- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Apple MacBook
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
mestery
csendes tag
szerintem ha más izmos játéknál nem jelentkezik akkor a pro street a szar. már sokan irták h szar. nekem a demó volt csk meg de az iis kikilépegetett ha állítottam a grafikán fejjebb kapásból ujraindult.vagy a felbontásnál is. ha nem akkor meg a játék közbe pár méter után.
ha más gamenél is ezt csinálja akkor a táp is lehet.de szerintem nem az a gond kérj kölcsön 1 nagyobbat
ha nem a szoftver lehet valamid túlmelegszik.szerintem -
-
éN79
addikt
neit: Van benne. Egész pontosan egy dvi-hdmi és egy dvi-analog van benne átalakítóból.
Módosítom: az AGPshez is kell lennie.Aggregátor: ööööö, izé, nekem nincs is multiméterem.
VaniliásRönk: hmmm, fura az a ramod dolog nálad, bár sejtem hogy te nem nyugodtál bele és alaposan megízzasztottad hogy ezt a következtetést levond, azaz hogy a tied nem megy többet.
-
Ha PCI-E-s, akkor biztos, mert nekem is volt/van benne, sőt van még: dvi-hdmi, s-video-rca adapter, és hdtv kábel is.
#2157: Akkor csak valószínű
de sztem az alap, nem hiszem hogy kispórolják.
(#2153) éN79: Mérd meg lécci hogy mennyi feszt kapnak a ramok
#2158: Kár, pedig kiváncsi lettem volna -
VaniliásRönk
nagyúr
Uram viccnek is rossz, fórumon vagyunk.
Szivesen.
A Radeon 8500-am 4.5 évig szolgált (igaz újkorában erős VGA volt), el lehet lenni egy VGA-val elég sokáig, de ha megtetszik egy friss játék ált. akkor is fejleszteni kell ha nem szoktál rendszeresen.
Az 5200 után le fogsz esni a székről.
Ált. 30%-on jár a venti, valószínűleg sokáig fogja bírni, de ettől még fél éven belül elpatkolhat ha gyenge db., ez szerencse kérdése is.
(homállyal meg ne foglalkozz, jóideje nem hallani ilyesmiről)Szerk.: A Catalyst 7.7 még biztos jó, de buherálva a 7.10 is, szerintem javítani fogják a hibát, csak most valószínűleg az új kártyákkal vannak elfoglalva. (HD3800-ak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Battlefield 2042
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest