-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Psychonaut #35151 üzenetére
Az asszony akar kabriot, amig nincs gyerek. Tok igazad van, kabriozni nem annyira erdemes gyorsan -- voltunk egyszer az Alpokban egy Megane Cabrioval, 1.5 dizel motor
, en majd' meghaltam a hegyeken, de a parom irtozatosan elvezte a joidot, es a - kenyszeruen - lassu kanyargast
.
Integra: igen, igazad lehet. A helyzet az, hogy egy RX8 annyival olcsobb lenne, mint mondjuk egy 3-er, hogy a kulonbseg felet ralocsolva is ugye jol jovok ki
.
Az van, hogy sosem volt meg sajat autom. Vezettem eleget, de sosem volt meg a nevemen kocsi. Emiatt ugy erzem, hogy penz ide vagy oda, tul nagy lepes egy harmas BMW. Egyszeruen nem lenne pofam elso autonak venni egy ilyet, akkor se, ha jo regota dolgozom mar, es nem vagyok egy tizenhat eves papakedvence. Fura.
EVO/STI nem jo, kenyelmetlen. EVO-ban nem ultem, de az STI nem igazan jo mindennapos hasznalatra. Zabal, kicsi, nyekereg a fek amig nincs bemelegedve, mittudomen.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest