Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Szerintem meg szimplán szar a játék ebből a szempontból. Malay hétvégén, az időmérő alatt 2 szett lágy gumim ment galyra, fél(!!!) kör alatt. Kivezetőkörön..
Most toltam a futamot, boxbejáratnál eldurrant a kemény jobb hátsó(23 kör után), úgy, hogy nem szólt előtte egy mukkot sem a mérnök, hogy baj van.. Pedig tolongott mögöttem a tömeg, mert feltartottam őket, hogy vigyázzak a gumikra.. Ez így baromira idegesítő

Emiatt fogom visszakapcsolni a kipörgésgátlót, mert azzal talán lehet annyit nyerni. Vagy egy futamot sem fejezek be emiatt 20.-nál jobb helyen..
Ez is alt+f4, és megyek újból.. -
sagesz93
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
én ritkán kapok defektet, csak gondoltam leírom én hogy kapok defektet, ilyen véletlen defektem még sose volt, erőltetett is csak gyakorláson, gondoltam kínzom kicsit a kocsit.
Amúgy én kímélem a gumit és a kocsit
(mondjuk néha a kanyarok után van 1-2 gumicsík, hát igyekszek
)ájsz: hardverapózz össze valami kormányt, aztán lehet tolni

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(mondjuk néha a kanyarok után van 1-2 gumicsík, hát igyekszek
)