Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4018 üzenetére
Természetesen én is örülök, ha Veled gurulhatok, és hasonló a véleményem
Hozzá fognak szerintem, de ez nem baj, mert szerintem egyformán fog mindenkit érinteni
szerintem.Egy baj van amúgy ezzel a TVcam nézettel, visszagondolva erre a futamra: nem látlak, ha mellettem vagy, de a nyíl már nem mutat. többször voltunk olyan helyzetben a nürin, hogy a célegyenes végén vagy Te vagy én voltam belül. tudtam, hogy ott vagy de a kocsit még nem láttam, a nyíl már nem mutatott, csak hallottalak.
Sztem Motion is emiatt tették a P zónába Spa-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest