Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Az akkum már nagyon régóta 76%-on áll,de én nem tervezem kicseréltetni.
Az utóbbi időbe fel is tűnt hogy eléggé gyengélkedik,ha használom nagyon merül,de a napot akkor is kibírja,és ez nekem még egyelőre elég így.Agyaltam hogy szeptemberbe 5 évesen lenyugdíjazom és megveszem a legfrissebb alap modellt,de mi van ha jövőre megint kimarad a 9-es széria,mármint a 19,és egyből jön a 20,és valami nagyot villantanak?Lehet meg kellene várni és azt venni.Ezzel még nem is lenne olyan nagy probléma,de ha lesz 19 széria akkor csúszik az egész plusz 1 évet.
A 20-nál szerintem tutira készülnek valami nagy dobásra,ha csak ilyen tudás mellett beletesznek egy brutál akkut,nekem már megéri beruházni egyre 5-6 évet azzal is kihúznék.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Tervezem meglepni a feleségemet egy 13 minivel.
Pár dolog felmerült bennem. Az akkut idővel biztos cserélni kell. Eredetit érdemes? A szervízek szépen szét és összerakják?
A másik, van jó magsafe powerbank(5000-10000mah) ami elfér rajta? -
palfitom
félisten
bodorjanos + Sir Gunar
Köszönöm a válaszokat! -
bodorjanos
aktív tag
válasz
palfitom
üzenetére
Nekem IKEA-s töltőim vannak, nem magsafe-es, illetve kocsiban van magsafe-es töltő, talán hama és van egy baseus powerbankom is magsafe-es is. Egyiknél sincs útban a kamera sziget. Ha biztosra akarsz menni, akkor a gyári magsafe töltő, de nálam a azért elég rendesen melegszik, ha drőtnélkül töltöm a telefont, így inkább drótozok. Ha a töltési sebesség is számít, akkor talán a gyári a legjobb opció.
De talán a többieknek van tapasztalata más töltőkkel is és megírják majd. -
palfitom
félisten
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani bevált indukciós töltőt? (vaktában nem merek venni, nehogy a kamerasziget útban legyen) -
bodorjanos
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Reméljük az akksival is meg tudsz barátkozni. Nekem a 81% körüli állapotban azért napközben töltős a kicsike, de ennek ellenére kedvelem. Mondjuk valahol 1100 töltési ciklus után nem is meglepő... Csak ne kezdjen puffadni az akksi és ne csessze szét a telefonomat és akkor nem zavar annyira a rendszeres töltés.
-
sherlock82
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Én is.
egy hete van nálam a telefon egyébként , és nagyon tetszik nem bántam meg hogy ezt választottam. -
atyec7
tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Rendeltem is, azóta meg el is fogyott. Szuper a cucc, köszi érte..
-
gaben88
őstag
RSC üzenet lehetőséget hol lehet bekapcsolni? Üzenetek app beállításaiban nem találom... iOS26.2 van fent!
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Örülök, hogy megoldódott!
-
sherlock82
senior tag
Aki érintett viber fehér képernyő ügyben őt tájékoztatom, h ma megkíséreltem belépni, és sikerült az azonosítás, és a program működik hiba nélkül.
Támogatást és a segítségeket mindenkinek köszönöm! -
Zsolt,72
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Az szép, az üres levél.
-
sherlock82
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Akkor ezzel kezdhetnének valamit már.
Zsolt,72
írtam nekik.
emailben jött egy üres levél. és az h értékeljem a szolgáltatásukat.
úgy h várom a csodát !
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Jó eséllyel a Viber felé volna érdemes jelezni.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Úgy látom másnál is ez a probléma:
https://mobilarena.hu/tema/iphone_hasznalok_szakmai_topikja_frissitett_1_2/hsz_352501-352501.html
-
tomcsi23
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Fura ez a viber probléma, de ha abból indulunk ki, mekkora egy fos, nem meglepő.
Próbáld meg magát a vibert frissíteni, pár napja is jött rá javítás. Vagy teljesen törölni és újra felrakni. Hátha. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Sajnálom! Nekem is a legfrissebb IOS van fent, bár a viber telepítés még jóval korábban történt. Ezek fényében, nem merem letörölni és próbálni újra felrakni, nehogy én is így járjak... Remélem azért megoldódik, vagy a 26.3-al esetleg működni fog már.
-
sherlock82
senior tag
Sajnos azóta sem jutottam semmire. megnéztem a viber fehér képernyő problémát a reddit en különböző más angol nyelvű forumokon is, de azon kívűl h többen írtak erről a problémáról , megoldást én nem találtam. Tutorial videókban sem volt ami ezt megoldotta volna. Amiket írtatok ötleteket megcsináltam , de sajnos egyik sem vezetett megoldásra. Ha majd megjavul és tudom is mi az oka , megírom, hát ha valakinek egyszer majd hasznos lesz. 26. 2 ios van fent talán valami központi frissités megoldás lesz.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Próbáld meg és állítsd át a beállításokban a viber nyelvét angolra, hátha csak nem fér bele a képernyőbe a gomb. Én jártam így a whatsapp-al régebben és ez lett a megoldása. utána visszaállítod magyarra és kész, csak míg elindul rendesen addig kell.
-
perge666
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Fura ez a Viber probléma.
Én napi szinten használom,nem tudom nálad mi lehet a probléma…… -
bodorjanos
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Fura... Kényszerített újraindítást kipróbálted esetleg? Bár nem hiszem, hogy ezen múlna.
Teljesen friss a telepítés gondolom.
Azon agyaltam még, hogy lehet a telefonszámot próbálja kiolvasni a telefonból és ott akad el esetleg? Minden jogot megadtál a vibernek, amit kért? Megnéznem a helyedben a beallítások/appok/viber alatt, hogy minden jog megvan-e adva a programnak. Ha nincs, meganék neki mindent. Max ha már elindult, utána elvenném tőle, amit nem akarok, hogy legyen neki.. Hátha...
-
sherlock82
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
családban lévő mobilokon működik.
de erre nem tudom feltepíteni. a telefont is ujra indítottam, app store ból régebbi verziot meg nem tudok telepíteni, hátha azzal működne. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Nekem fent van a viber, de ritkán használom. Most kipróbáltam, hogy elindítom. Simán indul, semmi baja nincs. IOS 26.2 van a telefonon.
-
sherlock82
senior tag
Tegnap óta használom a készüléket, minden rendben vele, szépen teszi a dolgát. Nagyon tetszik h gyors és korszerű a működése. Egy probléma van összesen.
Viber alkalmazás nem indul el rajta. Pontosabban elindul , fehér háttér , középen a viber logo, alul viber rakuten felirat, é s ennyi. Se kép se hang. Nem enged tovább, nincs semmilyen kis gomb vagy felület amit meg lehetne nyomni. Esetleg valaki találkozott ezzel a problémával ?
-
bodorjanos
aktív tag
Bár én is raktam be nohon aksit, a régi kis SE 2016-ba. Azzal sem volt különösebb gond, sőt arra még az iso se panaszkodott, hogy nem gyári. Szerintem utángyártottból is ki lehet jót fogni. Én minden esetre, ha cserélni fogom, akkor gyárit választok, vagy marad a mini powerbank a táskában vészhelyzetre

-
atyec7
tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Megfontolandó, úgy lesz, kösz.
-
bodorjanos
aktív tag
Arra figyelj azért, hogy gyári aksit csak hivatalos apple szerviz tud beszerezni, így ilyet csak ők tudnak szerelni. Legfalább is mindenhol ezt hallom. Azaz kisseb gsm szervizek csak utángyártottal tudnak dolgozni. A "nagy" iphone topikban legalább is ezt olvasom mindig

-
janeszgol
félisten
Az eredeti eredeti. A gyári minőség is utángyártott minden esetben, csak a gyártó/bolt úgy gondolja, hogy az jobb minőségű utángyártott. Ez egy trükk.
Lehet beletenni nagyobb akkut, sőt ha legyártanának az új technológival Mini méretében mondjuk 4000 mAh-sat, azzal is kiválóan menne. Ráadásul a 13-as szériánál még nagyobb akku volt a ráírtnál, hogy később kezdjen el degradálódni, ez a 14-nél változott meg. -
atyec7
tag
Amúgy, ha már akku-kérdés: mi a különbség 1. Eredeti (2406 mAh), 2.: Emelt kapacitású (2600 mAh), és 3.: Gyári minőség (2406 mAh) akkuk között? Árak: 45.000,- Ft, 34.990,- Ft, és 29.990,- Ft. Ez csak az egyik szolgáltató árai persze, máshol ez változik, de több helyen csak ún. utángyártott, és gyári változatot láttam. Ez a fajta hármas megkülönböztetés érdekes. Fura, mert az eredetit értem, a gyári minőség 15 ezerrel olcsóbban nem tudom milyet is takar valójában, az emelet kapacitás pedig még érthetetlenebb, akkor lehet magasabbat belerakni, és nem tesz kárt? Az vajon gyári minőségű, vagy eredeti, vagy utángyártott, vagy....
-
perge666
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Nekem is piros van,de én direkt olyat akartam.
Előrendelésbe annó 1ft-al nem volt olcsóbb a többitől. -
gaben88
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Ennyi pénzért amúgy ez tényleg jó vétel!
-
judas13
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
-
perge666
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Láttam már tőlük néhány YT teszt videót,szimpatikusak.
-
perge666
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Mennyi időset sikerült venned,milyen állapotban,milyen színbe?
SE2-nél fényévekkel jobb lesz!
Nem rossz választás.
Novaphone-nál felújított,100%-os akkuval,256GB-os verzió 120K.
Ha gyári akkut kapott akkor BEST BUY! / de szerintem utángyártott -
gaben88
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Igen, kicsit lassabbak az animációk, többet gondolkodik bizonyos dolgok megnyításakor (tovább tart a fekete képernyő), mint előtte. Egy ütemmel lassabb lett, amit már észreveszek és veszít így a folyékonyságából. Nem használhatatlan, de számomra már észrevehető!
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Itt a link is hozzá.
-
sherlock82
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Ez tök jól néz ki.
Szuper vagy !! -
bodorjanos
aktív tag
Nevében tactical a tok, de azért lefotóztam.
Hátul kicsit zsíros, gyűjti valamennyire az ujjlenyomatokat.
Talán látszik, hogy túlnyúlik a kameraszigeten a keret és a kijelzőn is túlnyúlik egy jó millit a gumírozott rész.
-
perge666
veterán
válasz
bodorjanos
üzenetére
Nekem melóhelyen is és mindenhol máshol bőven elég a bőr. Az tetszik benne hogy teljesen passzol a telefonhoz,és semmi retek,por nem megy be az oldalához meg a hátuljához mint az olcsóbbaknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáld meg magát a vibert frissíteni, pár napja is jött rá javítás. Vagy teljesen törölni és újra felrakni. Hátha.