Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvnt
őstag
Amikor a versenymérnök azt mondja a rádióban, hogy próbáljam a csapattárs beállításait, akkor tényleg van rá lehetőségem? Ha igen, hol?
-
lvnt
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a linket! Igen, megnyugtatott ez a képsorozat. Amúgy sem jön be ez a Codemasters féle sárgás PC-s grafika. Viszont meglepő, hogy a PS3 mennyire gyengén teljesít a másik két platformhoz képest.
-
lvnt
őstag
válasz
BalaNce87 #489 üzenetére
Nem értem a problémát. Aki akarja és megteheti, az megveszi minden éven az újat, aki pedig nem, mint te, az használja a régit. Azért biztos, hogy lesz ellefeled még a következő évben is.
Én például örülök neki, hogy minden évben jelenik meg új, és valószínűleg meg is fogom venni mindig, maximum nem a megjelenés napján, mint ezt. -
lvnt
őstag
Ja, értem. Nem annak szántam, csak azt akartam kifejezni, hogy örülök neki, hogy máris elkezdtek foglalkozni a következővel. Attól függetlenül remélem, hogy nagyon jó lesz a játék. Bízom benne, régóta várok már rá. Nem véletlenül rendeltem elő.
Részemről sincs probléma.Boxra rendeltem elő. Gondolkodtam rajta, hogy melyikre vegyem meg, de végül emellett döntöttem. Szeretnék vele multizni is, abban meg valahogy jobban szeretem az Xbox Live-ot.
-
lvnt
őstag
Én tudom, hogy mire válaszoltál, csak azt nem, hogy miért. Szerintem mindnyájunknak jobb, hogy minél előbb kezdik a következő játékot. Annál jobb lesz.
Nem értem, hogy mi kivetnivalót láttál a hozzászólásomban. De mindegy, nem szeretném tele offolni a topikot, nem olyan fontos.Szerk.: Te magad írtad, hogy nincs, és nem is lesz olyan, hogy tökéletes játék. Ezért is nem értem, hogy akkor miért ne lehetne még javítani rajta.
Példának okáért ott van az SC hiánya. Apróság, de attól még remélem, hogy jövőre már benne lesz. -
lvnt
őstag
válasz
werszomjas #342 üzenetére
Én azt olvastam valahol, hogy először csak kis csapatot választhatsz, a Hispania, Virgin, Lotus hármasból, és utána mehetsz csak nagyobb istállókhoz. Ez ésszerű lenne, nekem tetszene, és megoldaná a problémádat is.
Ha nincs is így, akkor én mindenképp egy kisebb csapatot választanék először.Mod: Megelőztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Építő/felújító topik
- Battlefield 2042
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest