- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt vágjátok, hogy az AMD GPU CLOCK TOOL képes mérni a hőmérsékletet?
Mér pillanatnyit, feljegyzi a legalacsonyabb, legmagasabb, és az átlaghőmérsékletet is, és még a mintavételezés sebessége is állítható... -
phallos
tag
Hali!
Lehet, hogy nagyon tanonc a kérdésem, de a Sapphire kártyáknál mi a különbség a FULL és az ULTIMATE között? Az utóbbihoz csak több körítés járna? (mivel az drágább párszáz forinttal)
Kösz!
p -
misike83
csendes tag
Sziasztok!
Mivel sokan azt ajánlottátok hogy vegyek videókártya vásárlás előtt 1 jó procit is így vettem egyet!
INTEL Core2 Duo E2180 2,00GHz 775, és ezt egy ASUS P5VDC-X alaplapba tettem bele! van még emellé 2gb ddr2 667mhz memóriám is! Ehezz szeretnék venni egy Sapphire HD2600XT videókártyát! Megérné ezt a karit venni? -
barnam_
nagyúr
válasz
sosperecek18 #1485 üzenetére
Elvileg igen, de én még nem szedtem le a hűtőt, úgyhogy nem tudom pontosan milyen ram van rajta.
-
V!ck
senior tag
Sziasztok !!
Eladósorba került a 7900GT-m, havernak is az van és megvenné ha jól megy neki SLI-ben.
Addig próbára nálam van egy Sapphire HD 2600XT GDDR3, tesztelgetem, szerintem egész jó arra amire én használom. Csak egy kérdésem lenne: 3k-val megér többet a GDDR4-es változat? Végignyálaztam a totyikot, de nem találtam összehasonlitó tesztet seholTud dobni nekem valaki egy linket egy ddr3 vs ddr4 témáról?
Ja és mielőtt valaki lehülyéz hogy minek cserélem le a mostani karim, a válaszom: marad egy kis készpénzem, +lesz 2 év garanciámÜdv!
-
barnam_
nagyúr
válasz
wwenigma #1478 üzenetére
7300GT-nél én kifogtam a legrosszabb 1.4-es ramokat... a Hynix ramok vmoddal se mentek 750 mhz főlé
ahhoz képest jó ez a 820 mhz.
Nekem 6x fok körül van játék alatt, tuningolva se melegszik jobban.
3DMark-ot egyelőre nem tudtam futtatni, mert a 05 és a 06 is lefagy indításkor1479: Nekem is annyit írt ki, míg nem tettem fel a Catalystot.
-
wwenigma
Jómunkásember
Everest masnak is 80 unified 4.0 shader ir ki Sapphire HD2600XT-nél?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1477 üzenetére
Az 1.4ns-os ramok 7300GT-n is jobban mentek, mint a 1.2ns-ok, azzal 804MHz volt a teteje stabilan, míg 1.4-el 830 korul volt a vege egyeseknek.
Nem melegedik jobban ez a kari sem, mint azon a VF700, 53°C körül áll meg tuning nélkül. Kivancsi vagyok meghuzva mennyi lessz...
Most meg beleolvasok 8600GT topikba....
-
barnam_
nagyúr
860/820 Mhz-ig sikerült húznom a Sapphire 2600XT-t. Gpu Clock toolban magra 870mhz-nél már visszarakta alapórjelre, a memóriára pedig 825 mhz-nél.
-
vagamo
őstag
Ne hurrogjatok le a linkért legyetek szívesek hanem olvassátok el és próbáljatok segíteni.
család kórházban- segítsetek.
köszi mindenkinek -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1468 üzenetére
Igen, tesztelésre is jó, egyrészt melegíti a karit rendessen, másrészt ha hibázik, azt észre fogod venni. Egyébként már csak látványnak sem utolsó dolog.
Ezeket tudja:
Technical features of this demo are:
- True HDR (High-Dynamic Range) Rendering
- IBL (Image-Based Lighting)
- Glare Generation (Afterimage, Bloom, Halo, Ghost, and Star)
- Automatic Exposure Adjustment
- Iris shaped Depth of Field blur
- Realistic Motion Blur
- FSAA (Full-Scene Anti-Alias)
- Fresnel Reflection (Specular Reflectance, Metallic Color-Shift)
etc.
SM 2.0-át igényel csakCCC- én mondtam. Csak a gpu clock tool van...
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1467 üzenetére
És ez jó tesztelni, hogy stabil-e az adott órajelen? (Mint Ati tooln-nál a forgó szőrös kocka)
Hát a lakatot nem vettem észrede nem csinál semmit. Vagyis kiírja az emelt órajelet, de ugyanakkor 0-t is ír, Everest-ben nem változik.
(#1466) DeadMeat: Azért elég szégyen, hogy július óta nem értek rá megcsinálni, nem?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1465 üzenetére
real time hdr ibl rendering: [link] -az eddigi szerintem legszebb egyszerű tesztelő progi.
Indításkor mindig ugyanazzal kezdi, az nálam kb. 120FPS (600/700), tuning után 150-160FPS (800/800)
Vista alatt mind FPS-bőll vonj le 20-at...CCC-ben be lehet kapcsolni, úgy hogy megnyomod a lakatot...
De ahogy halottam, nem csinál semmit. Mondjuk nálam pro-t eleve csak 25MHz-el engedné tuningolni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1463 üzenetére
Tapasztalatom szerint 3d-s dolgok elött kell indítani, akkor elő is jön. Csinálhatnának már valami bugfix kiadást, bár legalább az órajeleket jól tudja állítani, ha már egyszer elindúlt....
Everest helyett nézd meg valami 3d-s progival a sebességeket, pl. rhtdribl alatt rögtön látod, ha nem változik az órajel.
-
barnam_
nagyúr
válasz
wwenigma #1462 üzenetére
Én ma próbáltam ki a Sapphire 2600XT DDR3-at. 7.10-es Catalyst van fenn. Nekem is nagyon halk a hűtése, és nincs olyan, hogy homályos a kép.
Kicsit csalódott vagyok, hogy nem támogaatja se az ATT, se az Ati Tool. Riva Tuner 2.05-el megy, monitorozni lehet, de tuningolni nem, hiába állítom be pl. 825Mhz-re, Everest 800-nak írja. AMD Gpu Clock Tool furcsa egy program, néha elindul, néha nem... -
wwenigma
Jómunkásember
Ez nem tudom, volt-e linkelve már, de talán árnyaltabbá teszi a 8600GT vs. 2600XT közötti csatát... spoiler: persze a 2600XT siman nyer...
A teszt / szeptemberi driver felállással
más: rivatuner 2.5 hogy szuperál? statistics osd szepen megy, tuningot MÉG nem néztem vele.
-
Silverr
aktív tag
válasz
radírfej #1452 üzenetére
Igazán okosabb lettem
Minél több információt szerzek,annál nehezebben tudok dönteni.Már úgy látom,hogy a legrosszabb időpontban szeretném végbevinni a dolgot.Középkategóriából a kinálat enyhén szólva gyér.A megoldás persze egy 2900xt lenne,de ekkora összeget nem fogok kiadni egy kártyáért ami 1-2 éven belül szintén elavul. -
Locutus
veterán
válasz
Zolee11 #1457 üzenetére
Ez pont olyan dolog, mint az összes eddigi szériánál volt.
Eleinte azt mondják, mondod, hogy majd dx10-ben jobb lesz a kártya. Igenám, de mire a dx10-es dolgok elterjednek, addigra a kártya teljesítménye relatíve a béka segge alatt lesz. Szóval hiába tud majd a ténylegesen dx10 alkalmazásokban akár másfélszer gyorsabb lenni, most 10 helyett 15 fps nem egy nagy üdvösség, főleg 1 év múlva...
A számítógép cuccai nem olyan longlife termékek, hogy a jövőre tervezzen velük az ember, max a high-end cuccokkal, de annyit meg már betegség kiadni számítógépre. Aki viszont ennyit is hajlandó költeni rá, az megintcsak nem évekre tervez vele.
Mire majd kell a dx10-ben az a kis plusz kakaó, már itt is lesz a következő kártyacsalád, ami megint frissebb lágyabb jobb lesz. Ez nem a 8500gt mellett szól, csak a 2600pro lehúzása ellen. -
Zolee11
senior tag
válasz
Locutus #1448 üzenetére
Azt veszed amelyiket akarod
"Egyébként nem értem mire ez a nagy sávszélesség, meg gddr3 hisztéria itt, amikor a 8500gt-t is megkapom ennyiért, és azon gddr3-van, mégis élből le lettem beszélve róla. Akkor most mégsem számít annyit?"
Na ja csakhogy a 8500 és a 2600 GPU egy kicsit másként épül fel, ez olyan mintha egy terepjárót és egy személygk.-t hasonlítanál össze, a kettő kicsit másra lett tervezve...
Csak mosolyogni tudok azon, ahogyan vitáznak hozzánemértő emberek olyanon amihez gőzük sincs(csakmert most XY játékban nem lassabb sőt gyorsabb is, ja és vannak DX10-es tesztek is...)
A 8500GT DX10 alatt valószinűleg alacsony teljesítményt fog produkálni. Jelenleg nincs DX10-es játék csak kompatibilisek vele!!! A kettő nem ugyanaz! A Crysis lesz az első ha minden igaz. Azért mert néhány utasítást tartalmaznak ami DX10 alatt elérhető az nem azt jelenti, h DX10-es, csak abban az üzemmódban fut, de pl. nem használják a 40-60% (DX9) helyett a 20-80%(DX10) kommunikáció-hasznos adat arányt sem ha jól tudom, ami az egyik fő újítás. És ezek a kártyák nem 8-10 fps-t fognak produkálni remélhetőleg. A 8500 esélyes rá, de a 2600-os 2,5x teljesítményfölénye (DX10 alatt, mivel erre lett tervezve) már kielégítő fps-t produkálhat, sőt valószinüleg produkálni is fog. -
Geza26
senior tag
Hello! DDR3 vagy DDR4? Éedemes kiadni azt a pár ezer forintot a DDR4-ért?
Melyik gyártó 2600 XT-je a legjobb válsztás?
Köszönöm! -
válasz
VaniliásRönk #1454 üzenetére
ja persze nem ujonnan vettem
ez lemaradt.
nekem amugy sapphire van, és én ezt hangosnak itéltem meg. persze biztos van olyan, akinek a házhűtése, vagy a processzor hűtése elnyomja a zajt (vagy neadj isten a táp) de én elég igényes vagyok hűtés terén, a másik gépem full vizesitve van.
tuningban amugy nem jelent pluszt a zalman. -
szereztem egy vf900-ast, és tesztelgettem.
a hőmérést az everest és az atitool végezte párhuzamosan (nincs különbség hőmérsékletben)
full passzivban 3 óra desktop után sem ment 45 fok fölé.
35% ventivel (durván 1200-as fordulat) 2 óra team fortress 2 után még mindig csak 55 fok.
szóval szerintem nagyon megéri a zajos stock hűtést ilyenre cserélni. -
radírfej
senior tag
válasz
Silverr #1451 üzenetére
valószínűleg nem lesz ez örökzöld téma, mégha annak is néz ki...
a két kártya viszonya azért bonyolultabb, annál a kijelentésénél, hogy élsimítás nélkül a hd2600xt a 1950pro nyomában jár...
a történethez hozzátartozik, hogy van olyan alkalmazás(és felbontás) , ahol jobb, mint a korábbi házverseny győztese. pl TDU.. aztán van, ahol nagyon kikap...
de, hd2600xt
pro:
- olcsóbb
- kisebb
- jóval kisebb fogyasztású
- a gyári hűtési megoldás halkabb a legtöbb esetben (sapphire, his, ill a passzív változatok)
- fejlettebb "média" képességek
- a dx10 miatt időtálóbb megoldás (persze, persze, 5 meg 8 FPS...)
- az újabb driverekel folyamatosan javuló teljesítmény...
- olcsóbbkontra:
- dx9-es game-k többségében jelenleg alulmarad, különöen élsimítássalezek alapján döntsd el, hogy.
-
Silverr
aktív tag
Hello.
Gépújitás előtt állok,szeretném a segitségeteket kérni.Pár nap mulva esedékes lessz a vásárlás,de videókártya terén nem tudok dönteni.Már egy hónapja csak informálódok.Eredetileg egy 2600xt-re esett a választásom,nagyon megtetszett a kártya
viszont képbe jött az 1950pro.Azóta nem tudom melyik lenne a jobb választás.Olvastam olyanról,hogy a 2600xt élsimitás nélkül a pro nyomában halad.Igazából erre lennék kiváncsi,hogy ez valós-e.Ha igy van akkor már könnyebb lenne a döntés,mert nekem az
AA nem fontos.Köszönöm a válaszokat -
Locutus
veterán
válasz
VaniliásRönk #1449 üzenetére
Konkrétan semennyit se, úgyhogy nem is értem hogy jön ez ide
-
Locutus
veterán
válasz
DeadMeat #1443 üzenetére
Erről van szó.
Nem pedig arról, hogy élet híján úgyis az összes pénzem gépre dobnám ki, akkor meg már xt is lehet. Vagy valami még feleslegesebb kártya.
Senki nem vitatja, hogy a gddr3-as pro talán valamivel jobb mint a gddr2-es (mert 30%-kal csak az XT jobb), de ha nincs, akkor nem fogok sírni utána. Árban pont ott van a gddr2-es is ahol kell lennie. Igy pedig egyátalán nem pénzkidobás.
Egyébként nem értem mire ez a nagy sávszélesség, meg gddr3 hisztéria itt, amikor a 8500gt-t is megkapom ennyiért, és azon gddr3-van, mégis élből le lettem beszélve róla. Akkor most mégsem számít annyit?
Talán végre nyilatkozhatna egy gddr2 pro tulaj is, hogy milyen hányatott sorsa is van azzal a kártyával...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1442 üzenetére
Húúú vazze. Megmondták. Mekkora arcok. Akkor már ajándékozom is el a gépem, mert biztosan nemfogok tudni semmit játszani 8fps felett, amire ráírják h. dx10...
igaz még nem valódi DX10-es játék, de:
Átraktam CoH-t DX10 megjelenítési módra, érdekes hogy nem esett le 8 fps-re... -
Zolee11
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1440 üzenetére
Érthető módon: miért jobb a gddr3 mint a gddr2? Mert gyorsabb?
A válasz igen. Ekkor vetődik fel a kérdés h kitudja-e használni ezt a GPU vagy nem? Pl. CoD2 esetén nem, de ha nagy mennyiségű textúrát kell mozgatni akkor igen. És itt a lényeg, van amire elég a ddr2 és lesz amire nem...
Az h valaki ezeket nem gondolja végig és megvesz egy karit, mert 3 ezerrel többért egy adott teszt szerint csak 2-3%ot nyer, majd adott játékoknál emiatt játszhatatlan fps-t produkál a kártya, majd vehet vissza 800x600-ra, az az ő problémája lesz...
Mert pont a textúramozgatás ami nem GPU teljesítményigényes, de annál inkább sávszél, és az bőven kerül a VRAM-ba is, nem egyszer kell oda-vissza rakosgatni ;) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1439 üzenetére
"Vagy a dx10-re gondolsz, ahol a pro 5, az xt meg 8 fps-re képes? huha..."
Csak tudnám ki terjeszti ezt a sztereotípiát, csak elkell olvasni, akkora baromság hogy ilyan nincs még egy. Magyarázandó szavaimat: Ha az olcsó karikon nem lehetne játszani, akkor szerinted ki tartaná életben a játékipart? Mert ahoz a 2900/8800 tulajok kevesen vannak...
"Konkrétan szerinted mi az ami miatt a pro pénzkidobás, az xt meg nem?" -mert GDDR2 alapossan visszafogja, azé. Egyébként csak neked akartunk jobbat, de azt veszel amit akarsz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1437 üzenetére
Vazz, itt pont hogy te fogod elverni a pénzed, mert nem tudsz egy kicsit várni... Áhh de mindegy, ha neked ez kell, vedd meg a gddr2-est bánomisén.
De ha azt nézem: GF2MX400 kerül kb. 2k pénzbe, és elmegy rajta doom3, hát azis ugyanilyen jó ár/teljesítmény viszony, ergo aztis megveheted...
mod: egyébként úgy nézünk itt ki ebben a fórumban, mint aki a gépre veri el az összes pénzét? Vagy akkora dolog, hogy 3 hónapig használt alaplapi integrált vidkari után kiadtam 18690FT-ot egy vidkarira?
-
luther86
csendes tag
hello bocsi h megint zaklatlak de látom h nagyon vágjátok a témát
annyit szeretnék megtudni hogy az 512-es kártya
http://www.ipon.hu/?product_id=18159
az mennyit dob rajta mert úgytudom hogy vgül is több ram az jobb meg ilyenek és ezt a 3-om ezer pénzt meg nem sajnálnám rá mégha csak 2%-is gyorsabb
Egyb ehhez jár hl2 kupon ? -
Zolee11
senior tag
válasz
adcsyka #1417 üzenetére
Sztem a gond a kártyával lesz, vagy esetleg inkompatibilis az alaplappal, nagyon ritkán előfordulhat. Ki kellene próbálni másik lapban is, ha ott is gond van akkor kari vissza garóba.
Egyéb ötletem nincs.
A supportokról meg annyit, h ottan semmihez sem értenek ha komolyabb a gond. A komoly szakembereket meg kell fizetni, de kedves gyártóink fél filléren is spórolnak...
Abban tudnak csak segíteni, h hogyan instalálld fel a programját
Nekem csak negatív tapasztalatom van velük. -
nasu17
csendes tag
na még1x megkérdem
ezt megéri megvenni ?
Sapphire Radeon HD 2600XT Ultimate 256MB GDDR4, 128bit, 2xDVI, TV-out (PCX)22.670 Ft
(27.204 Ft)Nem furcsa ez egy kicsit ilyen olcsón?
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1424 üzenetére
Az 1250-s chipsetben nicns CF
csak RD480,RD580-ban
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #1424 üzenetére
És hogy beleférjen, lefűrészeled a csatlakozó felesleges részét?
-
luther86
csendes tag
oks köszi akkor azt veszem . És akkor ebbe az ár kategóriába ez így a legjobb?
Még 1 kérdés ha nem gond.
Ehhez a karihoz ez az alaplap megfeleő szerintetek?
Mert van rajta crosssfire de nem vgom hogy használja ki ugyanis nincs benne 2db pci-E
http://www.ipon.hu/?product_id=17455 -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
luther86
csendes tag
http://www.ipon.hu/?product_id=18464
http://www.ipon.hu/?product_id=17022
http://www.ipon.hu/?product_id=18159
Bocs! Erről a 3om kártyáról van szó -
luther86
csendes tag
Sziasztok tuti h találkoztatok már ezzel a kérdéssel de ha nembaj akkor én megint föltenném.
Nagyon gondolkozok 3 kártya között de nem tudom melyik érné meg .
Igazából nekem csak az a lényeg hogy gyors legyen
Íme a 3om kártya
http://www.ipon.hu/?page=dodiff -
adcsyka
csendes tag
válasz
Zolee11 #1413 üzenetére
Sajnos nálam már megvolt párszor a win install és olyankor semmit sem lát a windows. Egyszerűen üres a kártyanév rész és valami vga kompatibilis meghajtót használ. Olyankor sem megy fel egyetlen ATI-s driver sem. Még a 7.10-es drivert kipróbálom kézi megmutatással, hátha. Már írtam ezügyben az MSI-nek is de semmi reakciójuk sem volt még rá. Ennek kb. 2 hete. Ennyit a supportjukról!
-
Zolee11
senior tag
válasz
adcsyka #1406 üzenetére
Szia.
Én találkoztam ilyen hibával bár az egy 9600-os XT volt. Egyszerűen semmilyen drivert nem tudtam felrakni, mert azt a hibaüzit dobta h a kártya nem található. Mindent kipróbáltam de 2 óra szívás után csak nem ment, egy win reinstall oldotta csak meg...
Mondjuk a sima driver felment, és a legtöbb játék is futott, ez a hiba csak egy frissítésnél jött elő, a kártya beépítésekor nem volt gond. -
Locutus
veterán
válasz
CPT.Pirk #1410 üzenetére
Igen, most igy áll a dolog. A jövö heti készlet dönt, akkor megyek pestre a cuccokért.
De igazából engem nem fog bántani ha csak ddr2-es, nagyon csillivilli játékokat úgysem játszok, főleg nem egy vagon filterrel meg többezres felbontásban
Persze ha lesz jobb alternativa, azt veszek. Köszi a tanácsot
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeadMeat #1407 üzenetére
A 3dmark egy kalap sz... Gyakorlatilag lényegtelen a benne kapott szám, próbáld ki az órajeleket játékok alatt, ottvan pl. a HL2 Lost Coast, annak van vidkari tesztelője, és elég korrekt... (meg megtudod nézni, én mennyit kaptam benne
)
Locutus, akkor várj egy kicsit, vagy mond hogy rendeljenek egyet, megvennéd...
-
nasu17
csendes tag
Szerintetek ezt megéri megvennem ?
Sapphire Radeon HD 2600XT Ultimate 256MB GDDR4, 128bit, 2xDVI, TV-out (PCX)22.670 Ft (27.204 Ft)
-
DeadMeat
nagyúr
Sikerult a tuning,megemeli az orajeleket,egyelore csak 3dmark 06-val testeltem.De mint halottnak a csok kb annyit ert a tuning. 51xx pont alapon,5300 885/1600-on.. Ez realis,vagy en qrtam el valamit?
-
adcsyka
csendes tag
válasz
BenceShearer #1405 üzenetére
Van benne egy-kettő csak sajnos pont az enyém nincs. Illetve HDxxxx nincs.
-
adcsyka
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1402 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Próbáltam kézzel is úgy felment maga a driver csak sajnos minden 3D-s progi elszállt valamilyen hibaüzinevel. Próbáltam már azt is hogy az MSI driveréből kivettem azokat a sorokat amelyek az én kártyámra vonatkoztak és átültettem az ATI driverébe. Az sem hozott változást. Viszont furcsálottam hogy még a 7.10-es ATI driverben sincs semmilyen HD2xxx AGP támogatva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1400 üzenetére
Dehogyisnem lehet kapni, ittvan pl. ipon webáruházában:
SAPPHIRE HD2600PRO 256MB GDDR3 OverClocked PCIE -20856Ft
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE -24132FtEllington: a driverben kell túrkálni, a videós résznél egyik beállítás felelős érte, de fejből nem vágom, nézz ott körül.
adcsyka: előfordúl, hogy kézzel kell megmutatni a windóznak a kari driverjét, ezt az eszközkezelőből megteheted, a drivert meg alapesetben a c:/ATI mappába csomagolja ki az installer...
DeadMeat: probáltam az omega drivert, csak XP alá létezik, és igazából nem voltam hasraesve tőle, régebben jobb volt. Teljesítményben sem hozott előrelépést...
-
ellington
tag
az miért van, hogy néhány videónál elég furcsák lesznek a színek, minden csupa világoszöld, meg kék.. mpg-nél átlagban nem, wmv csinálja pl. sapphire kártyám van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest