Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
valszeg eladom a 8800GTS640emet, nem használom ki, meg pénzre is szükségem lenne.. elpasszolom videokarim és hát.. mit is vegyek? [ezt néztem ki], mivel a HIS a kedvenc márkám ATI fronton. hogy muzsikálnak ezek a 2600XTk? igazából csak CSS-ra használnám, videózás netezés sátöbbi. hogy megy Bioshock pl? néztem teszteket, 8600GTn gondolkozom még de az nekem valamiért unszimpatikus.
-
Kötelező
senior tag
-
strebacom
senior tag
Ja ezt most azért kaptam, mert hogy nem eredeti, de megvolt a CE változat, csak mikor feltörték akkor eladtam egy hülyegyereknek, de a tört is tökéletesen ment addig, még belenem került ez a 2600Pro...De leszarom az egészet amúgy is csak egy szar hent volt semmi más....
-
AMD Power
titán
válasz
Cerebellumm #982 üzenetére
Ezek közűl a HD2600XT a legjobb választás.
-
válasz
VaniliásRönk #954 üzenetére
a "marginális" szó körül
annyi biztos, hogy a csodatápom 12V-os ágának feszültségesése alapján határozottan többet eszik, mint a 7300GT, ami a 35W-os AGP-ről + 1 molex-ről ment. én 55-60W-ra saccolom a dolgot. bár láttam olyan tesztet, ahol 80W különbség volt a 2400Pro idle és a 2600XT load mérés között - 80%-os táppal az 64W+.
-
válasz
Cerebellumm #982 üzenetére
hát, ha szerinted az egyik elavult, a másik kettő meg gyenge, akkor leginkább egyiket se vedd meg
de ha ezek közül akarsz választani, akkor 2600XT - átlagosan 20-30%-kal gyorsabb, mint a Pro, és kb. 2x-ese a 7600GS-nek.
Furkoo
Ha az X700 szóba kerül, akkor már vegyél 7300GT-t szerintem. -
L4mie
veterán
válasz
VaniliásRönk #987 üzenetére
jaja nézegetem, csak ugye ez is olyan és most kaksizott, be
valami újabbra gondoltam, lehet x700 as is jó lenne
vagy x800
AGP az nekem ugy is bevállt, kb 15-t szánnék rá, de most még körbekémlelek, hogy mi éri meg
-
strebacom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #983 üzenetére
más: azt miért van hohy egy-két játékban hiányoznak a texturák, pl Crysis Mp béta, vagy villognak...???
-
L4mie
veterán
2000+ os Atholn mellé milyen videokarit ajánlatok (AGP) x1650 en gondolkozom vagy esetleg valamelyik 7300 vagy 9600XT , mert a 9800 as elkezdett csíkolni, meg homályos a CRT, szval már megérett egy cserére.
-
Cerebellumm
csendes tag
Sziasztok!
Vga kártyát vennék, a segitségetekre lenne szükségem, mert nem tudok dönteni.
1. Galaxy 7600 GS
2. HD2600 Pro
3. HD2600 XTMindröl olvastam jókat is, rosszakat is, a 7600 GS elavult, a többi meg gyenge.
Most mi az igazság, melyiket érdemes megvenni? Köszi. -
strebacom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #980 üzenetére
-
#TOTTI
őstag
Vadonat új XpertVision HD2600Pro 256Mb GDDR3 HDMI kimenet!!! DOBOZÁBAN eladó Pécsen garanciális..! ára: 18.000 FT
-
strebacom
senior tag
Igen minden a legfrissebb, format is volt, és directx az augusztusi, még sem megy.....
fura mert a demó meg megy, most próbáltam..... -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #976 üzenetére
Nem ismerem a játékot ezért kérdeztem.
-
L4mie
veterán
Ahh akkor az volt az a HL-es kari a LITE mellé
de az csak 2 játékot tartalmazott, asszem HL2 EP1 et meg még valamelyik MP-t
CS gondolom egyikhez sem jár!
-
munky
őstag
annak aki nincs képben az Orange Box meg a Balack Box ugyan az csak Black Boxot kártyák mellé adják az Orange box meg a bolti dobozos verzió neve.
ezek a csomagok egyébként 5 játékot tartalmaznak:
HL2
HL2:EP1
HL2:EP2
Portal
TF2Bögre
hát sztem 25-26K-t bőven megér egy HD 2600 XT ha adják mellé Black Boxot. mert ha boltban vennéd meg az 12K lenne szóval elég kedvezményes áron jutsz hozzá ha egy Shappire HD 2600 XT FULL-t választasz.
egyszóval én megpóbálnám módosítani azt a rendelést
-
munky
őstag
válasz
VaniliásRönk #959 üzenetére
kösz a tippeket!
-
strebacom
senior tag
Hali!!
Azt szeretném kérdezni, hogy mióta 2600Pro van a fiam gépében nem indul a Bioshock (alkalmazáshibára hivatkozik és azt irja hogy az ujratelepités megoldhatja a problémát--de nem oldotta meg!!) a 7.10 RC4 driver van fenn, de már régebbit is kipróbáltam, söt a 7.9 patch-et is......Mi lehet az oka kérlek segitsetek, csak kártyacsere volt semmi más és eddig futott, igaz 7300GT volt benne!!Nagyon köszi!!
-
Bögre
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #956 üzenetére
Na most bántam meg, hogy 2600Pro OC -t rendeltem. Ez a team fortress....
Lehet megpróbálom majd módosítani a rendelésem XT full -ra -
L4mie
veterán
tudom ciki meg stb, de mi a rák az a black box meg orange box??? anno az X800 ashoz adtak valami dobit, amit az Svideóra tudok rádugni, de igazából nem jöttem rá minek az a sok féle kimenet
ezaz jólgondolom?
-
L4mie
veterán
válasz
sosperecek18 #957 üzenetére
ideee a prociddal
CPT.Pirk
a képek brutkók
jó kis barkácsolás, modjuk áralmástanilag nem éppen a leghatásosabb
próbáld kerülni a derékszögű töréseket, de ilyen légmennyiségnél voltaképpen nem számít.
A géped überállatgondolom nincs semmi hangja!
-
VaniliásRönk
nagyúr
Eszedbe ne jusson!
Ilyen karit 2950-re cserélj majd.
Szerk.: Inkább keress valakit akinek 2600XT kell, de nem érdekli a BlackBox és ajánlj neki 4-5k-t a kódért. Te is jól jársz, meg ő is.
A TF2 pl. a 9550-enem is szépen elfutkorászik 1024-ben, a 2600XT-n meg Motion Blur nélkül fixen 75 fps-en áll 1280-ban.(egyébként hajlamos leesni 30-35)
-
munky
őstag
kicsit keresgéltem és ezt találtam:
szóval akkor ezzel elvileg letölthetem majd a HL2EP2-t meg a TF2-t? (meg még ami az orange vagy black box-ban van...)
most nagy dilemmábnan vagyok, szerintetek eladjam az X1900GT-m és vegyek egy ilyet?
mert eléggé tervezgetem, hogy megveszem az Orange Box-ot, csak kérdés, hogy X1900GT-vel vagy HD2600XT-vel fut-e majd jobban a HL2EP2
-
sosperecek18
őstag
válasz
VaniliásRönk #956 üzenetére
Értettem
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
sosperecek18 #955 üzenetére
Nézz meg pár Team Fortress 2 videót és rögtön fülig ér majd a szád, így.
-
sosperecek18
őstag
Meggyőztetek, berendeltem egy sapphire xt-t (full), remélem nem döntöttem rosszul!
-
válasz
VaniliásRönk #951 üzenetére
asszem vannak itt fogalmi zavarok
ja és sidenote, sok jelentősége nincs, de a 45W-nál azért többet eszik a 2600XT... -
FireKeeper
nagyúr
válasz
sosperecek18 #950 üzenetére
szerintem bőven jó a gddr3-as, a gddr4 felesleges a 8600gt meg felejtős
-
sosperecek18
őstag
válasz
sosperecek18 #948 üzenetére
És ténylegesen nem éri meg 8600gt-t vele szemben preferálni?
-
válasz
VaniliásRönk #944 üzenetére
szerintem sem marginális
-
sosperecek18
őstag
válasz
VaniliásRönk #947 üzenetére
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
sosperecek18 #945 üzenetére
Vegyél GDDR3-asat meg egy láda sört, jobban jársz.
Fagyás a múlté, az új driverekkel nincs gond.
-
munky
őstag
köszönet VaniliásRönk -nek és belaazallat-nak a válaszokért!
-
sosperecek18
őstag
Hello most akarok venni egy gddr4-es Powercolor vga-t (29k), és azt szeretném tőletek kérni, hogy írjátok már le hogy mit tegyek fel, mit ne csináljak, ahhoz hogy elkerüljem a régebben meglévő fagyásokat, és hogy a gamek is rendesen menjenek...Előre is kössz!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
belaazallat #941 üzenetére
Igen, Sapphire 2600XT Fullhoz BlackBox jár (Day of Defeat is van benne), 2-3k-val drágább általában.
-
munky
őstag
sziasztok!
melyik HD 2600 XT-hez adják az Orange Box-ot
és mennyivel drágább egy olyan kari mint egy "alap"
-
VaniliásRönk
nagyúr
A PH GDDR4-es XT-t tesztelt. (ezalapján mondtak ítéletet (a hülyegyerek edition alapján
), és csak miután többen állítottuk a topikjában, hogy nincs érzékelhető előnye a GDDR3-ashoz képest, és nem a GDDR4-es lesz a meghatározó verzió, akkor voltak hajlandóak kiegészíteni a tesztet GDDR3-assal)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #935 üzenetére
Ebből a táblázatból az derül ki, hogy gyakorlatilag erőművet kell venni 25fps-hez...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kötelező #930 üzenetére
Azért kicsit érthetőbben is fogalmazhatnál. Pl. "Hogyan fut 2600XT-n a Colin Dirt?"
Ez alapján úgy sejtem el lehet játszogatni vele.CPT.Pirk: Vagy nem erőltetni a maximális részletességet, a nyakam rá hogy ha kicsit visszaveszel itt-ott, nem lesz látványosan rondább, de rögtön 30 fps felett lesz stabilan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #933 üzenetére
Tehát képek a kariról, és a gépről: [link] -ölég ronda, de nekem teccik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm, egésznapos ragasztgatás után végre befejeztem a hűtés moddolását, először egy csövet építettem, ami kintről szívta a levegőt, ugyan működött, de éktelen zajossá vált a venti, most a felét lebontottam, csak azokat a részeket hagytam ott, hogy a meleg levegőt ne szívja vissza a kártya, így a zaj nagyban megszünt. Most levettem a feszültséget 7.5V-ra, de a hűtés jobb mint bármikor, alapon 39-40fok, terhelve 54-55 fok, gyári ventivel 70 fok volt. Valószínüleg tudom majd még lejebb venni a feszt, de egyenlőre elég volt a moddingból...
-
Kötelező
senior tag
válasz
Aranygyerek #929 üzenetére
Én is ezt kérdezném.....
Ezek közül melyiket érdemes?
PowerColor HD 2600XT 256MB GDDR4 - 30.000FT
Gigabyte HD 2600XT 256MB GDDR4 - 29.000FT -
Kötelező
senior tag
válasz
VaniliásRönk #928 üzenetére
Te kipróbáltad a játékot a 2600XT-den?? Jól megy?
-
Aranygyerek
aktív tag
Akkor szerintetek melyik gyártó terméke jobb?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kötelező #927 üzenetére
Ne viccelj, ezt teljesen felesleges nézegetni, pl. a 7100 fel van solorva, de hogy amit azon művel azt futásnak nem nevezném az biztos, döcögésnek is nagyvonalú lenne.
(a 6600GT-m agyonvert volna egy ilyen kártyát, a játék mégis 1-3 fps-sel futott 1280-ban)
Mivel a legújabb DX-et támogató VGA-ról van szó, logikusan az fel sem merülhet hogy a kártya képességei gördítenének akadályt a száguldozás elé.
A teljesítmény már más kérdés, ezt egy ismert engine esetében sejted, egy ismeretlennél meg fogod magad és kipróbálod a demót.(ha nincs akkor meg megoldod máshogy
)
Szerk.: 6600GT-n próbáltam ki, és miután jót derültem a "sebességen", felfigyeltem a "motorhangokra", és azt mondtam ilyen gagyi zümmögő sz@rral én nem játszok, '99-ben az első részben még elment, de 2007-ben had ne mondjam meg mit csináljanak ilyen tré hangokkal.
-
Kötelező
senior tag
válasz
VaniliásRönk #926 üzenetére
ha hülyeséget mondok. Sorry
-
Kötelező
senior tag
Az ujjabb játékok támogatják a HD 2600XT-t? Pl:. Colin McRae Dirt.?
-
L4mie
veterán
válasz
sosperecek18 #923 üzenetére
na én is ezeket mondtam a srácnak, de erősködött, hogy de ő láttott PH-n egy tesztett amin a Pro megelőzte az XT-t
megmutatta mondom persze az Xt nél bevan kapcsolva a 4x es anyámkínja
meg nagyobb a felbontás is
Na de majd meggyőzőm, hogy inkább XT! -
sosperecek18
őstag
Igen a pro és az xt(persze ha mindkettő gddr3) akkor csak órajelben különböznek, de a legtöbb pro viszi az xt órajeleit, viszont az xt-t is lehet rendesen ráncigálni...
Én a helyedben ha nem sok árban közöttük lévő hely, akkor xt-t vennék, mert az overclock mindig alanyfüggő... -
-AD4M-
tag
Hali!
A 2600pro és 2600xt csak az órajelekben különbözik?
A pro-t mennyire lehet tuningolni?
Inkább xt-t vegyek, vagy pro-t?Köszi!
-
L4mie
veterán
Hali újab megoldandó kérdés
Egyik haverom most szánta el magát a 2600 os széria megvételére, viszont nem tud dönteni
A GYÁRILAG TUNNINGOLT 2600Pro mellett DDR3 al Sapphire, vagy nemtuninngolt 2600XT DDR3 szintén Sapphire! árkülönbség 2000 forintszerintetek?
-
Johnny
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #913 üzenetére
Végülis így néznek ki a dolgok:
X1950pro - RV570 - 80nm - 330Millió tranzisztor
hd2600 - RV630 - 65nm - 390Millió tranzisztor
És kis mértékben még az órajelekkel is számolni kell, ami az XT-kesetén magasabb.Furkooo türelem
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem egy szekrényben megy a gép, a hűtés meg maradt, de a kis vinnyogó ventit kiszedtem, és rágyógyítottam egy 9,2cm-es ventit, ami az Alcomp procibordáról származik (coolink venti), plusz megcsináltam, hogy csak fellülről szívja be a levegőt, de ma megcsinálom a légcsövet, hogy közvetlen szívja be a kinti hidegebb levegőt a szobából, ha végeztem majd teszek fel képeket, vagy írok a logoutra...
-
AMD Power
titán
válasz
belaazallat #907 üzenetére
Nekem is ez volt az elején. Meg kellett néznem ,hogy megy-e a ventije a VGA-nak.
-
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #906 üzenetére
Csatlakozom, szerintem is halk! Passzív víz mellett meg kellett néznem, h megy-e a venti, mert nem hallottam. Sapphire HD2600XT
-
L4mie
veterán
én szívem szerint asus-t vettem volna, de a pínz dominál és az a +3k is számított, mivel az Asusban én még nem csalódtam, nyugodt szívvel ajánlanám, de a HIS is jó, most Sapphire van, barátnőmnek 2600XT, és 7.9 el már megy rajta az SC is
(előző probléma letudva) de tényleg szépen futott rajta amit eddig próbátunk
szval simán megérte a 23k-t
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy te milyen márkát ajánlotok 2600xt-böl? melyik a legjobb ha lehet ilyet mondani? az sapphire mennyire megbizhato? mert hallotam rola rosszakat
-
válasz
Kötelező #901 üzenetére
ue. 1280x1024-es vagy 1440x900-as felbontásig.
szerintem a 2600XT és az X1950Pro között igazán az AA dönt - ha kell, akkor ne vegyél 2600XT-t. ha nem kell, akkor a 2600XT egy olcsóbb, kevesebbet fogyasztó, halkabb és nem utolsósorban modernebb kártya, hasonló teljesíménnyel (Unreal Engine 3 alapú játékokban pl. kicsit jobb is).
a 4 ROP kevés az AA-hoz, de a 800Mhz-es órajel miatt a fillrate így is elegendő.ja, és miért gDDR4? alig néhány +% teljesítmény a gDDR3-hoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gmail
- Hegesztés topic
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest