Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rolly Dy07 #1282 üzenetére
Szerintem meg szimplán szar a játék ebből a szempontból. Malay hétvégén, az időmérő alatt 2 szett lágy gumim ment galyra, fél(!!!) kör alatt. Kivezetőkörön..
Most toltam a futamot, boxbejáratnál eldurrant a kemény jobb hátsó(23 kör után), úgy, hogy nem szólt előtte egy mukkot sem a mérnök, hogy baj van.. Pedig tolongott mögöttem a tömeg, mert feltartottam őket, hogy vigyázzak a gumikra.. Ez így baromira idegesítő
Emiatt fogom visszakapcsolni a kipörgésgátlót, mert azzal talán lehet annyit nyerni. Vagy egy futamot sem fejezek be emiatt 20.-nál jobb helyen..
Ez is alt+f4, és megyek újból.. -
sagesz93
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1282 üzenetére
én ritkán kapok defektet, csak gondoltam leírom én hogy kapok defektet, ilyen véletlen defektem még sose volt, erőltetett is csak gyakorláson, gondoltam kínzom kicsit a kocsit.
Amúgy én kímélem a gumit és a kocsit
(mondjuk néha a kanyarok után van 1-2 gumicsík, hát igyekszek
)
ájsz: hardverapózz össze valami kormányt, aztán lehet tolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest