Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
A Miracast arra jó, ha valamit mókolsz a képernyőn, de filmnézéshez nagyon kevés.
-
Fryskitt
addikt
Kezd a hócipőm tele lenni ezekkel a szolgáltatókkal…. Lassan már semmit se lehet és a tartalom is egyre szarabb. Azt hiszem itt az ideje néhányról lemondani a jövőben. Pofátlanul drága lett és semmit se lehet velük lassan kezdeni.
-
Ok. kb. értem a működését de mint a hozzászólásokból lejön ez igen erősen applikáció meg még egy csomó minden függő. Vagyis ha xy app készítője korlátozza akkor ennyi volt.
Míg a képernyőtükrözés igaz nem távirányító de egy filmet nagyképernyőn végignézni teljesen jó végszükség esetén. -
válasz
tordaitibi
üzenetére
a chromecast nem ilyen. az jó. a telefonnal csak elindítod, és a tartalom a felhőből egyből a chromecastra megy, natívan. A telefon csak egy távirányító.
na, ezt sikerült most elk*rni. -
Csak a Miracastot ismerem a többi rettenet förmedvényt nagy ívben elkerültem eddig.
Telefon és nyevlfüggően Miracast, Képenyőtükrözés, Screen mirror, Tartalomátküldés, asszen Samsungokon Smartscreen a neve de erre nem vennék mérget utálom a Samut.Nem kell hozzá semmi, se router se helyi háló.
p2p a kapcsolat a 2 wifis eszköz között. FHD-t átviszi. És azt viszi át a külső megjelenítőre ami a telefon képenyőjén látható+audio.
A többi hülye Cast az meg kötve van úgylátom jogdíjhoz routerhez applikációhoz engedélyekhez szolgáltatóhoz meg még a fene tudja mihez.
Viszont a Mira az érthető okokból képtelen interaktivitásra azaz a megjelenítőről nem tudod vezérelni a forrást.
Ugyanerre képes a Windows beépített "Kivetítés erre a gépre" funkciója vagyis ki lehet tükrözni monitorra is a telefon kijelzőjét.
Nálam működik mindennel, képel videóval streammal bármivel.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezen jót röhögtem.
-
teljesen igazad van. Ez nem a könyv(ek), csak abból merít. Elfogadtam, nem hőbörgök, mint sokan amúgy ez miatt. De legalább nem lett elkefélve annyira, mint a Dűne... na az botrány. William Gibson-t mikor fedezik fel újra? Esetleg Shadowrun filmek is jöhetnének...
himpike: nem tudom, ált. angolul nézem, vagy angol felirattal néha, az ilyen koreai, vagy hasonlókat.
-
LZs?!
aktív tag
"Apple TV csábító, [...] ott az Alapítvány, [...]"
Én csak ezért próbáltam ki, őszinte leszek: az Alapítvány nem jó. Nekem tetszett, de inkább mint egy érdekes alternatív szabad olvasata és úgy felturbózása (modernizálása?) az eredetinek - és egyébként én személy szerint élveztem is; a látványvilág és világlakotás szerintem jó lett, hiába kanyarodtak el az eredetitől, a színészi játékok kiforrnak idővel...viszont a 3. (vagy 4.?) évadra már nem mozgat meg annyira, hogy visszaüljek elé. Mindezt úgy: tizenéves korom óta Asimov 'követő' vagyok és a teljes sagát kiolvastam oda-vissza többször, de nem tartom a munkáját Sci-fi Bibliának. -
ChRiS_RS
aktív tag
Szerintem menjenek a francba!
Már kábé egy hete kínlódtam azzal, hogy hiába van ott a tükrözés gomb, (3. generációs Chromecast) csak fekete képernyőt ad, esetleg még az idősávot is kiteszi, de nem indul el. Immár értem miért, csodás, bravó, csakígytovább....

-
hankock
tag
Lehet, hogy valamit félreértek, de az Net4+ és a OneTv-t ki lehet tükrözni WebOS QNED753 és Android TV-re, a mediaklikk-et pedig a (Samsung) Smart View-el lehet tükrözni. (Érdekes de a OneTv-t Smart View-el tükrözve kép nincs, hang van, viszont a Net4+ megy (Samsung) Smart View-el is). Hogy melyik Cast, Chromecast, Miracast azt nem tudom. Szóval az, hogy egyik szolgáltatót sem lehet tükrözni, az nem állja meg a helyét.
-
Akelaus
senior tag
Nálam is arra volt jó ez a Netflixen, megkerestem amit nézni akartam, és átküldtem.
Médiaklikk mobil app-ba bele sem tették a tükrözést, nem görcsöltek ott ilyennel.

Igaz Android tv alkalmazás sincs, amit fel lehetne tenni Androidos box-okra.
Filmió-appban (még) van, ott sincs alkalmazás csak mobilra. -
PTM
senior tag
De fura, nem is tudtam, hogy volt benne ilyen. Ezzel ment normálisan a HDR és az Atmos hangsávok is?
-
zzola
titán
válasz
ultrasound
üzenetére
"hogy az összes hazai kábel tv "
Nem tudom eddig feltűnt-e, hogy a Netflix nem volt helyhez kötve, csak wifi/mobilnet kellett.
-
válasz
ultrasound
üzenetére
Amíg ingyenes, addig ezekkel könnyebb együttélni. Ha fizetni kell érte, akkor ők is egészen bátran bek**hatják.
-
ultrasound
tag
Csak jelzem, hogy az összes hazai kábel tv - internet szolgáltató online műsorait sem lehet átküldeni a TV-re. Lehet nézni az egérmozit!
-
-
mrThomi
addikt
válasz
nagyakos85
üzenetére
Főleg, hogy az összes sorozat ugyan arra a kaptafára épül. Baromi unalmas már. Gyorsan fogyasztható, de már hánytam az összes agyon tekert csavart spanyol dolgoktól. A dokuk is eléggé unalmasak lettek már sajnos, pedig azok jók voltak. A filmeket meg hagyjuk... Egyedül talán az igaz történetek voltak jól megcsinálva
-
Elhagytam a netflixet, amúgy sem találtam nézhetőt már rajta. Valahogy az animék is eltűntek, csak a trendi/kommersz maradt.
Apple TV csábító, 6 hónapig akciós, ott az Alapítvány, a szurdok és még egy halom jó film... -
nagyakos85
csendes tag
Évek óta Netflix előfizető vagyok, és mindig jött valami baromság, ami csak kicsit idegesített, de lassan ez összeadódott. Le is mondom, felesleges, és egyre körülményesebb használni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Pl a telekom tv go-t nem lehet ki tükrözni, fekete képernyőt ad. Eléggé gáz.
-
mrThomi
addikt
2 éve lemondtam ezt a vackot
-
türközés ikon
Hogymikon?
-
Hosszú évek után kb két hete fizettem elő újra. Tegnap előtt még működött a Chromecast, ma már nem volt ott a gomb..!
és egy szót nem szóltak róla,
pedig napi 3-4 ajánló jön az appban.Van még egy dune lejátszóm is, de mint kiderült, az se Netflix kompatibilis.
Szóval elmehetnek a sunyiba, le is mondtam.Ui. ja, a cikkek azt írják, hogy a régebbi, távirányítóval nem rendelkező chromecastok megmenekültek. Nos nekem Chromecast 3-am van, és azzal se megy már.
Van valahol a fiókban egy chromecast 2 is majd kipróbálom azt is... -
Chp
őstag
Jujj de fáj ilyen "progresszív" tartalmak után ez. Jöhet a kő, meg a moderálás ha tyúkszemre léptem. Ja, troll off, de szívből jött. Bizony ám, nem vagyunk egyformák. ...de nem ám.
-
Farkassacred
őstag
Totál az előfizetőik ellen vannak egyébként kb minden lépésükkel. Szeretem a sorozataikat néha, meg a filmjeiket is, de ahogy viselkednek megérdemelnék már hogy lecsússzanak az első helyről végre.
-
ricsip
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Egyszer valaki csinálhatna egy 10-15 perces videót, hogy melyik *.cast milyen módon működik!
Chromecast, Miracast, meg még ki tudja hány féle milyen cast létezik. Melyikhez kell speciális hardver, melyik az ami szimplán szoftberből működik (de milyen oprendszer alatt)? Melyik használ wifit, mi használ BT-t, vagy egyedi speciális rádiós kapcsolatot? Mi működik vezetékes hálózaton ezek közül? Wifi-ből melyik használ infrastruktúra módot és melyik Ad-hoc módot? Melyik streameli a konkrét videó+hangtartalmat, és melyik csak a control csatornát nyitja meg, és a tényleges adatforgalom a tényleges megjelenítő eszköz és az eredeti médiaforrás között történik, a mobil / tablet stb. pedig csak az irányítás/indítás/megállítás/műsorváltás 0-hoz közeli adatforgalmát csinálja?
Szerintem 10-ből 9 itteni fórumozónak fogalma sincs ezekről. -
Hát ezek k***a hülyék
Pár napja szenvedtem egy csomót, hogy miért nem megy a cast az egyik TV-re egyik telefonról sem, a másikra meg simán - ezek szerint ez nem bug, hanem feature. Eddig is elég határeset volt, hogy meddig tartsuk még meg, most akkor könnyen lehet, hogy repülnek a 'csába...Ja, és a cikket köszi, eszembe nem jutott volna ilyen baromság.
-
kilua
senior tag
Még egy dolog ahol a legális előfizetőket szivatják aztán csodálkoznak ha még többen felteszik a kalóz sapkát.
-
-
Krisszer
aktív tag
-
Durci vagyok, eddig mobillal megkerestem amit akartam aztán egy kattintás után kint volt a TV-n...
-
zzola
titán
Ez arra jó volt, hogy fix helyhez kössék a szolgáltatás felhasználhatóságát, így akarnak még több előfizetőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pár napja szenvedtem egy csomót, hogy miért nem megy a cast az egyik TV-re egyik telefonról sem, a másikra meg simán - ezek szerint ez nem bug, hanem feature. Eddig is elég határeset volt, hogy meddig tartsuk még meg, most akkor könnyen lehet, hogy repülnek a 'csába...