Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #18036 üzenetére
"nem próbálnak meg félrevezetni."
vidéki lévén nekem nincs személyes tapasztalatom velük, de sok sztorit hallottam már róluk, szal az biztos hogy tőlük autót sose veszek...
Give them hell Ukraine!
-
dJ Peer
aktív tag
válasz Dell XPS #18046 üzenetére
'98/9, "Preis ist 2200€, nicht weniger, 2200€, wem es zu viel ist, bitte nicht anrufen."
2200, és nincs alku.Elég határozottnak látszik, és csak 10km-re van, onnan, ahova megyünk.
El kell menni, meg kell nézni, meg hallgatni.Bízok a németekben, és, hogy nem mernek trükközni. Főleg, hogy magánszemély.
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz dJ Peer #17998 üzenetére
Én nem engednélek, ( mivel én diesel párti vagyok )de azért ezt ma már át kell gondolni! Barátomnak benzines volt, (GOLF IV.) nekem diesel,mind a ketten érveltünk egymás ellen : ) Semmi különösebb gondom nem volt vele soha és Neki sem!
A felszereltség,de ezt bárhol elolvashatod! Komolyan kérdezted??Üdv, Dell XPS
-
Mr.Grincs
veterán
válasz !Overdose! #18036 üzenetére
Hát ez is igaz mondjuk, de én nem vennék tőlük autót, csak akkor ha nagyon kihagyhatatlan és állapota sem annyira "vészes". De így céltudatosan nemhiszem h betérnék, főleg hogy voltam ott már kétszer és mind a kétszer kifordultam.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
!Overdose!
őstag
válasz Mr.Grincs #18033 üzenetére
"A csontiék az egy tróger banda"
Miért is? Mert szart árulnak, de legalább olcsón? Semmivel nem rosszabbak az autóik, mint a magyar átlag. Költeni kell rájuk persze, de legalább itt nyilvánvaló a helyzet és nem próbálnak meg félrevezetni.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Dell XPS
veterán
válasz latyak17 #18026 üzenetére
Nekem volt 1 96' Audi A6, amit 367 000km ig vittem, igaz nagyon korrektül volt szervizelve. Viszont azután nagyon hirtelen előbukkantak a problémák, szinte minden cső ( viz, üzemanyag ) elkezdett folyni, sőt az adagoló is. Izzítási gondok, computer cserével lehetett volna megoldani! Gátlók,kerékcsapágyak....,szóval mélyen a zsebbe kellett volna nyúlni. Érdekessége: -18' -on beindult izzítási gondokkal......
Üdv, Dell XPS
-
Mr.Grincs
veterán
válasz latyak17 #18031 üzenetére
van kilóméter
A csontiék az egy tróger banda, é az autók nagyrésze olyan állapotban van, hogy jó ha nem esik szét. Munkatársam vett egy 406 os pezsót....Hát olyan is.Okádék. Több gitt van rajta mint ép elem. plusz az eltérő színű féyezett elemek, két egyforma felni elöl két egyforma hátul..[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Vásárolt már valaki a Vario autónál..? Durva hogy enniyre korrektnek hirdetik magukat.. Valóban ezt is adják amiket leírnak? Mellesleg a készletük is hatalmas és egész jó tyúkólakat árulnak.
[ Szerkesztve ]
-
latyak17
tag
Eddig 1 srác nézte át, ő mérnöknek tanul, de dolgozott autószerelő mellet egy jó ideig, holnap egy 2 III-as golf tulaj nézi át, aki mellesleg 16 éves kora óta szerel és olyan 5 éve a Soproni Walter autóban melózik ott is wv-re specializálódva..nah ha ő nem akkor senki nem tudja megállapítani a kocsi állapotát..
nem hátrálok meg csak! kicsit meglepődtem, és igen 300.000 fordul hiába digitális..
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
aero.
veterán
válasz latyak17 #18026 üzenetére
Menj el nézd meg, nézzétek át a motort is, olajfolyás van-e, próbáld ki. Nézd meg a gyorsulást is majd, vesd össze a gyári értékkel, abból kiderül milyen kondícióba van. Hidd el nem nyúlsz mellé, ez egy jó dízelmotor.
Ilyen korban már alap a 300 ezres futás, csak sokan nem hajlandóak elfogadni, így inkább vesznek egy 110 ezrest (amibe van 550), ne ess te is ebbe a hibába.
-
-
latyak17
tag
Ja, amúgy ha a kocsi átlépi a 300.000km-et 0-ra fordul tehát a 67.000 könnyen lehet 367.000 bár z már azért meglátszik.. ezért nézetem át újra, ha csak egy kis szikra is van arra, hogy ez megtörtént akkor inkább lemondok róla...
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
bitpork
nagyúr
válasz hobizoli #18016 üzenetére
Köszöngessen a túró: abban sem vagyok biztos h a kívánságlistát el tudják olvasni amit feltetettek a kocsijukra.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Typhoon47
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest