- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Csináltál vmit extrat? Fit 3as PocoF3 és F4 + Pixellel 8al is próbáltam nem sikerült működésre bírni. Anno topikjában többen próbáltuk és nem ment.
Ha igen írd le topikjába...Rákerestem topikjában és csak mert te írtad
[link]
"Petal Maps: A frissítés hozzáadja a Petal Maps alkalmazást, amely szinkronizálja a navigációs adatokat a csatlakoztatott telefonról. Fontos megjegyezni, hogy ez az alkalmazás csak Huawei eszközökkel működik, és nem kompatibilis Android vagy iOS rendszerekkel."
NFC pay detto nem megy. Nemhogy a Fit3nál nem megy de pl egy 130Ks GT5 PRO se tudja... -
pengwin
addikt
válasz
LosBlancosRM #14 üzenetére
Az "ökoszisztéma" csak korpobullshit-beszél arra, hogy a termékek nem hajlandóak szabványokat követni és a tervezésüknél az erőszakos árukapcsolás volt az elsődleges cél, nem a felhasználói igények.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Parallaxis #17 üzenetére
Korábbi Huawei órából kiindulva itt is csak akkor fog menni térkép/ petal ha Huawei telefonod van. Amúgy nem.
Btw NFC se 100%
-
vilmose33
őstag
Tetszik, már egy ideje nézegetem a Huawei óráit,főleg hogy dicsérik a szenzorait illetve jó az üzem ideje is.
Ha Iphone-t használnék vennék is.
Samsungot használok ,ezzel meg pár funkció nem menne illetve mokolni kellene. -
Fradipuma
tag
A Gt5 pro-hoz képest mennyivel lesznek vajon pontosabbak a mért adatok? Nem tudom csak nálam van-e így, de futògépen történő futásnála gép álltal kiírt elégetett kalòria és az óra álltal mért kalòria között előfordul akár 100cal-às eltérés is, de minnél hosszabb tavot futok annál nagyobb lesz ugye az eltérés. A másik a lépés számlálò. Elég sokat vezetek és valamiért a kormányhasználatot vagy csak ahogy rázkòdik az autó lépésnek számolja, így napi szinten 1000 felett van az tévesen számolt lépések száma. Van hogy 2 órát vezetek, és kiírja hogy elértem az állás értéket, mert úgy érzékeli, hogy állok, gondolom mivel a kezem a kormányon van. Ezekbe lehet javulás?
-
Ricardo
titán
Az még mindig nem az igazi.
A tudás a nagyobb, és ha mindent kimaxolsz rajta, akkor érthető miért ennyit bír, de ha a tudása felét sem használod akkor sem bír ki annyit, mint egy fele ekkora tudású.
Azt mondom ezzel, hogy indokolatlan a fogyasztás, N. Ha nem használod npi szinten edzés követésre, nincs folyamatos aktív jkijelző.... akkor sem bír ki egy hetet. Nem tudom pontosabban megfogalmazni.
Jelenleg inkább veszek valami olyat ami azt tudja, ami nekem kell (azt viszont pontosan és megbízhatóan) , cserében nem kell pár naponta tölteni.
Ebből a szemontból a cikk alanya sem az igazi.. jelnleg a watch GT vonalat választanám, ha ebben az árkategóriában gondolkodnék. -
kubista85
csendes tag
wow ez durva...szinte 22-ik szazadi, nagyon meno...mint anno a Toyota Corolla
-
Kevin8997
tag
Ez tud annyit mint egy garmin venue 3? Nagyon gondolkozom rajta, iphone melle.
-
Fradipuma
tag
Sziasztok. Valahol már rendelhető? Egy linket tudna adni valaki, mert media markt oldalàn nem találom
-
Isti2
aktív tag
És #4 is: Megerősítem hogy iPhone 13 pro max és az esetemben Huawei watch gt 3 pro hibátlanul működik kB. másfél éve, telefonálás és minden értesítés is rendben megy.
Valamint a Huawei health Európa appal az egészség figyelés is tökéletesen működik és minden teljesen magyar. -
horilori
csendes tag
Akár jó is lehet ez az óra, az oldalsó szenzor ígéretesnek tűnik, anyaghasználat is jó, de eget rengető újdonság a hírek szerint nincs, az üzemidő kiemelkedő papíron, a gesztusvezérlés is jópofának tűnik (ha rendesen működik), a köhögéselemzés
de sajnos órát ökoszisztémába vesznek, s Európában a huawei okostelefonok jóformán eladhatatlanok, úgy hogy a magyar piacon ez bukta lesz, még ha kiemelkedő is lehet 1-2 tulajdonságban vagy szolgáltatásban. Ránézésre túlárazott.
Ui: 160-ért van Samu Watch Ultra gyári garival rendes szaküzletben. -
Az óra alján milyen szenzorok vannak? Huawei TruSense? Az az oldalsó szenzort nem számítva fejlődött? Pl.: v1.5 vagy v2.0? Kérlek a tesztbe majd írjátok meg ezeket is.
Eszembe jutott még, ha a szenzorokat (alsók, oldalsók) le tudnátok úgy is fényképezni, vagy videóra venni, hogy villog az maga lenne a kánaán
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest