Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- E-book olvasók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gamepad
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Most már az alkalmazásokban is levették a filmek / sorozatok adatlapjáról a Dolby Vision logót / jelölőt, és csak a HDR10 van meg.
Nagyon meglepődnék, ha valaha is visszakapnánk
Ne legyen igazam! -
negyven2
nagyúr
InterDigital awarded injunction against Disney by German court
Lényegében egy kvázi szabadalmi troll-nak tartott cég perelte be a Disney-t, és nyerte meg a pert Németországban! És elvileg ez csak oda lenne érvényes, de valószínűleg a Disney inkább előre menekült, és a teljes EU területén kivette a Dolby Vision és 3D (elvileg ez is volt az Apple Vision Pro-n) támogatást amíg a fellebbezés tart! -
tomp
félisten
válasz
eL Geri
üzenetére
Nekem ezt írta Angéla:
"Tájékoztatjuk, hogy a Dolby Vision funkció jelenleg nem érhető el a Disney+ szolgáltatáson az Ön tartózkodási helyén. A Disney+ tartalmai ugyanakkor továbbra is elérhetők 4K UHD felbontásban, HDR támogatással.
A Dolby Vision támogatás átmenetileg több európai országban sem érhető el technikai okok miatt."Milyen finoman kerüli azt, hogy bírósági döntés miatt...
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
sith7
félisten
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Predator Badlands mikor kerül fel ?
-
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Válaszolt a Disney a levelemre. Nesze semmi fogd meg jól:
Köszönjük szépen, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
A Disney+ szolgáltatáson a Dolby Vision támogatása jelenleg több európai országban sem elérhető technikai problémák miatt. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, a probléma megoldásán dolgozunk. Jelenleg még nem tudjuk megbecsülni az időpontot a hiba kijavitására.
Alacsonyabb szintű csomagra váltás: Ha alacsonyabb szintű csomagra váltana, a változás a következő fizetés esedékességekor lép érvénybe. Azaz amikor lejár a prémium éves előfizetése.
Megértését köszönjük. Egyéb kérdés esetén bátran keressen minket.
Üdvözlettel,
Angéla
Disney+ ügyfélszolgálat
help@disneyplus.hu
06 1 808 8211
-
-
eL Geri
őstag
-
eL Geri
őstag
Hát srácok én már nem is látok sehol Dolby Vision említést a magyar disneyplus weboldalon, csak HDR-t. A általános szöveges tájékoztatásra gondolok, nem az adott filmek adatlapjára.
Szerintem ezt spórolás miatt kidobtál itthon (is).
-
tomp
félisten
válasz
Trailbreaker
üzenetére
Persze mivel technikailag továbbra is ott van a DV a Disney+ szerverein.
Rápróbáltam régi app verzióval és Kodival is. Hátha csak app szinten lett tiltva de sajnos nem. A Kodi sem kapja meg a DV streamet. -
blakey
titán
A tavaly év végi áremelésnél úgy döntöttem, hogy 1 hónapig még megtartom a prémium csomagot aztán HD-ra váltok, ennek nem csak az ár volt az oka, hanem az is, hogy az általam kiválasztott sorozatok többsége HD volt, aztán olyan is volt, hogy egy sorozat 4. évadából az első kilenc rész SDR volt, a 10. meg Dolby Vision, valamint egy ideje elég furán működik az Android TV-s app is, szóval sok "kis apróság" összeadódott és így lett HD csomag, nem hiányzik a HDR, igaz még mindig nincs azoknál a sorozatoknál, amiket nézek, ha meg hiányzik, akkor azt megoldom másképp.
-
Villanyász
tag
Én nekem a DV mellett az is feltűnt, hogy pl régebben DD+ hanggal (5.1-ben) néztem a szinkronos filmeket, most pedig több is csak stereoba ( PCM) jön, mint pl a Prometheus, angolra váltva persze DD+
-
Chris0321
veterán
válasz
Trailbreaker
üzenetére
Most változtassák meg az összes film adatlapját azért, mert ideiglenesen lekerült a DV?
-
tomp
félisten
Egy friss bírósági döntés (München, 2025 vége) miatt a Disney+ kénytelen volt korlátozni a dinamikus HDR (Dolby Vision) használatát Európa jelentős részén. A Disney egy szabadalmi per miatt szoftveresen visszaminősítette a streamet a licencmentes HDR10 formátumra.
-
tomp
félisten
Nálam eltűnt a Dolby Vision...
Minden DV tartalmat HDR10-ben indul el... -
negyven2
nagyúr
válasz
Archttila
üzenetére
Amúgy szerintem is a Google nem biztos, hogy legjobb az ilyen kérdésekre, de a JustWatch* azért az esetek többségében megmondja, hogy az adott régióban ha elérhető a keresett tartalom, akkor az melyik szolgáltatónál van fent
!
*Most éppen valami technikai gond van az oldallal/app-al, de amúgy működni szokott. -
toompa
őstag
Igen, a Smallville (Smallville) című sorozat elérhető az HBO Max-on. A szuperhősös drámasorozat mind a 10 évada (218 epizód) megtekinthető a platformon, amely 2001-ben indult, és a fiatal Clark Kent életét mutatja be. Platform: HBO Max.Tartalom: Mind a 10 évad.Műfaj: Dráma, akció, szuperhősös.
AI.
A Google nem mindig pontos.
Szerk.: 2025 márciusában lejárt a licensz és levették a HBO-ról. -
sith7
félisten
válasz
Archttila
üzenetére
Csak az Amazon prime - n van ,mint láthatod, nekem nem hoz fel semmi mást.
Gondoltam legközelebb, ha hasonló kérdésed lenne nem kell arra várni , hogy valaki belépjen a fórumba, és válaszoljon, előbb ki tudod Te is deríteni.
Amint látom viszont Te is igazi magyar vagy, bármi van, csak a negatívizmus jöhet szóba.
Gratulálok, csak így tovább egész életedben !
Disney+ - n nincs fenn toompa
Nincs fenn az HBO Max - n. -
Archttila
veterán
A felesegem a Smallwille -t szeretne nezni, de elofizetes nelkul nem tudok tartalmat bongeszni. Valaki lenne olyan kedves es megnezni neki, hogy elerheto-e a fentebb emlitett sorozat? Elore is koszi!
-
eL Geri
őstag
Van ez az új “Szépség” Hulu sorozat. Kapott magyar címet, kapott magyar előzetest… erre nincs hozzá magyar szinkron
-
válasz
SalBorgese
üzenetére
Nálam is Philips TV-n, egy gyors kereséssel rájöttem hogy tömeges gond és a decemberben megjelent frissítés okozza. Androidon a 4.19-es APK-re visszaállás megoldja elvileg, vagy majd lassan gondolom javítják.
-
válasz
Kecskedémon
üzenetére
Bizonyos Telekom előfizu mellé 3 hónap ingyen standard jár. Ezen kívül nem találtam mást.
-
Kecskedémon
újonc
Sziasztok! Van most valami előfizetési akció? Beugranék egy-két hónapra.
-
thomeef
őstag
3.-a van és minden film 15 mp-enként beakad...
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
SalBorgese
üzenetére
Nálunk 24-én este voltak akadások, jellemzően a filmek elején. Aztán "menet közben" már nem volt gond.
Ha tippelnem kéne, az elmúlt napokban többen használták, mint általában, ez okozhatta a gondot.
-
SalBorgese
csendes tag
Sziasztok!
Nem vettetek észre a Disney+ app használatakor úgy karácsony óta lejátszás közbeni akadozást? Nálam úgy 30 mpenként beszaggat Amazon 4k Firesticken ...
-
Padisah
tag
Én ma lemondtam, erre feldobott nekem is 3 hónapra egy 1790 Ft-ot ajánlatot, de nem fogadtam el, lemondtam.
-
Telekom előfizu nélkül (pontosabban csak céges van) van valami opció nem teljes áras előfizetésre mostanában? Eddig nem volt, szóval nem tudom megvárni, hogy lejárjon és dobja a kedvezményes hosszabbítást.
-
AxBattler
félisten
26-án jár le az akciós 790,- HUFos előfizetésem.
Lemondtam, de rögtön feldobott egy 1.790,- HUFos ajánlatot.
-
Ez semmi.
Én valamikor a nyáron fizettem elő ingyen 3 hónapig, utána le akartam mondani, erre adta a 3 hónapig fél áron-t, utána egy havit fizettem teli 2490-ért, le akartam mondani, megint adta a 3 hónapig fél áron-t, közben lemondtam és aktiváltam a Telekomos 0 Ft-ot.
Állítottam be naptár emlékeztetőt, így a 3 hónap végénél lemondom majd, de kíváncsi vagyok milyen kedvezményt fog dobni...
-
skroy
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem kell új fiók, mehet a régire is.
-
Soulfly842
addikt
Disney+ 3 hónap díjmentességhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem.
Volt Disney+ -om, de november végén lemondtam, mert volt előzetes infóm róla, hogy lesz a T-nél díjmentes.
Regisztrálhatom a 3 hónap díjmentességet ugyanarra a fiókra, vagy másik fiókot kell létrehoznom erre a célra?
(a díjmentes 3 hónapot aktiváltam már de reg-hez még nem kötöttem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ne legyen igazam!

!