Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Studi
addikt
válasz
totálkezdő #96992 üzenetére
Ez jellegét nézve utómunkában hozzáadott szemcsézettség. Néhány presetben is be van állítva, ha nem figyel az ember, akkor könnyen a szándéka nélkül is kerül rá ilyen.
"Life is too short to remove USB safely." --- https://www.flickr.com/photos/rstudi/ --- https://www.instagram.com/robertstudniczky/
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
GX80-hoz keresek táskát, 12-32 obi van rajta.
olyat keresnék ami minnél kisebb de a gépet megfelelően védje! -
vond
MODERÁTOR
válasz
Hoffer #97002 üzenetére
Én ilyet vettem hozzá. Pont passzentosan belefér a GX80+12-32 kit, természetesen betekert obival. Talán még egy pótakksi is bemegy az aljára. Direkt olyat akartam én is, hogy a lehető legkisebb legyen, amiben még pont elfér ez a kicsi szett.
vond.hu // design • grafika • fotó • videó • web
-
totálkezdő
tag
-
Hi!King
aktív tag
válasz
totálkezdő #97004 üzenetére
Mondjuk én meg tépőzáras tokot nem vennék semmiképp, mert a tepőzár minden nyitogatásnál egyre gyengébb lesz, így végül ki is eshet belőle a gép (alapból nyakba akasztva mondjuk nem, mivel ezek felfelé nyitósak).
Nekem egy valamivel kisebb Cullmann van amúgy, de GX800-am van, GX80-al kicsi lenne. Igaz, ritkán használom, mert általában jó a nagyobb táska, amibe belefér +2 obi és apróságok.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
totálkezdő #97004 üzenetére
És 99%-ban csak tárolom benne, nem sokat nyitogatom. Általában akkor viszem a GX80-at is, amikor a G9-et, meg a sok obit, egy nagy táskában. Ha rendesen beleteszed, akkor a zipzár nem igazán tudja megsérteni a gépet. Hacsak nem direkt szeretnéd előidézni a balesetet.
vond.hu // design • grafika • fotó • videó • web
-
nagi88
tag
Sziasztok!
Panasonic G9 - focus stacking mód (post focus). Tényleg létezik, hogy amiért külön tárcsán van, ezért nem lehet self timerrel időzíteni ilyenkor? Ez szomorú, mert akkor telóval kell rácsatlakozni, az elég macera, innentől fogva, mondjuk tájképre offos, ha nem akarok órákat szüttyögni. -
nagi88
tag
Sziasztok!
Újabb két kérdéssel érkeznék. Az egyik talán egyszerűbb:
1. Van most egy Panasonic 45-150-esem, amit nagyon szeretek, árához képest szuper a képminősége, viszont időnként jó lenne valami nagyobb gyújtótávolságot megélni. Mi lehet a leginkább cost efficient megoldás? Itt gondolok akár vintage, sötét, de tűrhető képminőségű obira, vagy akár ennek a cseréjére.2. Szeretnék egyszer Magas-Tátrát fotózni itthonról (ahhoz elég a 45-150 is), viszont nagyon megtetszett a high resolution módja a Panának. Felmerült bennem egy hülye gondolat, hogy hogy lehetne összehozni, hogy a 80MP-es high resolution képekből (vagy 20 darabból) összehozni egy ~320MP-es super high resolution képet, ezzel a módszerrel?
Olyval még sima liba (illetve idő kérdése) lehetne, mivel ott kézből is össze lehet hozni a high-res képet, de álványról hogy lehetne két high res kép között legélethűbben összehozni a kézremegésből adódó shiftet? Ne kövezzetek meg ezért a kérdésért, inkább csak elmélkedek, mert nagyon tetszik a high-res-ben lévő plusz részletgazdagsági potenciál, kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet ezt fokozni még.
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz
nagi88 #97010 üzenetére
Pana 100-300II, vagy Oly 75-300II javasolnék. Manuálozással szvsz csak szívni fogsz. Pentacon 200/4 a belépő a filmes nagytelébe, ami nagyon jó és kicsi 200-as az az OM200/f5, nyitva is éles. De manuálokból a jó azért nem olcsó.
Highres képet tovább highreselni szerintem úgy lehetne ahogy a nem highres képes kamerával lőnéd, a kézmozgás helyett pár mm-el odébb kellene tenni az állványt aztán még egy highrest csinálsz, meg mozdítasz és még egy... Viszont 10-20 darab 80MP-es képpel megdolgozna a számítógép.
Még azt is próbálhatod ami a videóban látható csak még több elemű sorozattal, az illesztés felbontását pedig növeld 320MP-re. Számolj be mennyire van értelme.[ Szerkesztve ]
-
theporcupine
tag
Valami teljesen felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan dolog történt GH5-ösömmel. Találkozott már ilyennel valaki? Képeket készítettem céges weblaphoz, a géphez vaku vezetékkel kötve és hálózatról táplálva ment a gép. Készültek a képek, a modelleknek többször megmutattam a képeket a gépen, hogy jó lesz-e. Hosszabb szüneteknél kikapcsoltam a gépet. Tehát megvoltak a kártyán (az egyik kártya videóra, a másik fényképre van állítva). Majd át lett helyezve a gép, közben valamelyik vezeték kiesett. de visszaraktam. Folytattam a fotózást. Amikor átmásoltam PC-re a képeket kártyaolvasóval és visszanéztem, a fotózás első részének utolsó képei (kb. 10-15), az áthelyezés, kábel kicsúszás előtti képek elvesztek. De a képek sorszámában nincs hiány, az folyamatos. Próbáltam helyreállító programmal megnézni és úgy sem voltak a kártyán a hiányzó képek. A másik kártyán sem volt egy kép sem, ami a videóra volt beállítva, csak régebben rögzített videók. A modelleket is kérdeztem, mert már nem tudtam, mit gondoljak. De megerősítették, hogy látták a hiányzó képeket még ez elkészülésük után. A sorszámozás folytonossága miatt nem tudom hova tenni a dolgot. Ezen a két kártyás backup sem segített volna, azt hiszem. Véletlen törlésnél a sorszám kimarad, meg nem is nagyon lehet véletlenül törölni.
https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/
-
válasz
theporcupine #97015 üzenetére
Ez úgy hangzik, mintha a korábbi számlálóállásra emlékezett volna a vezeték visszarakása után (mert az új állás a RAM-mal együtt elszállt, nem mentette a saját flashébe, mint normál kikapcsoláskor), és utána szépen egyenként felülírta az összes azonos nevűt, ahogy jöttek az új képek.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
theporcupine
tag
válasz
scarabaeus #97016 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, de máskor is előfordult, hogy áramtalanítva lett a gép, amikor lefagyott és nem reagált a kikapcsolásra sem és akkor nem volt ilyen, de lehet, hogy csak nem vettem észre, mert nem is készültek fotók, videók a lefagyás előtt, vagy nem voltak fontosak. Már nem tudom, melyik váznál volt több lefagyásom (wifi miatt talán GH3-nál, GH5 nagyon nem fagyogatott). Ezzel játszani nem akarok, de ezek szerint jobb ezzel vigyázni. Mentés, vagy kártyacsere, ha nem normál lekapcsolás van.
https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/
-
aginor
addikt
válasz
zsiga_667 #96916 üzenetére
Tényleg az a legmegbízhatóbb.
Felhívtam őket, nem tudták megmondani, mert meg kell nézni, hogy mennyire kell hozzá szétszedni a gépet, de annak függvényében 0-40.000Ft között változhat az ára.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
addikt
Használ itt valaki párhuzamosan m4/3 és Sony FF rendszert?
zsiga_667: hát az.
Remekül sikerült továbböregbíteniük a hírnevüket.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
csurgoi
tag
Az Eglobal Central-ról vásárlás vámmentes?
Tudomásom szerint ők Angliában vannak és mivel kiléptek az EU-ból most is vámmentesen lehet tőlük vásárolni?https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
aginor
addikt
válasz
csurgoi #97021 üzenetére
Eddig az volt (nekem még decemberben is jött tőlük motyóm), de idén már van elfogadott Brexit megállapodásuk, így lehet ez változott, de mintha csak valamikor év közepén lépne hatályba, addig a régi rendszer van (de azért nézz utána, nehogy lyukra fuss).
Amúgy nem a vám a sok a külföldi beszerzésen, hanem az áfa.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
topikk
senior tag
válasz
totálkezdő #97030 üzenetére
Nincs gari
-
-
ZephX
aktív tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni a rózsaszín elszíneződés eredetére. Oly EM10-II géppel készültek a fotók + 1-2 kép Pana 25 mm. 3. kép Oly 17 mm. A második kép kivételével volt rajta 1000 ND. De a Pick feliratos épület melletti falon nagyon fura az a rózsaszín cucc. 2.képen annak a csíkozódásnak mi lehet az oka?
1 kép
[kép]
2.kép
[kép]
3. kép
[kép][ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
őstag
2. képet néztem, de egy agyon tömörített nem tudni milyen beállításokkal feldolgozott képet látunk. Így nem lehet rá érdemben semmit mondani. Oszd meg a nyerset, akkor könnyebb lesz, de akkor se biztos, hogy sikerül érdemi tanácsot adni.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
ZephX
aktív tag
válasz
Ottó58 #97036 üzenetére
Igen fehéregynsúly rendben volt. "Felhős"re volt állítva, meleg színek ki voltak kapcsolva (meg az úgy is csak auto-nal számít). Tehát nem ez volt valószínűleg a baj.
Lassú Víz Nem is tudom miért nem a nyerseket töltöttem fel. 2. kép nincs szarrá tömörítve csak én vágtam ki, hogy kiemeljem mire gondoltam.
Itt a link [link]
[ Szerkesztve ]
-
Throme
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez az obi ilyen tág rekesszel szerintem ennyit tud. A légköri pára is magas lehetett a füstön kívül. Azon kívül szvsz. ez nem felhős idő, naposnak mondanám, lehet, hogy kicsit "melegít" a váz a felhős időben készült képeken. RT-ben "napfény"-re állítva a fehéregyensúlyt teljesen korrekt lesz a kép.
A "tárolt" fehéregyensúllyal emelkedik a vörös és a zöld a hisztogramon.
Itt a "páramentesítés" funkciót bemutató képnél nagyon látszik, hogy mennyire befolyásolja a légkör az elkészült képet.[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
A "felhős" a probléma.
"philoxenia" már próbálta elemezgetni és szerintem is úgy van.
Próbáld ki telón élőképben, az AWB-t átállítod felhősre, egyből melegebb színeket fogsz látni a képernyőn.
Megjegyzem, hogy a Pana 12-32 picit más színeket "hozott", mint az Oly 14-42 ugyanazon beállításokon. Eladtam és Oly-hoz Oly-t használok.» A tisztesség ott ér véget, ahol a politika kezdődik. «
-
MrChris
nagyúr
válasz
philoxenia #97043 üzenetére
& Ottó58, ennek a rózsaszín foltoknak és sávoknak az épületeken, felhőn nem sok köze van a WB-hez, dehaze-hez. Ott a raw, lehet próbálkozni, nem fog eltűnni. Kiemeltem, hogy jobban lehessen látni:
[ Szerkesztve ]
-
ZephX
aktív tag
válasz
MrChris #97040 üzenetére
Nekem az lett volna a tippem, hogy a Pana 25 mm + ND 1000 ilyen összjátékot eredményez a vázzal. Illetve, hogy a nap kb oldalról eshetett a szűrőre, így okozhatot fura elszineződést. Ezt a kombót még sosem próbáltam, most tettem fel elősször a szűrőt a panára.
A Pick épületes dologra nekem sincs semmi ötletem.
Throme: Sajnos az nem volt nálam. Viszont a 'P1162995' kezdetű fotó Oly 17-tel készült, ugyan úgy ND 1000-rel. És ott is picit rózsaszínes a felhő, bár az épületeken nincs rózsaszínesedés.
-
totálkezdő
tag
Az én fotóstudásom ugyan sehol sincs a tietekhez, de azért van néhány észrevételem:
1, Ilyen időjárási viszonyoknál én nem használok felhős WB-t.
2, Érdekes, hogy az elszíneződések csak az ipari épületeknél láthatók.
3, Az még feltűnőbb, hogy az elszíneződések többsége szabályos mértani alakzatot alkot, még a baloldali ipari épületeknél is.
4, Érdekes lenne a helyszínen szabad szemmel megvizsgálni, hogy úgy látható-e az elszíneződés.
5, Én arra tippelek, hogy az elszíneződött rétegeknél valamiért másfajta festéket, fedőréteget használtak, amit a gép az adott körülmények között a szemünknél jobban érzékelt. -
Lassú Víz
őstag
válasz
MrChris #97049 üzenetére
Ja, csak a második képet néztem
. Az ND 1000 hatása. Elszíneződött a tükröződés is a vízben, nem csak a füst mögött az épület. Olyan mintha a víz fodrozódása, meg a füst (gőz?) gomolygása szétszórná a CA hibát és ekkora felületen már nincs az a lencseprofil amivel kiszűrhető lenne.
Érdekes lenne egy 25 1.2 pro-val vagy egy jobb ND1000-essel kipróbálni, hogy csökken-e az elszíneződés, vagy kiátlagolva tényleg ezek a hullámhosszok keverednek ki.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Lassú Víz #97050 üzenetére
Akkor itt két optikai hiba van, egyik a moiré, zöld-magenta sávok a szürke épületen amit a szenzor vékony AA flitere okoz (mert a szűrő nélkülin is látni). Másik a rózsaszín foltok a narancs épületen, az égen és a vízen, ami az ND filteré (mert aminél ND is fent van ott mindkét objektívvel látszik a felhőn). Legalábbis ennyi képből ez tűnik a legvalószínűbbnek.
Jobb szűrőt kell venni. -
Lassú Víz
őstag
válasz
MrChris #97051 üzenetére
Valószínűleg igazad lehet. Elsősorban vario ND szűrőkre szokott panasz jönni a szín tönkretétele miatt, de biztos kihívás azt a szürke bevonat elkészíteni ami a fény 0,001 részét engedi át, ráadásul lineárisan a látható fény tartományában.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
ZephX
aktív tag
válasz
Lassú Víz #97048 üzenetére
Igen én is erre gondoltam, csak nem mertem leírni, nehogy hülyeséget írjak.
A rózsaszínes elszíneződést meg megnéztem valóságban nincs ott. És ilyen fajta elszíneződést nem tapasztaltam Oly obival. Mintha valahol azt olvastam volna, hogy a Pana obik+ Oly vázak okozhatnak erősebb CA-t, de akkor lehet hogy hosszú expós ND filteres képeknél is előjöhet ilyen dolog bizonyos fényeknél? -
pitagi
tag
Régi olympus 70-300-ból ki lehet-e hozni ennél jobbat? Van Valakinek tapasztalata ezzel az obival? Mit csinálok rosszul? Nézegettem, Flickr-en, azért sokkal szín és részletgazdagabb képek is vannak vele... (A záridőt tudom, lehetett volna rövidebbre, de azt hiszem, nem csak ez a gond, a legtöbb ilyen jellegű képem egy részlettelen massza, AF kevésebb fényben hidegben használhatatlan, ISO 1600 egy zajtenger...stb) Szeretnék feljebb lépni, de addig használnám..Köszi, ha tudtok javasolni valamit!
-
totálkezdő
tag
válasz
pitagi #97055 üzenetére
"Nézegettem, Flickr-en, azért sokkal szín és részletgazdagabb képek is vannak vele...a legtöbb ilyen jellegű képem egy részlettelen massza"
1, igen sokkal színesebbek és részletgazdagabbak a szín-, és részletgazdag témákról, ilyen körülmények között, akár télen készült fotók.
2, De ha a flickr keresőjébe beírod akár az Oly 70-300, akár az Olympus M1 mellé, hogy winter, és megnézed a sajátodhoz hasonló jellegű körülmények (fényszegény, kontúrtalan témák) között készült képeket, akkor eléggé hasonló képeket fogsz találni:
1, 2, 3,
Ne a kontúros, csupasz ágú fákat nézd meg közelebbről, hanem azokat a részleteket, ahol valamiféle kontúrtalan "lombféleség" van a fákon. Nagyon hasonlóak a tiedhez.
A többit majd megmondják a nálam okosabbak. -
ZephX
aktív tag
válasz
Lassú Víz #97052 üzenetére
Ez egy GOBE ND1000 nem olyan rossz minőség, persze nem is a legjobb, nem vario. Nekem azért volt furcsa az ilyen nagy területű homogén elszineződés, mert már majd egy éve meg van ez a szűrő és rózsaszín elszíneződés nem volt vele soha. Kék/zöld colorcast picit, de csak nagyon minimális ami korrigálható.
Ottó58: Én Oly-Pana párosnál valami olyasmire számítottam, ami az egész képre kihat, mondjuk ellenfényben nem olyan jó, vagy nagyobb a CA. Más képnél nem tapasztaltam összeférhetetlenséget a gép és az obi között.
-
Studi
addikt
válasz
pitagi #97055 üzenetére
A vízfelület feletti, szabad szemmel nem látható pára bármikor bármilyen képet tönkretesz. Ilyet sose vizsgálj egy objektív megítélésénél!
Amúgy azt tudni kell, hogy bár véleményem szerint nem olyan rossz objektív az, de az nem Olympus tervezés. Ez a szuperolcsó Sigma 70-300 teleobi lencserendszere, amit az Olympus saját designjához alakított, és akasztott rá egy dupla árcédulát. Sigma névez az obi teljesen újonnan ha jól emlékszem 70e Ft körüli áron, vagy az alatt volt kapható Canon/Nikon bajonettel. Sőt, Árukereső szerint az utolsó ismert ára 2019-ből 55e Ft."Life is too short to remove USB safely." --- https://www.flickr.com/photos/rstudi/ --- https://www.instagram.com/robertstudniczky/
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
pitagi #97059 üzenetére
Az a baj, hogy olyan fotókat szeretnénk csinálni, mint a profik, tizedannyiba kerülő felszereléssel.
Pentaxhoz van Tami 70-300-am az is olcsó volt topiktárstól vettem anno. Jó képeket lehet vele csinálni, de megvannak a korlátai. Polár meg azon nem volt, mert nagy a frontlencse. A kitobira volt polár, az igen sokat segít a pára hatásainak kiszűrésében. Ha zavar a pára próbálj szerezni a 70-300-ra egy polárszűrőt. Meglepően sokat javít az ilyen képeken. Most nincs a gépen a nyers változat, de a módosítotton is látszik, milyen szépen kirajzolódnak a távoli hegyek. Szabad szemmel sokkal homályosabbak voltak. -
Allien
veterán
válasz
philoxenia #97060 üzenetére
franc, írtam egy litániát, erre a ph motor írás közben törölte a válasz üzit, remek...
Tehát, sokan erőltetik a zoom optikákat, de, egy fix sokkal jobb választás! Még azzal együtt is, hogy cserélgeti az ember. Igaz, tele felé nem olcsó a jó fényerő, de nagylátó, egészen a kisteléig fix fényerővel még lefedhető. Ugye, a zoomból is a fix fényerős az ideális, az meg egy rendszerben se olcsó! Lehetőleg 2,8 a teljes zoom tartományban. De, ami igazán érdekes, az, hogy egy tájkép (de, város/épület fotózásánál IS) más technikát KELL (ok, szerintem) alkalmazni! Sokan használnak UV szűrőt, pedig, ez tuti téves dolog! Kb semmi értelme! Legalábbis, ha olyan szűrőt rakunk az optikánk elé, aminek TÉNYLEG van értelme. Ok, rá lehet fogni, hogy védi a lencsét az UV szűrő, de, ehelyett amit mindenkinek ki kellene próbálnia, az a CPL, avagy cirkurális polárszűrő! Ég, és föld, nem fejezi ki igaziból! Balaton mellett is, rengetegszer áldottam, hogy megfogadtam mások véleményét ez ügyben! Igaz, nem volt nehéz dolgom, Pentax fixeimen mind 49mm-s volt a szűrő menete, ott még a drágább szűrők is olcsóbbak! Vissza térve a Balcsira, a tájképek nagy része kékes elszíneződésűek! Ezen UV szűrő nem fog segíteni igaziból, egy PS-l többet javítasz rajta. De, amire a PS se alkalmas, az a cpl szűrő imitálása, igaziból. Elképzelhetetlen, hogy milyen óriási különbség van a valóság, és amit látunk, között! Mivel, a kék szín mindent elnyom(hat). Pl a Balcsi is többnyire zöld/zöldes! De, amikor Ausztriába voltam, ott is a fix 40m, és 100mm limiteddel fotóztam, szintén cpl-l, és eszméletlen látvány, hogy mit hoz ki a képekből!
Az épület/város fotózásánál nem különben! Hiszen, rengeteg fény visszaverődések vannak, nem csak az ablakoknál. De, az ablakok/üveg felületeknél is, egy más világ! Főleg, mert érdekes, hogy a szemünk egy közép tartományt képez. Egy cpl szűrővel fel lehet erősíteni a vissza verődéseket (tükröződés), vagy, épp ellenkezőleg, el lehet azt szinte teljesen tüntetni! Mondom, egy totál más világ, és vizes környezetnél szerintem elengedhetetlen. Ok, gyakorolni kell vele is, mikor milyen irányba fejti ki legjobban a hatását, merre forduljon az ember, keressen más pozíciót, de ez már ugye a fotózás vele járója...
szigorúan "véleményem szerint"..Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Pentax K-5 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
-
pitagi
tag
válasz
philoxenia #97060 üzenetére
Ez sajnos (rám legalábbis ) igaz. Ugyanakkor a másik oldalról nézve pedig, egy ilyen nagyobb telére, amit kifejezetten csak akkor viszek, ha fotózni megyek erdőbe/vízpartra, egyébként a szekrényben áll, nem szívesen adom ki a felszerelésem értékét még egyszer-többször, meg nem is szeretek nagyon értékes cuccal mászkálni...Meg az is ott van, hogy amíg nem tudom, a fotózás ezen része érdekel-e, szeretnék-e elmélyedni benne, addig nem fektetek bele, ha viszont gyér felszeréssel kudarcok érnek, elmegy a kedvem..Sok összetevős a kérdés...
A CPL-szűrőt legközelebb kipróbálom, nem gondoltam rá, köszi a tippet! -
aginor
addikt
Remek.
Első körben leginkább a zaj és dinamika érdekel, de nem szintetikus tesztekben. A való életben mekkora közöttük a különbség, különösen, ha sötétből kell felhúzni a képet?
nozs23: köszönöm! Az első körös kérdéseim fentebb vannak.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Studi
addikt
válasz
aginor #97064 üzenetére
Ha ez szerepel a fontos szempontok között, akkor lehet hinni a szintetikus teszteknek, nagyságrendileg kb. az a különbség, amit azok mutatnak. (E-M1m1 vs A7m2) A fizika meghatározza a lehetőségeket.
"Life is too short to remove USB safely." --- https://www.flickr.com/photos/rstudi/ --- https://www.instagram.com/robertstudniczky/
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Robogó, kismotor
- Okos Otthon / Smart Home
- Gmail
- KONZOL beárazás
- További aktív témák...
- Új Dell Inspiron x360 17,3 Kis Gamer Tervező Érintős Laptop Óriás Tab i7-8565U 16GB NVIDIA MX250 2GB
- Eladó AOC U2879VF monitor (28", 4K, TN, 60Hz, 1ms, FreeSync)
- Samsung 960 evo 256gb m2 ssd kíváló állapotban !!!!!
- Új ASUS C423NA Fémházas Minőségi Chromebook 14” -50% intel N3350 4GB 32GB eMMC HD LED
- ASUS PRIME B450M-A / Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest