Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Otthoni biztonság új szinten – Imilab EC6 IP kamera teszt
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
Nektek is van "Zárolás" nevű appotok a launcherben?
-ha belemegyek nem csinál semit csak kikapcsolja a kijelzőt és lezárja a telót. Rendszer app, nem törölhető. [kép] -
zolipapa 66
kezdő
válasz
zolipapa 66 #451 üzenetére
-
SABIC
újonc
válasz
zolipapa 66 #449 üzenetére
Köszönöm
-
SABIC
újonc
válasz
zolipapa 66 #446 üzenetére
Értem és hogy?
Gemini nyelve magyarra van állítva mégis angolul kommunikál, leírnád hogyan tudlm az alklamazásokat amit másik telefonról jött át kitenni a screenre? -
Nova launchert használok mert így megtudom változtatni az ikonokat. De előfordul annak ellenére, hogy ez az alapértelmezett launcher, vissza áll a gyárira, most egy ideje tartja magát de hogy meddig nem tudom.
Kamera jó, de úgy látom nincs benne automatikus hdr ami viszont gáz, mert van olyan amikor nincs rá szükség.
-
SABIC
újonc
Samsung andoidjához képest is szerintem, apróságok eddig de blsszantó, a jegyzeteket pl nem hozta át vagy legalábbis nem jelenik meg a jegyzet közt, az alkalmazások amiket átmásoltam az "asztalra" nem kerülnek ki, nem tudom kimásolni, lehet hogy van valami módja de nem jöttem rá,150 appot nem akarnék egyenként újra letölteni, időjárás widget fekete fehér, gemini angol..samsungon magyar.....a kamera baromi jó, és az anyagminőség...de ez a funtouch 15 olyan mintha le lenne maradva 10 évvel, nem hiszem hogy így kitartok a márka mellett
-
SABIC
újonc
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, ma vettem meg a Vivo 200 prot ,Samsungról áthúztam az alkapmazásokat és a fotóimat.
Az áthozott alkalmazások bekerültek a file alkalmazások mappába de onnan nem tudlm kihúzni az "asztalra" hogy tudnám ezt megtenni?
Továbba nem lehet ikonokat cserélni csak akkor ha témát váltok és az ahhoz kapcsolodó ikonokat tudlm használni?
Nincs naptár? Vagy csak a google naptár van?
Videólejátszónál egy sorozatot játszottam le és meglepő módon de kicsit laggolt ezzel mit lehet tenni.
A rendszer elsőre elég puritánnak tűnik és olyan,mintha valami béta lenne.Kinek mi a tapasztalata? -
F.tibooo
kezdő
Kizárólag mobilneten voltam vele.
-
enzahobi
aktív tag
Arra van jobb megoldás:
pl telós Lightroomban teszel zajt a fotóra, nem sokat, de annyit hogy a tömörítés már ne tudja a pixeleket olyan mértékben összevonni. Aztán share ligtroomból indulva és ha úgy osztod meg akkor az app automatikusan kisebb mérettel exportálja hogy a face ne akarja tovabb rontani és kicsinyíteni, így összessegében jobb minőséged lesz a facen. -
enzahobi
aktív tag
A digitális képélesség tulajdonképpen a finomkontraszt - a kontúrokvonalak és az a körüli szín
különbsegét növeli ezáltal "élesebbenk" - jobban elkülönülőnek látod. Nem zárom ki hogy Ai szinten is belenyúl és ténylegesen másképp dolgoztassa az algoritmust, de a fotók alapján szimpla digitális élsitésről van szó, amit utólag bármikor rá lehet adni szerkeztőben, de leszedni annál nehezebben.
Pici élesités jól néz ki, sok élesítés csak kizoomolva néz ki "jobban" - belenagyítva már mű, és nyomasztó hatást kelt.Nincs elvárás, ami neked tetszik, amire azt mondod szép, a személy ízlésed alapján hangold be magadnak.
Ugyanakkor ha meg is osztod a képeket, jobban jársz nem túlélesíteni, mert természetellenes hatást kelt, és ez ritkán előnyös. -
enzahobi
aktív tag
Alábbi "Fotó" módra értendő:
Telókijelzőn elég nehéz belőni, de az látszik hogy a vivid túlszaturál, és túlkontrasztol, fényesít is, a texturedben finomabban van kezelve a kontraszt (nálam -100kontrasztról indít mind 😅😂) kissé "sárgít' de lehet ez inkább előny mint hátrány 😃
A naturalban nem "sárgít" de a kontaszttal dúrvábban bánik, fényerővel se spórol.Vivid1: -nem szoktam használni, nem élethű
-fényerő: -40
-telítettség: -60
-kontraszt: -100
-élesség: -80Textured1: -lehet hogy átallok erre
-fényerő: +40
-telítettség: -10
-élesség: -80Natural1: -eddig ebben fotóztam
-fényerő: 0
-telítettség: 0
-élesség: -80Natural2: -ez egy "korrigált?" Natural Textured1-el van versenyben
-fényerő: -40
-telítettség: +10
-élesség: -80Egyik sincs rendesen kitesztelve.
- színek helyessége, színhőmérsékletet mennyire találja el, bőr, arc microkontrasztjai, targyak kontúrjai, feliratok élessége, növényzet élessége, expó, sötétek bebukása, zaj, stb - mind tesztelendő.Tun fact: úgy látom alacsöny töltöttsegnél Ai rásegités nélkül csinálja a fotókat a teló 😸
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Fehercsoki #433 üzenetére
Opcionális, kamera módonként beallíthatod hogy megjegyezze vagy resetelje.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Fehercsoki #430 üzenetére
Főkamera, és tele, 3.7x a pöttyösön (középső alsó 1x, jobb alsó 3.7x) és 10x a Mávos hírdetőtablán (fölsők). Photo compare appban szinkronban zoomolva screenshotolva, collage appban összefűzve.
-
Fehercsoki
aktív tag
Tudna valaki csinálni pár képet az élesítés minimum és maximum értékével? Kíváncsi vagyok, hogy mekkora a különbség.
-
Valaki tud segíteni abban hogyan tudok normál módban nagyon jó astro fotót csinálni? Pro módban az a baj ha nincs állvány semmi értelme az egésznek, próbáltam 30s de a végeredmény katasztrófa volt.
-
AkosKJ
tag
Szia. Bocsánat a hülye kérdésért de német alzából osztrák vagy magyar címre lehet rendelni?
Vagy csak az jöhet szóba hogy van kint ismerős és ő megrendeli?
Az elég durva hogy laza 200 eurós akciót rádobnak 400 körüli áron barátibb lenne a telefon.Előre is köszönöm a választ.
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy valakinek érdekes lehet-e de a németországi Alzánál most 1029 euro a telefon
[link]
-
gretzky77
veterán
válasz
zolipapa 66 #417 üzenetére
Sztem ez ugyanolyan mint egy sima banki utalás, ha ott a számládon a pénz akkor az a tiéd! Csak ne add át a telefont mielőtt megérkezik!
-
zolipapa 66
kezdő
Sziasztok
Kérdésem azokhoz akik jól ismerik a revolutot.
Akarnak nekem arra utalni pénzt a régi telefonomért.
Lehet e valami csalás benne, vagy ha megjön a lové, akkor az már enyém? -
a.sebi
őstag
Teljesen hibátlan , karcmentes , mont az új . Alza számla január 23. vásárlás .
-
F.tibooo
kezdő
Lehet spórolni!!!! [link]
-
F.tibooo
kezdő
Látttam a hirdetèst. Lacsaptam rá. Első körben mèg dobozzal hirdette a GSM bolt. Aztán kiderült, h mèg sincsen doboz. Rögtön nem is érdekelt. Doboz nélkül nem veszek telefont, használtan sem, jó áron sem. 350- èrt már odaadták volna....nem tudom, hogy milyen állapotü lehetett. Majd elmondod.
-
a.sebi
őstag
Nagyon penge ez a telefon , ma vettem , sajnos doboz és töltő nélkül .
Mobilboltosként felháborított ma , hogy sehol sem találok tokot , nagykereknél semmi . De viszonteladoknál sem találok .
Ezért kérdem hogy nincs valakinek eladó tokja ? Magsafes érdekelne leginkább .vagy sima átlátszó.
Aliról rendeltem egy párat , de mire megérkezik ....nem akarom összekarcolni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Otthoni biztonság új szinten – Imilab EC6 IP kamera teszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Küszöbön az Atomfall megjelenése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- További aktív témák...
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest