Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Karajev7
üzenetére
Hát ez nagyon LOL!
Én még eddig nem láttam ilyet, habár titeket elnézve én mondhatni alig nyultam a játékhoz mióta feltelepült.(#1636) Rolly Dy07:
Alapértelmezettként a F12-essel lehet visszalőni magad adott időbe.
De van rá külön gomb is valami instant replay, na ezt már nem vágom mi alapból, ezt elállítottam rögtön.
Az F12-őt és a többi replay gombot el nem tudod állítani. Max a kormányhoz lehet alapból hozzárendelve valamihez.
G27-nél meg ez van is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Valószínűsítem hogy a segítségek miatt van. Billel nyomod és te akkor is nyomnád a gázt amikor nem lehetne, mert kiforognál. A gép dolgozik helyetted. Te csak a gomb lenyomásával jelzel neki, hogy amikor lehet meg amennyire lehet gyorsítson. Menj kormánnyal és kapcsolj ki minden segítséget! Akkor rájössz mi a késés oka!

Én mindent kikapcsolva megyek és expert fokozaton. Nagyon ász mikor a boxból kijövet a 2. kanyarban nem voltam elég óvatos a hideg gumikon és keresztbe csaptam. Na ez az amit billel nem lehet érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

,de aszem nekem enyi eleg volt. 13:00tol itt doglok a pc elott. nem er ez enyit. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)