Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Jövőhéten már ideér a Momo-m.
Kezdetnek az lesz, azt ha nagyon megtetszik a játék, akkor beruházok egy DFGT-re.
Momo-t meg eladom itt valamelyik billentyűzetesnek. 
Ui.: Billentyűsök vegyetek fel!
Nyomjuk egymás ellen, mert a kormányosok ellen úgy sincs sok esélyünk. Kivéve ha full assist van, de oda meg nem jönnek kormánnyal már játszani. Mondjuk én toltam már nem egy full sim beállítású versenyt is billel és a gyári setup-okkal is a középmezőnyben végeztem mindig. Igaz egy 20%-os verseny végére már nagyon fájnak az ujjaim, amit gépészkedni kell. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nick.: pHeetR
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kezdetnek az lesz, azt ha nagyon megtetszik a játék, akkor beruházok egy DFGT-re.
Momo-t meg eladom itt valamelyik billentyűzetesnek.