- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1286 üzenetére
Nem szar szerintem. De én is kaptam szimplán defektet időmérőn, de még biztos fogok is. Ezzel színesebbé teszik nekünk a játékot, persze jó lenne mindig nyerni, de elöl menni 60 kört úgy, hogy nem történik semmi, elég unalmas lehet.
A gumik élettartama arányosan nő a választott versenytávval alapból, de persze hamar le is lehet harcolni őket.
Pillanatra visszatérve: Ez a játék pont annyira szimuláció, mint amilyennek lenni kéne minden szimulációnak. Nagyon figyelni kellett folyamatosan így minden segítség nélkül. De legalább nincs olyan érzése az embernek, hogy állandóan taknyon autózik és minden kanyarban retteg, hogy jajj meg ne csússzon az autó. Olyan ez mint a GTR2 csak ezek az autók jobban tapadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest