Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
czingerp
üzenetére
Igaz szervesen nem ide tartozik, de anno toltam a vonat szimulátorral, ott kb real time van és annyi az egész, hogy benyomod a gázt és pislogsz

Hát másfél óra alatt nemtom honnan elértem talán Londonba, már nagyon örültem, mert közbe már aludtam is, lassan megállok, nyitom az ajtát, windows hibát észlelt, ezért leállt

EA GAMES. Mindenkit próbára tesz

Hát gondoltam egyszeri alkalom, máskor megint végig aludtam azt a másfél órát és ugyanúgy kidobott

-
Vityapapa
tag
válasz
czingerp
üzenetére
Próbáld ki ezt:
- menj a (felhasználóneved)\Dokumentumok\My Saved Games\FormulaOne2011\saveddata\autosave_(blablabla) mappába
- készíts biztonsági másolatot a GTEHXOSJZ_0 és GTEHXOSJZ_1 nevű fájlokról
- töröld a GTEHXOSJZ_0 nevű fájlt
- az ott lévő GTEHXOSJZ_1 nevű fájlt másold ki mondjuk az asztalra, nevezd át GTEHXOSJZ_0 nevűre, majd másold vissza
- indítsd el a játékot
- ha így nem működik, próbáld fordítva (tehát az 1-es fájlt másold ki, nevezd át 0-ra, majd mozgasd vissza)
- elvileg csak az irányítási beállítások vesznek el így, minden más megmarad.Ha így sem megy, akkor még kitörölheted a savegame mappádat, csak úgy ugrik a mentésed.
Új hozzászólás Aktív témák

- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)