Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #2966 üzenetére
Semmi
-
Enton
addikt
válasz
SpongyaBob #2800 üzenetére
Elméletileg ezen beállítások melett csak a force feebback ami különbözővé teszi a két kormányt vezetésileg.
Hát hogy ez gyakorlatban, hogy mutatkozik meg, azt nem tudom.
Délután lesz időm akkor én is kipróbálom, mivel másabb, mint a mostani meállításokkal. -
AMD_ok
őstag
válasz
SpongyaBob #2782 üzenetére
Hát annyira nem szar, de a vége nagyon furmányos.Az meg sztem pont a Red Bulloknak fog kedvezni
(ez a kör kb a 20.-ra sikerült, de még van benne, ugy érzem)
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2782 üzenetére
Szerintem nagyon jó pálya lett. Nincsen benne tempós,gyors kanyar, szóval nem fog kedvezni a Red Bull-oknak
Az első szektorban lévő végtelen hosszú egyenes és utána a 90° jobbos nagyon jó előzési pontot ígér. -
Zoo123
senior tag
válasz
SpongyaBob #2737 üzenetére
Kötözködés rulz!
Barthezz2-nek olyan procija van amiben csak L1, L2 cache van, ezért nem írtam L3-at, de nyilván az összes cache mérete az ami számít.
Csak azért gondolom mert nálam nem akad és nekem 4MB L2 cache van...
Konkrétan Monaco-n átlag 47-48 fps-em van, min: 44, max: 52, igaz nem verseny, csak TT, de nem akad. -
válasz
SpongyaBob #2706 üzenetére
Most veszek én is olyat majd
Remélem jó lesz
(#2707) puttputt: ilyen nálam is szokott lenni..
-
válasz
SpongyaBob #2700 üzenetére
Köszi
Egy gagyibb speedlink
(#2702) Rolly Dy07: Nem tudom, még ott nem néztem meg most.(perpill meg tdu-t nyomok..)
-
válasz
SpongyaBob #2673 üzenetére
Ugyan ez van nálam is..
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2670 üzenetére
Fraps-nál be lehet állítani, hogy mennyi fps-el vegyen fel. Alapba 29 vagy 30ra van állítva és így nem csoda, hogy megfelezni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #2668 üzenetére
Nem lehet
, hacsak fel nem veszed fraps-al!
-
válasz
SpongyaBob #2654 üzenetére
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2654 üzenetére
Tényleg az eszembe se jutott, hogy a youtubes videón, lehet h segítségekkel ment
Akkor aki Valenciába szeretné döntögetni az időket, TC/ABS nélkül tegye
-
D-evil
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2640 üzenetére
értem.azért igy se rossz
-
D-evil
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2630 üzenetére
Momo-val.nem akarom elérni,hanem inkább megdönteni
-
D-evil
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2627 üzenetére
ott vagyok skyliner seggében
-
D-evil
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2624 üzenetére
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2607 üzenetére
Akkor már ezt az időt nézd :1:39:869
Ice!?:
Tapasztalat? A legutolsó F1 játék amivel játszottam az a EA-s F1 2000 volt azt hiszem.
Aztán egészen augusztusig kb 3 évig nem is játszottam semmi játékkal, csak olvastam, hogy jön a Mafia2 + ez, aztán mondom ezeket csak ki kéne próbálni.
A megjelenés előtt meg még kipróbáltam a Ferrari Virtual Academy-t, de azt nem bill-re tervezték -
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2582 üzenetére
Az a baj, hogy maradt benne még 5 tized
Mert a 2. szektorban még 1mp előnyöm volt az előző időmhőz képest, de a 3. szektor elején a szűk jobbost elrontottam.
Amúgy nem tudom, már régóta billel játszom az autós játékokat.
Próbáld még meg a Török pályán megdönteni az időmet, az szerintem egész jó lett/de azt ne TT-be, asszem gyakorláson vagy időmérőn mentem/
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2565 üzenetére
Na mentem én is egyet: 1:40:710
-
AMD_ok
őstag
válasz
SpongyaBob #2560 üzenetére
mennyi az "annyi"?
Én 1.41.228-at mentem edzésen, csak képet nem csináltam róla...
segítségek off, gumiszimuláció kikapcsolva.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2560 üzenetére
Jó kocsival lehet annyit menni P1-ben és időmérőn is, szóval nem hiszem , hogy kekeckednének emiatt
-
válasz
SpongyaBob #2555 üzenetére
Hát akkor ez van..
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2445 üzenetére
azt elfelejtettem a force f...nekem ki van kapcsolva.igy pontosabban tudom irányitani
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2442 üzenetére
persze hogy megkérdezheted.
én semmit nem állitottam teljesen alapbeállitás semmihez sem nyultam.nekem bejött megszoktam már
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2438 üzenetére
hy.nekem is ilyen kormányom van szuperül lehet irányitani vele.töltsd le a logitech oldalárol a driving force gt-hez ajánlott profilert.telepitsd fel.csinálj egy uj profilt benn.ha ez megvan ebből inditsd a játékot mindig.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
SpongyaBob #1916 üzenetére
Milyen gamepaddal mész? Kár, hogy nem lehet variálni a beállításokat a játékon belül.
Lenne mit variálni, bár az erősebb autók nagyon szépen vezethetők.
Steady74: Én azt vettem észre, hogy ha átállítom a setupot manuálisan, akkor a quicksetup-ban beállított rész átállítódik valamilyen más fokozatba, nincs olyan, hogy custom...ezt elég érdekesnek találtam. Érdemes variálni.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
SpongyaBob #1883 üzenetére
Ezt inkabb a codemasterstől kérdezzétek orumjuk tele van Fermis meg 5850+ VGA problémakkal miközben egy 9800gt-n dx9 maxon elfut 60fps-el -.-"
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1275 üzenetére
Akkor csak a 2 magvas proci miatt lehet. Itt viszább is írták, hogy elég proci gyilkos a gém!
Nekem Phanom II X3 720 BE van. Ez jól muzsikál.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1269 üzenetére
Az a konfigod, ami az adataidnál van? Ha igen, akkor 2 dolog jut eszembe. 2 magvas procid van és nem DX11-es videókarid.
-
proof88
addikt
válasz
SpongyaBob #1269 üzenetére
adatlapodon nem látok videokártyát, de még ha uolyan videokártyátok is lenne, eltérő driver verzió miatt is lehet más tapasztalat, stb
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1182 üzenetére
Én rögtön észre vettem hogy paddocban is más a kidolgozás. A riportereket elválasztó kordon lepedői is szebbek. A pályán még nem láttam változást. De ami miatt hagyom így az a töltési idő. Idegesítően sokat tölt dx9-ben.
-
válasz
SpongyaBob #1182 üzenetére
Pedig neked azért kéne
Maradjunk annyiban, meg kell várni azt a patch-et hozzá..
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #1084 üzenetére
Alap gomb kiosztás szerint az 1,2,3,4 -s gombokkal.
És az O-val tudod jelezni, hogy a boxba mennél.Nem rég volt rá nekem is szükség mert a maláj futam esősnek indult de futam közben elállt és felszáradt a pálya.
-
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #848 üzenetére
Fraps.
-
válasz
SpongyaBob #784 üzenetére
Látom ugyan olyan monitorunk van
Mondjuk a te géped azért erősebb mint az enyém. 8x-os élsimítással nyomod? Mert akkor úgy oké, mert azt nekem le kellett venni 2x-esre.. -
válasz
SpongyaBob #734 üzenetére
Neked a Phenom II-vel procilimit van, akkor én mit szóljak az Athlon II-vel?
(OFF: nem tudod 4 magosítani?)
-
zodo
nagyúr
válasz
SpongyaBob #699 üzenetére
Ismét köszi.
Jól értem, mindenképp kell a live csak azon belül kell egy offline profilt létrehozni, hogy tudjak menteni? -
Drizzt
nagyúr
válasz
SpongyaBob #693 üzenetére
Time trialnél szerintem azért szigorúak a szabályok, mert netre is fel lehet tölteni, ott meg nem árt, ha egyenlők a feltételek. Verseny közben szerencsére csak warningokat kap nagyrészt az ember, ha nem követ el nagy kihágást.
Jahh, mediumon kell figyelni a pit stop limiterre, vagy magától bekapcsol? Ügyeltem rá, de meg nem tudnám mondani, hogy magától korlátozott-e, vagy csak a gombnyomásom után.
-
Enton
addikt
válasz
SpongyaBob #693 üzenetére
A sima versenynél a qualification is ilyen, ugy gondolja levágtad a kanyart akkor kör érvénytelen.
Lehet enyhíteni ezeken ha nem a megadott nehézségi szintek közül választol, hanem nyomsz egy entert a nehhézségi szintre, akkor bejön egy ujabb menü ahol részletesen ott van minden, ezen belül a szabályzatszimulálást kel visszafogottá tenni és mehet a kanyarlevágás. -
szab.tam
nagyúr
válasz
SpongyaBob #649 üzenetére
szerintem ugyanúgy.
új win live offline profil, azzal lépsz be, és a játékban újból jön a néni a hülye kérdéseivel.
nem biztos, de így logikus. (vagy nem...) -
zodo
nagyúr
válasz
SpongyaBob #619 üzenetére
Köszi.
Ezt későbbre halasztom, mert ennek utána kell olvassak. -
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #536 üzenetére
a játékvezérlők között szerepel ott megvannak a beállítások ?
eszközkezelő között szerepel ?ha nincs, akkor esetleg a drivert rakd fel, esetleg a honlapon keresd meg honlap
ha a winben már betudod kalibrálni elméletileg a játékban is működnie kell.
-
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #533 üzenetére
gamepaddal szerintem többre mész mint joy-al.
milyen tipus a joy ?
nekem xbox 360 gamepaddal tökéletesen megy.
igaz kicsit nehézkesen mert elég más a vezethetősége ennek a gamenak mint a gridnek pl. -
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #532 üzenetére
Srácok bocsi a dupláért, de joystick-kal szeretném nyomni PC-n, viszont sehol sem tudom beállítani. Az megvan a beállításoknál, hogy custom, meg ugye billentyűzet, de nem tudom. köszi
-
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #514 üzenetére
biztos jó játékot néztél ?vagy én néztem csak rossz minőségűt.
szerintem hiába épül a grid motorjára a grid valahogy szebb mind árnyékolásban, nem olyan csak van.
Azok a pálcika emberek a leláton valami eszméletlen gagyi.Remélem a megjelenő játék nem lesz ilyen elnagyolt.
A játék megjelenését egyébként nagyon várom, remélem nem lesz pofára esés belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged