Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Karajev7
üzenetére
Hát ez nagyon LOL!
Én még eddig nem láttam ilyet, habár titeket elnézve én mondhatni alig nyultam a játékhoz mióta feltelepült.(#1636) Rolly Dy07:
Alapértelmezettként a F12-essel lehet visszalőni magad adott időbe.
De van rá külön gomb is valami instant replay, na ezt már nem vágom mi alapból, ezt elállítottam rögtön.
Az F12-őt és a többi replay gombot el nem tudod állítani. Max a kormányhoz lehet alapból hozzárendelve valamihez.
G27-nél meg ez van is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Valószínűsítem hogy a segítségek miatt van. Billel nyomod és te akkor is nyomnád a gázt amikor nem lehetne, mert kiforognál. A gép dolgozik helyetted. Te csak a gomb lenyomásával jelzel neki, hogy amikor lehet meg amennyire lehet gyorsítson. Menj kormánnyal és kapcsolj ki minden segítséget! Akkor rájössz mi a késés oka!

Én mindent kikapcsolva megyek és expert fokozaton. Nagyon ász mikor a boxból kijövet a 2. kanyarban nem voltam elég óvatos a hideg gumikon és keresztbe csaptam. Na ez az amit billel nem lehet érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

,de aszem nekem enyi eleg volt. 13:00tol itt doglok a pc elott. nem er ez enyit. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)