- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
czingerp #5864 üzenetére
Igaz szervesen nem ide tartozik, de anno toltam a vonat szimulátorral, ott kb real time van és annyi az egész, hogy benyomod a gázt és pislogsz
Hát másfél óra alatt nemtom honnan elértem talán Londonba, már nagyon örültem, mert közbe már aludtam is, lassan megállok, nyitom az ajtát, windows hibát észlelt, ezért leállt
EA GAMES. Mindenkit próbára teszHát gondoltam egyszeri alkalom, máskor megint végig aludtam azt a másfél órát és ugyanúgy kidobott
-
Vityapapa
tag
válasz
czingerp #4122 üzenetére
Próbáld ki ezt:
- menj a (felhasználóneved)\Dokumentumok\My Saved Games\FormulaOne2011\saveddata\autosave_(blablabla) mappába
- készíts biztonsági másolatot a GTEHXOSJZ_0 és GTEHXOSJZ_1 nevű fájlokról
- töröld a GTEHXOSJZ_0 nevű fájlt
- az ott lévő GTEHXOSJZ_1 nevű fájlt másold ki mondjuk az asztalra, nevezd át GTEHXOSJZ_0 nevűre, majd másold vissza
- indítsd el a játékot
- ha így nem működik, próbáld fordítva (tehát az 1-es fájlt másold ki, nevezd át 0-ra, majd mozgasd vissza)
- elvileg csak az irányítási beállítások vesznek el így, minden más megmarad.Ha így sem megy, akkor még kitörölheted a savegame mappádat, csak úgy ugrik a mentésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest