Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
jenei92 #14303 üzenetére
Lehet igazad van azért kíváncsi lettem volna mit alkot ezen a kártyán annak ellenére, hogy régi.
Ami viszont hűtésnél fontos szempont lenne az a hangtalan vagy majdnem hangtalan működés. Szóval erre a 2600pro-ra kinéztem 2 versenyzőt amit 4 rugóért be is tudnék szerezni. Mind2 passzív de megtoldanám ha elkerülhetetlen a dolog 1-2 12-es extra halk ventivel.
Thermaltake CL-G0115D:
Kép
ARCTIC COOLING ACCELERO S2:
KépEzekkel kinek van tapasztalata? A legjobb az lenne ha valaki már próbálta volna ezeket 2600-as karikon.
Vélemény?
-
Bikkrom
senior tag
Üdv!
Olvastam, hogy sokaknak gondja van/volt a sapphire 2600pro/xt hűtőkkel és hőmérséklettel. Sajna nekem is... Az egy dolog, hogy zúg mint a vesztés még 20-30%-on járatva is de terhelésnél 60-70 fok körül jár a gpu. Ami nekem enyhén tűnik soknak. 3-4ezer lenne egy hűtési megmozdulásra. Ajánlatok? Tippek? Tapasztalatok?
Jó áron 2 ezresért lenne egy zalman zm80d-hp+1-2 halk 12-es venti. Gyártó lapján 6600 nvidia szériák óta nem jegyzik a kompatibilitást. Kérdés, hogy felmenne-e a sapphire 2600pro-mra?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Bikkrom
senior tag
Nekem ha 100-ra állítom a pcie frekit defaultra rakja a biost. Mi lehet a baj? Valaki ért már el sapphire 2600pro gddr3-assal 795/795-nél többet?
-
Bikkrom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2641 üzenetére
És a progi? Valami jó tuning progi kellene, szeretnék +feszt adni neki és ventit szabályozni stb. Jah és miket állítsak a biosban pls pcie frekvencia, biosban +fesz vga-nak meg chipsetnek, vagy azokhoz ne babráljak? Mert elég gáz, hogy a gpu 700-ról 800-ra rakva behal. jah és várom a privátokat akik megszánnának ezelőtti kérdésemmel kapcsolatban egy linkkel vagy kóddal.
-
Bikkrom
senior tag
Ha nem sértek meg senkit valaki tud adni serialt vagy cracket 3dmark 2005-höz? Jah és melyik tuning progit használjam? Valami olyan kellene amivel lehet adni +feszt a gpu/memnek.
-
Bikkrom
senior tag
XT tuningokat már láttam itt szép számmal, valakinek van ddr3-as proja? Érdekelnének a tuning eredményei!
-
Bikkrom
senior tag
Valaki tud linkelni ddr3-as 2600pro és 2600xt összehasonlító tesztet? mert csak ddr2-es pro hasonlítókat lelek...
-
Bikkrom
senior tag
válasz
barnam_ #2281 üzenetére
Soha többet nem jövök ebbe a topicba(csak poén). Komolyan bazz, most, hogy xt-re esett a választás a pro gyenge ramjai miatt, erre jössz egy teszttel és bizonyítod, hogy a ram tuning nem sokat ér viszont a gpu igen XD. Kész agyrém, hogy mit le kínlódok 2 e forint különbségen de ez a szegíííny ember vele járója...
-
Bikkrom
senior tag
Jajjjj Istenem!
Már megint elbizonytalanítottak, hogy a pro-k vége nem éri el az xt végét.
Sapphire 2600pro 256MB PCiE DDR3 Mag:700MHz Mem:1400MHz/128bit
VS
Sapphire 2600xt 256MB PCiE DDR3 Mag:800MHz Mem:1400MHz/128bitTUNING érdekel. Mennyi lehet a kettő vége közti különbség? Gondolom memók ugyanazok, tehát lényegében a mag a kérdéses. Csak azért mert ha tuningban csak 1-2% a különbség akkor inkább spórolok 3 e-t.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2226 üzenetére
Ramoknak utánnanézek, hogy milyenek vannak rajta. De ott melyik a jobb? Milyen beállítoskat merjek ráengedni pl. crysysben a tuningolt configomra 2600 proval?
-
Bikkrom
senior tag
Tuning szempont nálam a legfontosabb. 22e +-2e Sapphire 2600Pro GDDR3 eddig. Mennyi ezeknek a vége? Melyik gyártótól vegyem? Milyen beállításokon merjem majd futtatni az új játékokat?(felbontás, AA stb.)
-
Bikkrom
senior tag
Szevasztok!
1. Sapphire HD2600PRO 256MB DDR2 TV/2xDVI L 17,6e
2. Sapphire HD2600PRO 512MB DDR2 TV/2xDVI L 19,5e
3. Sapphire HD2600PRO 256MB GDDR3 OC 20,3e
4. Sapphire HD2600XT 256MB GDDR3 (L) 22,2e
Az érdekelne, hogyha az elsőt vesszük 100%-os teljesítménynek akkor a többi hozzá képest mennyi? Azért érdekel, mert a legjobb ár/teljesítmény párost keresem. Jah és tuning is szempont, tehát ha az első tuningban veri a 3.-at akkor simán az első
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest