy meglegyen ez meg még 1 acsi de ezt nem adta meg.
Utána lenyomtam szárazon szintén 20% verseny redbull-al,semmi.
pole meglett és megis nyertem,semmi.szóval elvileg teljesitem ami kell hozzá
Utána nyomtam 1lap versenyt ottis pole és megnyertem semmi.Hogy kell ezt megszerezni?
a német meg az olasz elsőre meglett....és ottis 1 körös versenyt nyomtam long race weekendbe -
Davzone
senior tag
válasz
skylaner #2495 üzenetére
Tudom nem acélos de ennyi megy,holnap felveszem videóra....aztán kielemezhetitek
Hiba nélkül végig tudok menni minden féktávom jó ha elfékezem az már másodperc bukás,viszont akárhogy nyomom nem megy jobban.Ha lenyesek egy kanyart amit nem vesz észre a gép akk tudok csak javbitani.De igy sincs meg a pole idő.
Elképzetlhető hogy a többi kocsi lett fejlesztve és én nem kaptam meg mivel csak 2es pilota vok a csapatnál?Az előző verseny előtt monmdta a mérnök hogy a schumi kapott uj fejlesztéseket amiket éncsak később kapok meg de az utána lévő versenyt is simán megnyertem.Mostmeg ez van.
Amugy xboxon nyomom kontrollerrel,vinyóról gyári játékkal.Most nincs lelkierőm nekiállni, a house meg az igy jártam anyátokkal uj része jobban izgat
,de még lehet éjjel vagy holnap kipróbálok egy időmérőt careeren kivül a mercivel ugyanugy rosberg kocsijában,megnézem ott mit tudok.
-
Davzone
senior tag
válasz
Davzone #2489 üzenetére
Annyit még hozzátenék hogy ezt a quic setup legjobboldalibbal csináltam,próba kedvéért kipróbáltam extrém eső setuppal,itt 320 helyett csak 280körül megy a kocsi de igy tudtam menni 1:27.113-at,ami nincs 1 másodperc a száraz pályás setuphoz képest.
Lehet mégsem az ai ilyen jó hanem a kocsibeálitással van valami gáz?
Tulajdonképpen bármelyikre álitom kb hasonloan megy a verda,nincs semmi egetrengető különbség.
Az eddigi pályákon pedig rengeteget számitott amikor esős practice után bentmaradt az esősetup a száraz pályás időmérőre.
Nemértem én ezt valaki segitsen ki egy jó setuppal vagy egy tippel hogy tudnám legalább a scumit megverni,én egyenlőre feladtam
A lotusal előző évbe is simán lehetett verni csomoszor mindenkit amateur beálitáson,egy mercivel meg nemtudok 10.nél jobb lenni??? -
Davzone
senior tag
válasz
Barthezz2 #2486 üzenetére
Ilyen volt nálam is,meg amiket kiir verseny közbe az óra az full hülyeség.Pl első helyen vok megyek jön mögöttem valaki méri az ora kiirja hogy 1.3 mpre van,de a térképen rajta sincs olyan messze van.
Vagy volt olyan hogy megpördültem első helyen kopott gumival,erre bemondja a mérnök hogy hamilton 5mp-re van mögöttem vigyázzak,Jó megfordultam mentem tovább hamilton sehol a kör végén +8mpel értem be annyi idő volt a megpördülés szóval elég gáz amiket időmérésnek hívnak ebbe a gamebe.Hamilton persze kb a pálya felénél volt... -
Davzone
senior tag
válasz
skylaner #2485 üzenetére
AI megy 1:24.7et kb. az első 6 embernek ennyi az ideje.
Én meg stabilan 1:26:3xx kat néha ha épp összejön egy kör valami kis kanyarlevágással amiért nem ad büntit akk tudok 25,5ot menni.Ezis eddig egyszer sikerült de azalás soha nem tudtam menni.Tgenap hajnali 2ig nyomtam nem sikerült gondoltam fáradt vok alszok rá ma délután nekiültem és most tartok a 9. restart sessionnél.a legjobb eddig a 7. helyem de a schumit igyse vertem el pedig őt muszály az egyik acsi miatt,minden futamon verni kell a csapattársat egész évbenNem tudom hogy milyennek számiotanak a körök,amugy careerbe tolom uj auto szal fejlesztés csak pár de amateur szinten,ha felraktam intermedietre akk mégjobban elvertek és 22. lettem.
-
Davzone
senior tag
Hali mindenki!
Tudja valaki mitől lehet az hogy nem tudom cataluny-ban megverni az ai-t?
minden segitség bevan kapcsolva csak a brake assist nem,illetve amateur ellenfelekkel megyek.
Eddigi összes verseny pole + győzelem lett mer acsit gyüjtök azért nyomom igy,
mercedesnél vok driver2 schumi melett.
egyszerüen nem tudok még 15.nél se jobb lenni pedig nem vagyok béna eddig az összes simán ment de itt valami extrém jók az AI-k
Mit lehet ezzel tenni?
Vagyis lehet ekkora különbség az aiban csak ezen az 1 pályán????
Eddig mindig ilyen 4-5 mpket kaptak száraz pályán időmérőn is.
Itt is száraz pálya van option tire és mégse megy.
Normális ez így? -
Davzone
senior tag
válasz
"Infinity" #2130 üzenetére
Ez mondjuk nem igaz.
Nekem gmailos cimem van és simán elfoagdta....
Lehet hogy olyan gamertaget választott offlineban,ami onlineba már foglalat és most hogy bevan regelve livera és be akar csatlakozni közlik vele hogy foglalat a gamertag.
Jo lenne tudni mit ír ki pontosan. -
Davzone
senior tag
Majdnem így van
Long weekendnél 3 szabadedzés van és másfél órásak, shortba 1 db és 1 órás.
longba a kvalifikácio megegyezik az igazival q1-q2-q3 : 20-15-10 percesek,persze csak ha továbbjutszmig a shortba 1db van ami 20perces.
verseny mind2ben egyezik a távot inditás előtt lehet csak állitani. -
Davzone
senior tag
Milyen segitségek vannak bekapcsolva?
Mert az abs vagy fék segitség miatt jelentősen lasabb lesznek a köreig.
traction kontrol mediumon motort fast állásba ha lehet,és option tirevel menj ugy meglehet csinálni.
vannak bizonyos pályák amin nagyon jó az AI,van ahol énse tudom megverni őket még amateur beálitással se,másik pályán meg kört adok már és ugy nyerek ugyan azal a kocsival.
Én sem tudom mitől van ez,lehet a rossz autobeállitástól,de ahoz meg csak annyit szoktam álitani hogy száraz vizes vagy köztes. -
Davzone
senior tag
Itt az első pont passzol a pcsekhez is:
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=37Annyi hogy az országnál legyen UK,és utána ha be akarsz lépni majd a gamern belül menni fog simán.
-
Davzone
senior tag
válasz
werszomjas #1715 üzenetére
"Torro Rosso-val a virgint nem tudtam beérni."
Ez mondjuk elég gáz...azért van egy kis különbség a 2 autó között simán ottkellene hagyni.
Vannak érdekes dolgok a gameben.Én az előbb monzában teszteltem kocsikat, és a careres lotussal jobb köröket tudtam menni mint alonsoval ferrarival
Ugyan az a setup és kikapcsoltam a gumikopást meg minden ilyet és egyszerüen nem tudtam a ferrarival gyorsabb kört autózni.Mondjuk lehet én vok a béna,de a ferrari sebességre gyorsabb viszont féktáv is megnő és kanyarban sokszor lecsuszok az ívről.
Igaz a ferrarival csak GPbe nyomtam a lotus meg career és ott volt mrá fejlesztés benne,lehet a ferrariban még nem.Jameg azt tapasztaltam ami eléggé elszomorít
hogy ha lekörözöl versenyzőt,akkor b@szik rád,simán nekemjött a kanyar után,nem állt félre és még csak nemis lasitott.50%os versenyt nyomtam és valahol a 20. körben értem utol őket és senki nem engedett el.
Bezzeg ha engem érnek utol careerban egyből kékzászló meg mondja a mérnököm is.
A boxból való kiengedésről neis beszéljünk..... -
Davzone
senior tag
válasz
Nagymelák #1682 üzenetére
Ha automatára van álitva a boxkiállásod akkor nem tudod,mivel bemondja a mérnök mit raknak fel amikor szol hogy menj ki boxba,
ha manualon van a box beálitás mindegyik akkor lehet ilyet.viszont akkor neked kell eldönteni mikor mész ki és kiválasztani mit rakjanak fel!
Itt vigyűzni kell mert ha optionel mész akkor alapba is azon van és ha nem választod ki olyat raknak fel,igy viszont nem használod fel mind2 garniturát.
Xbox kontrolleren a + alaku padon(D-PAD) kell lefelét nyomni majd a megfelelőt kiválasztani.
billen nem tudom hogy kell de tuti ott is van rá gomb. -
Davzone
senior tag
válasz
Dantenero72 #1618 üzenetére
Ottvan felül az első sorban
Everest a neve,abban lehet ilyet csinálni. -
Davzone
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1596 üzenetére
damn nekem kontorllerrel nem megy 10ed ennyire se
Kár hogy xboxhoz nem tudok venni kormányt.MS már nem gyártja,és az amugy sem lett egy hűde király kormány.A logitech kormányok meg nem mennek vele.úg27ről van néhány helyen olyan infó hogy megy de 80k nagyon sok érte
-
Davzone
senior tag
pcguru1: A szezon megegyezik a valós szezonnal,kivéve talán a koreai pályát.
http://www.formula1.com/races/calendar.html
18 verseny,és abu dhabi az utolsó a szezonbanBarthezz2:
Igazolások az ügynöknél látszanak,a saját csapatpdnál azt jelzi a kördiagramm hogy átvesznek e 1es számu pilotává vagy sem, a többinél idővel pedig hogy fognak e szerződést ajánlani neked.
Nekem valenciánál már 5 csapatnál van meg több mint a fele a körnek.
Ajánlatot elvileg nem csak a szezpon végén kaphatsz hanem közbe is de az csak a kövi szezontol lesz érvényes. -
Davzone
senior tag
xboxosok én pcsek nem nyomhatják együtt multiba igaz?
valaki felvett az előbb és nem tudok becsatlakozni mellé meg egy kis pc monitor ikon van mellete.gondolom pc-n nyomja. -
Davzone
senior tag
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
számít az erősség,ha ugy van beálitva.
a kocsikat random kapod de van olyan hogy minden kocsi equal tehát nincs különbség csak a külsőben.
Ha keresel game modot kitudod választani hogy ez a fajta legyen e vagy a reális,viszont akkor ha virgint kapsz nem leszel elsőAki xboxon tolja azoktól kérdezem hogy nálatok is akad a game?
Bizonyos pályákon vannak pontok ahol extrém módon leesik az fps.
pl catalunya célegyenes ráfordito,monaco utolsó előtti kanyar,europanagydij célegyenes ráfordító.
Illetve van hogy megkaad a game 3-4 másodpercre majd megy tovább mintha misem történt volna.Ez a legidegesítőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest