Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LK
addikt
Sziasztok! Nagyon jó a topic sokat lehet belőle tanulni. Más...Bootoláskor felpörög pár másodpercig a venti. Ez normális? Rivatuner szerint megy a venti,de azért mégis elgondolkodtat
-
LK
addikt
Milyen demóban? Én holnap már játszok is a fullll játékkallll,de nem azért mert a fejlesztőgárda egyik tagjának a rokona vagyok
Csak még 6 órát sorban kell állnom a Torrrent Kft. boltjában, ott van a nagykörúton.De tudom nem vagyok ezzel egyedül.
-
LK
addikt
Sziasztok! Jövő héten veszek Sapphire 2600xt-t. Külföldi tesztoldalakat is megnézve 8600gt körüli teljesítményt nyújt.Viszont,ha nem kapcsolja be valaki az élsimítást,akkor megtáltosodik. A javuló driverekkel tovább nő a különbség.Szóval mindezzel együtt olcsóbb 3ezerrel mint a 8600gt.Szerintem megéri 21900-ért! Típushibáról, rossz széráról tud valaki?
-
LK
addikt
Sziasztok! Egy Sapphire Radeon 2600 Pro DDR2-vel Mennyivel lehet lassabb egy DDR 3-asnál, illetve melyik Nvidiás és Radeonos kártyának felel meg? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest