- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Mondjuk az élsimításról lemond az ember (bár nem szívesen) ha "olcsó" kártyája van, de én az AF-et nem vagyok hajlandó visszavenni a Radeon 8500 óta.
A Hellgate demó max. grafikán (Dx9) meg köszöni szépen jól megy 1280-ban élsimítással, azért az nem rossz ennyiért. -
L4mie
veterán
Mikorra várjuk a kövi szériás középkategóriás karikat??
Asszonynak ugye lett egy 2600XTnekem majd jöhet a 2650
talán arra majd megéri lecserélni az X800XL-tet ^^ .
Jah asszony panaszkodott, hogy WOW-ban nagyon fűrészfogasak az élek
amugy 4400X2 esel meg 1GB al 75-80 FPS-t volt neki, szval /bow a karinak, most lesz bele +1GB ram, meg jól ráteszem az élsimítást, hogy meglessem milyen lassulás fog bekövetkezni!
-
AMD Power
titán
Videokártyák tesztje Unreal Tournament 3 alatt
És még temették a HD2xxx-s szériát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
-Deejay- #1588 üzenetére
Csak annyit mondok pl: driver 7.8->7.9 HL2 lost coast avrage FPS 42->49
Ehez kapcsolódóan HL2 EP1 1280*720-ban 4XAA melett minden maxon simán ment.A kártya DX10-re lett felkészítve, CoH (dx10 patchelt mód) lenyomja a 8600GTS-t. És az még nemis valódi DX10-es game. Szal shaddereké a jövő.
mod: kampányolni kéne, hogy a HL2 enginjét használja minden játék a köv. 2 évben, mert gyönyörű, és faszán megy maxon...
-
radírfej
senior tag
válasz
-Deejay- #1588 üzenetére
azért azt nem szabad elfelejteni, hogy milyen beállítások mellett tesztelt a ph. ez a kártya nem az élsimítások nagymestre, de van olyan oldala, ahol nagyon domborít.
ár/érték arányban kitünő vétel, talán "picivel" jobb mint a 8600gt... és igen, a driverek hatására van némi változás, bár egyenlőre inkább jelzésértékű, legalábbis az én személyes tapasztalataim alapján (HL2, Call of Juarez, Oblivion, FEAR).
CS source alatt nem okozna csalódást... de ott a 8600GT is jól teljesít, mindkettő kártya átlagos felbontás mellett jól szuperálna.
-
-Deejay-
csendes tag
Sziasztok!
A 2600XT kártya érdekelne, de a PH-s tesztben eléggé lehúzták. A 8600GT is szinte minden program esetében alázta.
Történt azóta valami teljesítménybeli ugrás az új driverek miatt? Azért kérdezem, mert akkor még vmi régi driverrel teszteltek, most meg már ha jól tudom a 7.10-es van kint.
Nekem a Counter Strike Source futtatására kéne a kari.
Üdv.
DJ
-
Tomka4
csendes tag
Vajon asus2600xt vagy gigabayt?
-
Geza26
senior tag
Hello!
SAPPHIRE - HD2600PRO 256MB GDDR3 OverClocked PCIE (http://www.ipon.hu/?product_id=17885), gyárilag húzott 2600 Pro! Mit tud ez a 2600 XT-hez képest? Árban -4 ezer Ft a különbség!
-
-
zsoleer
senior tag
hali mindenki
uj videokari beszerzését tervezem és az lenne a kérdésem hogy melyiket ajánljátok a 3 közül??
2600xt gddr3 256
2600xt gdd4 256
ati 1950 pro
hosszabb távra kéne! -
Bögre
aktív tag
Bár nem kapcsolódik a karihoz szorosan, de a black box kapcsán idefér
HL2 Portal
Kis ízelítő: -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mióta letöröltem az omega drivert, és felkerült a rendes, egyre több grafikai hiba jön elő 2D-ben, aztán CoD2 megidőnként átmegy diavetítésbe, aztán átlag 1 óra után befagy minden... Reg. takarító progik sem jártak eredménnyel, ergo írthatom le wint a gépről... Szóval nem tudom ajánlani az omegát, lentebb említettem más okokat is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Prymus X. #1576 üzenetére
Összeszedi? Mi a probléma? Ati nincs többé, a kártyáik meg DX10-re lettek felkészítve, és ha végre elfelejtik a Float, és a Float2 alapú PS kódok játékokban való használatát, akkor elő is jön a 2600, 2900 -as GPU brutális shader teljesítménye (8800-asoknak emlékeim szerint kb. 2x-szerese), ez az, ami miatt 8600 nem sokára eléggé kifog vérezni a 2600-al szemben (CoH-ban már meg is történt), csak hogy a topic kártyájáról is essen szó.
Nem beszélve róla, hogy ők is csinálják gőzerővel az RV670-es magot, és kistestvéreit... -
Prymus X.
tag
Powercolor HD 2600 X2-t ismeri valaki? Milyen teljesítménye lehet? Nem találtam tesztet róla. (Gecube-nél gemininek hívják)
-
Tomka4
csendes tag
Egy inno vision 7600gst-t akarok cserélni szerintetek asus 2600xt vahy giga 2600xt
Esetleg giga gf8600xt ? Árban nem sok a külömbség. -
Sdi
addikt
válasz
magellan01 #1570 üzenetére
Olvass vissza az 1500 környékére.
-
magellan01
csendes tag
helosztok szerintetek ati x1950gt vagy 2600 xt-t vegyek?
-
diegho
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1554 üzenetére
egy dtk 400w és egy sirtec 360w kivételével az összes eddigi tápom fsp belsős volt. (kivéve a legelső jnc-t ami eldurrant és magával vitte a fél gépet) most 350-es pnr van ez előtt 320-as ultra power volt 3 évig (szintén fsp belsővel) és még mindig teszi a dolgát egy egy átlagos fogyasztásu gépben. köv tápom nagy eséllyel megint fsp lesz igaz a corsair is esélyes, de az még a jövő zenéje. viszont sajnos be kell látnom hangos ez a pnr, legalábbis 300-at pörgő proci ventivel egy 5v-on üzemelő rendszer ventivel (vga-n) és immár +2db 5v-ra szabályzott silentblade-el (1 vinyó alatt, 1 hátul) is ha megállítom a tápventit csend lesz a gépben. ergó hangos. csak nem tudom mi a rákot vegyek ami nem túl drága (vehetnék 100k-ért is tápot de minek ha nem használom ki) és még halk is. buestorm-ra gondoltam igazából, asszem az lesz a befutó.
-
iday
aktív tag
Milyen progival lehet megcsinálni hogy 2D/3D modban mennyin (gpu,ram) járjon a kártya?
-
gabor907
tag
ezt kifejtenéd bővebben ???
a dll átnevezést -
gabor907
tag
egy linkkel megdobnátok hogy honnam szedhetném le a 3dmark06-ot??? köszke
-
sosperecek18
őstag
Nem képes ez a gpu kihasználni a nagyobb memóriát(7900gt esetében is érzékelhető volt annak idején).
Ami a 256mb-oson szaggatni fog az az 512mb-os vga-n is, esetleg ha vagy 1-2k lenne közöttük a különbség, de így nem éri meg!
A többi kérdésedre pedig fentebb találsz választ -
V!ck
senior tag
Sziasztok
Most már biztos hogy 2600XT-t veszek, elég meggyőző azok alapján amiket mondtatokpersze erre az árkategóriára nézve.
Most már csak azt kéne kideríteni, hogy milyen kiszerelésben. Sehol sem láttam tesztet ahol a ddr3-ast hasonlitották volna össze a ddr4-essel
És kiindulva a 320as és 640es GTS-ből, nem kevés a 256MB RAM?
Mármint a későbbiekben...
Szóval: mind Sapphire:
XT 256MB DDR3: ~21k
XT 512MB DDR3: ~27k
XT 256MB DDR4: ~29k
Tehát: megér 8ezret a sebességkülönbség? 6ezret a +256 memória?
Összesen 35e Ft áll rendelkezésemre, 8600GT, GTS kizárva (pedig eddig csak nvidia-m volt)
Előre is köszönöm a nagyérdemű hozzáértő válaszaitAzt felejtettem el még, hoooogy... ugye magasabb felbontásban szűrőkkel megfekszik a kártya. A szűrőkhöz nem nagy memsávszél kell és sok memória? Bocsi ha félrebeszélek, csak próbálok logikusan gondolkozni
-
barnam_
nagyúr
Nem tévedtél, én is 23k-ért vettem a Sapphire HD2600XT-t. A hűtése sztem nagyon jó. 2D-ben nem hallani, 3D-ben, ha lenémítom a játékot, hallani a hangját, de nem zavaró. Kb. olyan, mint az Asus X1950Pro hangja 50%-on.
Sztem ne vegyél Pro-t, mert a 3k különbség semmi, és nem biztos, hogy menne XT órajelen, vagy fölötte. -
bnss
veterán
Üdv HD2600 tulajok!
Úgy néz ki, hogy a család számára tervezett konfigban egy Sapphire HD2600XT kap helyet, nagyjából végigfutattam a topicot, a hűtésről láttam negatívumot, tudom ez nagyon szubjektív, de úgy mégis, mennyire hangos a hűtése?
Mondjuk ha irritál, akkor úgyis rövid úton csere lesz belőle. Azon gondolkoztam még el a sok olvasott post alapján, hogy inkább egy 2600Pro kéne és tuning. Nem vagyok teljesen képben a Pro árával, de az XT GDDR3 256Mb 23k lenne (bruttó ÁFÁ-val), ha jól emlékszem.
szerk.: a Pro ~20k lenne, így maradok az XT-nél. Abból is láttam GDDR4-est, de az vagy 5kval több, szvsz nem éri meg. Megköszönném, ha kijavítanátok, ha tévedtem valahol!
-
diegho
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1534 üzenetére
szellőzés nélküli 7 éves codegenben nyáron 69 fok volt terhelve... had tudjam már, ha tényleg megjelenés óta ilyenem van... most hogy 5V-on betettem egy zalman ventit a kártyára 38-39 fok terhelve. még venti nélkül mértem 850/900-as tuninggal 3dmarkokat, szóval nem értem milyen jól szellőző házról beszélsz mert 0db plusz ventillátor volt a házban, most már raktam bele egyet, mivel volt itthon egy polcnyi.
-
rambom47
csendes tag
Sziasztok!Nekem lenne 1 kis gondom!A 3dMarkok és a powerstrip nem indúlnak el és összeesik a kép amikor próbálkozom mégis velük!!Mi lehet a hiba????? Asus ati 2600XT 512Mb-m van 3 napos
-
barnam_
nagyúr
Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo FPS benchmark:
Proci/ram:
Játék beállításai: [link] [link] [link] [link] [link]Textúra beállítás: Extra
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
9554, 311151, 3, 101, 30.705Textúra beállítás: High
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
11762, 331397, 17, 106, 35.492Amikor Extra-n volt a textúra, ahol a tankokat kell kilőni, ott beakadt, lecsökkent 3-4 fps-re, ezért High-ra kellett tennem. Elfogyott a VRAM, nem?
A vga 800/700-on ment, nem húztam.MOD: Ami lemardt: 7.10-es Catalyst, és Vista Business (32bit).
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1545 üzenetére
Ha jól látom az a ház nem plexis, nem értem miért kell ilyen pofás hűtő, de te tudod, rosszul nem jársz vele.
Hogy milyen "bél" honol abban az "EarthWatts" tápban azt nem tudom, de Antecék csak nem raknak bele gagyit. (tényleg zárójelben, egy FSP 300PNF is röhögve elvinné a konfigot) -
hakos87
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #1541 üzenetére
a hűtésről ő gondoskodik: http://www.ipon.hu/?product_id=18453
elég halk, max 22db
a rendelést lehet módosítani... hát halgatok rád, legyen igazadjah a táp a házzal együtt van... a ház egy ANTEC- Sonata III, 500 w-os EarthWatts táp, min 80%os hatásfokkal
-
Olasza
aktív tag
válasz
Mákos7észta #1530 üzenetére
Érdemes ebből választani, mert ha nem is játszol sokat, a HD támogatás is sokat számít.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
hakos87: Miért baj h. lenne integrált VGA? pl. VGA csere esetén nem kell napokon keresztúl nézni az S3Trio képét...
Vaniliásrönk: imáddom a valve-t
Szép világ lenne, ahol minden játéknak VALVE motorja lenne, lenne korrekt fizika, rongybaba efektus, meg csilivili fények, és menne nálam minden maxon... -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1540 üzenetére
A linkelt alaplapon AMD chipset van, nem hemzseg a hibáktól és nem fűt mint az nVidia chipsetek, viszonylag jó hangrendszer került rá, jobban megéri.
A VGA árkülönbözetéből meg vehetnél egy COOLERMASTER Hyper TX2-t, hogy tényleg csendes legyen a gép.
Gondolom még lehet módosítani a rendelést.
(remélem valami rendes táp is került a gépbe) -
hakos87
csendes tag
köszi a válaszokat, a gépet már megrendeltem, a keretbe belefért a ddr4, uh végülis nem bánom... a lapot miért érné meg jobban amúgy? bevallom őszintén nem nagyon vágom a lap témát... jah és amit mutattál, abba integrált graf van, bár nyilván le lehet tiltani, azért mégis csak ott van...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hakos87 #1535 üzenetére
Iponos faszi nyílván a jövöre gondolt. Ugynis DX10 alatt (pl. CoH dx10 patch kvázi dx10-essé teszi a játékot) komoly előnybe kerül a shader orientált felépítés miatt a 2600XT, ennek ára, hogy DX9 alatt ennyire nem brillíroz, valamint az AA-t sem szereti annyira...
Black Box kupon meg arra jó, hogy vele letudod tölteni a ráírt HL2 játékokat steam-ről. E nélkül csak pl. HL2 Lost Coast, és Deatmetchet tölthetnéd le, mint minden AMD kari tulaj... (bár ezeket elvileg ráírják ám a kuponra...)
Win kérdésben meg helyedben mindkettőt feltenném, Vista alatt ténylegessen 10-20% -al lasabban mennek a dolgok, de aránylag szép, meg ugye DX 10 másképpen nem megy. (célszerű a telepítést először XP-vel kezdeni, a bootmenü egyszerű megvalósítása érdekében)
7.10-es Catalyst tökéletessen elég a kártya használatához, ha tuningolni is szeretnéd, arra az AMD GPU CLOCK TOOL az EGYETLEN megoldás.
Vaniliásrönk: Azért az AA is megy, HL2 EP1 alatt pl. simán vitte 4X-eset is, melette minden maxon 1280*720-ban... 600MHz-es GPU melett...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1535 üzenetére
Alaplapnak jobb lenne egy GIGABYTE GA-MA69G-S3H.
A Black Box kupon arra jó hogy miután letöltötted a Steam nevű programot és létrehoztál egy accountot, a kuponon szereplő kóddal (Games\Activate product on Steam...) letölthetsz négy játékot: Day of Defeat Source, Half-Life 2 Episode 2, Portal, Team Fortress 2
Szerintem a GDDR4-es 10% teljesítménytöbblete a GDDR3-ashoz képest nem éri meg a 24% felárat. Előfordul hogy gyorsabb mint a 8600 GTS, de egyelőre nem ez a jellemző, a modernebb játékokban valószínűleg fordul majd a kocka. (annyi biztos hogy a 8600 GTS semmiképpen sem ér meg 40k-t) Ami fontos, AA-t ne akarj használni, az két vállra fekteti ezt a kártyát.CPT.Pirk: A Valve játékok nem kicsit vannak ATi-ra optimalizálva.
-
éN79
addikt
válasz
hakos87 #1535 üzenetére
hl2 black box
Én vistát használok és bár nem sokat játszok, de nekem eddig semmi bajom nincs vele. A 7.10-es driver is jónak tűnik.
A 8600-asnál meg hol jobb, hol rosszabb, szűrőkkel viszont rosszabb. -
hakos87
csendes tag
uhh eliratam pár dolgot, bocsi, pl a lap msi-m57sli-s4
sorry
-
hakos87
csendes tag
Üdv!
Most rendeltem egy új gépet a köv paraméterekkel:
athlon64 x2 6000+
2gb kingmax ddr2 800 mhz ram
MSI GA-M57SLI-S4
és természetesen egy Sapphire HD2600XT 256mb ddr4 full kártyaa gépet természetesen játékra használnám.
A kérdéseim a köv. lennének: olvastam, hogy a full -ba jár hl2 black box kupon, vagy vmi ilyesmi, ezt el tudná vki magyarázni, hogy mire jó?
valamint még az lenne a kérdésem, hogy mit érdemesebb telepítenem, vistat, vagy xp-t? szemelőtt tartva, hogy játékra lesz. és elég feltenni csak a 7.10-es catalyst-ot? vagy kell vmit még feltenni?
Azt mondta az IPon-os faszi, hogy a 8600gts-nél is gyorsabb.... ez valóban így lenne?köszi előre a válaszokat, bár lehet, vki feltette már ezeket a kérdéseket, nem bírtam végigolvasni ezt az 1500 valamennyi hozzászólást
-
diegho
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1532 üzenetére
msi meg passzívan melegszik annyira mint a sapphire és xpert aktívan, árban meg ugyanannyi kb. szóval ez is simán ajánlható. mióta kapni azóta ilyenem van
-
varga911
senior tag
válasz
Mákos7észta #1530 üzenetére
256MB-os XT-t, GDDR3-ast. Márka mindegy, körítésben különböznek, de amúgy sincs óriási választék.
-
Mákos7észta
aktív tag
Hello!
Egy ideje kiszálltam a VGA piacból, nem volt rá szükségem, de mostanság szeretnék újra játszani pár játékommal, és vennék egy videókarit. Nos olyan 30K maxra gondoltam, és egyelőre Intel GMA3100 integrált videókarim van. NEm nagy teljesítmény, CD 1.6 megy olyan 70FPS- el. Szóval van egykét jelöltem, nem meglepő módón a HD2600Pro/XT is befigyel.
Négy kérdésem lenne:
1. Pro vagy XT?
2. Milyen kiszerelésben? 512MB vagy 256MB,GDDR3 vagy GDDR4?
3. Milyen márka legyen? Van különbség a mrákák közt? Mármint úgy rendesen eltérés..
4. Ebből a szériából szemezgessek, vagy az előző generációból? Igazából nem hatnak meg az új játékok, de lehet, hogy néhanapján kipróbálok majd egyet- egyet, de emiatt megéri- e DX10- es karit vennem?Körülbelül ennyi lett volna. remélem fel tudtok homályosítani. Előre is köszi!
Mákos7. -
beneszilo
tag
hello
Valaki nem tudja mennyi a furat-távolsága a karinak? -
Genius007
őstag
Üdv. Mindenkinek !
Én is beszereztem egy Sapphire HD 2600XT 256Mb karit.(na meg lapot meg mindent)
Kipróbáltam a Call of Duty 4 DEMO-t ! hát mit mondjak, nagyon ott van. A gáma is meg a vga is meglepően jól birja !Az alábbi CFG-m :
Asus P5K
Intel C2D E4300
2x1GB A-Data 800Mhz Kit
Sapphire HD 2600XT 256Mb
FSP BlueStorm II. 400W
200BG Samsung S-ATA2 )CoD4 1280x1024-be minden very high-on (meg EXTRA-n)
Kint : 30fps ha mindenki lövöldöz
Bent : 70-80 körülSzerintem 20-25k-t nagyon megér ez a kártya !
Este lehet meghuzom kicsit, bár gyári hütövel nagyon nem akarom piszkálni.
-
Alex123
senior tag
Sokan írtátok, hogy hangos a hűtés...
Nekem egy Vision Express-es HD2600XT-m van és nem hangos...
- Alex -
-
barnam_
nagyúr
2D: vGPU/vMEM: 1.23/1.81
3D: vGPU/vMEM: 1.27/1.81
Memóriát szépen lehetne tuningolni, mert ezen a feszültségen megy 820 Mhz-en -
Locutus
veterán
Egyébként XP / Vista ügyben mik a tapasztalatok? Cat 7.10 + hd2600 melyik alatt szuperál jobban, stabilabban, gyorsabban?
Ezen kártyák esetében már jobban hanyagolják az XP-t, vagy még mindig az az elsődleges amire javítgatnak/fejlesztgetnek? -
wwenigma
Jómunkásember
With GPU@1,45V and Ram@2,1V, the GPU can be clocked to 1006MHz, while Ram works with 1154MHz.
But these clocks don't work together...
Clocks arround 1000/700 oder 800/1150 work fine, if I clock to 1000/1150 card crashes in 3D. Even 1000/1050 don't work. The highest working clock I was able to find by now is 1000/1000. -
varga911
senior tag
válasz
misike83 #1509 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy Pentium D9xx széria 65nm-en készül, kétmagos, és mégsem Core2. Ha ottvan hogy supports Intel Core2, akkor viszi. Hangnemből vegyél kicsit vissza.
Amit linkeltél:
P4 LGA775, Pentium 4/Celeron D Hyper Threading támogatás, Dual-Core CPU/64-bit CPU támogatás.
Itt nincs benne a Core 2.
-
barnam_
nagyúr
válasz
misike83 #1509 üzenetére
LGA775 socket for Intel®Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU
Support Intel® 65nm Pentium® D/ Intel® Pentium® 4/ Celeron® processors.
Compatible with Intel® 05B/05A and 04B/04A processors
Support Intel®EM64T/Hyper-Threading TechnologyPentiumD-t igen, de a C2D-t nem említi!
MOD: Próbáltad is benne a procit?
-
Geza26
senior tag
Hello az ús SAPPHIRE 2600 XT-k már nem hibásak? (homályos kép) Köszi!
-
Picco
addikt
valaki el tudna magyarazni nekem azt hogy, hogyan mukodik ez a HD tamogatas dolog?
rakerestem de nem talaltam... -
barnam_
nagyúr
Jó kis program, de szvsz még messze van a tökéletestől és a használhatótól.
CPT.Pirk: Hát igen "csak" az kellene még bele
de ez az egyedüli, ami még használható a 2600XT-vel. ATT olyan szép kék halált dobott - mikor tuningolni akartam - hogy az csak na
(#1501) phallos: Én mindkettőt próbáltam már, és én a 1950GT-t javasolnám (bár nekem Pro-m volt). Saját tapasztalat, ahol a 1950Pro AA+AF-el maxon ment, ott a 2600XT csak AA nélkül megy.
-
phallos
tag
Helló-belló!
Szerintetek jelenleg melyiket érdemesebb megvenni:
SAPPHIRE - HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE ~ 25k vagy
SAPPHIRE - X1950GT 256MB DDR3 HTD Full PCIE ~ 27k
?
Köszi előre is!
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest