Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-06 18:54 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Én nem vettem ilyet észre, lehet az valami helyi hiba lehet.
Kipróbálom kábellel, majd kiderül, hogy változik e a helyzet.
-
Grande Ale
őstag
Nálam mióta optika van a youtube néha sokat gondolkodik. A tv-n többször meg is akad 4k videóknál (pedig telefonról közben elindítva a speedtest alkalmazást, 500Mbps felett van olyankor is). De aztán van, hogy napokig akadás nélkül működik. A koax esetében az ilyen hibák jóval ritkábbak voltak.
Én nem vettem ilyet észre, lehet az valami helyi hiba lehet.
-
KoryHu
senior tag
-
Tutu7030
veterán
1. 100Mbiten legalább 2db 4K60fps youtube stream is átmegy. Bár az IPTV sávszélességet annyira nem ismerem, de Blu-Ray lemezes adatfolyamok is 100Mbitps alatt vannak emlékeim szerint. Szóval elégnek kellene lennie.
Nálunk a 100Mbites csatiba van bedugva a TV és 4K youtube döcögés mentes.2. Ha nincs módodban kábelezni
Nem lehet, hogy a WiFi AP és a TV közel van egymáshoz és kvázi zavarja egymást a kéz közeli WiFi egység? vagy van valami nagyobb fém dísztárgy, ami reflektív és sok interferenciát okoz?Nincs semmi ilyesmi. Tök random időközönként csinálja.
-
Aprósólyom
addikt
1. 100Mbiten legalább 2db 4K60fps youtube stream is átmegy. Bár az IPTV sávszélességet annyira nem ismerem, de Blu-Ray lemezes adatfolyamok is 100Mbitps alatt vannak emlékeim szerint. Szóval elégnek kellene lennie.
Nálunk a 100Mbites csatiba van bedugva a TV és 4K youtube döcögés mentes.2. Ha nincs módodban kábelezni
Nem lehet, hogy a WiFi AP és a TV közel van egymáshoz és kvázi zavarja egymást a kéz közeli WiFi egység? vagy van valami nagyobb fém dísztárgy, ami reflektív és sok interferenciát okoz? -
Tutu7030
veterán
Első olvasatra ez a hibaleírás inkább eszköz/eszközkonfigurációs problémára hajaz. (Ha más nem, akkor a gateway-t biztos cserélődött a rendszerben a koax->optika miatt.)
A tv-t próbáltad ethernet kábellel is?A tv-ben csak 100-as az eth., ezért wifin használom (saját routerrel).
-
Winnie The P
őstag
Nekem is 3 tv van. Optika 1000 van. Csak ajánlani tudom.
Köszi neked is. Ma beszéltem az üsz-al, kiszámolta a hölgy hogy 3 tv a legnagyobb csomag+1000-es net, olcsóbb lesz mint a mostani.
-
Red product
csendes tag
Köszi az infót. 3 tv van itthon.
Nekem is 3 tv van. Optika 1000 van. Csak ajánlani tudom.
-
Aprósólyom
addikt
Nálam mióta optika van a youtube néha sokat gondolkodik. A tv-n többször meg is akad 4k videóknál (pedig telefonról közben elindítva a speedtest alkalmazást, 500Mbps felett van olyankor is). De aztán van, hogy napokig akadás nélkül működik. A koax esetében az ilyen hibák jóval ritkábbak voltak.
Első olvasatra ez a hibaleírás inkább eszköz/eszközkonfigurációs problémára hajaz. (Ha más nem, akkor a gateway-t biztos cserélődött a rendszerben a koax->optika miatt.)
A tv-t próbáltad ethernet kábellel is? -
Tutu7030
veterán
A Tarros optika nagyon jó szerintem. Net stabil, gyors, a tévékhez nem kell box, csak modul. Ajánlom.
-
Winnie The P
őstag
A Tarros optika nagyon jó szerintem. Net stabil, gyors, a tévékhez nem kell box, csak modul. Ajánlom.
Köszi az infót. 3 tv van itthon.
-
Grande Ale
őstag
Hali!
Lassan elér minket is az optika és a Tarr fogja szolgáltatni a tv-t és a netet.
Jelenleg az internet mikrohullámon érkezik 40/15Mb-el, a tv pedig exDigi műholdas. A nettel sajna elég sok baj van, hiába van az áttjátszó antenna a közelben, és a szolgáltatás mértékéhez képest szerintem drága. A műholdassal inkább a nyári zivataros időszakban van baj.
Kérdésem lenne, mennyire jó, stabil a net és a tv szolgáltatás?
Köszönöm!A Tarros optika nagyon jó szerintem. Net stabil, gyors, a tévékhez nem kell box, csak modul. Ajánlom.
-
Winnie The P
őstag
Itt is nagyon frankó minden.
Netnél a csomagváltás nagyobbra egy telefonba került, és kb 10 percbe.Köszi.
-
kakuk.tamas
addikt
Hali!
Jelenleg az internet mikrohullámon érkezik 40/15Mb-el, a tv pedig exDigi műholdas. A nettel sajna elég sok baj van, hiába van az áttjátszó antenna a közelben, és a szolgáltatás mértékéhez képest szerintem drága. A műholdassal inkább a nyári zivataros időszakban van baj.
Köszönöm!Itt is nagyon frankó minden.
Netnél a csomagváltás nagyobbra egy telefonba került, és kb 10 percbe. -
Winnie The P
őstag
-
Norbi27
aktív tag
Hali!
Köszönöm!Semmi gond vele. Nálunk már évek óta hibátlanul működik
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Köszönöm! -
qltsar
veterán
-
csaszi75
őstag
Indítsd újra a routered.. simán előfordul, hogy a router lokális DNS lekérdezésénél valami szoftver hiba lép fel...
-
qltsar
veterán
Nálam jó. Napközben is az volt.
Koszi szepen a visszajelzest!
Modem ujtainditas mar termeszetesen megvolt, tovabbi otletem a Tarr-os hibajegy nyitasan kivul nincs
. -
kakuk.tamas
addikt
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
A mai nap reggeltől (Zala) elérhetetlen a lapcsalád összes változata, ezt a hsz-t VPN-en keresztül írom.
Csak a lapcsalád érintett, semmilyen más oldal.
Másnál is vannak gondok az eléréssel?
Köszi
! -
vpanangin
senior tag
-
-szabi-
addikt
-
galocza
aktív tag
tegnap kaptam tőlük levelet.
DJA szolgáltatásom júliustól +500ft.már kezdődik.
-
ftamas0201
Topikgazda
Ez érdekes mert a tarr csatornakiosztása szerint az ORF 1-2 kizárólag útitárs csomagban van benne, sőt HRT1, ARD1 és RTL Television is csak az útitársban van.
Vagy megkaptátok valamiért vagy útitárs csomagotok is van vagy kurva szar a csatornakiosztás lista.Edit: A tarr onlineTV legnagyobb csomagjában benne van mind.
Valóban érdekes, vagy kavarodás van, vagy valami nem stimmel a weben lévő csatornakiosztásukkal.
-
farkas63
aktív tag
Ez érdekes mert a tarr csatornakiosztása szerint az ORF 1-2 kizárólag útitárs csomagban van benne, sőt HRT1, ARD1 és RTL Television is csak az útitársban van.
Vagy megkaptátok valamiért vagy útitárs csomagotok is van vagy kurva szar a csatornakiosztás lista.Edit: A tarr onlineTV legnagyobb csomagjában benne van mind.
-
Bozek
nagyúr
Extra csomagban benne vannak az ORF-ek? Extra + Prémiumom van, nálam kódoltként jelzi mindkettőt, a Sky News, RTL Television, HRT1, CNN és az ARD1 van nekem kódolatlanul. A csatornakiosztás a weblapon jelenleg nem működik nálam, nem talál semmilyen címet.
Nálam Extra van, és kódolatlan mindkét ORF már régóta, csak HD-ből SD lett... Sky News és CNN nincs, de az gondolom a Prémium velejárója.
Itt Zalában a 410 MHz-en van a kettő.
-
ftamas0201
Topikgazda
Extra csomagban benne vannak az ORF-ek? Extra + Prémiumom van, nálam kódoltként jelzi mindkettőt, a Sky News, RTL Television, HRT1, CNN és az ARD1 van nekem kódolatlanul. A csatornakiosztás a weblapon jelenleg nem működik nálam, nem talál semmilyen címet.
-
Bozek
nagyúr
-
ftamas0201
Topikgazda
Az Útitárs csomag alapján 23 csatornát tartalmaz, abból 6 HD csatornát és ezek nem szerepelnek a felsorolásban HD-ként. Ez alapján elvileg nem HD, de nem tudom ez mennyire frissített, nekem pedig nincs ilyen csomagom így kódolt és nem tudom megnézni, hátha valakinek lesz..

-
tarr52
csendes tag
ORF1-ORF2 CSATORNÁK HD-k??
-
Tutu7030
veterán
-
sumi73
csendes tag
Tisztelet! Valaki tud valamit erről a Music Mix HD csatiról,ami bekerült,hogy adás is várható rajta??
-
-szabi-
addikt
Ma szöszmötöltem a műsorújságon.
Röviden, kizártam az internetet és a hbbtv-t mint hibaforrást de nem jutottam előrébb.
Van egy Sencor TV a házban azon jó a műsorújság.
Szóval itt valami Tarr versus Philips gond van. -
kabelmania27
Topikgazda
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
-
KoryHu
senior tag
Szia.
Akkor szokott visszaváltani bridge üzemmódról a modem, ha szerződést hosszabbítasz/módosítasz, valami beállítást kérsz, bejelentéssel kapcsolatos probléma, ilyenkor általában megesik, hogy vagy automatikus reakció a rendszertől vagy ők maguk nyomják vissza. De most tudomásom szerint vannak fejlesztések, lehet a te területeden is történt valami a háttér eszközökben ami ezt frissítette.
NAT - ot és Bridge módot is szokták kavarni, bármilyen csomag vagy szerződés váltás esetén. Egyszer tagadták, hogy á nem, dehogynem. 🙂
-
kabelmania27
Topikgazda
Nálam csak ezek a menük vannak:
Status
HW/FW Versions
Event Log
CM State
Wireless
Advanced
Nincs docsis menü.
A status menüben van RF Parameters, Downstream és Upstream táblázattal.
Down táblázat DCID Freq Power SNR Modulation Octets Correcteds Uncorrectables oszlopokat tartalmaz.
Up táblázat UCID Freq Power Channel Type Symbol Rate Modulation oszlopokat.#21034 ftamas0201
Akkor ez valami TV sajátosság lesz.
Annyit olvastam még, próbáljam resetelni a TV-t és újra hangolni de internet nélkül.
Ezzel kizárni, hogy a netről szed valamit össze.
Köszi az infót.
Status menüben az Parameters táblázatokat kellene beilleszteni képként (képfeltöltés menüpont, majd tallózás, megnyitás és feltöltés gomb, vagy szövegként a következő hsz-odba.
-
-szabi-
addikt
192.168.100.1 címen érhető el a modem oldala modem üzemmódban, elvileg a docsis értékeknél megtalálod a letöltési és feltöltési értékeket.
Nálam csak ezek a menük vannak:
Status
HW/FW Versions
Event Log
CM State
Wireless
Advanced
Nincs docsis menü.
A status menüben van RF Parameters, Downstream és Upstream táblázattal.
Down táblázat DCID Freq Power SNR Modulation Octets Correcteds Uncorrectables oszlopokat tartalmaz.
Up táblázat UCID Freq Power Channel Type Symbol Rate Modulation oszlopokat.#21034 ftamas0201
Akkor ez valami TV sajátosság lesz.
Annyit olvastam még, próbáljam resetelni a TV-t és újra hangolni de internet nélkül.
Ezzel kizárni, hogy a netről szed valamit össze.
Köszi az infót.
-
ftamas0201
Topikgazda
Utána már nekem is eszembe jutott, hogy valami ilyesmi lehet az oka.
Mondjuk lehetett volna annyi eszem, hogy ránézek az ügyfélkapun a konfigurációra és újra beállítom.#21031 kabelmania27
Tudom, hogy igazad van.
Vannak fix ip címes eszközök, meg több könyvtármegosztás amiket szintén ip címre csináltam névfeloldás helyett, szóval lenne mit újrakonfigurálni.
Most így marad de ha megint előfordul akkor rászánom magam és újra konfigurálom a helyi hálózatot.
Modem jelszintet nem tudom hol nézzem de nem tapasztalok semmi egyéb problémát ami csökkenésre utalna.SZERK:
Jut eszembe nálatok a kábel TV műsorújság rendben működik?
A műsorújság tartalma jó csak délutánra a délelőtti időt írja, tehát 15:30 helyett 3:30, délelőtt meg fordítva.
Csatornaváltás esetén kijelzett kis műsor infó meg megfigyelhető minta nélkül csúszik.
Philips tv-m van ha az órát automatáról manuálisra állítom vagy a műsorújságban csúsztatom az idő akkor meg minden szétesik.
Azt már olvastam, hogy kapcsoljam ki a hbbtv -t, amit meg is tettem..
Illetve előfordulhat összeszed valami műsorinfót az interneten és keveri a tarr műsorinfó szolgáltatásával.
Kicsi hosszú lett szóval ti tapasztaltok hasonlót?LG TV-n nem tapasztalok problémát az EPG-t illetően.
-
kabelmania27
Topikgazda
Mondjuk lehetett volna annyi eszem, hogy ránézek az ügyfélkapun a konfigurációra és újra beállítom.#21031 kabelmania27
Tudom, hogy igazad van.
Vannak fix ip címes eszközök, meg több könyvtármegosztás amiket szintén ip címre csináltam névfeloldás helyett, szóval lenne mit újrakonfigurálni.
Most így marad de ha megint előfordul akkor rászánom magam és újra konfigurálom a helyi hálózatot.
Modem jelszintet nem tudom hol nézzem de nem tapasztalok semmi egyéb problémát ami csökkenésre utalna.SZERK:
A műsorújság tartalma jó csak délutánra a délelőtti időt írja, tehát 15:30 helyett 3:30, délelőtt meg fordítva.
Csatornaváltás esetén kijelzett kis műsor infó meg megfigyelhető minta nélkül csúszik.
Philips tv-m van ha az órát automatáról manuálisra állítom vagy a műsorújságban csúsztatom az idő akkor meg minden szétesik.
Illetve előfordulhat összeszed valami műsorinfót az interneten és keveri a tarr műsorinfó szolgáltatásával.
Kicsi hosszú lett szóval ti tapasztaltok hasonlót?192.168.100.1 címen érhető el a modem oldala modem üzemmódban, elvileg a docsis értékeknél megtalálod a letöltési és feltöltési értékeket.
-
-szabi-
addikt
Szia.
Akkor szokott visszaváltani bridge üzemmódról a modem, ha szerződést hosszabbítasz/módosítasz, valami beállítást kérsz, bejelentéssel kapcsolatos probléma, ilyenkor általában megesik, hogy vagy automatikus reakció a rendszertől vagy ők maguk nyomják vissza. De most tudomásom szerint vannak fejlesztések, lehet a te területeden is történt valami a háttér eszközökben ami ezt frissítette.
Tudom, hogy igazad van.
Kicsi hosszú lett szóval ti tapasztaltok hasonlót? -
kabelmania27
Topikgazda
Hi
A routeremnek 192.168.0.1 volt az ip címe, a tarr arris modeme meg valami más.
A routeremen volt fix IP cím több eszköznek és minden ok volt.
Nemrég valamit távolról ügyködtek mert az arris modem megkapta a routerem ip címét amire a router elkerülendő az ütközést 192.168.1.1 címre váltott.
Ezzel viszont a helyi hálózatos beállításom jól szétesett.
Nálatok nem volt hasonló?
Működhet, hogy a routert 192.168.0.2 címre állítom? Lehetnek azonos tartományban?
Vissza tudom állítani az arris modemet? Érdemes vagy összekavarok valamit?
Ismert a modemhez tartozó felhasználó/jelszó?
Vagy ezt az egészet próbáljam lefutni az ügyfélszolgálattal?Szia!
Szerintem hagyd a router a 192.168.1.1 vagy 192.168.2.1 címen, jobb ha külön tartományban van a két eszköz mert modem fw frissítés után újra router módba kerülhet a szolgáltatói eszköz és akkor megint ütközés lesz.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
ftamas0201
Topikgazda
Hi
Nemrég valamit távolról ügyködtek mert az arris modem megkapta a routerem ip címét amire a router elkerülendő az ütközést 192.168.1.1 címre váltott.
Működhet, hogy a routert 192.168.0.2 címre állítom? Lehetnek azonos tartományban?
Vagy ezt az egészet próbáljam lefutni az ügyfélszolgálattal?Szia.
-
-szabi-
addikt
Igazad van, beléptem az ügyfélkapura és áttettem bridge módba, ez megoldotta a dolgot.
Köszi.
-
rviktor25
tag
Hi
Vagy ezt az egészet próbáljam lefutni az ügyfélszolgálattal?Van oka, h nem bridge módban van a Tarr modem, ha van saját routered? Ha nincs, akkor bridge mód, és problem solved.
Ha van, akkor elég veszélyes azonos tartományra rakni, valszeg nálad így egyszerűbb lenne átírni a tarr-oson. A user/jelszó általában rajta szokott lenni a modemen. -
-szabi-
addikt
Hi
Vagy ezt az egészet próbáljam lefutni az ügyfélszolgálattal? -
Bozek
nagyúr
"Szereted a magyar filmeket? Akkor van egy fantasztikus hírünk számodra!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a TARR kínálatában új csillag született: elindult a Magyar Mozi TV! Ez a csatorna egy igazi kincsesbánya a filmrajongóknak, hiszen a programjában az örökzöld klasszikusoktól kezdve a legújabb kortárs sikerfilmekig, sőt, izgalmas dokumentumfilmekig és animációkig mindent megtalálsz.
Kapcsolj a 39-es programhelyre, és merülj el a magyar filmgyártás legszebb pillanataiban!
Hol találod?
Csomag: Prémium csomag
Programhely: 39
Tipp: Ha nem látod az új csatornát, kérlek, végezz el egy automatikus újrahangolást a tévékészülékeden."
Forrás: Tarr Kft FacebookPersze, Prémium csomag... Közben meg eltűnt egy csomó adó az Extra-ból, de azok nem kapnak semmit... Megint csak a pénzlehúzás, hogy fizess többet, vagy a mostani árért kevesebbet kapsz...
-
ftamas0201
Topikgazda
"Szereted a magyar filmeket? Akkor van egy fantasztikus hírünk számodra!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a TARR kínálatában új csillag született: elindult a Magyar Mozi TV! Ez a csatorna egy igazi kincsesbánya a filmrajongóknak, hiszen a programjában az örökzöld klasszikusoktól kezdve a legújabb kortárs sikerfilmekig, sőt, izgalmas dokumentumfilmekig és animációkig mindent megtalálsz.
Kapcsolj a 39-es programhelyre, és merülj el a magyar filmgyártás legszebb pillanataiban!
Hol találod?
Csomag: Prémium csomag
Programhely: 39
Tipp: Ha nem látod az új csatornát, kérlek, végezz el egy automatikus újrahangolást a tévékészülékeden."
Forrás: Tarr Kft Facebook -
Krisz990621
újonc
Tehát pont 24 óránként szakad meg a neted?
Akkor az a szolgáltató oldali 24 órás bontás.. Ezt minden számon megteszik, csak a telefonok azonnal visszacsatlakoznak..
Erről volt már több fórumon okoskodás, hogy hajnali 4-5 óra felé meg kell szakítani az
áramot valamivel.. és akkor onnantól indul a 24 óra.. s ezt minden nap..Igen pont 24 óránként.
Pontosan így van , ahogy leírtad.
Teljesen mindegy , hogy telefonról van-e a net megosztva vagy routeren keresztül.
Igen , én is ezt a trükköt alkalmazon , hogy újraindítom naponta a routert.
Csak van egy olyan problémám , hogy ebben a játékban vannak online boltok , amiket nekem ki kell raknom. Na most elég azaz 1-2 mp újracsatlakozás és mindent lehet újracsinálni. -
csaszi75
őstag
Sziasztok !
Lenne egy régóta fennálló problémám. Van Tarr vezetékes és Telekom mobil előfizetésem.
Illetve van egy online játék ( metin2)
Problémám az lenne , hogy a telekom mobilnetnél van egy olyan jelenség , hogy , ha ma például 12:00 órakor elindítom a SIm kártyás routert akkor holnap 12:00 óra környékén elmegy 1-2 mp-re a net , a szolgáltató állítása szerint ezt nem lehet megszüntetni , mert tornyot vált.
Na , de a Tarr Kft-s internettel pedig az a problémám , hogy a játék klienseket ledobálja. Olyan a jelenség , mintha elmenne az internet 1-2 mp re. Ez gyakori 1-2 óránként jelentkezik és , ha több játék kliens van megnyitva , nem az összeset egyszerre , hanem egyszer ezt dobja ki másszor a másikat.
3 lakásban volt eddig Tarr-os netem , mind a 3 ban ez a jelenség.
Volt hibabejelentés , kijöttek , mondem csere , osztó csere , kábel csere , ugyan úgy rossz.
Telekomot net lehet napi 1x a toronyváltás miatt elmegy , de napközben teljesen jól működik. És nem tudom ezt a játék problémát mi okozhatja a hálózatban.
Ha valaki esetleg tudna segíteni , köszönöm előre is a segítséget !Tehát pont 24 óránként szakad meg a neted?
Akkor az a szolgáltató oldali 24 órás bontás.. Ezt minden számon megteszik, csak a telefonok azonnal visszacsatlakoznak..
Erről volt már több fórumon okoskodás, hogy hajnali 4-5 óra felé meg kell szakítani az
áramot valamivel.. és akkor onnantól indul a 24 óra.. s ezt minden nap.. -
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok !
Lenne egy régóta fennálló problémám. Van Tarr vezetékes és Telekom mobil előfizetésem.
Problémám az lenne , hogy a telekom mobilnetnél van egy olyan jelenség , hogy , ha ma például 12:00 órakor elindítom a SIm kártyás routert akkor holnap 12:00 óra környékén elmegy 1-2 mp-re a net , a szolgáltató állítása szerint ezt nem lehet megszüntetni , mert tornyot vált.
Na , de a Tarr Kft-s internettel pedig az a problémám , hogy a játék klienseket ledobálja. Olyan a jelenség , mintha elmenne az internet 1-2 mp re. Ez gyakori 1-2 óránként jelentkezik és , ha több játék kliens van megnyitva , nem az összeset egyszerre , hanem egyszer ezt dobja ki másszor a másikat.
Volt hibabejelentés , kijöttek , mondem csere , osztó csere , kábel csere , ugyan úgy rossz.
Telekomot net lehet napi 1x a toronyváltás miatt elmegy , de napközben teljesen jól működik. És nem tudom ezt a játék problémát mi okozhatja a hálózatban.
Ha valaki esetleg tudna segíteni , köszönöm előre is a segítséget !Szia!
Lehet, hogy a játékszerver kapcsolatával van gond, esetleg próbáld meg 1.1.1.1/1.0.0.1 (cloudflare) vagy 8.8.8.8/8.8.4.4 (google) dns szervereket beállítani a routerbe.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek és milyen osztó van bekötve ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. Amennyiben vezeték nélküli kapcsolatot használd nézd meg vezetékes kapcsolattal. Használsz saját routert? -
Krisz990621
újonc
Sziasztok !
Ha valaki esetleg tudna segíteni , köszönöm előre is a segítséget ! -
Bozek
nagyúr
Tegnap este néztem a Juve meccset, eddig full akadt, élvezhetetlen volt, azt hittem így kapják. Tökéletes volt, egy akadás nem volt.
Köszi, hogy jelezted nekik!
Bár ő azt írta, hogy helyi hiba volt, de valószínűleg mégse teljesen. Nálam is megjavult, a Juve meccs alatt egyetlen hibás csomag se volt, teszteltem.
-
Grande Ale
őstag
-
ThuG4LifE
senior tag
-
ThuG4LifE
senior tag
Én bejelentettem, egyszerűen nézhetetlenek a sport csatornák (érdekes, az eurosportok jók).
-
Bozek
nagyúr
-
ThuG4LifE
senior tag
Tegnap délután az eurosporton kívűl mindegyik sport csatorna off volt, semmi jel, többi adón elvétve csíkozódás, szétesés ... akkor ez központi probléma lehet?
-
Bozek
nagyúr
Arena4-en és Match4-en is előfordul sokszor. Volt, amikor teszteltem, de semmi gond nem volt a jellel, amikor szétesett. Legalábbis amit a Tarr-tól kapok, az rendben volt, nem indokolta a szétesést/akadást.
-
ThuG4LifE
senior tag
-
KoryHu
senior tag
-
Tutu7030
veterán
-
KoryHu
senior tag
-
Leki78
tag
-
fa4hu
őstag
-
Tutu7030
veterán
-
vacs
veterán
-
Tutu7030
veterán
Nektek jött e-mail értesítés az új számláról?
-
kisuttoro
csendes tag
Talán ha 10 éve mikor elinditották egyböl lehetett volna venni külső ügyfélnek is akkor meg nem volt ennyi konkurencia… mostmár mindenki árulja…
-
trec12
addikt
-
kisuttoro
csendes tag
https://www.forbes.hu/uzlet/tarr-online-tv-mobil-tv/
-
vacs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Honor 600 256GB Black Karcmentes
- ÚJ "okosított" Nintendo Switch OLED, picofly modchip, 128GB, TMR analog karokkal
- BombaÁr! HP ZBook Power G10 i9-13900H 32GB 1000GB RTX A1000 FHD 400nit 100%sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Pink -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5469, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
!
.