- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortel
senior tag
Jobban belegondolva 16-17 körüli lehetett a "népszerűségi indexem", és a nagy csapatok nemigen foglalkoznak 30 alatt senkivel...
Lehet, hogy ez is bug, ami "bennmaradt"?
, és emiatt kezdett szaggatni?
M
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, talán tud valaki megoldást...
A problémám a következő:
Mentem 5 teljes évadot, az 1.0-ás verzióval semmi baj nem volt...
A köv. évadot is a Lotussal kezdtem /7 évad/, majd felraktam az 1.1-es patch-et.
A szezon vége felé a Redbull is felajánlott egy szerződést, persze elfogadtam.
Attól a pillanattól kezdve a játék egyszerűen játszhatatlan lett, 3-4 percig töltött /minden töltésnél/ a kameraváltások a paddockban diaként futottak, egyszerűen borzalmas lett /játszani nem is lehetett, ilyen kockánként 2mp-es framerate-el/...Próbáltam újraindítani, de akkor is ilyen maradt, még a zene és a hangok is akadtak...
Volt egy Ghostimage-m /szerencsére előző nap csináltam a C-ről/ azt visszatéve ugyanolyan jó, persze egypár futam elveszett.
Csak attól tartok, ha megint szeretnék átigazolni előjön ugyanaz a hiba...
Találkozott valaki ilyennel?
Esetleg ötlet/megoldás erre?
Előre is nagyon köszönök minden segítséget!
M
-
Katsu
aktív tag
válasz
Steady74 #4197 üzenetére
húúúú, ez jól hangzik.
Lanon belül nem volt ilyen lehetőség, azért hitterm azt, hogy nincs a játékban.
Csütörtök délután nyomhatunk valamit. Annak örülnék. Legalább kipróbálhatom magamat.
De kezdjünk valami egyszerű pályával, pályákkal. Pl.: Melbourne, Valencia, Spa. Nekem ezek már nem ismeretlenek. A többi még eléggé.Üdv: Katsu
-
-
pincer01
tag
Ja,most már értem a problémád!
Hát igen nem lenne rossz ez a funkció.Nem velem történnek ezek a legyötrések ezeket az eseményeket hátulról szemlélem.
Keveset játszottam még a játékkal úgyhogy engem könnyű lenyomni.Remélem én is hogy játszhatok veled ezért délután fel is veszlek majd.
-
Katsu
aktív tag
válasz
pincer01 #4190 üzenetére
Hali Pincer,
Ezt én értem, de ez a Live funkciója és ha jól értem csak barátok közt tudsz chatelni, de akkor is csak eggyel és nem "konferencia" módban. Amit valjunk egy 8-10 fős bandánál elég necces.
Én a megszokott chat panelt hiányolom a lobbyból, amíg vársz a többiekre, addig tudj chatelni bárkivel, esetleg leírni egy-két hasznos infót, ledumálni, hogy ki milyen kocsival szeretne menni stb... Nyilván nem fogom felvenni a "fenetudjahonnanjött" embert a live-on, csak azért, hogy megírjam neki, bocsi, de azzal a kocsival én szeretnék menni.
Remélem most már tiszta, hogy mit hiányolok.
Amit mondjuk simán el tudok képzelni, hogy egy patchel akár be is tudna konvertálni a codemasters brigád.
Remélem Pincer online veled is találkozhatok. Én ígérem, hogy lehúzódok, ha gyorsabb vagy. Bár mindig necces eldöntenem, hogy melyik oldalra illik ilyenkor húzódni.Vagy az mindegy? A szándék a fontos?
Üdv: Katsu
-
pincer01
tag
Tegnap nekem is sikerült végre 1-2 futamot játszani multiba Rotottival és igen csak Grides hatást éreztem.
A gyorsabb versenyzőt inkább legyötrik mint hogy elengednék
Ettől függetlenül és pár idegesítő dolog ellenére is nagyon jó játéknak tartom.
-
Katsu
aktív tag
Szóval kész van a dolog. Megvettem a játékot, elkészítettem a Live-ot.
A nevem pedig KatsuGfWL lett. Legkorábban csütörtökön tudok majd normálisat játszani.
Ha gondoljátok, akkor vegyetek fel. Bár a játék nagy hiányosságának találtam azt, hogy nincs chat felület lobby közben. Így nem igazán tudunk egymással kommunikálni.
Na, jó éjt mindenkinek!Üdv: Katsu
-
Enton
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #4181 üzenetére
Ez nagyon klassz videó lett a hangok a legjobbak benne.
-
jozsi252
veterán
Köszönöm segítségeteket, viszont most hogy spa-ba gyakorolgatok, bedobott párszor next lap invalid time, nem úgy van hogy a patch kiveszi hogy a köv kört is érvénytelenítse?
-
Rototti
senior tag
Ha eredeti, akkor live-ról érdemes leszedni, ha nem akkor nem tom sajna. Sztem tök mind1 honnan szeded.
Hát a peccs felrakásával eltűnnek a pocsolyák az esős útról és elveszik az a nagy feeling. Bár van rá FIX, de az meg kicsi fps csökkenést okoz.Magyarosításról nem tok.
jozsi252: a californian csíter. Az ő időit semmiképp se nézd.
-
jozsi252
veterán
tt-be mentem spa-ba, beraktam ghost car-ba a leggyorsabbat aki a leaderboars-ba van valami 1:37 környéke kört ment california nemtom mi a gamertag-je, ez mennyire valós csakmert 10 másodperccel elöbb elérte az első időmérő pontot mint én pedig full gázon kell menni első pontig akkor megy hogy?
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
Katsu
aktív tag
válasz
Rototti #4178 üzenetére
Akkor ma megveszem és csütörtök környékén ki is tudom majd próbálni. Addig meg elintézek minden regelést meg hasonlókat. Illetve, ha kész leszek, akkor megadom a GamerTagemet? Azt hiszem ezt szokták.
u.i.: bármi infó jól jön, ha kell valamire külön figyelnem, akár regeléskor, akár a live használatakor.
-
zodo
nagyúr
válasz
Rototti #4178 üzenetére
Köszi a gyors reakciót.
Akkor lehet visszateszem, mert úgy is új gépem lett időközben és kíváncsi lennék ezen hogy fut.
Patch-et honnan érdemes leszedni?
Kell valamire különös figyelmet fordítani a patch telepítésekor vagy azt követően?
Esetleg magyarosítás készült a játékhoz?Igen az új nfs-ban bíztam, de ez is csak a gyerekeknek készült.
Minden indítás alkalmával elfelejti a kontroller beállításokat aztán csak tekerem a kormánykereket a vakvilágban. -
Rototti
senior tag
Persze az elején vakon játszol, de nekem már van rengeteg barátom, akikről tudom, hogy gyorsan és sportszerűen játszanak. Oda lépek be, ahol ők játszanak.
Itt kevesebben vannak a vérpistik, mint a normális emberek. Persze akad, de nem az a jellemző, hála a feltörhetetlen live-nak.zodo: Üdv zodo bácsi!
Nekem a peccs előtt sem volt nagy gondom a játékkal, de a peccs az alapvető idegesítő hibák nagy részét kiiktatta. A maradékot a játékélmény elfeledteti.
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #4164 üzenetére
Nem mondod, hogy még mindig nincs bekötve az új neted.
Milyen lett a játék, mármint a patch után?
Esetleg az nem is hivatalos patch lehetett amiről olvastam a topikban?
Nem sok jót olvastam róla, hirtelen. -
Katsu
aktív tag
válasz
Rototti #4175 üzenetére
Szia,
Köszönöm a gyors választ, így viszont felmerül bennem egy másik kérdés: Így megéri az online dolgot? Gondolok itt ara, hogy ezek szerint "mindig" más Hostol és ki tudja, hogy az most egy 10 éves Vér Pisti vagy egy "profi" felnőtt játékos.
Remélem azért hamarosan kialakul valami magyar F1-es online társaság.
-
Rototti
senior tag
Délutánonként 4-5 szeró van (csak azokat látod amibe be lehet lépni, vagyis még a lobby-ban vannak a playerek). De ez folyamatosan változik, hiszen nincsenek dedikált szerverek.
Itt még nem alakult ki magyar banda, és multiban sem találtam egyet sem. Még sztem sokan a karriert nyomják és ismerkednek a pályákkal.A game nemrég jelent meg, a kezdő és a veterán között nincs nagy különbség.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Tervezem beszerezni én is ezt a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy mennyi online szoba szokott lenni általában? Illetve van már kialakult magyar banda, ahova akár újoncok is betévedhetnek egy kis mókázásra? Én teljesen új vagyok az F1 világában, a szabályokat is csak innen a játékból tanultam meg. Igyekszem minden segítség nélkül játszani, de ezt még kormánnyal is nehézkesen valósítom meg.
Van már pár kedvenc pályám, ahol egész jól tudok teljesíteni, de ha hosszabb a pálya 10%-nál, akkor nagy az esélye, hogy hibázok.
Szóval, remélem párszor összefutunk egymással online. Szeretem a kihívásokat, de nehezen viselem a kudarcokat.
Előre is köszi a válaszokat.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Brazil - Sau Paulo 01:11.465 Force Indiával
-
jozsi252
veterán
volt 1 olyan problémám hogy nemtudtam úgy lementi képfájlba a f1 et hogy menjen lemez nélkül, Rolly Dy07 javasolta hogy alcohollal próbálkozzak azzal is próbáltam de nemjött össze, úgyse tudom elindítani lemez nélkül. Van ez a securom vagy mi a fene ez védelem lenne a lemezen? esetleg alcohollal ezt valahogy kilehet játszani?
-
hermanyi
addikt
na énnekem úgy látszik megoldódott az a problémám ,hogy beakad a játék (szereti ez a 4 magot) amiota lecseréltem az E8400 at Q9650 re azóta megtátosodott a játék az átlagos 30-40 fps em felugrott a duplájára
-
Đusty
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4166 üzenetére
Hát az nekem nincs, úgyhogy majd írjátok ki ide a szerver nevét légyszi. (esetleg msn)
-
Unbaised-Ben
senior tag
én már fent vagyok ts-en
-
Max_218
tag
4670 512mb-s kártyával ,és a 10.11.-es catalystal van ,valami különbség a 10.10-hez viszonyítva? csakmert ha kevesebb fps-em lenne ,akkor nemtenném fel.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pincer01 #4161 üzenetére
Nem tudom pontosan mi lehet. Nekem is szokta váratlanul, inkább online. De lehet, hogy a ratyi net miatt van. Még olyat is szoktam csinálni, hogy a Win7 Aero-t leváltom sima skinre, hogy több grafikai erő álljon készen, dehát 5870-nél majdnem mindegy lenne.
Szerintem valami buggos még, főleg a DX11 miatt, remélem 1 újabb kis ráncfelvarrás megoldja, mert szerintem nem csak mi szívunk vele. Igaz pocsoja fix bent van, rem nem az a bűnös, mert anélkül nem szép az eső. Ja és 3 esős versenyből 2 lefagyott online. Gyanús.
Kár, hogy ma neked távoznod kellett a német futamról. Kíváncsi voltam rád. Legközelebb.
Még annyi, hogy több hűtést adtam az egész gépnek, hátha csak melege van.
Úristen!!! Most esett le.
Lehet hogy annak a fránya USB modemnek van melege! Hát persze!!
Na azt is lehűtöm valamivel! Jó hogy eszembe jutott. Basszus.
Na léptem futni, meg kondiba, aztán jövök. Leszek olyan 4 körül TS-ben is.
-
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4159 üzenetére
Én is mennék ha bill.-esek is mehetnek azaz abs., tc és automata váltó szükségeltetik. Utobbiról szívesen lemondanék ha a Codemasters tudna programozni, de nem tud.
-
pincer01
tag
válasz
Rolly Dy07 #4159 üzenetére
Sziasztok!Sajnos nekem is kifagy a játék online és offline állapotban is.Nem tudom hogy mi lehet az ok!Ha lehet akkor írjatok már üzit ide hogy mikor toljátok a multit.
-
Ice!?
őstag
te nagyon el vagy tévedve.
egyáltalán honnan veszed h játszottam már online?
biztos azért kérdeztem, hogy hogyan kell így játszani, mert tudom..logikus..
sareth írt ez üggyel kapcsolatba, neki korrektül felvázoltam, hogy mi a helyzet. neked nem fogom. annyit nem érsz, hogy válaszoljak egyáltalán.ha valamit akarsz, privát. ott legalább következmények nélkül küldhetlek el ahova akarlak.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4156 üzenetére
Én úgy mentem volna, de ez a kib...ott mobil net annyira szar lett. Csak EDGE hálózat volt, amitől még a mobilom is gyorsabban működik. Még a googlét se töltötte be. Az optikait még nem kötötték be így szívás van. Most úgy ahogy megy és remélem délután 3 után te is jössz. Team Speak-en fennt leszünk és közben dumálunk.
Persze bármikor kifagyhatok a szeróról, meg hasonlók.
-
D@ni88
addikt
szted mért kérdeztem rá? amúgy meg nem szép dolog olyan szoftvert eladni, aminek már felhasználtad a kódját, és még mindig használod.
Ha meg valaki megveszi az F1et akkor leginkább az online miatt teszi, te meg ugye felhasználtad, vagyis fel akartad. Innentől kezdve semmivel nem ér többet az általad kínált játék mint a warezos...
-
Steady74
addikt
vagyok on line akinek lenne kedve...
-
jozsi252
veterán
Lehet elkezdem ezt a karrier módot, Zoo123 amit említettél a profil mentés az hol van? hogy tudok róla backupot csinálni?
-
jozsi252
veterán
Patch fentvan, valamint carrierbe nem játszok így szerencsére nem veszett el semmim de akkoris gáz hogy mi miatt csinálta ezt. de legalább nem csak nekem csinálta ezt így gondolom valami játékon belül hiba. köszi az infót amúgy nekem is ezt írta ki amit neked hogy autoload...
-
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #4151 üzenetére
Én is így jártam, nekem az offline profilom tűnt el, azt írta ki hogy "autoload failed, corrupt save game" vagy valami ilyesmi.
Rossz hírem van: hacsak nem csináltál biztonsági másolatot előzőleg a profilodról akkor buktad a mentésed!
Kezdheted elölről a karrier módot, sajnálom!Ez egy ismert hiba, a kiadott patch javítja elvileg, ha nem rakod fel a patch-et akkor az "autosave"' kikapcsolásával elkerülhető.
pcguru1[/B
"az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam
"
Az a helyzet hogy csak akkor "érdeklődnek" irántad a nagy -Red Bull, McLaren, Ferrari- csapatok ha:
1. Minden versenyt lehetőleg dobogós helyen végzel, hogy (B)minél magasabb legyen a szinted(/B).
2. Minden (B)interjú során(/B) amikor szóbakerül hogy "gondolkozol e csapatváltáson", illetve hogy a "a csapattársad féltheti-e tőled a pozícióját" akkor (B)megfelelő választ kell adni(/B), ez fontos!Én már az első évadban elértem a 22-24-es szintet már nem emlékszem pontosan, és amikor kérdezték hogy "szándékozok-e csapatot váltani", illetve hogy "szeretném-e ha egy nagyobb csapat felfigyelne rám" akkor mindig igent mondtam, illetve mindig dicsértem a csapatot is, és mindig pozitív értelmű nyilatkozatokat adtam.
-
jozsi252
veterán
Piku nm
Más kérdés ami számomra érthetetlen leülök játszani délelött elindítom f1 bejelentkezek liveba megy minden, namost most este akarok játszani bejelentkezek live-ba erre kiírja hogy nincs profilom wtf
ugyanúgy mint első indításkor kellett interjú volt nevet kellett beírnom nemzetiséget meg volt 1 kérdés és akkor lett f1en belül profilom, mi miatt törlődött ki az előző?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Segitsegre lenne szuksegem,az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4137 üzenetére
Pár héttel korábban én csak Q & R multis futamokon mentem, ott az esetek jó nagy %-ában benne voltam az első kettőben időmérőn, így ha az első kanyart túléltem, akkor nem is tudtam arról, hogy mi megy mögöttem. De ez egy idő után uncsi volt, hogy körözgetek egyedül, így nemrég átszoktam a race only-kra és annak ellenére, hogy sok kolbászoló playert kell kerülgetni, ha csak nincs vmi eszméletlen nagy baleset, simán felverekedem magam az elejére.
Nem egyszer volt már, hogy kivágtak az első kanyarban soderbe, de 20 %-os táv alatt simán beértem első helyre.Persze ha sok gyökér van, aki direkt rádhúzza, akkor jobb lelépni. Nekem van pár nagyon erős barátom, akik mindig élvezetes szerót csinálnak. Ráadásul velük nem alszom be a verseny 2. körétől...
Rolly Dy07: Amint elered az eső, a gumis szabály kuka.
Onnantól nem kell kimenni. (legalábbis én így tudom, és ha a rendszer nem zárta ki őket, akkor valszeg így is van.)
-
D@ni88
addikt
Aki otthon van ebben a Live témában az segíthetne priviben
-
GuruZone
őstag
válasz
jövő héten leszek, az elmúlt héten és a mostanin délutános voltam
ma este is benézek szerintem .
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4141 üzenetére
TRX450EX nálam is fekete listás
volt olyan 20% os verseny ,hogy csak lökdösött ki a pályáról
mert török pályán be mertem rakni belső ívre a Virgint a cél egyenes előtti kanyarban és előztem meg
és a végén kaptam tőle egy üzitszerk
ma viszont nem tudok online játszani állandóan netvork errort ír mielőtt kezdődne a verseny -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Sajnos ez gyakori nálam is. Ma is tegnap is meg mindig van volt lesz ilyen. Gyűjtöm a köcsögök listáját, amit szívesen megosztok majd és lehet kifele rugdalni a szerverről.
Ja és persze én kapok áthajtásos büntit, mert neki szorít a falnak meg hasonlók. Szánalmas köcsögök!!! Mennyi versenyemet elba..tak már.Holnap összehozhatnánk akkor házi szervert én ráérek majdan olyan 3-tól, meg délelött picit.
Eddig ezeket írtam fel, mert még nem régen kezdtem a listát:
Rino 2M
champrao
TRX450EX -
Steady74
addikt
válasz
Szia Bence,
Több alkalommal is voltam már fent multizni, igaz csak este tudok játszani, de akkorra már a kis siheder f@szok elmennek aludni, szóval nekem nem volt még ilyen élményem itt. Grid-ben igen, de az mást tészta.
Ha valaki csinál szerót, vagy fent van és multizik, ajánlom ide is kiírni, hátha valaki kedvet kap és csatlakozik.
-
jozsi252
veterán
hungaroring 1:14 eleje tt-be leaderboard legjobb, hogy a fenébe mehet bő 1 sec-el jobbat mint a 2.ik?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ma volt egy kis összetűzésem 3 francia játékossal, mikor gondoltam hogy multizok egy kicsit.
1 versenyen volt az, hogy iszonyúan utálom azt, amikor szélárnyékból kijövök a kocsija mögött, a sebesség előnyöm következtében mennék el mellette, de csak mennék, ugyanis 300-as tempó mellett simán rám rántja a kormányt.
Persze kiütött, de 1 körrel később megint utolérem, és gondolhatja mindenki, hogy most nem én mentem a pálya szélére
Ezek után következő versenyen már 3 autó-val játszottam roncsderbit, már rajtnál bevágtak elém 2-en, én voltam a célpont, a gyerekeknek az volt a szórakozás, hogy csak felém a kormányt.
Vicc, de még így is legyőztem a szerencsétleneket, ezek után lettem CHEATER xDHiányzik a ph-s csapat, nem kéne újra multiznunk?
Vagy szoktatok játszani, de nélkülem?
-
Piku
csendes tag
Üdv Urak!
Megvettem a progit és online szeretnék játszani. Úgy olvastam nov. 10-től már Magyarországról is lehet Win for Game Live-ot regisztrálni.
Az lenne a kérdésem h. bátran választhatom a magyar régiót vagy angolt kell még mindig??Segítségeteket előre is köszi!!
-
jozsi252
veterán
hi
3 kérdésem lenne így nagy hirtelen.
1; van ez a flashbacks vagy mi namost ezzel visszalehet léptetni seceket pl tt-be aztán ha elcseszek 1 kanyart akkor újra tudok menni, de ezt melyik gombbal lehet mert nem jöttem rá, valamint flashbacks szöveg mellett vannak kis jelek azok mire valók?
2; hogyha kijön a magyarosítás akkor azt felrakhatom nemgond hogy eredeti a game?
3; akarok szervert csinálni portot nyissak a routeren vagy nemkell hanem alapból codemasters belső szerverein fut a szeró? én csak úgymond irányítom a szervert
-
pcguru1
őstag
Valaki tud valamit,a jatek magyaritasarol
-
Ice!?
őstag
van mód reinstall nélkül serial cserére? valahol csak jegyzi a játék.
megvettem és szeretnék online játszani. -
D@ni88
addikt
a patch miatt befagyhat a hungaroringi futam végén? akármit csinálok megfagy a töltésnél...
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4126 üzenetére
Sztem azt a trükköt vetették be, hogy ők kemény keveréken mentek, hogy ha elered az eső, akkor csak egyszer kelljen kimenni és ne kétszer, mint neked. Így ők egy box-al letudták a menetet, vagy valaki megpróbálhatott végigmenni a keményen is.
A "keménnyel indulok, ha van esély esőre" taktikán én is elgondolkoztam kicsit, de szvsz 20%-os futamoknál nem éri meg. Vegyünk egy pl-t: Spa 9 kör. Lággyal 3 kört tudok elmenni, persze többet is (ha elkezd esni az eső és húzni akarom), de narancs színnel én már kiállok. Na ha ezután 4-5. körben elkezd esni az eső, az a 9. körig nem fogja annyira eláztatni a pályát, hogy a keménnyel indulók eső gumival beérjenek. Persze ez függ az eső intenzitásától is, de arra nagyon figyelj, hogy nem kell kimenni rögtön, amikor esőt látsz.
Tegnap pont spaban volt egy ilyen esetem. Kb 4 kört mentem esőben és nem tudott rajtam hozni az esős srác.
A lényeg, hogy bejöhet a keménnyel induló strat. is, de annak kisebb a valószínűsége. A másik pedig az, hogy ha lággyal indulsz és első vagy akkor illik jó kis előnyt kiautózni a keménnyel szemben, mert van kül közöttük, főleg teli tankkal.
-
Rolly Dy07
senior tag
Tegnap Koreában versenyeztünk, 20%-ot futottunk. Megszereztem a pole-t, majd vezettem is a versenyt 4 körön át, mert ugye lefogyott a lágy gumi. Ezzel nincs is semmi baj, úgyis jönnek a többiek is ki majd. Visszatértem körözgetni, szépen faragtam is a hátrányom, hogy a boxkiállások után ismét első legyek. De eleredt az eső úgy a 7. körben. Kimentem vizes gumiért. Ugye így már 2 kiállásom volt és a 3. helyen álltam. És így is futottunk be, hogy nekem volt 2 kiállásnyi 47 mp hátrányom.
Kérdés: Ha ők kemény gumin rajtoltak, és még a csere előtt elered az eső, nekik nem kell kiállni a boxba? Merthogy az 1. helyen kocsikázó kb ezt csinálhatta. Azt meg nem akarom elhinni, hogy nem mentek keresztbe a slic-kel, mert az utolsó 3 körben rendesen szakadt.
-
drevin_71
tag
válasz
polonic #4121 üzenetére
rátoltam a racedepartment -ről az 1:00 visszaállító patch-et ,most legalább tudok játszani és ment legalább offline...és nem fagy ki töltés közben
Bahreint nyertem ,Melbourne.ben a "nyalókás" az első helyről megoldotta h utólsóként jöjjek ki, de azért az 5.re felverekedtem magam.most egy darabig játszom így aztán ha végig toltam, ráengedem megint a javítást hátha...
-
erix31
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
Most úgy csináltam az időmérőt, hogy begyakoroltam egy lágy gumival, majd kimentem egy újért és azzal futottam egy gyors kört, lehetőleg egy kör alatt, ami ugye 3 összesen. Így most a jobbik gumival kezdtem a versenyt. Köszönöm mégegyszer. -
Rototti
senior tag
válasz
Metal213 #4119 üzenetére
Nem tudunk többet annál, mint ami a kézikönyvben van.
Időmérőn minden gyors kör pontot ér és pontot kapsz ha a végén a top3-ban vagy. Versenyen minden kör pontot ér, ahol nincs "incidens" (kör levágás, ütközés), de ezeket a pontokat csak akkor kapod meg ha beérsz időben (vagyis nem DNF van a neved mellett) és pontot kapsz azért is ha a top 10ben vagy. -
polonic
félisten
válasz
drevin_71 #4120 üzenetére
Na ebből nekem nem sikerült egyelőre kibogarászni, hogy mi a hiba.
A hibánál nekem is egy log fájlra hivatkozott a patch telepítésénél. Én belenéztem és az jóval rövidebb volt, azt írta, hogy nem találta a játékot, közben fel volt telepítve, működött is rendesen. Valami regisztrációs bejegyzés tűnhetett el nekem, bár nem tudom hogyan, semmit nem csináltam. Aztán én újrainstalláltam a játékot, és utána felment a patch.
Bár ezzel, amit leírtam, úgy tűnik, nem segítettem neked, mert a reinstall neked nem használt, azt hittem ugyanaz a gond, mint nálam volt. -
drevin_71
tag
válasz
polonic #4106 üzenetére
ezeket írja :
Launching Title Update: "C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\Setup.exe" /selflaunch /p 1570
Launching: C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="D:\games\F1 2010" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: F1_2010.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: D:\games\F1 2010\
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\F1 2010
Failed -
Metal213
tag
tudjátok hogy számolja a multi az xp pontokat?
-
Zoo123
senior tag
Röviden: Sehogy
Hosszabban: Ha a MyF1 menüben az Option almenüben kikapcsolod -Save Ghost Car vagy valami ilyesmi- akkor TT-ben első alkalommal csak a "default" ghost car van, aztán ha mész egy jobb időt akkor már az. De ha kilépsz TT-ből és újra belépsz akkor megint csak a "default" ghost car van.Nem sok, de ennyit lehet tenni az ügyben...
-
D@ni88
addikt
Mért van az hogy ahányszor befejezem a magyar futamot, utána mindig kifagy?
-
nanus
senior tag
Alapkérdés
hogy a turóba lehet kilőni TT-ben a ghost-ot
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4114 üzenetére
ok, akkor lehet h ilyen szerókat kellene indítani.
Képzeld, Pincér is átállt F1-re, ha minden igaz ma este nyomunk egy kis versenyt. Akinek van kedve jöjjön, 10 körül indítom majd a szerót. Pepi sztem megint nem fog jönni, lassan már azt sem tudja merre van a jobbkanyar
-
Zoo123
senior tag
Szerkesztve: Látom megelőztek.
"1. Lehet-e a csapattársam versenystratégiáját változtatni, befolyásolni."
Nem.
"2. Ez nagyon bosszant. Az időmérőn a lágy gumit rendesen "megszaggatva" elérek egy jó időt, pl: 1-5 között, a gumim mondjuk 79%-os. Majd a bokszban felteszek egy új lágy gumit, és azzal újra megyek, de csak végig gurulok a pályan vele, majd visszaállok a bokszba, a gumi 98%-os. A másnapi versenyre mégis az agyonhasznált gumi van a kocsin, amit ugye a rajt előtt le sem cserélhetek."
Az idei szabály úgy szól hogy a kvalifikáción első tíz helyezett versenyző azzal a gumival kezdi a versenyt amivel a kvalifikáción a leggyorsabb kört megfutotta.
Ha az pont egy "agyonhasznált" gumi akkor így jártál!Ezt úgy kerülheted el, hogyha kvalifikáción mész egy pár gyors kört, és amikor nagyon jól megy, akkor teszed fel a vadiúj gumit és azzal is mész 1 max 2 nagyon gyors kört, aztán nem használod tovább!
Ha véletlenül egy "agyonstrapált" gumival megdöntenéd az új gumival elért rekordodat akkor van baj, ilyenkor inkább menj le a pályáról (invalid lap). -
Rototti
senior tag
1. Nem tudsz beleszólni, ez nem az F1 manager játék, itt egyéni játékos vagy, nem pedig a csapatfőnök. A valódi f1-ben sem mondja meg (jó esetben) Vettel, hogy mit csináljon Webber. Külön mérnökük van.
2. Azzal a gumival kell a versenyt elkezdeni, amin a legjobb időt futottad. És itt nem arra kell gondolni, hogy ha lággyal futottam, akkor akármelyik lággyal indulhatok. Pontosan azzal a gumival kell, amin a legjobb időt elérted. Ez a hivatalos F1 szabály.
mephi666: alonso's nightmare dlc
-
erix31
csendes tag
Néhány kérdést szeretnék feltenni, hátha egy a játékot nálam jobban vagy rosszabbul ismerő választ tud adni.
1. Lehet-e a csapattársam versenystratégiáját változtatni, befolyásolni. Példának hozom fel, már Ferrariban ülök, Alonso a társam, de ez a lökött sokszor egyel több bokszkiállást csinál mint én, vagy akkor megy ki, amikor a fél versenystáb kimegy.
2. Ez nagyon bosszant. Az időmérőn a lágy gumit rendesen "megszaggatva" elérek egy jó időt, pl: 1-5 között, a gumim mondjuk 79%-os. Majd a bokszban felteszek egy új lágy gumit, és azzal újra megyek, de csak végig gurulok a pályan vele, majd visszaállok a bokszba, a gumi 98%-os. A másnapi versenyre mégis az agyonhasznált gumi van a kocsin, amit ugye a rajt előtt le sem cserélhetek.
A játékot mediumon játszom billentyűzettel, 20%-os beállítással, rövid hétvégékkel, a gumiszimulációt viszont bekapcsolom, így custom a beállítás, a többiek AI-ja intermediate-n van.
A válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm. -
-
mephi666
nagyúr
igen, az f1-es példánál (és ennél a játéknál) maradva, ami szerintem ütne és már előbb is írtam:
megcsinálni visszamenőleg is szezonokat és folyamatosan az újakat... plusz a hozzá tartozó sofőrprofilokat/autókat, stb-t...szerintem a játék kinézetével nincs baj, évekig meg fogja állni a helyét
kis optimalizálás még ráfér azért... de ezeket leszámítva szerintem lehetne rá építeni dlc-kkel... éves szinten jöhetne mondjuk 1 nagy dlc az új szezonnal és 2-3 kisebb, amivel kapcsolatban lehetne végezni felmérést, hogy mit szeretne igazán a nép... szerintem mókás lenne mondjuk egy '98-as szezont letudni... a játék nagy része kész, innentől már csak legózás lenne egy új szezon elkészítése: profilok elkészítése piti munka, kocsik fizikájának beállítása apró szöszölés, a modellek elkészítése kicsivel több, de megoldható... ott lenne több meló, ahol eltérések voltak a pályákkal kapcsolatban, de szerintem ez sem tartana sokáig... és egy ilyen max 10-15$-os áron forgalmazott dlc-ért még én is adnék szerintem pénzt... visszahozhatná könnyen a befektetett összeget
-
fagy53
nagyúr
válasz
mephi666 #4101 üzenetére
"egyre kevesebbet adnak a játékok és egyszerűsödnek " - pontosan, bár ez nem igazán a topik címadó játékát jellemzi, de én is ezt érzem és látom.
A Codemasters eme jövőbemutató elképzelése reméljük csak a felvetés szintjén marad meg, mert sokaknak nem fog tetszeni pl az sem, hogy egy szezonon nem tudnak végigmenni, mert a dobozos csak pár bajnoki futamot tartalmaz. Az ár persze mérsékelt lesz, de még így is több, mint az ingyenes demó, amivel a bolti felér.
Sajnos éppen a kalózkodásnak kedveznek, nagyon sok kamionról leesett .exe lel gazdára.
Eszméletlen pénzbe kerül manapság egy játék fejlesztése, piacradobása, de miért nem fér bele egy marketing felmérés, egy matematikai modell alkalmazása a megtérülésről.
Teljesen elfelejtődött mára a - sok kicsi, sokra megy - elv.. -
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4102 üzenetére
ez olyan, mint amit már fps-re kitaláltam: fegyverek/lőszer pénzért
kemény lenne...
...itt teljes töréssel szerintem csak a gazdagok játszanának, ha ki kellene fizetni a kocsit/gumikat, amik azért tudnak kopni rendesen
plusz bírságokat is be lehetne vezetni: letolsz valakit a pályáról, kiírja a játék, hogy "az eset kivizsgálása a verseny után meg fog történni" és jön pár nap múlva a cm-től az 50.000usd-s büntetőcsekk
mekkora lenne már tényleg...
-
Nem hát
De ez széllel szemben p**lás, mert ha ezt meglépik, majd aki eddig megvette, ezután lewarezolja ő is(#4101) mephi666:
Ó, vannak ötleteimAkár az is jó, hogy ha jobb kocsit akarsz vedd meg, vagy elérsz monaco-ig, utána a többi pályát kell beszerezni.
De figyelj már, az mi lenne, hogy kimész boxba, aztán a szerelő tartja a kezét,hogy adjál már lóvét, ha szervizt akarsz, vagy majd interjún ki kell fizetned a riportereket, hogy továbbléphess, netán mint Baumgartner, neked kell vinned a pénzt a csapathoz, hogy versenyezhess
Nameg a Shell se ingyen adja az üzemanyagot, vagy a Jövőre a Pirelli a gumikat.
De akár az is megoldható, hogy körönkénti vámot vezetnek be, és minden körnél fizetned kell a célegyenesben $200-t egy újabb körért, és az nyer a végén, akinek tovább futja a pénzből -
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4099 üzenetére
ki lehetne sorsolni pár fejlövést az ilyen észbajnokok között
undorító, hogy minden cég ennyire a lehúzásra megy már... pedig "csak" jó játékot kellene csinálni és nem aranyáron adni, aztán kapásból dőlnének megfele az eladási rekordok és ömlene a pénz
pont reggel gondolkoztam munkába jövet, hogy egyre kevesebbet adnak a játékok és egyszerűsödnek a 2 agysejttel rendelkező hülyegyerekek miatt
főleg fps-ekkel játszok, de ott is már a totál lineáris pályák a jellemzőek és ilyenkor is gyakran iránytűs segítség van pluszba... (nehogy eltévedjen már a hülyegyerek az egyenes folyosón) mellesleg 99%-ban 1-szer végigjátszós játékokkal van tele a piac, mert annyira kevés tartalommal rendelkeznek így is, hogy semmi újat nem ad következő nekifutásra
egy f1-es játéknál mondjuk adott amit írtál: fix pályák, fix autók, aztán lehet küzdeni ész nélkül a saját és mások eredménye ellen... évekig el lehet vele lenni, ha jól meg van csinálva... dlc-ket max úgy tudok elképzelni, ha az évek során szériába kerülő új pályákat is kiadnák hozzá... esetleg a régieket is visszamenőleg... persze a régi autókkal együtt... így lehetne nyomni mondjuk a régi német pályán is a régi kocsikkal több kört... én ebben látok fantáziát, de az, hogy szétbontsák a játékot, szerintem egy oltári baromság
hogy működne ez? választhatsz pár sz@r kocsit és, ha ferrarit/redbullt akarsz, vedd meg? esetleg az alapjátékban csak az első 6 pályán mehetsz és vedd meg a többit külön?
mégis hogy gondolták ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest