- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Gigabyte alaplap topik
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam.d666
kezdő
válasz
vargalex #754 üzenetére
Néha észrevettem olyasmit, mintha akadna/csúszna a kép egy kicsit. Mintha néhány másodpercenként átugorna 1-2 képkockát. Nem állandó, de azért viszonylag gyakran előfordul, főleg filmeknél. Lehet rosszul értelmeztem, de nekem úgy jött le, mintha ezt rakná helyre a force_turbo. Na ezt a problémát a gyors teszt alatt most nem tapasztaltam.
Illetve a CPU folyamatos maxon tartása nem okoz problémát az RPI-ben? Részemről inkább legyen némi szépség hiba, mint korai elhalálozás. -
vargalex
félisten
válasz
Adam.d666 #753 üzenetére
Ha eddig sem volt problémád, akkor nem fogsz észrevenni semmit. A force_turbo egyébként annyit csinál, hogy nincs dinamikus CPU frekvencia állítás, folyamatosan maximumon ketyeg.
-
Adam.d666
kezdő
válasz
vargalex #752 üzenetére
Huhh, köszi szépen, de ez nekem kínai ...
A link alapján kártyaolvasóval megnyitottam a fájlt windows-on keresztül. A fájl két hosszú sor szöveget tartalmazott. A szöveg végén nyomtam egy entert, majd bemásoltam a drumbox által írt sort (így a 3. sor elejére került). Ezután visszakerült az RPI-be. Működni működik a KODI, de első gyors tesztre nem látok különbséget. Valamivel lehet tesztelni (mármint én a hatalmas "szakértelmemmel" is tudom tesztelni?), hogy jól csináltam-e/működik-e, vagy ez így tuti jó (már ha jól csináltam) és csak használjam, azt majd látom a különbséget?
-
vargalex
félisten
válasz
Adam.d666 #751 üzenetére
LibreELEC esetén elvileg a /flash-ba van felmountolva, de read only-ként. Úgyhogy remount-olni kell írhatóként. De a linkelt oldalon mindent megtalálsz. Ha könnyebb PC-n szerkeszteni, akkor ahogy írják is, egy kártyaolvasóval ezt meg is teheted, hiszen FAT32-es partíció. Azt még a windows is látja.
-
Ktr20 8
csendes tag
Bocsánat, ha debil, vagy már kitárgyalt kérdés, de hirtelen teljesen explicit választ nem találtam. Ha bekonfigurálom az ncore fiókomat és veszek náluk egy 12 hónapos premiumot, akkor bátran elindíthatok "napi 50 filmet", nem lesz gond a hit n run-nal? Előre is nagyon köszi.
-
drumbox
újonc
Sziasztok! Egy kis trükk azoknak akik RPI4/LibreELEC alatt használják a StreamShark-ot. Ha a config.txt-hez hozzáadod a következő sort: force_turbo=1 akkor a videó minőségjavulás mellet, megszűnik minden sync és frame skip hiba.
-
aprokaroka87
nagyúr
Köszönöm, eddig nagyon jó 😊
Viszont a letöltés opció az mivel vagy hogyan müködik? -
Hege1234
addikt
válasz
aprokaroka87 #743 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Szeretnék majd csatlakozni, köszönöm 😊 -
Adam.d666
kezdő
Sziasztok! Azt hiszem, trakt problémába ütköztem az SS-ben. A ketyere RPI4, Libreelec, Omega. Este még szépen működött az SS, jelölte a látott epizódokat. Úgy egy órája rá akartam keresni egy sorozatra, de vacakolt, csak IMDB kód alapján lett találat. Néhány perccel később észre vettem, hogy eltűntek a pipák a már megnézett epizódoknál. Csinált már ilyet korábban is, trakt bejelentkezést kellett frissíteni és megjavult. Most is az volt az első dolgom, hogy töröljem a trakt bejelentkezést, majd megpróbálkozzak ismét bejelentkezni, ám ez nem sikerült. Beállításokban rákattintok a trakt hitelesítésre, de csak egy villanás után ugyan az a menü ugrik be. Akár hányszor rákattintok a trakt bejelentkezésre, ugyan az történik (emlékeim szerint itt kéne előugrania egy ablaknak a bejelentkezési kóddal, amit a trakt.tv oldalon kéne beírnom/hitelesítenem).
Trakt.tv oldalon is kikerestem a bejelentkezett ketyeréket, töröltem az SS bejelentkezését, de ez sem segített a helyzeten.
Nálatok is gond van vele, vagy csak nálam kekeckedik már megint? -
hoktar
csendes tag
-
válasz
lionshamlet #736 üzenetére
Igen, ez megoldható. Viszont ha be is rakom a kiegészítőbe, beállításokban kapcsolható opció lesz csak, mert minden egyes listaelemhez be kell rakni ezeket az opciókat külön, ami extra ramot jelent.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Hege1234 #735 üzenetére
Nem gördül lefelé, legalábbis nálam.
Az informationban ha továbbmész, ki lehet tenni teljes képernyőre az összefoglalót, de zavaró hogy sok felesleges lépést kell megtenni hozzá.
Ugyanígy nem elérhető a wallpaper-en sem.Ezért lenne jó egy dedikált gyors opció neki, ha megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz
lionshamlet #734 üzenetére
a képen amit linkeltél az ott a teljes szöveg: (összefoglaló)
https://trakt.tv/movies/moana-2-2024lehet beállítás kérdése, de ha a szöveg túl sok lenne akkor elkezd automatikusan gördülni lefelé
-
lionshamlet
senior tag
Áhá, köszi.
Arra van valami tipp, hogyan tudnám a tartalom összefoglalót úgy megjeleníteni, hogy teljes egészében olvasható legyen?
A kodiban van mindenféle stilus a megjelenésre vonatkozóan:
- Wall
- Wide
- Fanart...
De egyik esetében sem olvasható a tartalom teljes egészében, a fele nem jelenik meg.Esetleg ide nem lehetne egy plussz menüpontot berakni tartalom összefoglalóként?
[link]
-
válasz
lionshamlet #732 üzenetére
Szia!
Köszi a jelzést. Sajnos ez nem bug, hanem Kodi limitáció. Én is nagyon szerettem volna, ha a filmek adatlapján a színészekre kattintva lehetne keresni a színész többi filmjére, de sajnos a Kodi UI erre nem ad lehetőséget addonok számára.
-
lionshamlet
senior tag
1 hiba.
Ha a film > információk > szereplőkre kattintok, akkor az adott színészre nem listáz semmi hozzá tartozó filmet.
Ugyanígy ha a people searchen keresztül keresek, úgy viszont szépen kilistázza. -
ludla
őstag
válasz
balazsbence #730 üzenetére
Most nem tudom megnézni de a 2.évadban a Waaw állományok talán?
-
ludla
őstag
válasz
balazsbence #727 üzenetére
pl. a Seal team sorozatot nézem jelenleg, és van pl biztonsági elem mikor a kis négyzetet be kell húzni a play ikonra, eddig játszotta ezeket is most pedig hibát dob minden ilyenre.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Nálam mostanába rengeteg linkre hibát ír a kiegészítő, nálam lett valami hiba?
-
Lehet erre az eshetőségre nem gondoltam, megpróbálom fixelni valahogy a következő verzióban, úgyis érik már.
@patex1983
Ha valaki ír egy addont, akkor megoldható persze. Régen volt egy ncore kieg, amit KIZS fejlesztett, az hasonló volt. De már nincs fejlesztve. Én most nem tudom bevállalni, így is kicsit sok addont tartok most karban, nem akarom, hogy aztán egyikre se legyen elég időm...
-
mort23
csendes tag
Sziasztok! Ncore hozzáféréssel nézem a stream-eket. Ha pl. hetente raknak fel egy sorozat részeit az Ncore-ra, akkor az egyes részeket megtalálja a StreamShark amíg nincs vége az évadnak. A gond ott van, ha befejeződik az évad, akkor az Ncore törli egyes részekhez kapcsolódó torrent-eket, és csinál egy új torrentet, amiben megtalálható az évad összes része. Na amikor ez az összevonás megtörténik, azután a StreamShark már nem listáz ki egy Ncore találatot sem (az összevontat sem). Pl. Star Wars Skeleton Crew. Más is tapasztalt már ilyet? Köszi!
-
11hh
tag
Sziasztok!
Nekem a Kodin úgy van beállítva, hogy a lejátszás indítása előtt megjelenjen a tartalom leírása. Ennél a repónál viszont csak a "Nézet: Miniképek" opció jelenik meg, és lejátszáskor nem mutatja a leírást. Ha a nézetet átállítom, hogy a leírás is látszódjon, például "Médiainfó" nézetre, akkor kilépés és visszalépés után újra visszaáll a "Miniképek" nézetre. Mit csinálok rosszul? -
hzx0
aktív tag
Nálatok megy az elözetesek lejátszása? Volt valami változás a youtube-on. 7.1.1.6 kidobott. Már nem is tudtam vissza jelentkezni. Fel raktam a 7.2.0 beta4. Ez meg az apy-t sem fogadta el pedig pár éve ezt használom. Csinálni kellett ujját. Most jó a YouTube de az SS-be nem indulnak az elözetesek.
-
nino666
csendes tag
Hali All!
Esetleg olyan fejlesztésen nem lehetne, elgondolkodni, ha már ez a kereső motor kész van, hogy mondjuk, egy EPG-ben szereplő szövegrészre(Filmcím, pl..) tudjon keresni a SS?
Nem értek a dologhoz, de egy hasznos kis funkció lenne tv-zés közben.. -
válasz
stefffy79 #709 üzenetére
Szia!
Ahhoz, hogy bármilyen torrentes forrás működjön, telepíteni kell az elementumot is. Legyen egy Kodi restart is a telepítés után. Utána működnie kell. Viszont ellenőrizd, hogy biztosan jól írtad be az adataid, mert az említett oldal captcha-t dob, ha elrontod a logint, aztán másodszorra nem fog már beengedni, csak ha megoldod közben gépen a feladványt egy friss bejelentkezéssel és reszeteled a sikertelen próbálkozások számát.
-
stefffy79
újonc
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem hogy egy diablotorrent fiókot próbálok hozzá adni azSS-hez. Azon kívül hogy a "Fiókok" menüpont alatt , a diablotorrent felhasználó és jelszót be írom mit kell még csinálni hogy hozzá legyen adva a "Kiszolgálókhoz" ? Egyáltalán így működik ez vagy én értettem félre valamit 😁. Válaszotokat előre is köszönöm .
-
lali303
tag
Telefonra töltsd le a trakt appot,
Regisztrálj, jelentkezz be.
Sh.-ban a fiókoknál hozd elö a kódot.A telefonon nyisd meg ezt a linket ,ide írd be a kódot,várj pár másodpercet, egy pipa jelzi hogy sikerült, lesz ott egy zöld csík arra nyomj rá.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Az elmúlt pár hétben belevágtam egy újabb hobbiba. Hosszabbra terveztem ezt a blogposztot, de egyéb...
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nők, nőügyek (18+)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...