Új hozzászólás Aktív témák
-
bagoly71.
tag
Jól látom, hogy ezt a telót pl. a Latin-Amerikai piacon Honor X9d név alatt forgalmazzák?
Tudom, nagyobb akku stb....
A fizikai paraméterek érdekelnek, mivel azok egyeznek és Honor X9d típusra könnyebb szerezni tokot és minden mást.
Szóval ha Honor X9d-re rendelek kijelző fóliát / üveget meg tokot, akkor jó lesz erre a telóra? -
Az Alzánál már módosították a leírást, dual szimes.
-
cs.zs.
veterán
válasz
janeszgol
üzenetére
A tablet tudja kezelni az sd-t, írja-olvassa, stb. Ennek nincs jelentősége, mert microSD-vel, vagy anélkül, magára a tabletre sem tudok írni semmit. Az ajánlott Huawei segédprogrammal sem nyílik meg háttértárként. Sem a tablet, sem benne a kártya.
USB csatlakozáskor természetesen már minden opciót végigzongoráztam.Minden más androidos eszközzel megy a laptopom. Van otthon vagy 7-8 telefon, meg Lenovo tablet is. Működik a másolás belső tárhelyre is, sd-re is.
Ez a Honor Pad 9 nem hajlandó "megnyílni".
Jelenleg az a megoldás hogy
kártya ki, ráírás, kártya vissza, Honor látja, lejátssza.
Ennyi.
-
cs.zs.
veterán
Szia Bog,
meddig marad nálad a tesztkészülék?
Nyáron vettünk egy Honor Pad 9 tabletet. Az egyetlen, de elég erős problémám vele, hogy PC-vel összekötve nem tudok a beletett SD-kártyára filmeket írni. Semmilyen programmal nem hajlandó filmek/képek oda-vissza másolására.
2x nekifutottam, aztán feladtam, mert ugye van megoldás akkor is, ha az eszköz nem akarja. Márpedig ez nem akarja.
Tehát kiveszem belőle az SD-t, beledugom a laptopba, ráírom amit kell, aztán visszateszem Honor tabletbe, és lehet ügyeleti-mozizni...
A tesztalanyból simán tudtok PC-re másolni, és PC-ről telefonra is? -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
CarryPotter
üzenetére
Persze, csak az embargós, van egy dátum, ami előtt nem lehet publikálni
-
Bog
HÁZIGAZDA
Azt nem tudom, hogy az alzás batch vajon cseh készletből jön-e, ha igen, akkor az mennyire más, mint a magyar. Ja, arra is van esély, hogy amit ideküldtek, az megint valami más, mint ami a boltban lesz/van, de ez már markánsan túlmutat azon, amit ki tudok nyomozni, a Honor felelőssége, hogy azt küldje ide, amit kapni is lehet. Remélem, hogy így is tettek.
-
Azt hiszem értelmesen leírtam amit olvastam és kérdeztem! Az Alza és a GSM Aréna is Magic OS9-et ír, végigolvastam, nem tudom hogy honnét szedted a képet a 10-es ről. Az Alza csak bemásol egy tesztet és kész. A kérdésem meg a szimkártyákról volt hogy melyik a valós mert az Alza single szimet ír, és azért kérdeztem hogy van e már valakinek, hol vette, és tudna e mondani valamit róla. Bog meg nem írta honnét van a tesztkészülék, dual + e-szim és kész.
-
Oké, az Alza "tesztje" biztosan relevánsabb, mint egy GSMArena review. Az is a csehek tehetségét bizonyítja, hogy egyszer MagicOS 9-et írnak, aztán meg berakják a képet a 10-ről.
Esetleg Bog is tévedett, amikor ezt írta?
"A két SIM és a programozható eSIM jelenléte is pozitívum"
-
Cecevok
tag
Nem az én világom a telefon, csak átfutottam a tesztet. Az nem értem, hogy 2026-ban miért van a kontra között megemlítve a jack és a microSD hiánya...
-
válasz
Wallenberg
üzenetére
Szia! Hol vetted a telefont? A Médiába elvileg dual szimes, az Alzába azt írják egy szim plusz e-szim, és ajándék fülhallgató.
-
A Redmi Note 15-ök valóban veszélyeztetni fogják a szolgáltatói kínálatra alapozott stratégiát, de amíg jár hozzá az ajándék Honor Choice Cubuds TWS Earbuds, addig értelmezhető ajánlat azoknak, akiknek a kamerás képességek nem fontosak. Telekomnál listaáron (hűség nélkül) 145 ezer (8/256) és 165 ezer (8/512) forintért lehet megvenni.
-
janeszgol
félisten
válasz
Poliziotto
üzenetére
Szerintem a Magic 6 Lite is egy baromi jó telefon volt. Jó felbontású amoled kijelző, korrekt hardver, közepes kamera. Az árát akkor megérte. Szvsz a Magic 6 Lite jobb telefon, mint a Honor 200 Lite és társai.
-
szkaroly
őstag
"Viszont adhatnának a 8 GB RAM helyett 12-t, ha már" Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Örülhetünk ha jövőre a Magic 9 Lite (és a többi telefon szintén) nem 6 Gb-ot kap. Már most hallani lehet olyan pletykákat hogy RAM méretben visszalépések lesznek, minden kategóriában.
-
Poliziotto
lelkes újonc
Munkatársam nemrég vette a 7 lite-t. Szereti, akksit dicséri, nem fotóz vele. Ez a modell is kelendő lesz, félév után olcsóbban.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez a Snapdragon 6 Gen 4 elég bika cucc lett, habár a QC nevadasi taktikája nem kiismerheto...
-
Wallenberg
senior tag
Folytatás: A kamerák gyengék, a képekkel van probléma. Az AI funkciók esetlegesek, Samsung és Xiaomi ezeket jobban megoldja. Hiába, ez csak egy "Lite" változat. Bevezető akcióban a 8/512-es változat Bluetooth headsettel 145.000 Ft még talán megéri, mivel a BT headset maga csak 39.000 Ft.
-
Wallenberg
senior tag
Végigolvastam a tesztet és egyetértek a tesztelővel. Vettem egyet, ajándékba adtam. Azóta már be van fogva, végig van tesztelve. Tapasztalataink: A kijelző nagyon szép és fényes. A sztereó hangszórók kiválóan és erőteljesen szólnak. Frissítés bekapcsolás után azonnal jött a telefonra: a Honor 6 év Android és 6 év biztonsági frissítést ígér. A Reddish Brown (vörösbarna és oldalt arany) szín nagyon szép, a hátlapja recés (csak ennél a színnél recés a hátlap).
-
Wallenberg
senior tag
Még nem olvastam a tesztet. Múlt héten viszont vettem egy ilyen telefont ajándékba 8/512 GB memóriával, Reddish Brown színben 145.000 Ft-ért ajándék Bluetooth headsettel. A megajándékozott nagyon örült neki, kipróbálta, beüzemelte és egyelőre pozitív véleménnyel van róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez van nálam.