Hirdetés
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze én vagyok. Mit lehet másként írni, ha csak ez kell hozzá?
4 csavar, kicsavar. Később vissza a helyére. Nem azonos hosszúságúak! Olló meg van minden otthonban.
Több videó is van ez ügyben, talán azokat is a ChatGPT készítette.
Talán tapadó korong? Nekem mindegy.Az Air célja egy könnyű és vékony notebook volt. Zajmentesen. Ezt tudja. Az átlagos felhasználás közben nem jön elő a hűtés hiányossága. Tartós, magas terheléskor, jön elő a hiányosság.
Ha a következő generációban megjelenik az aktív hűtés agy vastagabb lesz vagy nem sokkal hatékonyabb.
Ennyi. -
válasz
Hieronymus
üzenetére
"Nem bután, hanem az előírásoknak megfelelően."
Bután. Bőségesen nagyobb teljesítmény is hűthető, lásd: Pro modellek, csak hogy az Apple-nél maradjunk."Vagy elviseled a teljesítmény vesztést vagy veszel egy csavarhúzót és 2mm/1mm vastag hővezető lapot. (Ha szabályosan akarod bontani akkor egy vákuum harang is szükséges. Rányomod, felemeled.)"
ChatGPT, te vagy az? (Vákum harang... lol
) -
Nem bután, hanem az előírásoknak megfelelően.
A burkolat főmérséklete nem haladhatja meg a 48 Celsius fokot.
Fém esetében ez csak 43 fok. Gombok és kapcsolók. Fém 60 - gumi/műanyag 86 fok, rövid érintés esetén.Ez az európai előírás is.
Vagy elviseled a teljesítmény vesztést vagy veszel egy csavarhúzót és 2mm/1mm vastag hővezető lapot. (Ha szabályosan akarod bontani akkor egy vákuum harang is szükséges. Rányomod, felemeled.)
A szilikon folyás miatt érdemes időnként tisztítani a belsőt. Akkor nincs baj a garanciával.
-
dodo1114
csendes tag
Nekem is van egy ilyen kis vacak.
A thermo pad kötelező arra a "hőátadó burokra" csak azzal, hogy rétettem közel M1-es szinten mozog.
Combon használva annyira nem melegszik még cinebench-et futtatva sem.
Azzal van a legfőbb gond, hogy nagyon hamar eléri a 105c°-ot, amitől nekem majdnem kihullott a hajam
Utána is eléri, de sokkal kevesebbet throttleingol.
Azért mondom kötelezőnek, mert a hátlapot leszedni tényleg nem atomfizika és a másfél milis thermopad gond nélkül eltávolítható, ha garira kéne vinni.
Mielőtt megkapom, hogy almafan hülyegyerek vegyél PC-t mint ezt.
Nem csípem annyira a rendszer. Fő gépként nem tudnám használni.
Ágyban filmezés, SSH, böngészés utazós jegyzetelős laptopnak szántam és ezt meg is teszi, de nincs az az isten, hogy az asztali konfig hellyett használjam
-
powerage76
tag
A Salem Techexpertsnél láttam a videót, ahol a thermal pad update után csekkolták, nem melegedett vészesen az alja. https://www.youtube.com/watch?v=mmThH0dvcaE
Inkább az lehetett a háttérben, hogy ne legyen túl közel a teljesítmény az Airhez, illetve tovább bírja az akku. Jobb hűtéssel kevésbé fogja vissza magát a CPU, valamivel többet fogyaszt.
A cikk címe meg hülyeség, extra hűtés nélkül is elvan a gép az apple-budget feladatkörben, ezek inkább csak fun projektek. -
dongettó
csendes tag
//egyébként viccen kívül teljesen optimális, árában, én akit láttam macest eddig életemben, mittom 10-15 embert, sztem tökéletes nekik. Ahogy kinyitja és nem mosógép, átjön egyből a mac feeling. alma meg minden.
mek. Szal maga a cucc sztem 10/10. Csak mindig van ilyen oc retardáltkodás. -
dongettó
csendes tag
A 8 g ramja miatt olyan mint amikor a lajkakutyát kilőtték az űrbe. Meg arról már nem fognak írni ahogy majd megdöglenek idő előtt.
Mint amikor a shunt modoknál sorra döglik minden.
D Ajj régen amikor a 220W os FX-eket vizezték azt sorra füstölt a VRM.
Lényegében olyan mint amikor eladom a játékot a hbm es amd videokártya mellől és de jó vétel volt.
MECSODA ERŐ! ZSAKÚTY ZAKÍT.NADE szerintem ilyen feltörekvő proli ujdönsült nájkicipős macceseknek egész jó belépő.
Van 2 db usb3 is meg jack.
Eldurrantható teló előfizuk mellé beteszik, h jancsi itt a mekk, mekk jáános. Devegye mekfele.Elérhető a mekk.
Többi már történelem 280 ért. Többi mekkes úgy néz majd a neósokra mint amikor Eastwood issza a kávét a teraszon. Minimálbér meg egy kicsi. Nem ember.
Ahogy jönnek majd a hírek, hogy kijött az update az űrkék 3.9 es oprendszer, és igen már nagyon nagyon röcög 8 gigán. Ekkor kiadják a Neó prót 9 giga rammal. -
dongettó
csendes tag
Régen csak simán beleboritottad a vizet, azt le volt tudva.
-
ilor14
aktív tag
Valószínű amúgy, hogy azért nem raktak rá, mert akkor a hátlapot felmelegítené sokkal jobban, ami miatt gyakorlatilag lehetetlen lenne tényleg ölben használni, annyira meleg, ez már az Airnél is felmerült és ott is az volt a vége, hogy hiába sokkal jobb a teljesítménye, ölben használhatatlanul felmelegszik.
-
joey04
titán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igen, ezeket írtam én is.
-
a Neo 280, az Air 500
Több helyen akciózzák az Air (m4) notebookot.
A Neo 512 és az Air 256 között kb 100 euró eltérés van. Például az Amazonon.
A meglévő Air M1 cseréje Neora nem túl jó ötlet. A Neo 512GB helyett az Air m4 vásárlása 256GB háttértárral értelmes ötlet lehet. Minimális a felár. -
hemaka
nagyúr
inkább egy air, több ram, normális kijelző, combosabb cpu
-
miklosbard
csendes tag
Nem vettem a fardtsagot, hogy utana menjek, valaki majd biztos megteszi, ha nem ert egyet, de szerintem itt annyirol van csak szo, hogy folyamatos terheles mellett a Neo es az M1 air is visszaveszi a teljesitmenyt melegedes miatt. Ha rateszed ezt a hutoszornyet, akkor a Neo nem veszi vissza, ezzel 20% novekedest elerve, ami mar tobb summa pontszamot produkal, mint az M1 air throttle eseten.
Szoval a tanulsag, hogy ennek a tesztnek semmi ertelme a hetkoznapi hasznalat felmeresehez, de biztos fun volt megcsinalni es egy jol monetizalhato video lett belole
-
freeapro
senior tag
Szerintem a teszt fontosabb tanulsága, hogy egy 2 filléres hővezető lapkával hozza az M1 szintjét.
-
joey04
titán
passzív hűtés elhagyása. lol.
-
AxBattler
félisten
I Water Cooled the MacBook Neo and DOUBLED the FPS!
Kádár elvtárs gyengélkedik?
-
IgorKGB
csendes tag
20 %-ért ennyit szenvedni, örültek
-
Samott
addikt
"töredékét használja ki" - komolyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)