Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Májsztró #13290 üzenetére
Sokan könyörögtek már hogy adjam el a 2600Xt-met 10K-ért. Mondom nem, mert én 10.000 Ft-ért nem adok 2600XT-ét. Nekem 24K-ért adták. így nekem ez a kari minimum 20K-ót ér. mivel meg nem poshadt meg rajta egy ellenállás sem, sem egy tranyó, vagy kondi. Szóval a lényeg, hogy ez a kari "számomra ugyanaz a kari mint amikor megvettem".
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az én karim nem eladó.
Aki venni akar, az menjen be a boltba és vegye meg.
Egyébként én kb. 2-3 hónappal ezelőtt vettem itt a PH!-n egy Nvidia MX440 64bit-es karit 2500HUF-ért, plussz a posta így az 3K-ba került. Ja, és megérte nem is kicsit. Egy 9600XT is 4-5K környékén van. Szóval nehezen hihető hogy egy 2600XT 3.8K-ót ér. Én a helyedben annyiért összetörtem volna apró darabokra.....
amúgy milyen karira hajtassz???
-
-
c41r0^
őstag
válasz
Májsztró #13283 üzenetére
normális kiskerben kb. br. 12 K-ért kapni egy Sapphire HD2600XT-t, az én kártyám ráadásul premium hűtésű (jó és hangtalan), ezért 9-10Kért el kell mennie itt a piacon is
nem PH!s okosban megoldott dolgokban kell gondolkodni...3Kért legalapabb PCI-E kártya sincsen, pl. egy GDDR2-es 73GT nagyker listában, amit most látok 4.2K nettó...
csak sajnálni tudom, hogy áron alul adtál túl rajta, messziről jött ember meg azt mond, amit akar, nem volt érdeke beszámolni a kártyádat biztos...
-
gooool
őstag
válasz
Májsztró #13278 üzenetére
Hát köszi,hogy drukkolsz nekem
,remélem sikerrel járok.Karácsonykor meg teszek fel képeket is,mert lesz AC Freezer 7 Pro procihűtőm,egy CM Elite 331-es ház két 12-es ventivel meg persze a kari ha az enyém lesz.És remélhetőleg még a CPU-tuninglistára is felkerülök.Jó lesz az év vége,érzem.
-
gooool
őstag
válasz
Májsztró #13272 üzenetére
Hát beszéltem vele telón és azt mondta ragaszkodik az előreutaláshoz,de mivel mondtam neki,hogy csak csütörtökön lesz lóvém azt mondta,hogy van pár komoly érdeklődője még,de ha hétfőn fent lesz még a hirdetése akkor már az enyém.Ha meg lemondja a többi vásárlóját miattam,akkor tuti,hogy 3600 helyett 4000-et utalok neki.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
Májsztró #13186 üzenetére
ha megy az angol, itt egy angol nyelvű leírás, ebbe minden benne van.
ha nem megy:
ha 2d-ben csökkenteni akarod az órajelet, a clock info 01-t kell átírnod.
a ventit 2 féle módon lehet beállítani, az egyszerűbb a "look up table", ez annyi, hogy megadod hogy adott hőmérsékleten hány %-on pörögjön a venti. ugyanezt lehet rivatuner-ben is állítani. a többi, ventihez kapcsolódó beállítást én se tudom, de itt a leírása angolul.elmagyarázom a másikat is, a "transfer function"-t.
Tmin (°C): a minimum hőm., ahol bekapcsol a venti
Tmax(°C): az a hőm., ahol 100%-ra kapcsol
Tslope(%): // ezt nem tudod állítani, úgyhogy lényegtelen
Duty cycle min(%): a kezdő fordulatszám, %-ban megadvaegy jó leírás katt777 tollából: [link]
bocsi egy kicsit kuszára sikeredett, remélem éthető.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Májsztró #13072 üzenetére
Erősebb vidkarit visszafogna az IGP, ezért nem lehet komoly dolgot belerakni. Tuningál azért arra készülj fel, hogy amennyire értem, szerintem az IGP memória órajele is emelkedik az "fsb" -vel együtt.
Így proci tuning után majdnem felét tudja, mint a 2600-am. rthdribl: 120fps VS 55fps
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Májsztró #11016 üzenetére
Ez azért van ott többekközt, hogy a sok idiótát leszoktassa az enter ütögetéséről.
Egyébként 64 bitest használtam, gyorsabb a fris XP-nél, pedig akkor még SP1 nem volt még, mikor foglalkoztam vele. Csak a számomra megfelelő refresh beállítást nem lehet elvégezni ccc-ből.
------------------------------------------------------------LcdTV-s barátaim: 8.6-os catalystban már nem az 50Hz-re állítás hozza meg az eredményt, hanem az overscan-t kell visszaállítani 0-ra, és megkapjátok a teljes képet!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Májsztró #11013 üzenetére
Épp ezen törtem a fejem én is. Igaz hogy ellentmond minden tudományos hiedelemnek, de sztem nem lesz más. Egyébként egy tápcsere volt közben csak. De nem hiszem hogy azért csinálná. Külön vinyón van a két rendszer, sőtt úgy van felhajintva, hogy a másik előtte le lett húzva, hogy ne hozzon létre közös boot-ot. Ha akarom, akkor F8, vinyó kiválaszt azt csá, egyébként vista indul alapból.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Májsztró #10743 üzenetére
Az E1200 kétmagos, és mint ilyet a 3DM06 kb dupla prociponttal jutalmaz. Ott valami nem stimmel, mert 1800 körüli CPU pont 1.6GHz-en még normális lenne szerintem.
elfelejtette:vigyázz arra a lábtuningra!
1.8GHz-en, alapon1800 pont felett vagyok, a Cel sem lehet sokkal rosszabb! Szerintem a 3DM06 nem ismeri fel rendesen.
-
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Májsztró #10365 üzenetére
én is nymomtam kis prostreet-et meg cod4-et egymás után, kis wc szünettel, 6órán át (úristenem
) és 75c pedig meg is van húzva a karim, és nincs semmi plusz hűtése a karinak sem a gépháznak...
azt miért csinálja a kártya. hogy ha a memót benne meghúzom 830MHz-túl akkor a játék alatt a pause menüben, vagy consolba a betük vibrálnak de ha 5MHz val lejjeb engedem a memót 825-re akkor megszünik...??
-
M@trixfan
addikt
válasz
Májsztró #9989 üzenetére
Teljes dinamikus fényekkel tolom max beállításokkal mert úgy tetszik a grafika. Ezáltal ingadozik rendesen. Most a bárbanis , azaz kis térben érezhetően berántgat. Azelőtt azért a 30 fps megvolt átlagban. Minden esetre most már "What the hell!" alapon kipróbálom a 8.5-öt, de takarítok előtte egyet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Májsztró #9974 üzenetére
Még a 8.1 elött ezeket mértem:
HL2 Loast Coast teljesitmenz novekedes a catalyst fuggvenyeben, vista ultimate x86 alatt:
7.8 - 42.xyFPS
7.8 - 800/800 48FPS
7.9 - 48.89FPS (kari alapon)
7.10 - 52.xy (kari alapon)
7.11 - 56.72FPS (kari alapon, itt mar 4200+ X2 a gepben)
7.1x - hata'r a csillagos eg! GO AMD GO!beallitasok:
1280*720, minden fullon, hdr fullon, 16x textúra szűrés, 2xMSAA, alap órajelen (600/700) - 2600Pro sonic -
Gyuri27
félisten
válasz
Májsztró #9892 üzenetére
"Konfigcsere lett , 4000+ Am2 Brisbane-ra , tuningoltam 2625mhzen jár a kicsike , és úgy értem hogy ebből a kártyából egy raklap processzor se hozna ki többet "
Azért nem hozna ki belőle többet egy nagyobb proci mert itt már vga limit van. Egy 2600-ra tuningolt x2 barátja egy 3850-s pl. -
fagy53
nagyúr
válasz
Májsztró #9283 üzenetére
Ez elsősorban azokra a tesztekre igaz, amelyekben a 7.11 előtti driverek voltak.
Sokat javult az ATi HD 2XXX azóta. Egyébként vegyes a kép és erősen játékfüggő.fiftyke: a 3650 is az! Mire számíthatsz attól aki a 3DMxx-et sem képes lefuttatni az ATi-kon, félbehagyja a tesztet és ráadásként az eddigi baklövéseit közzé is teszi.
Az nem tűnt fel, hogy volt olyan eset, amikor a 3850 kikapott a DDR2-es 3650-től! -
Lacpas
csendes tag
válasz
Májsztró #9110 üzenetére
A 7.10 nem is rossz driver, mentek vele jól a gémek meg a többi vízimadár is remekül átjárt rajta. Én a Call of duty 4-nél figyeltem fel hibára először, rosszabbul ment mint a Crysis, a driver valszeg nincs ráoptimizálva. Most a legújabb agp-s omegadriver van fenn a gépemen (a 7.12-es javítása asszem). Hát mit ne mondjak sokkal jobban megy vele a gém, egyből 2 felbontással feljebb tudtam váltani.
(a 19`-os monitoromnak megfelelőt)
Most nemtom, gondolkodom h felteszem a legújabb drivert agp hotfixxel, de nem vagyok biztos benne h az a legjobb... (mert nem mindig a leújabb a legjobb ugye) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Májsztró #8083 üzenetére
Szeretném megvárni, amig megerősítenek abban hogy ez így frankó. Nekem működik.
Viszont ha nem olyan RAM van a karidon, mint nekem, akkor 3D alatt szénné fog fagyni a géped, amikor 904MHz-re rakja a frekit... Először nézd meg AGCT-vel, hogy bírja-e.
Ha igen, saját felelősségre odaadom a bios file-t. (flashelés xp alól winflash 2.0.0.2 vagy dos alól Atiflash)
mod: még most vacilálok, hogy 857 feletti magfrekit beleflasheljek-e, így is gyári hűtéssel qrva meleg lesz (eddig 69°C volt a max.... most csak a FUR render felkuldte 1 perc alatt 73-ra), illetve ha tényleg nem emelkedik a fesz és/vagy 857es limit igy is bejátszik, szét fog fagyni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Májsztró #3950 üzenetére
Akkor vagy a játékot tedd újra, az idióta 8 cd-jével, meg a rakás patchével, ami roszabb mint a windows update, vagy ha az sem segít, akkor win reinstall.
Egyébként ez a wow totál kiakaszt, mekkora f.ság, h. 40-es szintig nem lehet felűlni valami nyavajás dögre, hanem baktatni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest