- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Karajev7 #1631 üzenetére
Hát ez nagyon LOL!
Én még eddig nem láttam ilyet, habár titeket elnézve én mondhatni alig nyultam a játékhoz mióta feltelepült.(#1636) Rolly Dy07:
Alapértelmezettként a F12-essel lehet visszalőni magad adott időbe.
De van rá külön gomb is valami instant replay, na ezt már nem vágom mi alapból, ezt elállítottam rögtön.
Az F12-őt és a többi replay gombot el nem tudod állítani. Max a kormányhoz lehet alapból hozzárendelve valamihez.
G27-nél meg ez van is. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Karajev7 #1204 üzenetére
Valószínűsítem hogy a segítségek miatt van. Billel nyomod és te akkor is nyomnád a gázt amikor nem lehetne, mert kiforognál. A gép dolgozik helyetted. Te csak a gomb lenyomásával jelzel neki, hogy amikor lehet meg amennyire lehet gyorsítson. Menj kormánnyal és kapcsolj ki minden segítséget! Akkor rájössz mi a késés oka!
Én mindent kikapcsolva megyek és expert fokozaton. Nagyon ász mikor a boxból kijövet a 2. kanyarban nem voltam elég óvatos a hideg gumikon és keresztbe csaptam. Na ez az amit billel nem lehet érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest