Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Valóban nem pénz kérdés mert a pár napos momomat úgy adtam el mint a huzat, ugyanis sokkal lassabb voltam vele mint billel. Egyszerűen arra állt rá az agyam, kezem. 94 óta azzal tolom még az első f1GP nevezetű programmal kezdtem. Grafikában sehol nem járt de játszhatóság szempontjából.... hát lenne mit tanulnia a CM-nek a microprose-tól.
A kormány meg mindig csak útban van :-) -
D.Orion
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Jövőhéten már ideér a Momo-m.
Kezdetnek az lesz, azt ha nagyon megtetszik a játék, akkor beruházok egy DFGT-re.
Momo-t meg eladom itt valamelyik billentyűzetesnek. 
Ui.: Billentyűsök vegyetek fel!
Nyomjuk egymás ellen, mert a kormányosok ellen úgy sincs sok esélyünk. Kivéve ha full assist van, de oda meg nem jönnek kormánnyal már játszani. Mondjuk én toltam már nem egy full sim beállítású versenyt is billel és a gyári setup-okkal is a középmezőnyben végeztem mindig. Igaz egy 20%-os verseny végére már nagyon fájnak az ujjaim, amit gépészkedni kell. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nick.: pHeetR
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kezdetnek az lesz, azt ha nagyon megtetszik a játék, akkor beruházok egy DFGT-re.
Momo-t meg eladom itt valamelyik billentyűzetesnek.