Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
latyak17
tag
válasz
DeFranco #45385 üzenetére
mer mondtam nem mindenki érti a gebrauchwagen vagy mobile leírást, ahol a lényeges információkon túl elég sokat meg lehet tudni.., és nem hozatom, hozom.. és esetleg zavar, hogy megcsinálom autószerelő ismerőssel amit csak lehet és máshogy segítek neki vissza? nem értem miért kell negatívnak lenni.. azt hiszem végletekig korrektül írtam le mindent és elismerem a negatív kritikát, át is gondoltam, de miért kell oltani? és nem róka hanem oroszán a csillagjegyem, majdnem talált
+ mivel cukorkákat érdemes behozni, az nem mindig van linkeljek képeket vagy hogyan mutassam meg mi a vágy?
szia
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest