Hirdetés
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
ha egy szám szürke lesz (nem lejátszható), az miért szokott lenni? illetve ezt vissza szokták állítani vagy ez már a szám elérhetőségének a vége?
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Családi csomagnál a lakcím ellenőrzés mennyire szigorú? Nem kerülgetve a forró kását, 3-an szeretnénk használni, de nyilván nem családtagok és nem is egy helyen élünk. Van aki így használja?
Ha bármilyen szabályt sértek a kérdéssel modik töröljék pls -
zizidor
őstag
Nekem is családi prémium van már 2015 vagy 16 óta, én már eleve úgy tudtam a csomagra előfizetni, hogy meg kellett adni a címemet, és minden egyes tag hozzáadásakor is.
Egy tag volt, akinél kamuztam, nem családtag, aztán amikor kezdtek keménykedni, hogy ellenőrizni fogják, kaptam is egy szívhez szóló üzenetet, hogy vagy eltávolítom a nem családtagot, vagy megszüntetik az egész fiókomat.
-
zichie
senior tag
Más is kapott ilyen levelet a spotify-tól? Mivel a levélben található linkre kellene kattintani, így gyanakszom, hogy akár adathalász levél is lehet, bár a küldő a no-reply@spotify.com.
Családi prémium csomagom van már majdnem 10 éve, ahol nem volt változás a tagokban. Most nézem, hogy valóban nincs megadva lakcím adat. Amikor előfizettem a családi prémium csomagra és meghívtam a tagokat, akkor nem kellett megadni, de azóta nem is néztem, mert nem változott a család. Ebből gondolom, hogy akár lehet valós is az email.
Ha megadom a lakcímem, akkor a többiektől is be fogja kérni?
-
Akelaus
senior tag
válasz
zizidor #7032 üzenetére
Jó kis lista!
Én agybajt kapok ezektől a klipes daloktól, ha Android tévén (xiaomi box) megy a Spotify, akkor képes azt elindítani a zene helyett, és ilyenkor van is egy pillanatnyi csend mire menne tovább a lejátszás. Sajnos ott nincs kb. semmi lehetőség a beállításokban, hogy nem, nem kérem csak a hang lejátszását. Mostanában már jó, de volt idő mikor azt hittem, hogy a net tré nálam. -
zizidor
őstag
Előadói klip? Mondjuk nem az egész, csak egy részlet...
-
Fuvaros
senior tag
kéne nekem valami bevált progi (úgy tudom van) ami spotify-ból tenne ki zenéket mp3-ba.
tudtok ilyet? -
válasz
unravel #7029 üzenetére
Úgy néz ki mint a "queue" nézetre váltó ikon. És netes források szerint azt jelzi, hogy az adott szám be van szúrva a queue-ba. Pl. [link]
(A windows app-ban a queue fejezetekre van osztva: 1. now playing, 2. next in queue, 3. next from "whatever". Az első értelemszerű, a második az, amit egyedileg hozzáadsz a queue-hoz, a harmadik meg az, amit legutoljára elindítottál (album, lista stb.). Úgy néz ki, hogy mobilon a 2. csoport tagjai vannak megjelölve az ikonnal (mert ott nincs fejezetcím, és így jelzik).)
-
unravel
őstag
Mi az a zöld ikon?
-
-
Sanyi.mTs
addikt
van lehetőség módosítani a saját listáimban lévő számok sorrendjét (böngésző, w11 app, android app)? csak néhány értékkel növelném/csökkenteném a listában szereplő elhelyezkedését. Első két esetben hiába húzom a számot a megfelelő helyre, nem sikerül. Ezzel a módszerrel csak másik listához tudom hozzáadni
-
Igen, az előfizetésedhez tartozik egy ország (amelyiknek az árait fizeted), és az alapján mutat vagy nem mutat dolgokat. Azaz a VPN nem segít, és az sem ha elutazol egy másik országba.
(A szürkítés ezen túl nem csak lokális (adott országra vonatkozó) lehet, hanem globális is. Pl. egy albumon lehetnek olyan számok, amelyeknél van olyan közreműködő, aki nem járult hozzá a spotify-os megjelenéshez, és akkor az albumon az érintett számok sehol nem lesznek lejátszhatók.)
-
01. Ezek valószínűleg az "unavailable/unplayable" számok, azaz olyanok, amik jelenleg nem játszhatók le, mert pl. az adott régióban nem érhetők el (pl. jogi okokból), vagy mert a számot elérhetetlenné tették, mert pl. feltöltöttek belőle egy másik változatot. Előbbi esetben lehet reménykedni abban, hogy idővel lejátszható lesz, utóbbi esetben pedig érdemes rákeresni cím és előadó alapján, mert lehet, hogy fent van, csak már egy másik katalógusszám alatt. (Mobilon lehet ki-be kapcsolni, hogy a "szürke" számok megjelenjenek-e. PC-n elvileg mindig megjelennek. Korábban másképp volt, folyamatosan variálják a felületet.
)
02. Nem tudok róla, hogy lenne "kívánságlista".
Marad a reménykedés. (Mikor én regisztráltam, én is a kedvenc (és eléggé ismert) zenekaromra kerestem rá először, hogy felavassam az alkalmazást, de néhány obskúrus koncertfelvételen túl semmi nem volt tőlük. De azóta majdnem minden felkerült.) Amúgy ha nincs nagyon speciális ízlésed, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod, amit keresel, mint ha filmeket próbálnál legálisan stream-elni. (A film kereső nálam kb. 95%-ban szokta azt visszaadni. hogy "jelenleg nem streamel-hető". Ehhez képest a Spotify maga a paradicsom...
)
-
zizidor
őstag
Ilyenek nálam is vannak, többnyire a kiadók kavarásai miatt fordul elő. Tulajdonképpen bármikor bármelyik előadó, album vagy szám lejátszhatóságát korlátozhatják (pl. területi alapon), tilthatják, vagy engedélyezhetik. Olyan is van, hogy ugyanazt a számot egyik albumról nem engedik lejátszani, másikról meg igen (ugyanattól az előadótól).
Szerk: oszy-nak szántam a választ...
-
oszy
veterán
Új felhasználója vagyok a Spotinak, még ismerkedem.
01. Van egy track, ami inaktív. Nem tudom meghallgatni. A listámhoz hozzáadhatom, de hiába. Ráadásul csak ennek a felhasználónak a "listájában" van meg csak ez az album.02. Az egyik kedvenc zenémet nem találom. Ez ennyi vagy valahogyan elérhető, hogy bekerüljön a spotifyba?
-
válasz
Sanyi.mTs #7010 üzenetére
Bár a böngészős felületet is elég jól megcsinálták, azért vannak apróbb különbségek a felületen is, pl. natív appban van miniplayer, illetve van "recently played" lista, amit web-es felületen nem találtam. Natív appban taskbar-ról is vezérelhető a lejátszás. Amúgy a web-es app-ot is folyamatosan fejlesztik, (pl. régebben a dalszövegek sem volt elérhetők), illetve a felületi módosítások néha eltérő időpontokban jelennek meg. Lehetnek még egyéb rejtett különbségek, a bitrátát (és kódolást?) már említették, de pl. lehet a cache-elésben is különbség (már ha egyáltalán van cache). Valószínűleg az effektek (crossfade, automix, equalizer, stb.) is szegényesebbek - legalábbis a settings lista sokkal rövidebb. Nem lehet offline hallgatáshoz számokat letölteni.
-
Sanyi.mTs
addikt
w11-en van valami előnye az app-nak a sima böngészős használattal szemben?
-
homerhamm
addikt
Bebugolt nálam a Spotify. Ingyenes módba vagyok, de nincsenek reklámok, tudok összevissza léptetni a számok között, és tekerni is tudom őket.
-
zizidor
őstag
válasz
Harbinger85 #7003 üzenetére
Nekem is családi van, szoktam hosszabb podcastokat is hallgatni, de még sosem rakott bele reklámokat. Lehet ezt is valami olyan, amit szűkebb körben tesztelnek?
-
válasz
Harbinger85 #7003 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyen podcast-tal. (De egyrészt nem nagyon hallgatok podcastot, és ha igen, akkor is leginkább magyar nyelvűt.)
Ha reklámot dobna be, az valószínűleg nem lenne "normális", de mint magad is írod, valójában műsorajánlót hallottál, ami nem reklám. (Ezt az állítást szokásos vitatni, a linkelt topicban visszaolvasva volt is egy ilyen vita, csak a moderátorok nem szokták szeretni...)
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Ritkán szoktam podcastet hallgatni, főleg Spotin - effektíve soha. De most belekezdtem a The Callisto Protocol játék alapján készült Helix Station-be. youTube-on is fent van, de gondoltam itt jobb a hangminőség (Családi Prémium csomag, nem free!) és meglepődtem, hogy random reklámmal vagy hogy pontosabb legyek "tematikus ajánlókat" dob be random. Ez normális? Nagyon zavaró, főleg egy narratív műsornál. Anno a Halo: Infinite - Memory Agent showt hallgattam, igaz az rövidebb volt 25-30 perc helyett cirka 7-10 perc, de nem volt ilyen.
-
Jumbozorz
senior tag
Koszonom nektek !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 4 Lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest