- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Bocs az offért:
Szóval kiégett az izzó a kocsimban (A3 98) ugye friss autótulajként fogalmam sincs, hogyan kell cserélni, a szervizbe vivéssel se lenne semmi gond, de valahogy úgy érzem ez már az a minimum szint amit el kéne tudnom sajátítani autószereléssel kapcsolatban.1e Ft környékén már sok helyen árulnak, de mivel többféle típust így nemtudom gond lehet-e abból hogy a még működőképes más típus lesz, vagy ez mind1? Esetleg cseréljem mind2-t? Tudtok itt a centrumban (blaha) környékén helyet mondani ahol lehet kapni?
Ill. leírást képekkel? Mert én nem találtam neten. Egyébként is műszakilag analfabéta vagyok. (sajnos fater meg pont ilyenkor utazik el...)
Másik gond egyébkét, hogy nemrég az volt a baja az autónak, hogy nem égett a tolatólámpa, és a bal első fényszóró is pont akkor ment el amikor a tolatólámpa magától megjavult szóval az is lehet, hogy nincs is semmi baja az izzónak...
Üdv,
Misi
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával