- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game78
tag
Sziasztok!
Én egy olyat szeretnék kérdezni hogy már többször kértem az űrlapon a profilomra StreamShark repository elérését, de nem jön semmi...csak érdeklődök, lehet én nem csinálok jól valamit.
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Az miért lehet hogy kb 2-3 hete alig talál szervert a SS a filmekhez? A Stranger Things S2E1 pl egyet se talál.. Android, 21.2 kodi.
Köszönöm
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
lutzrobert
üzenetére
Valami magával a kodival is van, egyre többször csinál ilyet sima hálózati lejátszással is, pl ebből a fallout 2ik évadából se tudtam normálisan végignézni egy részt sem, hogy ne lépett volna ki meg záródott volna be az egész kodi
-
QualWare
újonc
Szia!
Szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt.
Köszönöm!
-
Bozek
nagyúr
válasz
lutzrobert
üzenetére
Ez a StreamShark topik, semmi köze a NetYet apphoz. A megfelelő helyen is kérdezted, ahogy láttam, valaki csak válaszol ott. Én nem tudok, mert nem használom azt a kiegészítőt és még Yettel-es se vagyok.
-
lutzrobert
csendes tag
Sziasztok a NetYet app kodiban mért van az hogy kb 5p után lefagy aztán kb 2p után hang nélkül begyorsúl addig amig az élő tévéhez nem ér. Aztán megint megy vagy kb 5p aztán megint megál kb 2p aztán megint begyorsul az élő tv-hez aztán megint megy 2p aztán lefagy végleg. Ha csatornát váltok akkor megy tovább és ugyan azt csinálja. Telekomon vagyok de a hugomtol kaptam a belépést hozzá mert neki van yettel tv. Miket nézek meg? Tvbox TLC tv Android telon is ugyan ezt csinálja. Mi lehet a baj? Régi tableten használnám amin megy még a kodi. Valaki tudna segiteni 21.1 kodi van fent nekem android 5.1.1 tableten.
-
balazsbence
senior tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy a drive to survive új évada nincs fent sehol, csak torrentről indul el streamsharkban? Megnézné valaki
-
dethroner
veterán
Üdv!
Korábban a filmtár-os találatokat szerettem a legjobban, azok adták a legjobb minőséget. Aztán volt pár hét amikor hiába volt ilyen találat a keresésekre, nem indult el, de akkor épp a weboldalon se ment semmi. De most már a filmtar.eu úgy néz ki hogy rendben működik, de a SS mégsem tudja lejátszani az ilyen találatokat. Meg lehetne nézni mi a gond? Köszönöm
-
Berecka
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Bocsánat, hogy csak most, de meló, orvos, betegállomány...
Szóval nem tudom mi lehetett, mert se a telón a Kodiban, se a Coreelec boxon nem jöttek a találatok, holott előző este onnan néztük.
Amatőrként arra gondolok, netmozi kiesés lehetett, mert már a melóban ment a telón, csak ellenőrizni akartam a boxon is, de már ott is jó.
Köszönöm, hogy foglalkoztál a problémámmal! -
Bsityu69
újonc
válasz
koppasz1986
üzenetére
Szia. A leírtad szerint végig csinálom, de a Kodi már nem látja a ZIP fájlt. És csak a TV--né! Laptop, PC, TV-box-nál minden ok.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Bsityu69
üzenetére
Hát nem vágom miért nem sikerül. Play-ről felrakod a kodit, tv-n az alkalmazásokban kikeresed és az engedélyeknél megadod neki az összes file kezelését, utána kodiban engedélyezed az ismeretlen források telepítését. Pendriveot fat32-re formázod, mert a tcl tévék kínja, hogy csak azt szereti, azt rámásolod a streamshark zip-t, majd kodiba kiegészitők résznél a "telepítés zip fájlból" kikeresed, aztán telepítés tárolóból, azon belül ha rálépsz, kiegészítő tárolóhely, ott telepítés, aztán vissza videó kiegészítők ott telepít és ennyi, ezutàn már mennie kell.
-
Bsityu69
újonc
válasz
koppasz1986
üzenetére
Movieshark megy , a Streamsharkot nem tudom telepíteni.
-
Bsityu69
újonc
Sziasztok. PC-n és Tv box-on levő Kodi-ra sikerült fel tenni, de tv-re nem megy. Próbáltam pendrive, laptop, drive-ról tömörítve vagy kicsomagolva. Alany TCL55c7k(Google TV) Köszönöm ha valaki tudna segíteni.
-
Berecka
csendes tag
Sziasztok! Látom volt nehézség a netmozi cuccokal, ami elvileg orvosolva lett, frissült is a függőség nálam is, bár nem tudom mikor. Viszont tegnap vígan néztük a Red Eye S02-t, ma meg nem talál forrást . Azt sem amit tegnap megnéztünk. Persze mivel csak netmozis források voltak, és az állt meg újra, nem csoda. Direkt netmozi kiegészítőből megvannak a források és mennek is. Más tapasztalt ilyet? Tud vki megoldást? Édesanyám egyetlen szórakozása a MiBox/Kodi, és a Streamshark megy Neki, de 70+, nehezen tanul új kunsztokat. Köszönöm ha találtok megoldást!
-
vzoli1987
aktív tag
filmdepo újra éledt, nem láttam cf védelmet, forrásba be tudjuk rakni majd?
-
pkollar
tag
Sziasztok. A DMDAmedia
másnál sem megy? Váratlan hiba a bejelentkezés során! Pedig jó adatok vannak beállitva. -
banuszzs79
tag
Sziasztok szeretnék segitséget kérni Megtekintés folytatásába nem menti el a sorozatokat amit nézek korábbn működött de már nem csinálja mi lehet a gond? Már minden megpróbáltam ötlet esetleg???
-
balazsbence
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Nálam okés a netmozi 1*03, netmozi hqq

1*04 is -
lionshamlet
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Folyt. Köv.
The Lincoln lawyer - 1x04 - itt sem talált élő linket a streamshark, de miert?
Mert az összes tobbi oldalon sem volt elérhető link (illetve egy providerben mégis volt elérhető forras - sorozatok.net)Vegigzongoráztam az osszes elérhető providert a moviesharkból - es nincs forras ahhoz az epizodhoz amihez a streamshark sem talált!
Ezert indította a filmet a sorozat helyett, mert csak az volt valid.Illetve, de!
Megiscsak találtam egy providert, ahol volt elérhető és nem halott link:Sorozatok.net
De innen mégsem listázta a streamshark a linket az 1x04-hez, noha a beállítasok/providersben aktiv a sorozatok.net es ott van elérhető élő link.
Tehát a sorozatok.net oldalt lehet forced-ba rakni? Mert nálam alapból nem sokszor jelenik meg a találatok kozott.
De ugy nez ki ott van Adat+aktiv link. -
lionshamlet
senior tag
Hello, hibabejelentés.
Többször elofordul hogy nem az a film/sorozat jön be aminek kellene. (Tudom hogy nem újkeletű probléma)
Legutóbbi példa: The Lincoln lawyer 1x03
Itt minden elérhető link a hasonló címen futo filmet hozza be.
A captcha még lefut a sorozat indexképével, de már a film indul el.
Netmozis linkekre is a filmet hozza be.
(1x01 - 1x02 szintén hibás volt, de ott a 4-5 linkből 1 helyesen indult el. 1x03-nál már egyik link sem azt indítottaamit kellett volna)Míg direkt a netmozin keresztul indítva nincs keveredés.
Ott a sorozattal indul alapból.Nemtudom lehet e ezt javítani (trakt utkozes) vagy sem.
-
i3odnar
tag
Elnézést, látom már, bár nálam a "look" vagy "look 2007" keresőszóra sem a "Kukkolók 2007" filmet találja meg, hanem
"look" = "don't look up/Ne nézz fel 2021";
"look 2007" = "Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (1987)";
ezért gondoltam, hogy arra/arra is irányul a kérdés.
A linkek között először nálam fel sem dobta a 2 FHD linket, többszöri keresésnél megjelentek, de nálam jelzi, hogy az nem annak a filmnek a linkje. Hacsak nem auto play-el használja az ember, akkor ez a kisebbik probléma.Viszont annak, hogy az angol címére a "look"-ra a "don't look up" keresési találatot adja, a film linkje között pedig ugyan úgy a "don't look up" linkek is felbukkannak, ennek szinte biztos, hogy köze van a trakt-os kereséshez, mivel a Trakt.tv is ugyan ezt produkálja.
-
Bozek
nagyúr
-
i3odnar
tag
válasz
Stealth
üzenetére
Érdemben csak gyors alternatívákkal tudok szolgálni:
1. Legbiztosabb: google > "look 2007 imdb" > url-ból a /title/* után lévő "tt..." azonosítót megnézed > erre keresel rá a StreamShark-ban, esetedben tt0810951 .2. Viszonylag kényelmes: Trakt alkalmazást letöltöd telefonra, StreamShark-ban beállítod a Trakt fiókodat, majd telefonon megkeresed a filmet és hozzáadod a watchlist-hez, ezután pedig a Kodi-ban el tudod indítani a watchlist-ből. Ha nagyon keresgélős valami, ez sokszor hosszú perceket spórolhat meg.
3. A magyar "Kukkolók 2007" címmel érdekes módon megtalálja.
-
Stealth
őstag
Sziasztok!
Van egy film, Look az angol címe. Keresésnél mindig a Don't look up linkeket hozza a Streamshark. Kérdés az, hogy lehet-e ezen a keresésen valamit finomítani?Egyébként köszönöm az addon-t, állat jó!
-
acca59
újonc
Hali sajnos új ként kelett belépnem,mert a régi mailom megszünt,Remélem igénylésem elfogadod
-
SasaBella
újonc
Sziasztok kèrtem meghivót türelmesen várom előre is köszönöm szépen a munkátokat elismerèsem . .
-
vargalex
félisten
válasz
lionshamlet
üzenetére
A NetMozi forrást javítottam (nem volt átvezetve a változás a StreamShark-ban). A StreamShark Module 1.00.091-es verziója elérhető a repo-ban.
#1056 balazsbence: az önálló kiegészítő igen, de a StreamShark-ban eddig biztos nem talált forrást. Vagy nálad a teszt előtt már frissült a most kirakott verzióra.

-
balazsbence
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Nálam a netmozi és a filmezek is elindul

-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, hibabejelentés.
Mostanában rendszerint az adott filmhez tartozó netmozis linkeket nem listázza.Példa: Fallout 2x08.
Csak ppkrn linkeket hoz be, ami viszont nem indul el.
De tobb film/sorozatnál is megfigyeltem hogy nem listázza az osszes provider által elérhető linkeket. -
achon
aktív tag
Streamen belül a movieshark kiszolgálót akkor érdemes kikapcsolni vagy még inkább várjak mert terveztek valamit?

Sajnos, eléggé megcsappantak így az opciók. -
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Már többször kértem hozzáférést, de egyszer sem kaptam.
Ez már nem működik? -
ludla
őstag
Sziasztok, egy dolog zavar a sok indiai Bollywood film ezektől meg lehet valahogy szabadulni?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy ideje nem indulnak el a Filmtár találatok. Működésre lehet bírni?
köszi
-
vargalex
félisten
válasz
ZsoltiABeka2
üzenetére
Az a default tárolóból kellene, hogy jöjjön. De, ahogy olvasom a Kodi topicban, éppen gond van a Kodi tárolóval...
-
ZsoltiABeka2
újonc
Egy függőség hibás, vagy hiányzik.
(rá se tudok menni)
Gyanítom ettöl áll le telepítés 55%-nál.metahandler-streamshark 5.0.04
Ill.azt írja még, hogy a "simplejson" (pyton) teepítése nem sikerült.
-
ZsoltiABeka2
újonc
válasz
ZsoltiABeka2
üzenetére
-
Ugye magát a repo-t frissítette mindenki telepítés után?
-
salaipet
csendes tag
válasz
balazsbence
üzenetére
Köszi, próbáltam egyesével külön frissíteni, sikertelen
-
P.D.
újonc
Hiba nélkül letöltöttem a link segítségével! Köszönöm, de Ssjnos 55%-nál megáll a telepítés a tárolóból, "simplejson" függőség hiba miatt
Van megoldás a problémára? -
Dennis
csendes tag
válasz
ZsoltiABeka2
üzenetére
Remélhetőleg működik, még én is várok rá, valószínű elfoglaltak a srácok.
-
ZsoltiABeka2
újonc
Csak egy gyors kérdésem lenne:
- Ez az ürlapon igénylés működik még?
Bocs, ha türelmetlennek tűnök, de egy éves ez a post és nem töltögetném az adatlapot, ha nincs már kapacitása erre a MovieShark csapatnak, vagy nem működik már az űrlap.
Esetleg, ha tud valaki segíteni a repo elérhetőségében, az pirivátban írjon!
https://prohardver.hu/tag/zsoltiabeka2.html
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget, meg persze ha én is használhatom, akkor a befektetett munkát is.
A telepítéssel szerintem nem nyúzok majd senkit. Telepítettem már repot. -
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Szenvedek az nCore-al. Filmeket megtalálja Trakt listából de a sorikat nem. Ha az Elemenetumot csak magában indítom és ott keresek akkor szintén zenész. Tudja esetleg vki a megoldást? Mert így számomra az nCoreTv jobb megoldás mint a Steamshark.
Köszi -
balazsbence
senior tag
Sziasztok!
All her fault lehetséges, hogy csak 3 részig van fent bárhol? -
Avayasoft
aktív tag
válasz
balazsbence
üzenetére
Valóban, így már megy

-
Avayasoft
aktív tag
válasz
balazsbence
üzenetére
Nekem sem elérhető, pedig már frissítettem.
-
ticcsi2
csendes tag
Sziasztok!Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Jelentkezni szeretnék,de az űrlap kitöltése után,azt írja,hogy hibás url,képet rakok ki!Köszönöm a segítséget!
Üdv:Tibi!
-
Jimmy202
újonc
Telepítettem a streamshark repot de sajna nem müködik. Azt az üzenetet kapom hogy nem elèrhetö. Mi a teendő ilyenkor?
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Be van kapcsolva a beállításokban hogy keressen az SS-be az " episodekoma " belüli keresést, de hiába írtam be a felhasználó + jelszót, nem talál sorozat epizódot, amit a saját weboldalán viszont megtalál. Valaki utána tudna nézni?
-
xcsabo
őstag
Sziasztok! A netmozi is bekerült cloudflare mögé, az lehet?
Az alábbi link nem megy CE-n, PC/KODI-n, Streamsharból és Netmoziból sem, de PC-n böngészőből igen.
[link] -
vzoli1987
aktív tag
a beállításokban van egy gyorsítótár törlése opció, azt nem lehetne megoldani hogy minden kiegészítő indításnál törölje? egy pipálós módszerral akár on/off stb...
-
Breci
csendes újonc
Sziasztok, n corre t hány SS kiegészitöben tudom egyszerre használni. Elöre is köszönöm!
-
Breci
csendes újonc
Köszönjük!!!
-
vatess
újonc
Hello mindenki
A Netmozi linkeket nem hozza ki a találati listába a SS.
Volt valami forrás oldal változás frissítés
Netmozi addonban vargalex álltal.
Gondolom azt az SS-ban is utána kéne állítani??
Kérhetünk ilyet?
-
-
xcsabo
őstag
válasz
Martin Eden
üzenetére
Ez is ezt csináltam.
-
szikszil2022
újonc
Sziasztok! Már jó ideje nem léptem be a fórumba mivel csak olvasgattam, de most szerettem volna igényelni a StreamShark repository elérését. Mivel nem tudok már a régi profillal belépni ( a régi címem már nem él, belépni nem sikerült ) , a mostani címmel regisztráltam új profilt a kérelemhez - remélem ez nem lesz kizáró ok.
-
xcsabo
őstag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Nálam ezer éve nem megy a főmenüből. A sorozatok almenüben meg működik.
-
Bozek
nagyúr
Másnak működik a sorozatok keresése? Filmeknél rendben van, de sorozatoknál karikázik, aztán eltűnik a karika, majd ezt ismételgeti a végtelenségig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sziasztok!